The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.036.364
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Gwent Turnir. U tom Questu se pojavljuje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Witcher 3
Zajeb kaže...

Gwent Turnir. U tom Questu se pojavljuje.

Ah, da. Na kraju poziva na večeru. Odbio sam večeru s njom jer je htjela podijeliti novac koji sam dobio na turniru, pa ništa od interkorsa. 

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

E nakon dugo vremena krenuo opet igrati i nije mi jasno sto su napravili igri kroz nove patcheve, pa ovoliko bugova nisam vidio u 95h igranja koliko u zadnjih 2-3 sata. Koji vrag se desio?

Quest za ubiti radovida, prvo roche zapne, onda loadam pa roche krene ali su protivnici besmrtni. Pa stalno u borbi 'this action is not allowed in combat'. Pa pop up da boli glava, i to na ultra, al ono tipa iskacu ljudi na par metara, a da o sjenama i vegetaciji ne pricam, sto se prije nikad nije desavalo. Pa bug gdje zavrsim u geraltovoj glavi, maltene first person samo mu vidim oci.

Ne kuzim sta napravise, igra izgleda gore nego prije dva mjeseca.

Iako je u top 3 igre koje sam ikad odigrao, sad kad sam se vratio igri nakon pauze, jasno je ko dan. Jedva cekam nove ekspanzije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2015 20:47 (Odoakar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

7 sati san skuplja ta sranja od upitnika i sve proda. Uopce nisan ni gleda sta od geara dobijan. Kad bi to u Game+ popravili bilo bi odlicno.

E jel ima kakav achievement za otkrivanje svih ?. Ja ih nisam sve cistio, pogotovo ove po moru, ali mislio sam u new game + odraditi ama bas sve. Ako ima achievemnt, mozda bih i prije isao.

Plus, da ne kopam sad po netu, je li izasao onaj dynamic lightning mod? I jel imate koji sweetfx mod za preporuciti, htio bih u ng+ ipak imati nesto novo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2015 20:51 (Odoakar).
17 godina
Odoakar kaže...

E nakon dugo vremena krenuo opet igrati i nije mi jasno sto su napravili igri kroz nove patcheve, pa ovoliko bugova nisam vidio u 95h igranja koliko u zadnjih 2-3 sata. Koji vrag se desio?

Quest za ubiti radovida, prvo roche zapne, onda loadam pa roche krene ali su protivnici besmrtni. Pa stalno u borbi 'this action is not allowed in combat'. Pa pop up da boli glava, i to na ultra, al ono tipa iskacu ljudi na par metara, a da o sjenama i vegetaciji ne pricam, sto se prije nikad nije desavalo. Pa bug gdje zavrsim u geraltovoj glavi, maltene first person samo mu vidim oci.

Iako je u top 3 igre koje sam ikad odigrao, sad kad sam se vratio igri nakon pauze, jasno je ko dan. Jedva cekam nove ekspanzije.

ja takvih gamebreaking bugova nisam iskusio... ovo mi je treci put da prelazim igru (new game + na najvecoj tezini). jedino sta sam iskusio bugova je bilo vezano za secondary questove (onaj miniature statues sa triss i jedan quest na otocima di nisam moga jedan quest otvorit koji je maltene zanemariv) al eto volim da sve bude onako kako sam ja zacrtao

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Odoakar kaže...

ja takvih gamebreaking bugova nisam iskusio... ovo mi je treci put da prelazim igru (new game + na najvecoj tezini). jedino sta sam iskusio bugova je bilo vezano za secondary questove (onaj miniature statues sa triss i jedan quest na otocima di nisam moga jedan quest otvorit koji je maltene zanemariv) al eto volim da sve bude onako kako sam ja zacrtao

Ja sam se nagledao bugova u Glitcheru 3 koliko voliš. Uključujući i navedeni. Od minornih tipa da nestane tipu loot par sekundi od kad ga ubijem do onih koji te mogu natjerati da kreneš iz početka ako nemaš stariji save. Tipa ovaj s Radovidom. Ekipa ne gubi HP kad ih udaraš, a nemožeš odustat od questa.

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja do sad nisam imao puno problema, ali evo sad zaredali. Ovaj s radovidom je dosta gadan, al srecom imao sam par saveova pa sam se izvukao.

Od questova jedino sam imao problem s onom figuricom koju mi je triss trebala pogledati, ali kako je triss otisla, tako nisam uspio zavrsiti quest, a kasnije i dalje nije moguce, i onaj u kaer morhenu sa duhom djeteta, odradio sve, ali quest stoji nezavrsen. Ostalo je sve ok. Donekle sam bio i spreman na raznorazne bugove, ipak je rijec o masivno open world igri, a kad usporedis s recimo vanilla skyrimom, razlika je nebo i zemlja, witcher je ipak u puno boljem stanju izasao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2015 21:35 (Odoakar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja ''spasavam'' igru redovito, to mi je ostala navika jos od davnih dana, em stalno lupam f5, em napravim hard save pa sta bude. ali kazem, ja sam poprilicno bezbolno prosao sa tim bugovima. kakvo je sad stanje pojma nemam, nadam se da su neke stvari popravili.

primjerice, trissing quest bi trebalo odraditi dok je ona u novigradu, odnosno ignorirati ona dva-tri njena quest dok se te figurice ne rijese. mislim da ih ima ukupno dvi.

11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Oluja, noc, propada snijeg, usamljeni ratnik luta po bespucima Skelliga... To je sve sto covjek moze pozeliti od rpg...

5 0 hvala 0
17 godina
Mquany kaže...

Oluja, noc, propada snijeg, usamljeni ratnik luta po bespucima Skelliga... To je sve sto covjek moze pozeliti od rpg...

...ali to nije sve jer ova igra nudi mnogo više od toga, a još do Skelliga nisam došao.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ili su svi igraci Witcher 3 žene, ili sam ja totalno out.... jbt 99% screenshot-ova koje sam vidio od Witcher 3 je zalazak sunca... pa sunce ti žarko imam feeling da sam na fejsu kad god otvorim witcher reddit, bug temu ili official forume...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pa 2 posta iznad ti je slika noci :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hacknwack kaže...

Ili su svi igraci Witcher 3 žene, ili sam ja totalno out.... jbt 99% screenshot-ova koje sam vidio od Witcher 3 je zalazak sunca... pa sunce ti žarko imam feeling da sam na fejsu kad god otvorim witcher reddit, bug temu ili official forume...

Izlazak, zalazak, mjesečina, nema razlike, pušimo sve fore i slabi smo na atmosferičnost.

Nije da nema drugih, no nestane baš sve...

Još kada podgriju atmosferu sa hebenim soundtrackom...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Sinoćnji twitch stream s paxa

http://www.twitch.tv/pax2/v/13657665  Pocinje oko 40. minute.

http://www.twitch.tv/pax2/v/13665002

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

naletio sam na jedan bug (ili bolje rec glitch). u velenu kad pobijem bestije oko guarded treasure i kad ga lootam ikonica ne postane siva nego je jos uvijek bijele boje. nadam se da nece bit vecih problema jer ovo manje-vise zanemarivo.

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja sam imam mislim dva takva u 100 sati igre. Inace, ima novosti:

The Witcher 3’s First Expansion Heart of Stone “Almost Ready;” Good News Coming for Gwent Lovers

During a The Witcher 3: Wild Hunt panel broadcasted from PAX Prime in Seattle, CD Projekt RED’s Travis Currit mentioned a couple interesting things about the future of the game.

First of all, we learn that the first expansion “Heart of Stone” is “almost ready, and shaping up really nicely.” As you may already know, Heart of Stone will come out in October, and will include over ten hours of gameplay.

Secondly, asked if CD Projekt would ever release a stand-alone version of the in-game collectible card game Gwent, Currit mentioned that he’d pass that request to the development team, but then he teased that there are “good news” coming for those who love Gwent.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 12:55 (Odoakar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Za one koji neznaju Golden Joystick organizira 33. Awardse. Votate u par kategorija, ubacite mail i dobijete kupon za kupit Bioshock Infinite za 1€.

Uglavnom votajte za Witchera u kategorijama di je nominiran.

http://www.gamesradar.com/goldenjoystickawards/vote/?hootPostID=6bd02ed5f47d9456eb9983b51a949238

Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Vec sam jucer, ali ne mogu vjerovati da ga nema za best audio. Igra ima daleko najbolji voice acting i soundtrack od bilo koje igre u zadnjih par godina.

Inace, napokon priveo igru kraju, 105h s tim da nisam odradio sve secondary questove, witcher contracte i hrpu markera ostavio neistrazenima. Dobio svoj happy end. 100/100.  Jedino me zanima sto se desi ako ne ubijemo radovida, da li to ima utjecaja na rezultat rata (ili je samo odluka kod djikstre bitna). Drago mi je da je nilfgaard prevladao, takav kraj mi je u stilu 'svi pod jednim nebom', tipa kineskog cara Ying Zhenga. Glupavo mi je malo sto smo emyhru prodali pricu da je ciri mrtva, kao da nece do njega doci glas o novom zenskom witcheru koji kupi slavu po cijelom kraljevstvu.

Sad idem reroll na sign build (potion build je bio op).

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 23:32 (Odoakar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Odoakar kaže...

Vec sam jucer, ali ne mogu vjerovati da ga nema za best audio. Igra ima daleko najbolji voice acting i soundtrack od bilo koje igre u zadnjih par godina.

Inace, napokon priveo igru kraju, 105h s tim da nisam odradio sve secondary questove, witcher contracte i hrpu markera ostavio neistrazenima. Dobio svoj happy end. 100/100.  Jedino me zanima sto se desi ako ne ubijemo radovida, da li to ima utjecaja na rezultat rata (ili je samo odluka kod djikstre bitna). Drago mi je da je nilfgaard prevladao, takav kraj mi je u stilu 'svi pod jednim nebom', tipa kineskog cara Ying Zhenga. Glupavo mi je malo sto smo emyhru prodali pricu da je ciri mrtva, kao da nece do njega doci glas o novom zenskom witcheru koji kupi slavu po cijelom kraljevstvu.

Ima ogroman. On pobjeđuje u ratu. Sta je najgori moguci završetak. Di bi tog luđaka za vladara ima.

16 godina
Odoakar kaže...

Sign build je još veći OP

Ja sam new game + (death march) krenuo sa sign/sword buildom i odustao jer je bilo prelako, nezanimljivo.

Prebacio sam se čisti sword build (imam skoro 50-ak pointa neiskorištenih). U borbi koristim samo osnovni queen sign i moram priznati da je postalo izazovno, pogotovo u borbama protiv više neprijatelja.

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Koja je fora ne uzimati neke buildove jer su OP? Onda jednostavno ne upucate ni jedan stats u ništa i da vidimo tko će dalje.

0 0 hvala 0
16 godina
axos kaže...

Koja je fora ne uzimati neke buildove jer su OP? Onda jednostavno ne upucate ni jedan stats u ništa i da vidimo tko će dalje.

Pa fora je da je malo izazovnije igrati jer je i največa težina prelagana kada skužiš mehaniku.

"nabrijani" queen build je skoro kao da si ukucao infinity health/armor cheat čak i največoj težini. Ignition sa burning procom i vigor regeneracijom isto tako. Čak ti ni mač ne treba samo ih pržiš iz daljine.

ako ne želiš uopće ulazizi u borbu "nabriješ" crosbow i gađaš ih iz daljine. Dok skuže tko ih napada več si ih sve sredio. Efikasno: da, zanimljivo igrati: ne.

btw. dao si mi ideju za deat march bez ijednog statsa. Budem i to probao

15 godina
neaktivan
JackIsBack kaže...
Odoakar kaže...

Sign build je još veći OP

Ja sam new game + (death march) krenuo sa sign/sword buildom i odustao jer je bilo prelako, nezanimljivo.

Prebacio sam se čisti sword build (imam skoro 50-ak pointa neiskorištenih). U borbi koristim samo osnovni queen sign i moram priznati da je postalo izazovno, pogotovo u borbama protiv više neprijatelja.

Dobro za znati, prvi put sam igru zavrsio na broken bones, sad sam imao u planu death march i napraviti absolutno sve u igri. Bas me zanima kako ce ici. Fora mi je bilo narokati se potionima, mogao sam imati aktivna dva coctoctiona i dva-tri obican potiona. Oils nisam toliko koristio, tako da cu pokusati nekakav mix signova i oil buffa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 11:58 (Odoakar).
17 godina
The Witcher 3

E3 2014 gameplay osvjetljnje/draw distance

Močvara:

I ljudi iz CDPRa su se obratili tvorcu modifikacije i rekli da će mu pomoć da to realizira iako su trenutno zauzeti sa ekspanzijom...
Ostali problemi su šta ne funkcioniraju sunshafts efekti te ambient occlusion...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2015 10:12 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ekipa, koristite li ove mutagen decoctions i koje? interesiraju me misljenja onih koji igraju na death march, a ponajvise onih koji igraju new game + i death march

11 godina

Ja bi radije da vrate vegetaciju s E3a, ova izgleda previse kao plastelin

15 godina
The Witcher 3

ekspanzija dolazi 13.10

Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
Hacknwack kaže...

Cek da prikoljem neku svinju,crijeva joj izvadim i fotkam,nista jadnije od wanna be alpha male likova na forumu od svih mjesta.

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Shani. Znaci za 30+ dana cemo je puknit.

Evo popravljeno umisto linka slika

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 22:11 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

link ne radi...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice