Neznam kako vam se da trpit gampead i kontrolu kameru na istom.
Mišetina rula.
Baš, ne znam kolko živaca bi morao imat da uopće pokušam igrat nešto osim FIFA-e i racing igara na gamepadu
ja isto ne znam kako se Vama da sjediti na stolici i buljiti u monitor na 40 cm od nosa dok s druge strane ja igram Witchera zavaljen u fotelju s gamepadom na 55" TV-u...
Jebiga neki od nas imaju udobne stolice, tipkovnice i monitore kao i graficku snagu da nam je sjedit za televizorom i gamepadom pomalo sprdačina. Ej ja imam 65" TV pa mi se svejedno ne spaja komp a di tek pali PS4. Blažena moja soba, stolica i tipkovnica!
a neki od nas imaju takav posao da 8 h dnevno sjede za kompom i ono malo vremena šta imaju za igrati ne pada im na pamet da opet sjede za kompom... moj komentar se prije svega odnosio na gamepad jer je netko napisao da kako vam se da trpit gamepad... po drugima se s tim gamepadom lakše igra witchera nego sa tipkovnicom i mišom... u to šta se Vama ne spaja komp na TV ne ulazim ali nitko me ne može uvjeriti da je veći doživljaj gledati filmove na velikom ekranu nego na malom a isto vrijedi i za igre...