E blago onome ko bude igro ovo na HIGH... Sto jos nisu optimizovali
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa na kojoj ces rezoluciji igrati?
da, imaš pravo...imao sam jedan video u pozadini koji se digo do kraja i taj je vrtio...sad kad ponovno pustim neće...i bolje možda, sad nestajem s neta jer će biti gadno:)
1280x1024 i samo da mogu izvuci visoke detalje... Ali ako budem morao igracu i na 1024x768...
Mozda ces moci, vidjet cemo.
Vala kad sam vrteo METRO 2033 na VERY HIGH (bez Anti-Aliasinga) moci cu i ovo na HIGH... A mislim da i vi znate koliko je Metro zahtevan...
Vala kad sam vrteo METRO 2033 na VERY HIGH (bez Anti-Aliasinga) moci cu i ovo na HIGH... A mislim da i vi znate koliko je Metro zahtevan...
Na kojoj rezolcuji vrtiš?
Opet kazem 1280x1024 ili 1024x768... Metro sam na 1024x768 i VERY HIGH. Mogu i sa 1280x1024 ali u nekim delovima (One misije na povrsini) FPS mi se malo smanjuje.
Opet kazem 1280x1024 ili 1024x768... Metro sam na 1024x768 i VERY HIGH. Mogu i sa 1280x1024 ali u nekim delovima (One misije na povrsini) FPS mi se malo smanjuje.
Lol, lako ti je na toj rezi vrtit na najviše.
da imaš jači monitor, nabiješ rezolucije a smanjiš detalja ljepše bi izgledalo nego tako.
da imaš jači monitor, nabiješ rezolucije a smanjiš detalja ljepše bi izgledalo nego tako.
Imam 19" monitor i zadovoljan sam. Nego vidim da ti imas T220 jel? I 4870 sa 512 MB. Kako ti radi to?
Oke ti se brines hoce li ti na HIGH sa HD 4850 ? na toj rezoluciji pa naravno da hoce , kad meni na AOC 22" sve igre rade na ULTRA , uz poneke izuzetke kao Crysis 2 i jos par sve vrhunski radi na +30 FPS i ocekujem Skyrim na HIGH ako ne onda ide nova graficka mora se Skyrim na HIGH igrati :P
Oke ti se brines hoce li ti na HIGH sa HD 4850 ? na toj rezoluciji pa naravno da hoce , kad meni na AOC 22" sve igre rade na ULTRA , uz poneke izuzetke kao Crysis 2 i jos par sve vrhunski radi na +30 FPS i ocekujem Skyrim na HIGH ako ne onda ide nova graficka mora se Skyrim na HIGH igrati :P
Meni Crysis 2 na 1280x1024 radi na MAX bez pada FPS-a... A sto se Skyrim-a tice, ova moja grafa ipak ima 1 GB, mada sam cuo da to pomaze samo na vecim monitorima i rezolucijama.
Imam 19" monitor i zadovoljan sam. Nego vidim da ti imas T220 jel? I 4870 sa 512 MB. Kako ti radi to?
A radi... Nekako, radilo je na mixu medium high koliko se ja sjećam, na rezoluciji 1650 x 1050.
Uglavnom, zadovoljan sam.
41 | Kliknuo sam, a želio sam |
---|---|
1 | Kliknuo sam, a nisam želio |
21 | Nisam kliknuo |
Spoiler:
To smo mi!
There's no end to the conspiracy haha
Steta nisam igrao Shivering Isles on je tamo jel tako ?
Jeli ima tko kakvih gameplay linkova , nista nema na yt-u i google-u , a oni prethodno od gore ne rade.
Zelim se malo ufurati prije petka :D
1.Steta nisam igrao Shivering Isles on je tamo jel tako ?
2.Jeli ima tko kakvih gameplay linkova , nista nema na yt-u i google-u , a oni prethodno od gore ne rade.
1. Stvarno steta, meni je shivering isles bio odlican.
2. Mozes skinuti, samo malo proguglaj.
1.Steta nisam igrao Shivering Isles on je tamo jel tako ?
2.Jeli ima tko kakvih gameplay linkova , nista nema na yt-u i google-u , a oni prethodno od gore ne rade.
1. Stvarno steta, meni je shivering isles bio odlican.
2. Mozes skinuti, samo malo proguglaj.
Ma nije mi se dalo , previse sam postao razmazen teksturama i svim tweakovima,modovima koji su Oblivion ucinili igrom kakva je trebala biti , a povratak na vannila gameplay koji ima Shivering Isles ne bi mogao progutati pa eto...
Aj molim te ako nije problem posalji na PM , prvih 5 stranica samo official gameplay sa E3 sa QuakeCon ...
Ja jednostavno ne mogu odoljeti ovim video zapisima od gameplaya, tako da jednostavno moram pogledati, ali su ih već uklonili, tako da ako neko naleti na neki video od ovih 5 sati gameplaya neka odmah posta :D
Ja sam obični stari prdonja i namjeravam ovo igrati na ultra, ak nebu kaj u redu mjenam proc, mbo, rame i coller! Grafa mora rigat vatru! heheh
Ovaj lik stalno uploada nove video zapise od 20-25 minuta. Trenutno je stavio 15 partova. Gledao sam 3-4 čitava ostale nisam, oduševljen sam kako i on, tako i ja :)
We are on Morndas, Sun's Dusk 7th and there remains
3 days / 12 hours / 53 minutes / 34 seconds
(305614.119 seconds)
Before the return of Alduin!!!!!!!!!
Ovaj lik stalno uploada nove video zapise od 20-25 minuta. Trenutno je stavio 15 partova. Gledao sam 3-4 čitava ostale nisam, oduševljen sam kako i on, tako i ja :)
Ja sam gledao(random) samo 9-ti cak sam se i nasmijao, RIP oscar...(vidjet ces )
Ja sam obični stari prdonja i namjeravam ovo igrati na ultra, ak nebu kaj u redu mjenam proc, mbo, rame i coller! Grafa mora rigat vatru! heheh
bez problema sigurno
a i ja ću,joj samo ću buljiti u travu i gledati iglice na borovima.zmajevi mogu ćekati.