The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Zadnji patch je 1.7.7.0.6?

http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
donator_bubrega kaže...

Zadnji patch je 1.7.7.0.6?

Je, ali igra ima toliko bugova da to nije za vjerovat. Usudio bih se reći najviše što sam vidio u igrama uopće.

I btw, ove stvari za povećanje one handed (u mom slučaju Necklace of peerless wielding), zar to ne bi trebalo povećati skill za bilo koje one handed oružje? Jer na sword mi djeluje, a na dagger ne. Ili je i to nekakav bug?

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
12 godina
neaktivan

Nažalost,enchantovi koji povećavaju one handed damage djeluju samo za mace,sword i axe. Ne djeluju na daggere. Moguće zbog sneak attacka jer bi mogao ubit u jednom šutu sve živo sa onih x15 damagea. Da ne pričamo o Dark Brotherhood rukavicama koje imaju enchantment da je sneak attack sa one handed weaponima duplo jači,onda daggeri imaju x30 umjesto x15.

We're all mad here!
17 godina
Hatter kaže...

Ovdje piše da je to ipak bug. A neslužbeni patch bi to trebao riješiti, i još hrpu toga, ali kod mene ne djeluje.

15 godina

Moze mala pomoc ako netko zna. Imam problema s microshuterima tj. povremeno se igra zaustavi na nekih 3-5 sec i onda opet nastavi normalno. Problem se dogada svakih cca 5-10 min i vec je postalo nepodnosljivo. Prije par dana sam radio kompletan reinstall skyrima i modova(imam zadnji updejt i koristim unoffical skyrim i dawnguard patch) . Za fix problema sam probao igrati bez modova, novi savovi tj. novi skyrimprefs.ini file, update drivere(koji su ionako vec na zadnjima), ali nista ne pomaze. S BOSS sam pogledao ima li ikakvih problema te ima s Update.esm i Dawnguard.esm. Takoder sam probao popraviti s  tes5edit i Wrye Bash ali nista ne pomaze. Znam da je igra zbugana ali fora je u tome da prije reinstala nisam imao problema s MS vec sam reinstall radio zbog drugih problema... hvala

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cinco44 kaže...

Je

Zašto onda kad pokrenem skse_loader piše da updejtam na noviju verziju Skyrima?

17 godina
neaktivan
cinco44 kaže...

Je, ali igra ima toliko bugova da to nije za vjerovat. Usudio bih se reći najviše što sam vidio u igrama uopće.

Lol, ima ih daleko gorih ;)

donator_bubrega kaže...

Ako imaš najnoviju veziju SKSE-a ona podržava samo novi beta patch koji je na Steamu već par dana. Znači ne radi na 1.7.7.0 verziji.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
donator_bubrega kaže...
cinco44 kaže...

Je

skini neku stariju verziju skse-a, znam da je kod mene radil otako

Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan

jeste vidjeli ovo {#} {#} {#} 

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 2:40 (Noxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Skinuo sam neku drugu verziju igre u kojoj je hrpa modova i jedan od njih želim maknuti ali ne znam kako. Radi se o drugačijem skill tree koji sad ima puno više perkova, a ja želim da mi bude onaj obični. Ako netko zna kako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da je ovo Skyrim Redone, tj. SkyRe..

Moraš ga onemogučiti među modovima ili jednostavno nađeš mod koji mijenja skill tree na drukćiji način pa ga loadaš iza..

Preporučam ACE skills..

16 godina
cinco44 kaže...

Skinuo sam neku drugu verziju igre u kojoj je hrpa modova i jedan od njih želim maknuti ali ne znam kako. Radi se o drugačijem skill tree koji sad ima puno više perkova, a ja želim da mi bude onaj obični. Ako netko zna kako...

Daj mi reci molim te odakle si skinuo i kako se zove te koliko modova ima ?
Moze i u PM.

A to sto ti se pojavilo,potrazi u .esp fileovima skill tree,pa ako nadjes samo onemoguci. 

17 godina

Riješeno.

16 godina

Koje mi modove preporučate za bolju grafiku, znam samo onaj High Resolution Pack. BTW igra je original preko steama.

Hvala unaprijed {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Point-X kaže...

Koje mi modove preporučate za bolju grafiku, znam samo onaj High Resolution Pack. BTW igra je original preko steama.

Hvala unaprijed {#}

imas tu skyrim nexus  , inace bi preporucio Skyrim Sunglare V4, Realistic Smoke and Embers, Static Mesh Improvement Mod, DYNAVISION - Dynamic Depth of Field, CLARALUX  , WATER - Water And Terrain Enhancement Redux ,     Skyrim HD - 2K Textures 

EDIT: Bas sam za frendove uploado svoj video da vide neke od modova za skyrim pa da postam i tu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 19:24 (Strider-X).
16 godina

A ovaj High resolution Pack? Ovaj zadnji mod što si naveo ne mogu naći na nexusu?

15 godina

Skyrim HD - 2K Textures

High resolution Pack je isto jako dobar, ali ovi neki custom texture packovi imaju texture vece rezolucije tj. ljepsi su ali takoder i vise hardverskih resursa trose

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Strider-X kaže...

Skyrim HD - 2K Textures

High resolution Pack je isto jako dobar, ali ovi neki custom texture packovi imaju texture vece rezolucije tj. ljepsi su ali takoder i vise hardverskih resursa trose

Ma za resurse mi nije bitno, mislim da je PC više nego dovoljan: Nego želim samo da mi igra izgleda ljepše nego kad sam je prvi pit igrao: efekti ,svijet i teksture pa zato pitam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 19:34 (Point-X).
16 godina

Graficka ti je dovoljno snazna sigurno,ali ono sto ti je problem jest kolicina VRAM u grafickoj.
Sve te texture modove stavljaj po mogucnosti medium ili lite,jer ako stavljas High ili HD imati ces problema sa ucitavanje,cesto ce ti se crashati prilikom fast travela ili izlaska iz interijera u eksterijer,zatim raznorazni artefakti,glitchevi itd.

Skyrim sa grafickim modovima lagano proguta 1gb vrama.

Meni na laptopu je max bilo 1830mb koliko se sjecam tako da. 

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

imam pitanje bio sam prije igro skyrim i kolko se sjecam bila je mogucnost da se makne kaciga tojest da je imam ali da se ne vidi i sad to ne mogu nac? je to u ovoj igrici ili sam zamjenio sa nekom drugom? {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Postoji mod vjerojatno.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Koji patch mi treba prije instalacije downguarda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

Koji patch mi treba prije instalacije downguarda.

1.7.7.0.6

14 godina
neaktivan
ovako mislim opet instalirati igru ali prije mi je stekala kada je izasla? a mislim da mi racunalo bas i nije tako slabo da je igram bez stekanja? jel izasao kakav patch ili koji bog da se je to fixiralo? Moj pc je ovo sta ja imam
veky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vekyyy kaže...
ovako mislim opet instalirati igru ali prije mi je stekala

igralo se prije na lošijim strojevima..igra se danas na istim- samo dodaj malkice RAM-a(4 je ok), stvar je u tom šta se neke stvari ne vide na malim rez, a za veliki rez ti treba min 24inch i jaki stroj i onda ne igraš igru već gledaš scfizdrk s udaljenosti konzole.točka. Igraš je bez beda..duuuugo

Life is like a penis - simple, soft, relaxed and hanging freely. Then women make it hard.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 23:36 (micho0305).
14 godina
neaktivan

evo neznam koji je bog igram igru i svakih recimo mozda 1 min imam lag po 5 sec... I kada je na low i kada je na high uvijek isto :S kada stavim na low sve onda imam 50-60 fps kada stavim na high onda imam od 20-40fps

veky
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 12:40 (vekyyy).
17 godina
neaktivan

Nova slika za nadlozaći dlc. Doduše slika ne otkriva puno toga. Trailer će u ponedjeljak.

http://elderscrollsotr.mymiddleearth.com/2012/11/02/new-skyrim-dlc-teaser-pic/ 

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

.

like a boss xD
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 11:58 (GreaT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imam već 70h gameplay-a. Level 37. Tek sad riješio main quest koji je jako kratak.

Definitivno je najzanimljiviji početak igre. Blago onima koji još nisu zaigrali i tek počinju s igrom. {#}

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Koliko tacno MB zauzima ovaj drugi mali Hearthfire DLC?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice