The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.458.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Obi Wan kaže...
SPY kaže...

Ma nema sanse da sve nadjes, toliko toga za pretraziti u tri lijepe.... Kad god se okrenem vidim negdje da mi je nesto promaklo... To sto kazes da ima posla to me bas raduje... Pa neka neko poslije kaze kako nema posla u zemlji,zemljama... Pa samo u ovom skyrim-u ima posla koliko god hoces :)

ja procjenjujem da sam sad sa ovim zadnjim likom presao negdi oko 80-90% jer znma jos od prije da neke questove nisam jos napravio. a cini mi se da ih ima jos.

e sad u to ne ukljucujem one thieves guild special jobs jer njim treba napravit priko 100 da bi napravija svih 5...

thievs special jobove dobiješ kad u svakom gradu (solitude, whiterune, itd...) napraviš 5 jobova

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
quickr kaže...
Obi Wan kaže...
SPY kaže...

Ma nema sanse da sve nadjes, toliko toga za pretraziti u tri lijepe.... Kad god se okrenem vidim negdje da mi je nesto promaklo... To sto kazes da ima posla to me bas raduje... Pa neka neko poslije kaze kako nema posla u zemlji,zemljama... Pa samo u ovom skyrim-u ima posla koliko god hoces :)

ja procjenjujem da sam sad sa ovim zadnjim likom presao negdi oko 80-90% jer znma jos od prije da neke questove nisam jos napravio. a cini mi se da ih ima jos.

e sad u to ne ukljucujem one thieves guild special jobs jer njim treba napravit priko 100 da bi napravija svih 5...

thievs special jobove dobiješ kad u svakom gradu (solitude, whiterune, itd...) napraviš 5 jobova

no shit sherlock...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
odjavljen
The Elder Scrolls V: Skyrim

Vi sto imate instaliran Dawnguard, pazite da vam vampiri ne uniste NPC-ove a samim tim i questove...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako da nagovorim Seranu da se izlječi,jer kad je pitam uvijek me odbije.(završio Dawnguarda)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Obi Wan kaže...
quickr kaže...
Obi Wan kaže...
SPY kaže...

no shit sherlock...

nema potrebe da budeš bezobrazan, pokušavam pomoći jer očito ne trebaš napraviti 100 side questova već 20-tak (po 5 u svakom gradu)

17 godina

lako ti je napravit samo 20 questova ako namistat u kojem ce ti gradu dat (save prije questa pa reload ako ti se ne svida lokacija)

+ toga za thieves guild triba ti priko 125 questova za sve zavrsit, jer na 125 questu dobivas safe

tako da nisam bezobrazan, nego mi se uopce ne svida kad mi ljudi prisu ocite stvari.

14 godina

nema potrebe za save/load već samo otkažeš quest ako nije u gradu koji ti treba... ili je i to bilo očito pa ćeš sada pi*diti?

125 questova za safe? o ćemu ti to?

17 godina
quickr kaže...

nema potrebe za save/load već samo otkažeš quest ako nije u gradu koji ti treba... ili je i to bilo očito pa ćeš sada pi*diti?

125 questova za safe? o ćemu ti to?

safe - contains random gold, gems and potions - complete 125 side-jobs from delvin and vex

edit: e da... kako se to ''otkaze'' quest?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 18:54 (Obi Wan).
14 godina

dobil sam sef kao guild master, neznam jel to ista stvar (nisam ispunio 125 questova)

a otkažeš jednostavno, delvin ti da quest u nekom gradu koji ti ne paše, odeš do njega ponovno i kažeš da ne želiš riješiti taj quest i poništi se (ne utječe na quild reputation) jedino kaj ti u summary (game stats) piše unsolved quest ili tako nekaj (neznam na pamet)

14 godina
quickr kaže...

dobil sam sef kao guild master, neznam jel to ista stvar (nisam ispunio 125 questova)

a otkažeš jednostavno, delvin ti da quest u nekom gradu koji ti ne paše, odeš do njega ponovno i kažeš da ne želiš riješiti taj quest i poništi se (ne utječe na quild reputation) jedino kaj ti u summary (game stats) piše unsolved quest ili tako nekaj (neznam na pamet)

Ili ti Thieves Guild questovi odu u minus, ko meni. {#}

Paragon
13 godina
neaktivan

Nego svi koji igraju dawnguard šta preferirate bow ili crossbow?

Ja se trenutno držim crossbowa zbog eksplozivnih strelica, iako mi se bow čini dosta brži.

3 Bow
12 Crossbow
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hydralisk kaže...

Nego svi koji igraju dawnguard šta preferirate bow ili crossbow?

Ja se trenutno držim crossbowa zbog eksplozivnih strelica, iako mi se bow čini dosta brži.

tu su oni li-la, oboje nosim... evo recimo lakse mi je crossbow-om gađati zmaja jer je ajmo rec vise hit-scan nego bow i dosta brze leti kao sto si rekao, dok protiv obicne rulje bow siba, prvenstveno zbog veed dmg-a. 

14 godina
neaktivan

gdje ima za kupit downguard, jer ne znam kupovat preko neta, pa bih kupio ono izdanje u kutiji, jel ima takvog izdanja uopće?

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

evo svi su već ovo do sada napravili pa moram i ja...

moj nord character u skyrim-u.. igram iz početka pa nemam neki nabrijani armor...yet...:)

Ahti Ahti
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

gdje ima za kupit downguard, jer ne znam kupovat preko neta, pa bih kupio ono izdanje u kutiji, jel ima takvog izdanja uopće?

Mislim da je igra samo digitalno distributirana.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan

pa kako se to može kupit, samo putem kreditnih kartica i interneta znači? to mi je jako glupo, jer ne znam kupovat preko neta, i nemam nikakve kreditne debitne kartice u sebe.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

pa kako se to može kupit, samo putem kreditnih kartica i interneta znači? to mi je jako glupo, jer ne znam kupovat preko neta, i nemam nikakve kreditne debitne kartice u sebe.

Odeš do banke, popuniš formular i za 2-3 dana dođe debitna kartica, za kupovanje popuniš podatke i to je to, ništa komplicirano, živiti danas bez kartice je glupo.

16 godina
neaktivan

Možeš i s posredništvom neke naše firme, oni ti kupe a ti im uplatiš pare na žiro račun u banci, bez kartica.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

koje točno firme, jel možeš bit precizniji? reci par primjera. a što se tiče života bez kartice, stari volim ne mislit o takvima stvarima, samo mi treba da mi netko mazne karticu i pare s iste. po meni to je prevelik rizik, zato nemam debitnu već jedino tekući račun a i njega planiram zatvorit jer trenutno nemam posla pa mi ni ne treba.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozz ekipa!

Evo malo sam zapoceo igrati i moram priznati da mi se svida igra,ali imam par noobovskih pitanja,na koje odgovore jednostavno ne znam,jer sam totalni pocetnik!

-Jel ikako moguce nastimati da  ljevim klikom misa se ljecim ili pucam fire boltove,a desnim klikom koristim toljage?

-Sto me svi seljani napadaju(u biti SVI me napadaju),u kojem god gradu da se nadem?

-Jel uopce potrebno sakupljati one kante,čaše,metle,posude....jel to icemu sluzi?

-Moze li par pametnih savjeta za mene NOOBINU?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kako da ne!

Najbrže: mozes staviti bilo sto pod favorite i kad otvaraš taj brzi izbornik sa "q" s kojom tipkom kliknes s tom ces koristiti to oružje čaroliju ili nesto trece...

Meni je najzabavnije igrat kao Mage: Breton rasa, Conjuration skill pumpat, od oružja koristiti bound sword i bow...

Hm..par savjeta.. Aktiviraj si "Lover stone" koji se nalazi blizu grada Markath na zapadu mape! Donosi ti 15% skill za sve tipove skillova: MAGE, WARRIOR ili THIEF!

Skupljaj razne ingredients-e tipa svaki onaj cvijet, pandže medvjeda, gljive itd... kombiniranjem tih sastojaka mozes ne samo dignut Alchemy skill koji je jako koristan nego i zaraditi nesto love!

Najbolji način po meni za zaraditi love je naći začarno oružje tipa absorb health ili stamina, najbolje oruzje je sa Banish enchantmentom (koji se lakše nađje kad si preko lv 25+), naučiti taj enchantement i svako oružje koje nađeš ili napraviš začarati s time, i prodati... npr. iron dagger sa banish ima vrijednost oko 2000 za svaki komad, ti ces vjerojatno dobiti oko 600 u početku.. a sto je najbolje mozes koristiti cak i najmanji soul gem...

Kupujes sould gem prazne, izaberes perk na conjuration soul stealer i samo cast-aš bound sword i svaki put kad ubijes neku zivotinju, nezivog ili sl. napunit ces soul gem!

Restoration je isto bitan skill

ALCHEMY, ENCHANTING, SMITHNIG! to je najbolje podignut sto je moguće više!

Kad si u gabuli i imas visok conjuration tipa 75 i vise sve sto trebas je pozvat Dremora Lorda na 60/120s i problemi nestaju :D

Da ne spominjem lv 100 iz conjuration i perk Twin souls kad mozes imat dvojicu. i jos follower... e to je ekipa!

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 9:00 (Silvertiger).
15 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Pozz ekipa!

Evo malo sam zapoceo igrati i moram priznati da mi se svida igra,ali imam par noobovskih pitanja,na koje odgovore jednostavno ne znam,jer sam totalni pocetnik!

-Jel ikako moguce nastimati da  ljevim klikom misa se ljecim ili pucam fire boltove,a desnim klikom koristim toljage?

-Sto me svi seljani napadaju(u biti SVI me napadaju),u kojem god gradu da se nadem?

-Jel uopce potrebno sakupljati one kante,čaše,metle,posude....jel to icemu sluzi?

-Moze li par pametnih savjeta za mene NOOBINU?

- Naravno da je moguce, kad se nalazis u inventoriju jednostavno nađes zeljeno oruzje ili magiju i kliknes lijevim ili desnim klikom tj. u koju ruku zelis oruzje ili magiju.

- Napadaju te vjerovatno zato sto imas bounty jednostavno idi do strazara popricaj s njim i odlezi svoje u cuzi zatim nasavljas dalje normalno igrati.

- Definitivno nemoj skupljati sve sto vidi posebno ne te nepotrebne stvari, skupljaj zlato, potione, oruzja koja ti se sviđaju i tako jer svaki item ima svoju tezinu a ti kao igrac imas određenu tezinu koju mozes nositi ovisno o levelu.

- Samo polako.

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 伊凡992...
16 godina
neaktivan

2 Obi Wan  

Javljam se u vezi onih elder scroll-a. Prva 2 iz DLC-a sam uspio prodati, ali ovaj 3 nema sanse da prodam ovom u Winterholdu. Da ne znas neku console il' drugu foru da ga maknem nekako?

Takodje sam uspio zavrsiti onaj quest sto sam te pitao i odlican je, ali sad nesto razmisljam da se nisam zaj...o sto uzeh na kraju quest-a onaj shild od ponudjenih 3 item-a il' mozda ipak nisam...

0 0 hvala 0
17 godina
SPY kaže...

2 Obi Wan  

Javljam se u vezi onih elder scroll-a. Prva 2 iz DLC-a sam uspio prodati, ali ovaj 3 nema sanse da prodam ovom u Winterholdu. Da ne znas neku console il' drugu foru da ga maknem nekako?

Takodje sam uspio zavrsiti onaj quest sto sam te pitao i odlican je, ali sad nesto razmisljam da se nisam zaj...o sto uzeh na kraju quest-a onaj shild od ponudjenih 3 item-a il' mozda ipak nisam...

ma ja sam uzeo za taj quest onu tijaru, al skuplja prasinu u jednoj od ladica u kuci {#}

cudno sto ne mozes prodat scroll onom orku u college of winterhold. doduse moras napraviti alduin's bane. za console rijesenje ne znam i ja sam slucajno nabasao na to...

14 godina
Silvertiger kaže...

kako da ne!

Najbrže: mozes staviti bilo sto pod favorite i kad otvaraš taj brzi izbornik sa "q" s kojom tipkom kliknes s tom ces koristiti to oružje čaroliju ili nesto trece...

Meni je najzabavnije igrat kao Mage: Breton rasa, Conjuration skill pumpat, od oružja koristiti bound sword i bow...

Hm..par savjeta.. Aktiviraj si "Lover stone" koji se nalazi blizu grada Markath na zapadu mape! Donosi ti 15% skill za sve tipove skillova: MAGE, WARRIOR ili THIEF!

Skupljaj razne ingredientse tipa svaki onaj cvijet, pandže medvjeda, gljive itd... kombiniranjem tih sastojaka mozes ne samo dignut Alchemy skill koji je jako koristan nego i zaraditi nesto love!

Najbolji način po meni za zaraditi love je naći začarno oružje tipa absorb health ili stamina, najbolje oruzje je sa Banish enchantmentom (koji se lakše nađje kad si preko lv 25+), naučiti taj enchantement i svako oružje koje nađeš ili napraviš začarati s time, i prodati... npr. iron dagger sa banish ima vrijednost oko 2000 za svaki komad, ti ces vjerojatno dobiti oko 600 u početku.. a sto je najbolje mozes koristiti cak i najmanji soul gem...

Kupujes sould gem prazne, izaberes perk na conjuration soul stealer i samo casas bound sword i svaki put kad ubijes neku zivotinju, nezivog ili sl. napunit ces soul gem!

Restoration je isto bitan skill

ALCHEMY, ENCHANTING, SMITHNIG! to je najbolje podignut sto je moguće više!

Kad si u gabuli i imas visok conjuration tipa 75 i vise sve sto trebas je pozvat Dremora Lorda na 60/120s i problemi nestaju :D

Da ne spominjem lv 100 iz conjuration i perk Twin souls kad mozes imat dvojicu. i jos follower... e to je ekipa!

Vidim da si se potrudio i velika ti hvala za to!Ali zaboravio si da sam ja tek nekidan poceo igrati,tako da 80% toga ne kontam nista sto si naveo!

No potruditi cu se i nauciti!Nisam znao da odabir klase je bitan,ja sam izabrao onu tigricu,jer mi izgleda cool.no ispocetka cu napraviti novoga lika.

Ivan 992 kaže...
- Naravno da je moguce, kad se nalazis u inventoriju jednostavno nađes zeljeno oruzje ili magiju i kliknes lijevim ili desnim klikom tj. u koju ruku zelis oruzje ili magiju.

- Napadaju te vjerovatno zato sto imas bounty jednostavno idi do strazara popricaj s njim i odlezi svoje u cuzi zatim nasavljas dalje normalno igrati.

- Definitivno nemoj skupljati sve sto vidi posebno ne te nepotrebne stvari, skupljaj zlato, potione, oruzja koja ti se sviđaju i tako jer svaki item ima svoju tezinu a ti kao igrac imas određenu tezinu koju mozes nositi ovisno o levelu.

- Samo polako.

Gle,znam da tako pise,ali ja jednostavno sa ljevim klikom samo udaram golim rukama,dok mi desni klik uredno radi mjenjanjem u favorite attackima.

Ljevi klik ili ljeva ruka mi je STRELICA DOLjE,sto uzasno frustrira,ma probao sam mjenjati u opcijama-nista..ili 100% ja ne znam.

Zasto me napadaju?Ma znam ja zasto;

Ko kreten sam prvo probao opljackati onoga tipa na pocetku sto mi je pomogao,pa smo se makljali do besvjesti,dok mu nisam pobjegao u nekakvu rijeku,koja me je odvela u neku zemlju sa mamutima-koji su me uredno ispickali,tada da pobjegnem njima,zavrsim u nekakvoj ledari sa nekakvim trolovima,koji su me...ma znas sta vec...Pobjegnem njima u nekakvo selo i ja naravno,krenem pljackati neku curicu koja pozove svoje roditelje,koji me napadnu,ja zbrisem u trgovinu i napravim masakr od trgovca,njegove zene,slucajnog kupca+jos roditelje od one curice prije,sve ih fino opljackam+trgovinu,izadem van...kad ono vojnici,me pitaju hocu u čuzu ili...,ja OFCORSE biram ili..totalni masakr,ali ovaj puta oni mene.Probao sam pobjeci,ali tek tata sam skuzio da nemos trcati sa 500Kg tereta na sebi)

Zavrsim u zatvoru i dobijem opciju da lockpick-am bjeg iz zatvora(nisam vidio opciju da odlezim),ja zbrisem,ali naravno ne odolim iskusenju da probam opljackati cuvara koji lezi na krevetu,koji me naopadne,ja bjež van i tu me ekipa od njih 5-6 komada cuvara ubije u trenu!

Pusiona je to sto je to bio checkpoint,tako da me vraca uvjek na isto mjesto pred njih 6-oricom.

Ostale save-ove sam izbrisao-ne pitaj kako!

A tek sam treći lv!{#}

16 godina
neaktivan

Prije DLC-a sam po zavrsetku igre prodao istom, ali u Downguard-u kad sam imao sva tri samo mi je taj ostao na kraju jer sam od njega i kupio... Izgleda da se isfurao pa nece da uzme ponovo :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
Ko kreten sam prvo probao opljackati onoga tipa na pocetku sto mi je pomogao,pa smo se makljali do besvjesti,dok mu nisam pobjegao u nekakvu rijeku,koja me je odvela u neku zemlju sa mamutima-koji su me uredno ispickali

{#}

Svaka čast {#}

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
16 godina
neaktivan

Poceo sam od pocetka igru sa "pure" mage-om, high elfom. Htio bi lvlati Conjuration, Illusion i Destruction. Sad me zanima ako se isplati dizati sva 3 ili je bolje odabrati samo 2 skilla ?

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Poceo sam od pocetka igru sa "pure" mage-om, high elfom. Htio bi lvlati Conjuration, Illusion i Destruction. Sad me zanima ako se isplati dizati sva 3 ili je bolje odabrati samo 2 skilla ?

Pa ako si vec poceo sa "pure" :) onda sibaj sva tri mada meni licno su najdrazi i ispalo najbolji Alteration i Illusion mada je je..n i taj Conjuration... Sto se tice tog Destruction sta znam ja ga nisam cesto koristio doduse jesam punio perkove, ali samo one klasicne 'Novice,Apprentice do Mastera' i to je sve od Destruction-a.

Ako hoces samo dva od tih tvojih ponudjenih 3, moje misljenje je neka budu Conjuration i Illusion...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 18:58 (SPY).
15 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Gle,znam da tako pise,ali ja jednostavno sa ljevim klikom samo udaram golim rukama,dok mi desni klik uredno radi mjenjanjem u favorite attackima.

Ljevi klik ili ljeva ruka mi je STRELICA DOLjE,sto uzasno frustrira,ma probao sam mjenjati u opcijama-nista..ili 100% ja ne znam.

Zasto me napadaju?Ma znam ja zasto;

Ko kreten sam prvo probao opljackati...

A tek sam treći lv!{#}

Hahahaha sad sam se dobro nasmijao, al predlazem ti da krenes iz pocetka jer osto si na 3. lvl-u nemas sto izgubizi (bar ne puno) tak sam i ja prvi puta :D

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 伊凡992...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice