Koliko ima ovih Dark Brotherhood Forever questova?
Rješio sam ih gomilu i stalno mi novi dolaze...
Koliko ima ovih Dark Brotherhood Forever questova?
Rješio sam ih gomilu i stalno mi novi dolaze...
to je radiant quest tj. taj quest nema kraja. Uvijek ce dati neku osobu da ubis...
Meni vec ide na zivce stalno ubijam jedno te iste ljude
Nemaš ga zašto radit ako nečeš, krkneš ih par i igraš dalje.
Što raditi u Skyrimu kad si riješio main questove, daedric, civil war, companionse, college, DB, TG, većinu side questova, našao sve riječi za shoutove, itd.?
Nemam više što za raditi stvarno (čak sam i bardove odradio u Solitudeu), radiant questovi su mi glupost osobno.
Downguard?
Prijeći na druge igre.
Dawnguard sam isto prešao, i to dva puta - kod Harkona pa kod Israna.
Čekam onda neki novi DLC - ne računam Heartfire jer mi se ne čini kao baš nešto posebno.
Sto da smanjim od opcija,a da dobijem na FPS-u.
Ne muci me CPU toliko u gradovima imam oko 30 FPS,nego divljina odnosno eksterijer.
Imam puno modova i naravno to znacajno smanji FPS ( low/medium-lite teksture ),probao sam sa TES V Acceleration Layer,SkyBoost i sa svime mogucim,sjene na medium.
Ima li tko jos kakvih preporuka da se dobije 10-tak FPS,a da se ne izgubi puno na eye-candy grafici
Eksterijer 20-25 FPS,da mi je stabilnih 30 :/
Interijer - 50-60 FPS
Ne muci me CPU toliko u gradovima imam oko 30 FPS,nego divljina odnosno eksterijer.
Imam puno modova i naravno to znacajno smanji FPS ( low/medium-lite teksture ),probao sam sa TES V Acceleration Layer,SkyBoost i sa svime mogucim,sjene na medium.
Ima li tko jos kakvih preporuka da se dobije 10-tak FPS,a da se ne izgubi puno na eye-candy grafici
Interijer - 50-60 FPS
Ako vec nisi ugasi si Antialiasing i Anisotropic filtering. Ja iako mogu vrtit na max i stime to dvoje imam ugaseno cisto da dobim vise fpsa, a grafika je i dalje dobra zbog mnogih modova...
Interijer - 50-60 FPS
Obavezno odraditi Optimizer Textures na maksimumu.
Meni su isključeni AA i AF koji se mogu podesiti u Launcheru pod Opcijama, a uključio sam ih u nvidia control panelu. FXAA i AF sa minimalnim gubitkom FPSa
@Strider - iskljucen je AA,AF sam preko Skyrim Launcher podesio na 12X,da iskljucim AF u Skyrimu,a forcam preko ATI Control Panela ?
Ne znam kako ce to raditi na ATI kartici,da probam ipak ?
@doktor1 - jesam,ali se nije nesto smanjilo na medium kompresiji,oko 800mb...
jel imas jos kakvu preporuku,izgleda najvisi pad FPS imam gdje je gusca vegetacija i drvece ( sume ),jel moze to biti do onog moda Lush Trees & Grass.
Poluditi cu vise.
Vannila igra + HQ Texture DLC mi ide oko 40-50 FPS.
Znaci,prvo da probam forcati AF preko ATI Catalyst Control Panela i da iskljucim u Skyrimu ?
A ovako,sto uzima najvise FPS ? Sjene su znam CPU intensive stoga sam stavio na medium i malo smanjio flickering,sto da smanjim jos,a da ne izgubim puno na izgledu ?
Da, isključi Lušnu travu i drveče. ...
jel ima puno bugova skyrim za ps3 na prvoj verziji
Zaboravio save-at prije nešto sam postao vampire lord i sad moram igrat 2h unatrag 
Mislim da ću ipak ostati vukodlak. Iako ga ne koristim puno. Vampire Lord mi vrhunski izgleda, ima fora moći i to sve, ali ako se ne hranim neko vrijeme, dođem do stage 4 i napadaju me odmah kad me vide. A neda mi se stalno šuljati i hraniti se ljudima.
Nakon koliko bi se trebale spawnati Daedre kod Mehrunes Dagonova Shrinea?
Zaboravio save-at prije nešto sam postao vampire lord i sad moram igrat 2h unatrag 
Mislim da ću ipak ostati vukodlak. Iako ga ne koristim puno. Vampire Lord mi vrhunski izgleda, ima fora moći i to sve, ali ako se ne hranim neko vrijeme, dođem do stage 4 i napadaju me odmah kad me vide. A neda mi se stalno šuljati i hraniti se ljudima.
U Dawnguardu je drukčije,ljudi i guardovi ne napadaju stage 4 vampira. Tako da možeš bit vampire lord bez gubitaka. Ono vrijedi samo za Skyrim bez Dawnguarda da te napadaju.
Kada se "slože" dijelovi Mehrunes Razora na onom oltaru - Mehrunes Dagon ti pošalje dvije Dremore kao jedan "test" tvog novog bodeža.
Kada se "slože" dijelovi Mehrunes Razora na onom oltaru - Mehrunes Dagon ti pošalje dvije Dremore kao jedan "test" tvog novog bodeža.
Da, znam to, ali one bi se nakon nekog vremena tu trebale respawnati?
Da, znam to, ali one bi se nakon nekog vremena tu trebale respawnati?
Svako tjedan dana u igri.
Ima li netko problema sa kašnjenjem zvuka u Skyrimu tj. Dawnguardu?
Obično kada "pucam" iz samostrela, zvuk i explozija kasni par sekundi. Npr. danas me napadne medvjed, ja ga pucam samostrelom 5-6 puta i tek nakon nekih 10-20 sekundi čujem zvuk odapinjanja i kako se medvjedu smanji HP.
Ruši mi igru 
Meni radi normalno, samo mi se pojavilo podosta bugova. Moguce je da su i neki vec bili samo ih nisam primjetio.
Aaaaaa, treba zadnji patch i onda radi Hearthfire.
Kojeg followera da uzmem?
Onog mačora J'Zarga s koledža, Lidiju, Marcuria, Cicera...?
Igram čistog destruction maga.
Uzmi nekog meelea, da ih odvlači na sebe dok ti kemijaš s magijom u pozadini, može i lidija.
Uzeo neku trebu iz Banned Mare na kraju.
Btw par slikica moje Silmerie 
Meni je trenutno Serana najbolji follower. Koristi i magiju.
Meni je trenutno Serana najbolji follower. Koristi i magiju.
Illia + Aranea !!! Ultra je..a destruction kombinacija.