The Last Remnant

poruka: 97
|
čitano: 16.066
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
The Last Remnant

jos nije otvorena tema za ovu igru pa sam ju odllucio otvoriti...ovdje pisite kakvi su vam dojmovi o igri...=))))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Last Remnant

sucks!

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+ 3.3GHz; 8gb ram dual chanell 800mhz vga:nvidia gtx260 896ddr3; power:Chieftec power supply 650W, windows vista ultimate x64
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Last Remnant

planiram skinuti.

podsjeća me na final fantasy. čini mi se zanimljivo.

isprobat ću.

Last.fm -> Filip_Grabant Facebook -> Filip Grabant AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: The Last Remnant

ja ju igram vec par sati i cini mi se super...grafika je prelijepa i glatko se vrti...moje preporuke...=)))

17 godina
neaktivan
The Last Remnant

Igrao sam FF X na ps2,

ovo je isto samo na PC-u

Igram već tjedan dana samo to

kaj reč.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Super je igra samo ša ne kuzim bas ovaj sustav borbe...

uvijek idem na attack with mystic arts...lol...

ako se nekom da objasnit...Belji se

17 godina
neaktivan
Cross kaže...

Super je igra samo ša ne kuzim bas ovaj sustav borbe...

uvijek idem na attack with mystic arts...lol...

ako se nekom da objasnit...Belji se

sve isprobaj... tako ćeš najbolje naučiti. probaj potražiti na netu official guide ili nešto slično. tamo sve detaljno piše.
Last.fm -> Filip_Grabant Facebook -> Filip Grabant AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
16 godina
neaktivan

zbilja si mi pomogao...mogo si mi jednostavno dati link www.google.com...Belji se

nasao sam taj manual al mi se neda čitat...lol...

17 godina
neaktivan
The Last Remnant

prebaci u HD verziju videa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tnx...nes vise sam saznao....al mi se borba cijelo vrijeme svodi na to da idem na attack with mystic arts i molim boga da dobijem criticale...lol....bojim se da ce mi dosadit...

17 godina
neaktivan
The Last Remnant

Na početku bilo koje borbe možeš sa tipkom SHIFT isključit i uključiti da je normalna brzina i

da je sve ubrzano, ovo ubrzano se preporuča koristiti samo protiv onih koje možeš lako riješit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra je napravljena od Sqare Enixa, znači onih koji su napravili Final Fantasy. Igra mi se jako sviđa, pravi RPG kakav se meni sviđa. Nažalost nisam imao još previše vremena igrati ju, ali ovo što sam igrao mi se jako sviđa.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
The Last Remnant

Igra je zakon,igram ju već više od 50 sati i tek sam negdje na polovici.Zanimljiva i nekaj novo.

A kaj se tiče borbe najbolje ti je jednu ekipu trenirati za combat arts,a drugu za Mystical i onda buš bez problema ubiš svakoga.Do sad sam se jedino sa jednim zmajom zezal,ostale sam lako ubil.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Last Remnant

Evo napokon sam prešel igru nakon više od 100 sati igranja.Ovo je jedna od najboljih igri ove godine,i stvarno bi ju preporučil svakome,a pogotovo svima koji vole RPG na poteze.Konačna ocjena te igre je 9.3 od 10.Igra je zanimljiva,jako dobro izgleda i nije tak teška.Istina da su neki questovi jako teški i moraš imati malo sreće da ih prejdeš,ali oni koji se tiču samog glavnog dijela nisu tak kompicirani.Prema kraju bi se dalo naslutiti da bu izašel i drugi nastavak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Last Remnant

ja sada skidam

Last.fm -> Filip_Grabant Facebook -> Filip Grabant MyBrute -> http://raving-rabbid.mybrute.com Trenutno igram: The Witcher, Bioshock, Mirrors Edge AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
17 godina

napokon jedan pravi RPG za PC. mislim valjaju meni i mass effect i fallout 3 al nekako to nije to, ja sam više final fantasy tip.

17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

napokon jedan pravi RPG za PC. mislim valjaju meni i mass effect i fallout 3 al nekako to nije to, ja sam više final fantasy tip.

ja nisam igrao niti jednu igru FF serijala jer kada je to izlazilo za psx nisam igrao jer sam imao negdje oko 3-6 god a kad sam dobio prvi komp zaobilazio sam RPG igre u velikom luku. sada su RPG igre nešto što najviše volim. uzet ću si vremena pa zaigrati FF7 ili FF8 pod ljetnim praznicima na starome psx-u
Last.fm -> Filip_Grabant Facebook -> Filip Grabant MyBrute -> http://raving-rabbid.mybrute.com Trenutno igram: The Witcher, Bioshock, Mirrors Edge AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
18 godina
neaktivan
The Last Remnant

nemam nista protiv last remnanta(obozavam SquareEnix, FF serijal i J-rpg) al na PC uvijek dodju oni losiji i dosadniji J-rpg-ovi na poteze. Prica je dosadna i neorginalna(u odnosu na vecinu slicnih igara, a po meni nema nista goreg od lose price u rpg-u), battle sustav plitak i vrlo, vrlo brzo dosadi, ima preeeevise jednolicnih dungeona i kad te ubiju na kraju istog moras satima igrat dosadne dionice(nisu culi za save sustav valjda), likovi nemaju karizmu, karakter i stavec tu ide... Kao primjer navest cu neke japanske koje smatram puno boljim izborom od remnanta(igre su za PS3 i XBOX360, a i na PS2 ima barem 4 puta tolko rpg-ova boljih za portanje od remnanta):

Eternal Sonata (fenomenalan rpg koji nazalost nece doc na PC)
Enchanted Arms
Tales of Vesperia
Star Ocean: The Last Hope
Lost Odyssey (jos jedan naslov za ne propustiti)
Valkyria Chronicles
White Knight Chronicles (nije izasla al radi LEVEL 5 sto znaci da ce bit gotovo sigurno HIT)
Final Fantasy XIII (isto tako nije izasla al ocito je da Square ne moze napravit los FF)

(Ko nije igrao Witcher neka PROBA! jer radi se o jaaaako dobrom rpg-u europskog stiha i bolje je igrat istog 100 sati nego remnanta ma koliko voljeli japanske)

Eternal Sonata Eternal Sonata
Enchanted Arms Enchanted Arms
Tales of Vesperia Tales of Vesperia
Star Ocean: The Last Hope Star Ocean: The Last Hope
Lost Odyssey Lost Odyssey
Valkyria Chronicles Valkyria Chronicles
White Knight Chronicles White Knight Chronicles
Final Fantasy XIII Final Fantasy XIII
Final Fantasy XIII Final Fantasy XIII
The Witcher The Witcher
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 8:26 (r3d3f1n3).

0 0 hvala 0
17 godina
tunder kaže...

Igrao sam FF X na ps2,

ovo je isto samo na PC-u

Igram već tjedan dana samo to

kaj reč.

Ovo je genijalno, zbilja sliči na FF, sama činjenica da mu sliči znači da je igra vrlo dobra ak ne i vrhunska, možda i genijalna...
Svakako bum to nabavil
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
18 godina
neaktivan
The Last Remnant

Ako je remnant ISTI kao jedan od najboljih rpg-ova za PS2, a i sire onda si rezem grkljan odmah! Kako moze bit u rangu sa pricom FFX, to je nemoguce... Osnova svakog dobrog rpg-a je prica, sve ostalo je dobrodosla kozmetika. (kuda bi Bioware dosao da je radio tako usrane price?)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
r3d3f1n3 kaže...

... kad te ubiju na kraju istog moras satima igrat dosadne dionice(nisu culi za save sustav valjda), ..

E tu te moram ispraviti jer u The Last Remnantu možeš save-ati bilo gdje i bilo kad (osim usred bitke) tak da možeš nastaviti od toga djela.Uz to igra ima i AutoSave koji save igru nakon svake bitke i loadanja nivoa.

A kaj se tiče Witchera to je jako dobar RPG,najbolji koji sam prošle godine igral,ali nebreš uspoređivati The Last Remnanata i Witchera,to je kao da uspoređivaš vatru i vodu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 15:06 (toma).
16 godina
neaktivan

je, Remnant je jedan od najboljih RPG-ova za PC platformu, shto zbog nedostatka istih, shto zbog novog battle systema, shto zbog priche....

sustav bitke josh nije vidjen i ne odgovara svima, pricha je OK za RPG, a shta si ti ochekival....?

ne mozhe ti pricha biti bolja od same igre......ili mozhe?

svatko ima pravo na svoje mishljenje i slobodno ga iznesi, ali ne ochekuj da ce svi misliti jednako...

isto tako, nisu svi odushevljeni igrom jer iskache iz standarda klasichnog RPG-a, a nisu svi spremni prihvatiti promjene...

www.hcl.hr
18 godina
neaktivan
The Last Remnant

ma brate igraj sto zelis i sto te zabavlja, najvaznija je zabava! Ali ne mogu gledat da se tu bacaju neke usporedbe koje ipak nisu primjerene npr. kada netko kaze da je to isti FFX ili kad kaze da je najbolji rpg za PC jer pod broj jedan FFX je jedan jedini neponovljivi super mega ultra naslov miljama daleko od generickog remnanta, a kao drugo NITKO nema pravo da kaze da je nesto NAJbolje jer je to presubjektivna stvar osobne percepcije(moras bit ili Bog ili netko jako nepametan da takvo sto sa sigurnoscu tvrdis). uvazavam misljenje da je igra TEBI ili NJEMU dobra al rec da je to univerzalno dobra igra granici s ludoscu... da si igrao sve FF, pokoji dragon quest, personu, pokoji tales naslov, suikoden I&2, crono cross/trigger i sve one koje sam tamo gore lijepo naveo da su bolji i zasto su bolji od remnanta nebi pisao takve hvalospjeve. evo na IGNu kazu sljedece o prici "A weak, disjointed storyline, forgettable and dislikable characters, and a near total lack of personality." a meni je to i vise nego dovoljno da neki rpg prekrizim za sve vijeke vijekova. isprika za save sustav, to stvarno nisam znao...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 15:49 (r3d3f1n3).

0 0 hvala 0
17 godina
r3d3f1n3 kaže...

ma brate igraj sto zelis i sto te zabavlja, najvaznija je zabava! Ali ne mogu gledat da se tu bacaju neke usporedbe koje ipak nisu primjerene npr. kada netko kaze da je to isti FFX ili kad kaze da je najbolji rpg za PC jer pod broj jedan FFX je jedan jedini neponovljivi super mega ultra naslov miljama daleko od generickog remnanta, a kao drugo NITKO nema pravo da kaze da je nesto NAJbolje jer je to presubjektivna stvar osobne percepcije(moras bit ili Bog ili netko jako nepametan da takvo sto sa sigurnoscu tvrdis). uvazavam misljenje da je igra TEBI ili NJEMU dobra al rec da je to univerzalno dobra igra granici s ludoscu... da si igrao sve FF, pokoji dragon quest, personu, pokoji tales naslov, suikoden I&2, crono cross/trigger i sve one koje sam tamo gore lijepo naveo da su bolji i zasto su bolji od remnanta nebi pisao takve hvalospjeve. evo na IGNu kazu sljedece o prici "A weak, disjointed storyline, forgettable and dislikable characters, and a near total lack of personality." a meni je to i vise nego dovoljno da neki rpg prekrizim za sve vijeke vijekova. isprika za save sustav, to stvarno nisam znao...

Ok, u pravu si...
Nisi jedino u 2 stvari, prvo; ovo je jako slična igra FF, naravno nedovoljno dobra da ga sruši (nedovoljno dobri su svi rpg-i za FF serijal).
Ovo sa IGN-a je jako subjektivno ,premalo tu ima istine.
Oni nikad nisu bili stranica kojoj se može vjerovati.
Prema dvojim slikama od čovjeka kojeg sam citiral u svojem prethodnom postu ovdje, velika je sličnost sa FF.
Ponovo velim, ne može se nadmašiti FF ali ova igra vuče granice modernog rpg-a na mnogo više granice
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
18 godina
neaktivan
The Last Remnant

znas sto, pokusat cu s remnatom, kad odigram javim dojmove... ono sto sam htio s onim gore postovima je-1.demantirat one koji se deru da je to neki revolucionatni J-rpg nikad vidjen, 2. da je ISTI kao FFX, 3. i najvise od svega da na konzalama trenutno ima barem 10 J-rpg-ova koji su bolji od remnanta i za koje bi vise volio da dodju na PC... IGN nije toliko los koliko ti mislis, a bogme ni ocijene ne djele sakom i kapom jer su kriticne picajzle. u zadnje vrijeme vijeti i recenzije gledam na Gametraileru iako tu i tamo odem do IGN-a i Gamespota...

0 0 hvala 0
18 godina
r3d3f1n3 kaže...

...i kad te ubiju na kraju istog moras satima igrat dosadne dionice(nisu culi za save sustav valjda),

Možeš save-at kada te volja (PC)!!
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
18 godina
neaktivan
The Last Remnant

MOZE SE SEJVAT LJUDI! POGRIJESIO SAM! MOZE SE SEJVAT! JOS JEDNOM---MOZE SE SEEEEEEJVAT!!!

0 0 hvala 0
18 godina
The Last Remnant

Mogu reći da me se u početku nije baš dojmila, ali probao sam malo igrat i sada mi je sve zanimljivija i zanimljivija. Priča mi je odlična, neki novi svijet šta još nije viđen na računalu i fenomenalna borba. Uglavnom meni odlična igra.

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Last Remnant

Prešao sam igru.

FF X ima bolju priču.

I Remnant je kraći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
The Last Remnant

pa kaj ga nije napravila ista firma (square enix)

al igra nije igriva bez joysticka samo su ju prebacili sa xboxa na pc

tak da su shebane kontrole

amd6000 3.1ghz,seagate 320gb,ati4850 512ddr3
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice