Meni je trenutno Serana najbolji follower. Koristi i magiju.
Illia + Aranea !!! Ultra je..a destruction kombinacija.
Meni je trenutno Serana najbolji follower. Koristi i magiju.
Illia + Aranea !!! Ultra je..a destruction kombinacija.
ja imam nightingale armor i nikakvih bugova nemam s njim
To je realno stanje stvari. Bez modova koji otežavaju neke stvari Skyrim je jako lagana igra. Na bilo kojoj težini.
Evo, nakon dužeg vremena opet sam počeo igrati Skyrim. Skinuo sam Dawnguard i tu počinje problem jer, iako su fileovi uredno kopirani u Skyrim folder, igra ga jednostavno ne prepoznaje. Verzija je 1.7.7.0.6 i stavio sam samo neke modove za grafiku. Trenutno sam level 20.
Ako netko zna u čemu bi mogao biti problem...
To je realno stanje stvari. Bez modova koji otežavaju neke stvari Skyrim je jako lagana igra. Na bilo kojoj težini.
Ček, ček, ček pa nije baš lagana na najtežoj razini u početku i to pogotovo bez folllowera. Problem skyrima je što postaje prelagan kada malo ojačaš i skupiš opremu ali sigurno nije lagan na početku prvi nekoliko levela (10-15). Naravno ako ti je to drugi/treći lik i poznaš mehaniku igre te znaš kako brzo doći do opreme i kako kreirati lika onda je malo lakše ali dalje prilično izazovno. Problemi nastaju tamo negdje od 20-og, 30-og levela. Mislim da je največi level koji neprijateljski NPC-evi mogu biti 35 pa nakon toga igra postaje drastično lakša.
A složio bi se da je main quest u globalu lagan, Ona zadnja borba sa glavnim negativcem gdje imaš ona tri pomočnika je smješna.
Ček, ček, ček pa nije baš lagana na najtežoj razini u početku i to pogotovo bez folllowera. Problem skyrima je što postaje prelagan kada malo ojačaš i skupiš opremu ali sigurno nije lagan na početku prvi nekoliko levela (10-15). Naravno ako ti je to drugi/treći lik i poznaš mehaniku igre te znaš kako brzo doći do opreme i kako kreirati lika onda je malo lakše ali dalje prilično izazovno. Problemi nastaju tamo negdje od 20-og, 30-og levela. Mislim da je največi level koji neprijateljski NPC-evi mogu biti 35 pa nakon toga igra postaje drastično lakša.
A složio bi se da je main quest u globalu lagan, Ona zadnja borba sa glavnim negativcem gdje imaš ona tri pomočnika je smješna.
Pure mage, conjuram flame/storm atronacha i dok ih on kolje ja iz pozadine derem lightning boltovima. Alduin je stvarno prelagan, pogotovo ona prva borba na Throath of The World, pao je nakon 2 minute borbe. Da, ovo mi je treći prelazak igre, pa znam puno caka i to mi dosta olaksava, prvu put mi je na adept bilo pre tesko...
Btw nedavno poceo asassina sa dark elfom. Prije bi samo projurio kroz mq, ali sad sam odlucio zavrsit i DB i TG, CP, mozda cak i CoW. To zavrsim i cekam neki veci DLC...
Nitko, a?
Jos malo i opet krecem igrati, cim PC stigne.
Evo, nakon dužeg vremena opet sam počeo igrati Skyrim. Skinuo sam Dawnguard i tu počinje problem jer, iako su fileovi uredno kopirani u Skyrim folder, igra ga jednostavno ne prepoznaje. Verzija je 1.7.7.0.6 i stavio sam samo neke modove za grafiku. Trenutno sam level 20.
Probaj izbaciti Downguard uci u igru i save. Izadji iz igre Ubaci ponovo downguard i ne bi bilo lose i onaj unofficial downguard patch ubaciti i neka ti budu prvi u DATA FILES-u. Znaci Downguard pa u.d.p. pa ostali modovi...
Izgleda da će novi dlc biti u Solsthiemu. Dakle, vidjet ćemo Morrowind malim djelom.
http://forums.bethsoft.com/topic/1417175-18-beta-update-solsthiem-dlc-hints/
Mislim da bilo kome tko je donekle upoznat s TES serijalom nije trebalo puno da skuži neke stvari čak i s prvim likom. Ja sam već nakon par sati igre postavio težinu na najvišu, isključio u SkyrimPrefs.ini sve vrste quest markera i prestao koristiti fast travel jer sam skužio da će mi igra u suprotnom biti smiješno lagana.
Uostalom čak su i neki totalni početnici u TESu jako brzo skužili kako napraviti OP lika već nakon desetak sati igre.
Izgleda da će novi dlc biti u Solsthiemu. Dakle, vidjet ćemo Morrowind malim djelom.
Time to Reinstall Skyrim
Na ovoj fotografiji ima još nešto što mi je neobično (osim ako to već ima u HF), "Broken items cannot be eqquiped until they have been repaired." i "Your weapon is broken."
Ako nema u HF, to možda znači da će ovo ili ubaciti ili dodati Hardcore kao u FO:NV
Mislim da bilo kome tko je donekle upoznat s TES serijalom nije trebalo puno da skuži neke stvari čak i s prvim likom. Ja sam već nakon par sati igre postavio težinu na najvišu, isključio u SkyrimPrefs.ini sve vrste quest markera i prestao koristiti fast travel jer sam skužio da će mi igra u suprotnom biti smiješno lagana.
Uostalom čak su i neki totalni početnici u TESu jako brzo skužili kako napraviti OP lika već nakon desetak sati igre.
Ok, pa na to sam i mislio kada sam spomenuo mehaniku igre (ili da igra skyrim sa tečim likom ili je iskusan u TES serialu).
Ipak, nitko mi ne može tvrditi da je igra na najjčem nivou lagana u početku i to bez followera osim naravno ako ne koristi neke exploite ili odgađa neke stvari dok ne ojača. Onog pauk bossa u prvoj pečini (kada sljediš main quest) je skoro pa nemoguće ubiti jer te oneshota (čak i warriora).
Hvala na savjetu, ali igra i dalje odbija prepoznati Dawnguard fileove.
Assassin sa invisibility spellom - teeeeški OP.
Pomoć.
Gdje mogu naći Seranu nakon što sam je "otpustio" kao followera? Tražio sam u Dawnguard utvrdi ,ali je izgleda nema.
igru moras pokretati iz onog skse_loadera
Bok da ne citam sad 277 stranica bili mi mogao neko objasniti kako downgurad instalirat. Neka me neko uputi u to ako mu nije problem
I jos nesto. U skyrimu sam livel 67 ako skupim livel 100 jeli moguce otkljucat sve perkove ?
Bok da ne citam sad 277 stranica bili mi mogao neko objasniti kako downgurad instalirat. Neka me neko uputi u to ako mu nije problem
Ako si nabavio legalno onda ti se Dawnguard skine sam. A ako nisi onda očito ne znaš da je ovdje zabranjeno ispitivati, pomagati i linkati bilo što u vezi pirata i takvi postovi se brišu ;)
I jos nesto. U skyrimu sam livel 67 ako skupim livel 100 jeli moguce otkljucat sve perkove ?
Ne možeš doći do levela 100. Makismum je 81.
Mislim da nema bolje igre, nikako da docekam zaigrati jos jedanput.
Imaš ona dva Dawnguard file-a i samo ih prebaciš u Data folder. U launcheru od igre ih onda samo označiš.
Ja sam trenutno lvl 37. Deadric armor, one handed + heavy armor. Prešao Dawnguard i mislim da sam pri kraju Main-a. 50-60 sati igre.
Pa to je problem, iman org skyrim skinuo sam dawnguard ali ne prek updata i preko launcera treba oznacit u onom data filu. Jeli tako ? Ali meni je taj data file nevidljiv zato je problem
Pa jeli neko otkljucao sve perkove ?
Add this line to SkyrimPrefs.ini under where it says
[Launcher]
bEnableFileSelection=1
Probaj ovo. Tako google kaže.
Ovaj Heartfire nije loš. Malo je pretvorio igru u Simse ,ali meni ne smeta. Izgubio sam bar 3-4 sata na gradnju kuće i sakupljanje materijala.
Jok, samo do 81 se možeš levelati.
Putem dobiješ 80 perkova, a u igri je 200+ perkova, znači ne možeš sve otljučati.