The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 365.964
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: The Witcher 2
Kako vidim koje imam skillove i gdje mogu na njih dodati mutagene?
HTC Desire Android
16 godina
odjavljen
The Witcher 2

uf, kako me nabrijavate s ovom 2. ali provo treba 1. zavrsit a tek sam na 3 chapteru... jao

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 2

način na koji se konzumiraju napitci je preuzet iz romana witcher serijala.

po tome su i išli...da se približi temetici iz knjiga..

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 11:27 (onajkojineznaaznadanezna).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

uf, kako me nabrijavate s ovom 2. ali provo treba 1. zavrsit a tek sam na 3 chapteru... jao

A dobro, treći je i najdulji. Kad njega zgotoviš na konju si. Ak me sjećanje ne vara.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
skank666 kaže...

Ja sam tek u drugom chapteru - onako više od pola prešo bih reko.

Al posao, žena i djeca uzimaju svoj danak - ne stignem baš puno španat...

No vidim da je s 2-ojkom ipak ponešto drugačije - vidjet ćemo.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
17 godina
Go.Run kaže...

Generalno, nemam neku pretjerano jaku masinu (x2 7750+, 4 GB Ram, HD4850) pa na rezoluciji 1920x1080 vrtim igru negdje na pola puta izmedju low i medium. Jbg, nadam se da ce neki iduci prolaz biti na high. S druge strane, kad se sjetim DA2 i takodjer vucem-se-ko-krepana-macka engine-a, nije mi jasno kako to da moderni RPG-ovi doslovce pojedu moju kantu, a vecina FPS-ova (koji bi u pravilu trebali biti benchmark za snagu konfiguracije) vrlo pristojno radi na medium, s povremenim koketiranjem sa high postavkama. Nije da niti Witcher 2 niti DA2 imaju ljepsi engine od FPS-ova tako da mi je iznad glave veliki ŠKK (ako se netko pita što je to ŠKK, to je balkanska verzija WTF-a :D).

Aj mi samo reci s koliko fps-a vrtis igru, kad si vanka i kad si u nekom zatvorenom prostoru, jel imas lag i kakve ti je igra postavke namjestila kad si instalirao.

moj pc je vise nego dovoljan, a opet imam problema

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

UPRVO SAM PREŠAO 1 SADA ČEKAM DA POCNEM 2 PRVI JE ODLICAN

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ANI kaže...

UPRVO SAM PREŠAO 1 SADA ČEKAM DA POCNEM 2 PRVI JE ODLICAN

Caps lock brate  caps lock more :D

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
neaktivan

Ovako, detaljno cu provjeriti kad dodjem doma s treninga pa cu editirati ovaj post.

Sto se tice igre, radi glatko u svim elementima, zatrokira na sekundu-dvije kad izlazim iz flotsama u divljinu i obrnuto. Ostalo radi glatko.

Igra je postavila gotovo najmanje moguce postavke, ja sam ih nesto podignuo jer nisam bas na ultra low htio igrati. :)

Aha, i ako je bitno vrtim W7 x64 Ultimate.

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

IGN review u kojem autor dotičnog reviewa pljucka tu i tamo po BioWareu.

http://pc.ign.com/articles/116/1168535p1.html

Rats in a Cream Sauce, Rat Flambe, Rat Necrom with Bonemeal Gravy, Deep-Fried Rat, Lemon Rat and Wild Rice, Rat Ragu with Powdered Deer Penis
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 16:11 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Ti ko da automatski skeniraš članke i odmah nalaziš gdje se hračka po BioWareu. :)

Dobar text. Thx.

Ovo je ono što se meni osobno najviše sviđa u igri:

This isn't a game afraid to paint its characters as racists, sexists, drunkards or just generally reprehensible people governed by fear and uncertainty, including Geralt and his friends. Those styled as saviors and leaders possess far more flaws and secrets than they initially let on, and as a result the characters don't feel like Pez dispensers of brittle phrases, they feel human.

Bježi od stereotipa i od savršenih dobričina.

Ono s čim se ne slažem su pohvale na račun voice actinga, koji je po mom skromnom mišljenju očajan. Nema emociju i definitivno je mogao i morao biti puno bolji. Sa svime ostalim se slažem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 17:18 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ono s čim se ne slažem su pohvale na račun voice actinga, koji je po mom skromnom mišljenju očajan. Nema emociju i definitivno je mogao i morao biti puno bolji. Sa svime ostalim se slažem.

Kolko sam čuo u Video Reviewu tip je i rekao da Voice acting nije ništa posebno, da je moglo bolje.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 17:37 (thesekiman).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Ti ko da automatski skeniraš članke i odmah nalaziš gdje se hračka po BioWareu. :)

Dobar text. Thx.

Ovo je ono što se meni osobno najviše sviđa u igri:

This isn't a game afraid to paint its characters as racists, sexists, drunkards or just generally reprehensible people governed by fear and uncertainty, including Geralt and his friends. Those styled as saviors and leaders possess far more flaws and secrets than they initially let on, and as a result the characters don't feel like Pez dispensers of brittle phrases, they feel human.

Bježi od stereotipa i od savršenih dobričina.

A čuj, ljude treba cipelariti kada su na podu. Inače nisam čitao članak, nego sam gledao review. Lik baš jasno na par mjesta hraćka po BioWareu.

Rats in a Cream Sauce, Rat Flambe, Rat Necrom with Bonemeal Gravy, Deep-Fried Rat, Lemon Rat and Wild Rice, Rat Ragu with Powdered Deer Penis
17 godina
neaktivan
Da, ja nisam gledao, samo čitao.
16 godina
The Witcher 2

Evo ja prelazim drugi puta sa drugim odabirima puta, negdje sam pri kraju 1. chaptera i ovaj put istražujem, rješavam sve questove itd. predobro!! Samo barem da duže traje! Koliko god usporavam z igranjem i pokušavam čim više da dulje traje, ipak prekratko traje(pa da traje 100 sati nebi bilo dosta, ovaj setting mi je prehebeni)! Ovak i onak uzimam si koliko treba za pravi prelaz drugi puta, jer stvarno nema ničega kaj bi valjalo za igranje trenutačno!!

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 20:39 (Butcher).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 2

iskustvo....

Po instalaciji igre auto config mi je stavljao postavke sve na low. Nakon ugradnje dodatna 2 gb rama, auto config stavlja postavke na high s uključenim antialiasingom.

Zanimljivo je da je prije nadogadnje postavke textura postavljao na very low, a nakon nadogradnje na medium.

Naravno, rezolucija je 1024x768 na 17 inčnom monitoru.

Igru još ne igram, jer trebam završiti neke druge stare repove, ali prvi witcher odigrao sam na max postavkama, što je bilo lijepo iskustvo.

Pozdrav...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ma ide mi na zivce jer sam vidija na can u run it stranici da witcher 2 na mom pc-u doslovno leti, a igra jedva uvati 20 fps, i to jos kad smanjim rezoluciju i desktopa i same igre, a jos je sve na low. citao sam nesto na internetu da rade na korekciji za atijeve graficke, ali tesko mi se strpit. trebali su to puno ranije napravit.

14 godina
neaktivan
The Witcher 2

skinite patch 1.1. Ja sam prije njega igrao na low i bio mi slabi fps, no nakon patcha derem na ultra high i 60 fpsa, meni stvarno čuda radi 1.1 patch {#}

0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 2

Obozavam ovu igru.

Odlican RPG i odlican combat system!

Prvi akcijski RPG sa prvim pravim, funkcionalnim skill based combat systemom.

Vi kojima se ne svida jer je "tezak", samo trebate nauciti koristiti takav nacin borbe i ubrzo ce se pretvoriti u zabavu.

Jedino gdje je witcher pogrijesio jest sto nije dao dobar tutorial, ovako su svi zbunjeni. (bio sam i ja zbunjen na pocetku)

Kasnije kad se nauci igrati, normal tezina je smijeh. (dobro, kako kad)

I zapamtite, u Witcheru dobra priprema za borbu zlata vrijedi.

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

ma ja igral od prve na hard i kombat je lagana jbenica. Samo skačeš i bježiš sve dokad se 1 lik neodvoji malo od grupe i onda ga od boka središ ili baciš one blind/stun bombe i zaramaniš jednog. Također onaj air skill kad pogodim nekog i udarim mačem dobim instant kill. Istina combat je na početku težak ali kad skužiš kak zapravo funkcionira je lagan

0 0 hvala 0
17 godina
alscaul kaže...

skinite patch 1.1. Ja sam prije njega igrao na low i bio mi slabi fps, no nakon patcha derem na ultra high i 60 fpsa, meni stvarno čuda radi 1.1 patch {#}

jel imas nvidia ili ati grafiku? to je velika razlika. ja sam patch skinija i opet nista

17 godina
The Witcher 2

Obi Wan, nemoj se ljutiti, ali grafička ti baš i nije nešto snažna. Mislim da je to glavni razlog povremenom zastajkivanju.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma sve je to ok, al ako nije dobra zasto je sama igra stavil sve na ultra/hig i zasto je na can u run it pokazalo da zadovoljavam sve postavke? a ja igru vrtim na low sve pa opet imam lag.

17 godina
Obi Wan kaže...

ma sve je to ok, al ako nije dobra zasto je sama igra stavil sve na ultra/hig i zasto je na can u run it pokazalo da zadovoljavam sve postavke? a ja igru vrtim na low sve pa opet imam lag.

Vjerojatno zato jer ti primitivni programcici za system req gledaju samo na kolicinu VRAM-a od graficke, ali ne prepoznaju snagu grafickog cipa.

- Psiho246
14 godina
neaktivan
alscaul kaže...

nvidia, da citam sad na netu, ovaj zadnji patch fixal za nvidia-kartice, a ati još uvjek mogu ježa j...

15 godina
The Witcher 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

Xbox 360 offical comfirm.

jos ove godine

LoL Nick (EU): hRay
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 21:34 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

1.2. Patch popravlja oko 50-setak stvari. + Svi Dlc-ovi će biti koji su bili izdani do sada u tom patch-u + novi dlc s kojim si mozete mijenati frizuru (ima ih 5 i jedna je od JEDINICE (volim njegovu dugu kosu) weee :-D)). te ce biti dostupan SUTRA!!

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
null kaže...

1.2. Patch popravlja oko 50-setak stvari. + Svi Dlc-ovi će biti koji su bili izdani do sada u tom patch-u + novi dlc s kojim si mozete mijenati frizuru (ima ih 5 i jedna je od JEDINICE (volim njegovu dugu kosu) weee :-D)). te ce biti dostupan SUTRA!!

{#}gay?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice