Mislio sam da je mogao i Ben umjesto nje, sad vidim da nije.
da bar je, mali govnar, ja sam jos bar 10 puta ponavlja tu scenu da probam nekako izborit da ju ne ubije, ali nista. nego jeste ju ostavili ili uzeli sa sobom?
Uzeo, onda je ona uzela rv.
A đizs. 3 epizoda je predobra. Toliko raspleta i onda mi pusti ona jtrailer od 4 epizode. Sad možemo očekivat za kojih 2mj 4 epizodu kad ću apsolutno sve zaboravit :/
Uzeo, onda je ona uzela rv.
kako mislis uzela rv? gdje?
Ukrala ga je nakon nekog vremena provedenog na onoj lokaciji s vlakom.
ja ju nisam poveo sa sobom, neka umre ku*va na cesti ali opet je to malo dvolično jer recimo kad kenny ubije njezinog oca hladnokrvno, nemožeš ga odkantati....
druga epizoda mi je bila predvidljiva, neznam, nekako sam predvidio da će se to dogoditi (kanibalizam, jelte) ali je zato treća vrhunska. raspad ekipe što je bilo za očekivati kako se radnja razvijala.... sad opet onaj uvod u 4. mi je nekako bezveze. tko je taj lik koji se javlja preko radija?
pa da on nije ubio njezinog oca ovaj bi se pretvorio u zombija i ubio njih, ja sam stao na njegovu stranu tada.
SPOILER
Dali se i vama žena od Kenija ubila a mali se pretvarao u zombija?
da, svima je. jeste vi ubili malog ili ste dali kenny-u?
Osobno sam ga upucao...dosta emotivna epizoda.
Jesam, al nije mi jasno kako je on zaražen. Jel su ga ugrizli kad su bježali s Onim kombijem, kaj već je xD ?
ne, kad su ovi napali kamp, onda je mama njegova njega drzala i zombi ih je uhvatio. pa si ih moro spasit taka da ubijes zombija. e sad meni nije jasno zasto se ta gadura ubila, ko da mu nije dosta bolno sto mu sin umire pa se sebicna kurvetina morala upucat, bilo mi ga je tolko zao.
ne, kad su ovi napali kamp, onda je mama njegova njega drzala i zombi ih je uhvatio. pa si ih moro spasit taka da ubijes zombija. e sad meni nije jasno zasto se ta gadura ubila, ko da mu nije dosta bolno sto mu sin umire pa se sebicna kurvetina morala upucat, bilo mi ga je tolko zao.
Da, malo je idiotski ali malo takvih bi izdražlo akav stres i još kad znaš da će ti se sin pretvorit u zombija.
Upravo prešao te tri epizode, skoro pa u dahu. Koliko mi je žao što ponekad moj "avatar" ne želi reći nešto u određenim situacijama, nego daje veoma limitirane opcije... npr, kenny cigane, spasio sam te par puta i tebe i tvoju obitelj i uvijek bio uz tebe, zašto sumnjaš u mene. (epizoda 3., u kabini prije "pogubljena" njegovog sina i žene. Bila mi je draga cijela ta obitelj) Tada sam se potuko sa njim u kabini :D, A najviše mi je žao onog što se pojavio na početku 2. epizode i onog IT geeka (spasio njega umjesto reporterke). Kojeg je zamalo djevojčica večerala, znao sam da će biti sranja odmah na početku dolaska na farmu, kada sam htio par puta ući prvo u barn, a onaj stariji brat je inzistirao da prvo obiđemo ogradu. A tamo u klaonici, nije mi bio neki problem odlučiti hoću li zgnječiti glavu onom provokatoru, em provocira, nerazumljiv, ignorant, nesposoban i napola puta da postane zombij od 120 kg. Veoma gg, vidjet ćemo što će biti sa 4. epizodom, baš me zanima tko je na radiju.
BTW. Jeli ono stvarno majka od one male? Onu što je ustrijelio mlađi brat? To mi je nekako traljavo izveđeno, od toga kako je kapu uzela a nije ništa upozorila malu ili bila barem razumnija u onom videu na kraju2. epizode.<-------- Veoma loša ideja za nekoga tko nije završio sve 3. epizode, ogromni spoileri!!!
Nekako sumnjam da joj je to stara, možda neka luđakinja koja se brinula o njoj neko određeno vrijeme nakon početka apokalipse. A opet, možda joj i je majka.
Nakon što sam pročitao dojmove od vas svih malo sam razočaran 3. epizodom. Zapravo, ne baš razočaran, ali mi je dvojka puno bolja od 3će. Atmosfera na kraju druge, ona kiša, gromovi, superbrzi rasplet cijele epizode, sve skupa je ostavio puno veći dojam od ovoga. Kad je napokon pred kraj ove epizode došla horda zombija nadao sam se nekim teškim izborima, neočekivanim prevratima i te šeme, al su mi nekako ne-holivudski, prebrzo skočili na vlak i pobjegli, šteta. Inače, poludio sam kad je kretenka ukrala RV, šta se dogodi ako ju ostavimo, RV samo ostane tamo na mjestu? Jel postoji šansa da prežive drugi ljudi, da carley ne umre i slično?
Hebali vas spoileri
Žao mi Carley najviše, stvarno, baš mi je postala draga u trećoj epizodi, onda ju ova upuca... Uzeo sam je sa sobom, patim na ženske likove totalno . Što se Rednecka tiče, išo mi na živce od samog početka, više bi volio da se on ubio a ne žena mu.
Super igra, samo se nadam da neće predugo trajati razdoblje bez nove epizode.
Evo jedan prijedlog. Moderator nek na naslov doda rijec spoileri i onda da pisemo normalno a ne ovako da je sve puno spoilera.
Ajde ne kenjajte, hoćeš li umrijeti ako trebaš označiti tekst?(ili pritisnji "ctrl+a", ako ti je vec ono problem :) I ovo je tema o samoj igri, a kada se pišu osjetljive informacije onda se stavlja Spoiler, zato je i namijenjen. A kada bi trebala izađi 4. epizoda?
da al na mobitelu nemogu oznacit.
Kad vas igra pokusava pribliziti sa Carley u ep.3 odmah sam znao da je odstrel u pitanju
a Carley bas mora umrijeti?
Ako je ova ne ubije, što se onda dogodi?
mora umrijet
Kada treba izaći epizoda 4?? Prešo sam ove 3. i igrica je precarska!
vjerojatno krajem sljedećeg mjeseca.
Izašla epizoda 4!!
Izašla epizoda 4!!
završio ju
nije da je podforum PC igre
ali dobro, 4. epizoda (igre) je dobra sa odličnim završetkom, kao i obično, nemogu puno reći a da ne spojlam.....