The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.452.051
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
12 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Asta kaže...

Bok,

idem nabaviti Radeon 5870 za Skyrim, koliko sam gledao youtube i forume ide dobro na high ili čak ultra, ovisno o cpu. Što vi kažete? 400kn me dođe grafička, inače igram na mid sa isključenim AA i AF na iGPU i leti između 30-60fps, ali ja bi više kvalitete.

Pozz kolega. To je super grafa, pogotovo za taj iznos. Skyrim ce ti s njom letiti u fulu tj lock na 60 fps ako upalis vsync. Uzivaj. :)

P.s. kupio sam legendary edition i jedva cekam opet igrati uz HD textures pack. 

coffe,coffe,coffe.....
13 godina
odjavljen
Asta kaže...

Bok,

idem nabaviti Radeon 5870 za Skyrim, koliko sam gledao youtube i forume ide dobro na high ili čak ultra, ovisno o cpu. Što vi kažete? 400kn me dođe grafička, inače igram na mid sa isključenim AA i AF na iGPU i leti između 30-60fps, ali ja bi više kvalitete.

Zavisi i od rezolucije. Mada mislim da nebi trebao imati nikakvih problema na maksimalnim postavkama. To je dobra grafa za Skyrim.

11 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

razočarat ćeš se sa tim službenim HD teksturama. razlika je stvarno minimalna.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
stickman1 kaže...

Kako to, na kojoj konfiguraciji si probao?. Cuo sam mahom pozitivne dojmove.

P.s.td nije od mene...

Edit: tu zbog tvog potpisa. ;)

coffe,coffe,coffe.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 21:39 (metallic).
13 godina
odjavljen
stickman1 kaže...

Pa nebih se baš složio s tim. Ja sam primetio razliku, naročito u odeći, drveću, stenama... Nije to Bog zna šta, ali svakako će oku prijati da vidi malo oštriju i detaljniju grafiku nego običnu konzolašku "mutnoću" tekstura jako niske rezolucije. U Skyrimu su teksture najgore kada se posmatraju iz blizine, a HD pack ih koliko, toliko popravlja.

11 godina
neaktivan
metallic kaže...
stickman1 kaže...

Kako to, na kojoj konfiguraciji si probao?. Cuo sam mahom pozitivne dojmove.

P.s.td nije od mene...

Edit: tu zbog tvog potpisa. ;)

Comi123 kaže...
stickman1 kaže...

Pa nebih se baš složio s tim. Ja sam primetio razliku, naročito u odeći, drveću, stenama... Nije to Bog zna šta, ali svakako će oku prijati da vidi malo oštriju i detaljniju grafiku nego običnu konzolašku "mutnoću" tekstura jako niske rezolucije. U Skyrimu su teksture najgore kada se posmatraju iz blizine, a HD pack ih koliko, toliko popravlja.

Konfa je i5 2500k (stock frekv.), 8GB, 660GTX Ti, vrtim na 1920x1080 rezi. Mislim izgleda bolje nego bez HD packa, to sigurno, ali nije to opet toliko značajno i must have. Naravno ako je pc dovoljno dobar onda nema dileme, samo kažem da se ne nada čudu :)

osobno, puno bolji izbor od službenih tekstura je kombinacija RealVision ENB + 2K Skyrim teksture sa nexusa.

16 godina

Van Skyrim svijeta sam oko godinu dana i krećem ponovo. Dočekale su me očito ove "službene HD teksture" uz igru vidljive kao tri paketa u louncheru igre. O tome vi govorite ako se ne varam ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da o tome je riječ

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

"SKYRIME SREĆAN TI ROĐENDAN" Datum koji smo svi tako dugo čekali, dane smo odbrojavali, informacije i svaku sliku u najmanji detalj analizirali. 11.11.11. Evo već dve godine, a peti deo Elder Scrollsa i dan danas ostaje najbolji Open World RPG bez konkurencije, koliko god mana imao. Najbolja, najkompletnija i najveća RPG igra u poslednje dve godine, a verovatno i u sledećih nekoliko. Bethesda hvala što postojiš. Kolege i svi fanovi Skyrima, živeli, i da Bog da dočekali još mnogo Elder Scrolls igara! {#}

I da. Evo ga i onaj legendarni trailer. Red je da bude postavljen. Kako mi nedostaje osećaj kada sam ga prvi put video. Najbolja muzika. Savršenstvo. Bacite pogled još jednom, i ako ste ga verovatno odgledali makar jedno sto puta. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 18:59 (Comi123).

30 0 hvala 0
16 godina

Danas kupih legendary edition.

Instaliro sve i kreće još jedna pustolovina po skyrimu.

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
Comi123 kaže...

"SKYRIME SREĆAN TI ROĐENDAN" Datum koji smo svi tako dugo čekali, dane smo odbrojavali, informacije i svaku sliku u najmanji detalj analizirali. 11.11.11. Evo već dve godine, a peti deo Elder Scrollsa i dan danas ostaje najbolji Open World RPG bez konkurencije, koliko god mana imao. Najbolja, najkompletnija i najveća RPG igra u poslednje dve godine, a verovatno i u sledećih nekoliko. Bethesda hvala što postojiš. Kolege i svi fanovi Skyrima, živeli, i da Bog da dočekali još mnogo Elder Scrolls igara! {#}

I da. Evo ga i onaj legendarni trailer. Red je da bude postavljen. Kako mi nedostaje osećaj kada sam ga prvi put video. Najbolja muzika. Savršenstvo. Bacite pogled još jednom, i ako ste ga verovatno odgledali makar jedno sto puta. {#}

Sad mi se igra skyrim. {#}

Work hard play harder
13 godina
neaktivan

Pozz, igram skyrim vec duze vrijeme...i ajde nabavio legendary edition, pa odlucio HD texture stavit i desava mi se glupost, tj kao shutering...

Naime skyrim mi radi sve na ultra odnosno maxed out na 60 FPS-a stalnih, bez da se spustaju i sta ti ja znam, znaci igra radi bez greske, ali kad stavim HD texture isto tako, stoji na 60 FPS-a sve MAXED OUT ali svako toliko mi se desi shutering, kao da se slika "sledi" na pola sekunde, sekundu i samo nasatvi na 60 FPS-a. Temperature svega sam gledao i sve radi bezprijekorno bez greske, driveri najnoviji, znaci sve je u najboljem redu, s time da imam i7(12 core) i 2× 7970 sa hrpom rama..crossfire ugasen ili upaljen svejedno mi je za skyrim jer i sa jednom vrti stalno na 60 fps-a..tako da mi neide u glavu sta bi moglo bit...jedino da su te HD texture neoptimizirane pa da same one stvaraju taj shutering jer PC je i vise nego dovoljan za skyrim kad sve zivo vrtim maxed out u preko 60 FPS-a minimalno al stavljam VSYNC radi tearinga. Ima tko kakav slican problem? Mislim igram sad opet bez HD textura jer ono razlika i nije neka boli glava( vidi se kad se dodje blizu predmetu/stvari) tako da ono nije problem igrat i bez HD textura bitno da nema shuteringa...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
13 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...
Bla, bla, bla...

Teksture nisu neoptimizovane. Meni Skyrim radi s njima odlično. Jel ti igra na poslednju update? Što bi i trebalo s obzirom da je Legendary Edition.

13 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
TheDarkSide kaže...
Bla, bla, bla...

Teksture nisu neoptimizovane. Meni Skyrim radi s njima odlično. Jel ti igra na poslednju update? Što bi i trebalo s obzirom da je Legendary Edition.

Je, sve je updejtano, tj to je legendary edition koji bi trebao bit na zadnjem patchu sa svime zadnjim...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
12 godina

Ima li kakav dobar guild za modanje?

Work hard play harder
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kud sam otvarao ovu temu {#}

Sad mi se opet igra.

Inače, najbolji feeling je prvi početak igre. Ono tek izađete u svijet i nemate pojma ni o čem..

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Comi123 kaže...

Skyrim mi ima jedan od najhebenijih trailera.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina

Dali se može iskoristit save od piratske verzija za onu sa steama?

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Dali se može iskoristit save od piratske verzija za onu sa steama?

Još jedan prosvjetljen Steamovom rasprodajom? ;)

Naravno da može, osim ako si koristio neke žešće modove.

Za svaki slučaj prvo kopiraj iz foldera na sigurno mjesto, obriši piratsku verziju, instaliraj Stam verziju, pokreni, ako nemaš save onda napravi novog lika, spremi, izađi i kopiraj natrag u taj folder save.

Nalazi se u

C:\Users\[UserName]\Documents\My Games\Skyrim\Saves

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 17:51 (xhopeon).
14 godina
neaktivan

pitanje: grafika mi je medium i sve uredno uvijek radi, tu i tamo mi zna display driver stop working kad sam negdje na otvornenom duže virjeme al to mi ni ne smeta tolko, imam smo jedan problem, pridružio sam se stormclocks rebellion i sad ide misija "battle for winterun", kad dođem do kampa ispred grada di bi mo onaj frajer trebao reć nešto i onda u napad igra mi počne nekontrolirano štekat svake sekunde, znači doslovno svake sekunde stane na tren, jednostavno je nemoguće igrat, snizio sam sve postavke na low i dalje mi je to...

grafička je nividia geforce gts 250, do sad ni s jednom igrom nisam imao takav problem, assasian creed 3 bez problema, gta4, emipre total war sve na najvišim postavkama radilo bez beda

tražio sam an internetu al takav problem niko ne spominje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A koje su temperature?
Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
odjavljen
renofan kaže...

pitanje: grafika mi je medium i sve uredno uvijek radi, tu i tamo mi zna display driver stop working kad sam negdje na otvornenom duže virjeme al to mi ni ne smeta tolko, imam smo jedan problem, pridružio sam se stormclocks rebellion i sad ide misija "battle for winterun", kad dođem do kampa ispred grada di bi mo onaj frajer trebao reć nešto i onda u napad igra mi počne nekontrolirano štekat svake sekunde, znači doslovno svake sekunde stane na tren, jednostavno je nemoguće igrat, snizio sam sve postavke na low i dalje mi je to...

grafička je nividia geforce gts 250, do sad ni s jednom igrom nisam imao takav problem, assasian creed 3 bez problema, gta4, emipre total war sve na najvišim postavkama radilo bez beda

Pitanje koje svakog pitam kada ima neki problem sa Skyrimom: Jel ti igra pečovana? Čudim se da igraš na medium, jer GTS 250 može da tera Skyrim i jače. Elem, zna FPS pasti ako se pojavi više ljudi, što je u tvom slučaju i logično s obzirom da su to questovi gde ih ima više. Ali opet kažem, to nebi trebalo drastično uticati na performanse. I evo još da udovoljim kolegi. Na kojoj rezi teraš igru?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 20:44 (Comi123).
17 godina
Comi123 kaže...
renofan kaže...

Pitanje koje svakog pitam kada ima neki problem sa Skyrimom: Jel ti igra pečovana? Čudim se da igraš na medium, jer GTS 250 može da tera Skyrim i jače. Elem, zna FPS pasti ako se pojavi više ljudi, što je u tvom slučaju i logično s obzirom da su to questovi gde ih ima više. Ali opet kažem, to nebi trebalo drastično uticati na performanse.

A otkuda znas na kojoj rezoluciji igra ?

Neka prije to napise, pa dalje raspravljajte.

Truth in engineering.
13 godina
odjavljen

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 20:43 (Comi123).
11 godina
neaktivan

SHUT UP NIRNROOT {#}

Exorcizo te, omnis spiritus immunde, in nomine Dei Patris omnipotentis, et in noimine Jesu Christi Filii ejus, Domini et Judicis nostri, et in virtute Spiritus Sancti, ut descedas ab hoc plasmate Dei,

5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ispricavam se na double post, ali imam bitno pitanje...

Znaci, ovaj mjesec mozda kupim novi komp i ovo mu je konfa:

AMD Athlon II X2 270 BOX AM3 3.4 GHz 2mb cache dual core

Asrock U68-VS3Fx DDR3

4 GB RAM DDR3

6 VAF GEFORCE 630 2GB DDR3

Na kojim cu postavkama moci igrati? Hocu li moci imati pristojni, igrivi FPS ako si stavim HD texture, hoce li trzati igra?

Sveukupno bi me ti djelovi dosli 1676kn (popis djelova je sastavljen prije malo vise od 1god, sigurno je pala cijena?), a cini mi se kao pristojna konfiguracija koja bi vise manje mogla pokretati sve igre bez velikih problema (sve do 2013 barem, ove nove igra tipa BF4 imaju stvarno nenormalne zahtjeve)....

Koje je vase misljenje?

Exorcizo te, omnis spiritus immunde, in nomine Dei Patris omnipotentis, et in noimine Jesu Christi Filii ejus, Domini et Judicis nostri, et in virtute Spiritus Sancti, ut descedas ab hoc plasmate Dei,

0 0 hvala 0
13 godina

procesor hitno mijenjati. :D

ako ništa ja ti imam phenom II koji je x2 ali se otkljuca na x4....

11 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Sto fali procesoru?

13 godina
odjavljen
CasualViking kaže...
Rocinante2112 kaže...

Sto fali procesoru?

Procesoru generalno ne hvali ništa, ali dual core nije baš za gaming. Gledaj uzeti nešto slično mom procesoru ako možeš. Grafička kartica ti isto nije Bog zna šta, ali će dobro držati Skyrim na nekim High postavkama u normalnim rezolucijama. Za HD teksture nisam baš siguran dal da ih instaliraš ili ne, opet kažem zbog grafičke kartice, ali nisu neophodne. Probaj pa javi kako radi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 16:31 (Comi123).
17 godina
CasualViking kaže...

Ispricavam se na double post, ali imam bitno pitanje...

Znaci, ovaj mjesec mozda kupim novi komp i ovo mu je konfa:

AMD Athlon II X2 270 BOX AM3 3.4 GHz 2mb cache dual core

Asrock U68-VS3Fx DDR3

4 GB RAM DDR3

6 VAF GEFORCE 630 2GB DDR3

Na kojim cu postavkama moci igrati? Hocu li moci imati pristojni, igrivi FPS ako si stavim HD texture, hoce li trzati igra?

Sveukupno bi me ti djelovi dosli 1676kn (popis djelova je sastavljen prije malo vise od 1god, sigurno je pala cijena?), a cini mi se kao pristojna konfiguracija koja bi vise manje mogla pokretati sve igre bez velikih problema (sve do 2013 barem, ove nove igra tipa BF4 imaju stvarno nenormalne zahtjeve)....

Koje je vase misljenje?

Moci ces sve do 1280x1024, cak ce i ta reza biti knap, ispod bi trebalo ici glatko sa nekim osrednjim detaljima.

Zaboravi na HD texture.

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 13:34 (Batista).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice