The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.459.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

sada sam pogledao pod aktivne effecte, nema nikakvih negativnih efekata.

sta da radim? :(

nemam nikakve modove, probao sam fresh install, svejedno nece!

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 16:57 (account).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Blazen22 kaže...

Mislim da nemožeš maknuti efekt

Kako nemože, čemu služe shrineovi.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina

Jack a jesi prije koristio enchantane iteme koji ti dižu skillove za smitthing i alchemy možda je to problem.

Iskreno improve-o sam gro itema u igri i enchanto sa max opremom za smitthing i alchemy nikad mi se nije desilo to o čemu pričaš.

da te nehebe neki mod možda, probaj provjerit šta sve imaš od modova, stvarno ovako čudo zvuči problem koji opisuješ.

BTW preporučam ovaj mod: http://skyrim.nexusmods.com/mods/17178

Možete se pretvorit u zmaja i letit! pogled iz neba je mega!

Treba vam SKSE ( Skyrim Script Extender) i zadnji patch.... meni se desilo nakon instalacije SKSE-a da nisam mogo load-at nijedan save, popizhdio sam trebalo mi je 2 sata da skužim da Realistic lightinig neradi sa SKSE i ko za qurac nigdje na google-u nema riješenja za problem čudo je da sam skužio da je u tome bio problem.

0 0 hvala 0
15 godina

Baš malo čitam starije stranice u ovoj temi i vidim da se dosta igrača žalilo da igra dosta lošije radi na ATI tj. AMD grafama, dok na nVidii radi dosta bolje.

Pa me zanima, jesu li u ovim novim patchevima napravili nešto po pitanju performansi tj. framerate-a?

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Čuj sve je to rekla kazala.... ja iskreno mislim da je količina grafičkog rama jako bitna za Skyrim  a ne AMD ili Nvidia, opet gro ovisi koje modove koristiš.

Tipa oni texture modovi kao Skyrim HD + orginalni HD texture dlc, sa 1 Gb rama na grafi je shit bezobzira koju grafu imaš.

Al opet igra koristi otkad je izašla FXAA što ti odma govori da je NV imala svoje prste u igri.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ostavio sam Serenu u Dawnguardu i sad je nema , kamo se ona vrača dok je otpustiš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sylar951 kaže...

pitanje.. vjerovatno je već spomenuto ali neda mi se listat 250 stranica...

jeli vam poznat onaj lag kada pogledate u svijeće kada ste indoor poslije patch-a 1.3...

mislim, imam dosta jak komp i nije baš da puno smeta, ali postoji li neki fix za to, čisto onak da mi sve glatko radi... (moja ver. igre je 1.6 iliti update 9)

znači ništa od mojih lag svijeća...

ajd, nemojte mi reći da samo ja imam taj problem..

znači da ponovim: igra outdoor radi perfektno, dal to bilo u gradu ili u wilderness... međutim u interijerima gdje se nalaze puno svijeća ili baklja igra malčice laguje... fraps ne mjeri konkretan pad FPS-ova već kao da je mouse input slabiji/isprekidan...

zna li netko nešto više o ovome..? moguće rješenje??

13 godina

To što opisuješ zvuči ko da koristiš Super Sample Anti Aliasing namješte u CCC (Catalyst Control Centar).

Ako da , problem je u tome da ta vrsta AA radi na princcipu da se igra renda na 2x večoj rezi nego što je tvoj monitor i onda se softwareski skalira na rezu monitora.

Što je zapravo prirodni AA XD, probaj povečat DPI-e na mišu ako možeš, a ako nekoristiš Super Sample onda neznam.

0 0 hvala 0
15 godina
logi7 kaže...

Ostavio sam Serenu u Dawnguardu i sad je nema , kamo se ona vrača dok je otpustiš?

Console commandom ju dofuraj do sebe opet, vidim da dosta ljudi ju izgubi kad ju pusti. Btw Serana je, ne Serena :)

Pričam i serem bezveze
17 godina
The Unforgiven kaže...
logi7 kaže...

Console commandom ju dofuraj do sebe opet, vidim da dosta ljudi ju izgubi kad ju pusti. Btw Serana je, ne Serena :)

serana ode u dawnguard castle... nepotrebno je console koristit...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
kolko sam skužio kod njega je nema u dvorcu...
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
The Unforgiven kaže...
logi7 kaže...

Dawnguarda sam cjelog pretražio , al je nema.

14 godina
neaktivan

da, koristio sa, enchantane iteme koji dižu skillove za smitthing, imao sam po 25% ako se ne varam, i sa equpain ti gearom skoro pa i nema razlike, alchemy potioni su jako slabi 3%, kada stavim taj gear 4%, a prije je bilo 30+%

sta da napravim, kako su ti itemi mogli bugati skyrim? sjecam se jos dok sam isao enchantat bow, damage je otisao ispod 0!!!

14 godina
neaktivan
Streetpunk kaže...

Jack a jesi prije koristio enchantane iteme koji ti dižu skillove za smitthing i alchemy možda je to problem.

Iskreno improve-o sam gro itema u igri i enchanto sa max opremom za smitthing i alchemy nikad mi se nije desilo to o čemu pričaš.

da te nehebe neki mod možda, probaj provjerit šta sve imaš od modova, stvarno ovako čudo zvuči problem koji opisuješ.

BTW preporučam ovaj mod: http://skyrim.nexusmods.com/mods/17178

Možete se pretvorit u zmaja i letit! pogled iz neba je mega!

Treba vam SKSE ( Skyrim Script Extender) i zadnji patch.... meni se desilo nakon instalacije SKSE-a da nisam mogo load-at nijedan save, popizhdio sam trebalo mi je 2 sata da skužim da Realistic lightinig neradi sa SKSE i ko za qurac nigdje na google-u nema riješenja za problem čudo je da sam skužio da je u tome bio problem.

da, koristio sa, enchantane iteme koji dižu skillove za smitthing, imao sam po 25% ako se ne varam, i sa equpain ti gearom skoro pa i nema razlike, alchemy potioni su jako slabi 3%, kada stavim taj gear 4%, a prije je bilo 30+%

sta da napravim, kako su ti itemi mogli bugati skyrim? sjecam se jos dok sam isao enchantat bow, damage je otisao ispod 0!!!

15 godina
neaktivan

Da li preporucavate da prvo zavrsim main quest pa tek onda Danwguard?Ili da odigram kroz main quest kao VL.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
logi7 kaže...
Obi Wan kaže...
The Unforgiven kaže...
logi7 kaže...

Dawnguarda sam cjelog pretražio , al je nema.

Konačno sam je pronašao za one koji je izgube nek je potraže u Darkfall cave.

13 godina
odjavljen
Darkensync kaže...

Da li preporucavate da prvo zavrsim main quest pa tek onda Danwguard?Ili da odigram kroz main quest kao VL.

Ja ti preporucujem da Dawnguard odigras kad skroz izgustiras poslednju kap Skyrimovih questova. Ja sam tek poceo Dawnguard a 60+ sam lvl. Sto se samog DLC-a tice mogu reci da mi se jako dopada, jedino sta mi je zao, jeste to sto nema nove mape za istrazivanje (posjecivanje dzepova ostalih regija: Morrowind, Cirodil, Elsweyr,Velenwood...), no dobro nadajmo se tome u nekom sledecem DLC-u. I da, predobar je osjecaj pucati iz krosbovke, a novi armori i oruzija izgledaju super i imaju dobre efekte... Toliko za sad.

16 godina
neaktivan

Zbog bolje doživljaja storylinea prijeđi ga prije završetka igre.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Mislim da su tvorci elder scrollsa ostavili ostale regije nove igre a ne da ubace praktički novu igru kao dlc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bornasepic kaže...

Mislim da su tvorci elder scrollsa ostavili ostale regije nove igre a ne da ubace praktički novu igru kao dlc.

dafaq did i just read?

13 godina
protjeran

Uh...

Comi je bio rekao da bi mu bilo bolje da su stavili nove regije u skyrim sa

dawnguard dlcom, pa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bornasepic kaže...

Uh...

dawnguard dlcom, pa...

pa stavili su soul cairn i forgotten valley... osim ako ti ne mislis na regiju tipa hammerfell

14 godina
neaktivan

evo opet problema-.-

skyrim binkw32.dll missing {#}

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
bornasepic kaže...

Uh...

dawnguard dlcom, pa...

Da, rekao sam. Ali i naglasio dzepove ostalih regija tipa hammerfell. Formirati cijelu novu regiju koja bi dosla kao DLC za Skyrim bi trazilo jako dosta posla, ali ubaciti neku ,,manju" teritoriju te druge regije na granici sa Skyrimom na primjer, sa novim questovima, NPC-ovima, tamnicama (koje toliko volim istrazivati), neprijateljima, gradovima..., bi bilo jako fino od njih... Ovo sto sam nabrojao Dawnguard je donio u nekim minimalnim kolicinama, kad kazem minimalnim nemojte me pogresno shvatiti, meni je DLC jako zanimljiv, vidim da je Bethesda lijepo pocela, ali od buducih DLC-ova ocekujem vise. A mislim da bi pravi primjer za buduci DLC Skyrima mogao biti Point Lookout iz Fallout trojke koji je fantastican.

16 godina
neaktivan

Downguard zavrsen! Sad mi ostade par stvari za rijesiti pa redom... Kako maknuti ona tri elder scrolls-a i dal' je moguce uopste? Uzimaju mi 60 carry weight-a, a to nikako nije pozeljno...I na kraju otkljucao sam sva tri shout-a od Durnehviir-a i kad pokusam nista se ne desava nit se on pojavljuje... Summon Durnehvir-a in Tamriel?

Wtf is going on?

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 17:39 (SPY).

0 0 hvala 0
17 godina
SPY kaže...

Downguard zavrsen! Sad mi ostade par stvari za rijesiti pa redom... Kako maknuti ona tri elder scrolls-a i dal' je moguce uopste? Uzimaju mi 60 carry weight-a, a to nikako nije pozeljno...I na kraju otkljucao sam sva tri shout-a od Durnehviir-a i kad pokusam nista se ne desava nit se on pojavljuje... Summon Durnehvir-a in Tamriel?

Wtf is going on?

kako maknit elder scrolls:

za 2 iz dlc-a odes kod onoh moth priesta u dawnguard castle sto je sad slijep i prodas, a za treci iz core igre odes kod onog book keepera u mage tower, onaj orc i prodas mu za 2k

sto se tice durnehvir-a ne gadaj u nebo nego u zemlju...

16 godina
neaktivan

Mislim da sam gadjao i u zemlju, ali svejedno cu pokusati ponovo. Kod ovog slijepog Moth Priest-a nisam bio, ali sam zato otisao kod ovog u Winterholdu, ali baja nista.. Sad nesto razmisljam da nisam i ja oslijepio od onih svih citanja...hmm

btw Da li je neko zavrsio Last to the Ages-s quest? Jel samo one dvije knjige trebaju da se procitaju da bi quest zapoceo il'...?

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 18:20 (SPY).

0 0 hvala 0
17 godina
SPY kaže...

Mislim da sam gadjao i u zemlju, ali svejedno cu pokusati ponovo. Kod ovog slijepog Moth Priest-a nisam bio, ali sam zato otisao kod ovog u Winterholdu, ali baja nista.. Sad nesto razmisljam da nisam i ja oslijepio od onih svih citanja...hmm

btw Da li je neko zavrsio Last to the Ages-s quest? Jel samo one dvije knjige trebaju da se procitaju da bi quest zapoceo il'...?

yep ja sam ga zavrsio, samo se ne sjecam kako sam zapoceo quest.

uglavnom moras otic na 5-6 lokacija tako da ima posla...

16 godina
neaktivan

Ma nema sanse da sve nadjes, toliko toga za pretraziti u tri lijepe.... Kad god se okrenem vidim negdje da mi je nesto promaklo... To sto kazes da ima posla to me bas raduje... Pa neka neko poslije kaze kako nema posla u zemlji,zemljama... Pa samo u ovom skyrim-u ima posla koliko god hoces :)

1 0 hvala 0
17 godina
SPY kaže...

Ma nema sanse da sve nadjes, toliko toga za pretraziti u tri lijepe.... Kad god se okrenem vidim negdje da mi je nesto promaklo... To sto kazes da ima posla to me bas raduje... Pa neka neko poslije kaze kako nema posla u zemlji,zemljama... Pa samo u ovom skyrim-u ima posla koliko god hoces :)

ja procjenjujem da sam sad sa ovim zadnjim likom presao negdi oko 80-90% jer znma jos od prije da neke questove nisam jos napravio. a cini mi se da ih ima jos.

e sad u to ne ukljucujem one thieves guild special jobs jer njim treba napravit priko 100 da bi napravija svih 5...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice