Ajde, molim te, pogledaj combat u Oblivionu i pogledaj sto su pokazali da ce biti u Skyrimu... ako ne vidis poboljsanje onda si sljep...
??? ko je spomenuo sta o kombatu?? ja sam rekao da oblivion izgleda bolje od ovog beta builda.a vi kao pravi fanboyi odma ste se uskokodakali.s obzirom da su imali 4godine + da naprave novi engine ili poboljsaju stari ja sam ocekivao vise skyrim ce bit konzole port kao sve danasnje igre zato ne ocekujte bolju grafiku,grafika ne cini igru ali ja cu radije igrat igru sa dobrom grafikom i prosjecnom pricom nego obrnuto ovo je 2011ta a ne 2005ta godina
Skyrim je u produkciji ~2 godine, jer su završetkom Obliviona radili F3.
Uzmi u obzir da je to ogroman svijet, možeš ići kamo želiš, većina svijeta nema loading, pa sve one sitnice sa rijekama, drvećem itd.
I to je još njihov engine.
Istina, grafika ne čini igru, ali sto ljudi, sto čudi, ja isto mogu igrati igre ovako kako si ti naveo, a mogu i obrnuto, no ne uzima se samo priča i grafika kao konačna ocjena.
Gledaj Mount & Blade, loša grafika, loša priča (ako je ima uopće), 800mb prostora, a igra rastura današnja sranja.
I ovo s godinama osobno nema nikakve veze.
Edit: trackmanijak, oprosti