The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.464.716
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
CrNa StreLa kaže...
rebelsy kaže...

Ajde, molim te, pogledaj combat u Oblivionu i pogledaj sto su pokazali da ce biti u Skyrimu... ako ne vidis poboljsanje onda si sljep...

??? ko je spomenuo sta o kombatu?? ja sam rekao da oblivion izgleda bolje od ovog beta builda.a vi kao pravi fanboyi odma ste se uskokodakali.s obzirom da su imali 4godine + da naprave novi engine ili poboljsaju stari ja sam ocekivao vise skyrim ce bit konzole port kao sve danasnje igre zato ne ocekujte bolju grafiku,grafika ne cini igru ali ja cu radije igrat igru sa dobrom grafikom i prosjecnom pricom nego obrnuto ovo je 2011ta a ne 2005ta godina

Skyrim je u produkciji ~2 godine, jer su završetkom Obliviona radili F3.

Uzmi u obzir da je to ogroman svijet, možeš ići kamo želiš, većina svijeta nema loading, pa sve one sitnice sa rijekama, drvećem itd.

I to je još njihov engine.

Istina, grafika ne čini igru, ali sto ljudi, sto čudi, ja isto mogu igrati igre ovako kako si ti naveo, a mogu i obrnuto, no ne uzima se samo priča i grafika kao konačna ocjena. 

Gledaj Mount & Blade, loša grafika, loša priča (ako je ima uopće), 800mb prostora, a igra rastura današnja sranja.

I ovo s godinama osobno nema nikakve veze.

Edit: trackmanijak, oprosti {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 23:35 (powerslave).
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Evo i u ovo temi :)

Igra je predivna!

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
CrNa StreLa kaže...

grafika ne cini igru ali ja cu radije igrat igru sa dobrom grafikom i prosjecnom pricom nego obrnuto ovo je 2011ta a ne 2005ta godina

Ne zaslužuješ se zvati igračem.

a zasto?,jer ne zelim igrat igre koje izgledaju kao da su iz kamenog doba? jer ne zivim u proslosti?

LMFAO

INSOMNIJA!
15 godina
Danny_HR kaže...
CrNa StreLa kaže...

grafika ne cini igru ali ja cu radije igrat igru sa dobrom grafikom i prosjecnom pricom nego obrnuto ovo je 2011ta a ne 2005ta godina

Ne zaslužuješ se zvati igračem.

QFT  

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
17 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...
...
Nego, ne bi trebao sad negdje bit live skyrima ovdje? nikak da bude. to samo čekam http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html

Pa kolko ja vidim prema službenom rasporedu već je bio danas u 20h po nešem vremenu. I nema više.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
trackmanijak kaže...
...
Nego, ne bi trebao sad negdje bit live skyrima ovdje? nikak da bude. to samo čekam http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html

Pa kolko ja vidim prema službenom rasporedu već je bio danas u 20h po nešem vremenu. I nema više.

Postao sam video gore, da bilo je vec,

LoL acc THCJoshi
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Postao sam video gore, da bilo je vec,

Ja znam, gledao sam live, samo kažem njemu

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 23:48 (ZC_Someone).
15 godina
protjeran

NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!1!1

ALI... reko je nešto lik o polusatnom demo-u?

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...

NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!1!1

ALI... reko je nešto lik o polusatnom demo-u?

Bit će. Najvjerojatnije u srijedu.

We visit a shop owned by a Nord named Lucan, who has a large cheese wheel on the counter.

Lucan tells us he's been robbed by bandits and asks us to retrieve the family heirloom they stole, something called the "Golden Claw." Todd will walk around while Lucan is talking to show off the fact that you can walk away from people mid conversation. Lucan offers a reward if we can retrieve it from the bandits, who are hiding in a nearby Nordic temple ruins called "Bleak Falls Barrow"

Lucan's sister Camilla walks with us part of the way up the mountain to Bleak Falls Barrow, blabbering about something the whole way, to showcase the new dialogue system.

On the way up you run into trolls and bandits, and Todd kills these monsters by showing off the game's refined dual-wielding system and new spells.

Todd then spies some bandits near the entrance and he uses a spell combo of Detect Life and Fury on them to incite the bandits to fight one another. Then he uses a bow to headshot the last man standing with the "slow time" zoom perk.

When Todd reaches the Bleak Falls Barrow, there's a dragon waiting outside, so he flees into the temple with ornate fire-lit structures and architecture.

He fights some spiders, skeletons, and bandits, including a massive frostbite spider that's dispatched with a few thorough blasts of Chain Lightning, then he progresses into a cobweb-infested crypt where he runs into Arvel the Swift - the guy who ran off with the Golden Claw in the first place.

Arvel promises to let him know about the secret of the treasure but he is caught in a spider web, so Todd will have to cut him down and then kill him when he inevitably decides to backpedal on his promise.

Deciding to investigate Arvel's claims, Howard heads through the crypt, back out into the mountains, and enters a sanctum where he's required to solve a puzzle to get through a locked door. Inside the hall is a Word Wall, which teaches the player a chunk of the dragons' language - with this one allowing you to slow down time.

Heading back down the mountain, Howard encounters the dragon from earlier and uses his newfound ability to freeze time. Todd slays the dragon, and as it dies the poor thing ignites into flames leaving only the skeleton visible before Howard feasts on the creature's soul and gains Ice Form dragon shout, which he promptly uses on Geoff Keighley to shut him up and prevent him from asking if he can ride a dragon.

Btw, srijeda IGN.

Rats in a Cream Sauce, Rat Flambe, Rat Necrom with Bonemeal Gravy, Deep-Fried Rat, Lemon Rat and Wild Rice, Rat Ragu with Powdered Deer Penis
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 0:14 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Definitivno se slažem sa stavom da je CrNa StreLa s ovom rečenicom pokazao koliko je plitak, ali Danny pobogu, što ti je trebala ova patetična izjava? "Ne zaslužuješ se zvati igračem", kao da je "biti igrač" neka povlaštena titula vrijedna časti koja implicira neke kvalitete, lol. Sorry, ali morao sam...

A i ti se hvataš svega. To je napisano onako kroz smiješak, a najbitnije je da je poanta shvaćena.

No, dapače, napiši kako bi se ti izrazio u tom slučaju. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

2 0 hvala 0
17 godina
CrNa StreLa kaže...

a zasto?,jer ne zelim igrat igre koje izgledaju kao da su iz kamenog doba? jer ne zivim u proslosti?

LMFAO

Decko na kakvim si ti drogama gledao ili si zaboravio na nos nataknut galonke pa ti ovo izgleda bolje ovo:

od ovog : xD

Uostalom kad netko napise glupost da je vaznija grafika od odlicne price (pogotovo u RPG-u) nema se vise sta raspravljat s njim. . . {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 10:19 (D3ViL).
15 godina
protjeran
ajde, ko prvi ulovi live stream skyrima neki na e3 nek posta link ovdje. ja budem.
16 godina
neaktivan

30 obzervacija forumaša o videu

1)Conversation with Giants possible. (ty Velorien)

2)Multiple types of Dragons: Fire & Frost Dragons. Frost stronger than Fire Dragons.(make sense, we are in the cold north)

3)Dragons can dive and pick up creatures as large as Giants.(at the very least, wow)

4)Todd stated over 150 dungeons! (ty woods0419) (although im assuming he is including points of interests in that number)

5)Dragon "Quickening" Confirmed! LOL

6)Heavy Armor confirmed. (ty The Terror Of Death) (and yes that suggests light armor at the very least)

7)Storm Summoning Shout, that calls a thunderstorm to strike your enemies with lightning. (ty The Terror Of Death)

8)Todd states 3 major factions. (ty Agent Grey)

9)Dragon finishing moves confirmed.

10)Yazorazer made this observation... "I notice that guy was just standing there when his friend got hit(by todd with the arrow)but if you look closer he does equip his weapon"

11) Silverglade made this observation... "They also seem to have toned down the over the top combat physics. When he shot those people with the bow, they tended to just slump to the ground instead of flying through the air."

12)Dragons will fly around the battlefield while fighting and wont just land next to you to engage. (ty kermit.the.frog)

13)RaelBR made this observation... "In the tower, look like we have dynamic retina eye simulation in this game (look how dark is inside, and it gets brighter when he go inside)."

14)Guards participate in Dragon fights. (ty kermit.the.frog)

15)Mr. Tissue Box made this observation... "Anyone notice Michael Mack (male Redguard) and Linda Canyon (female Elf) voicing the bandits?"

16)Having bow drawn decreases fatigue. (ty Orzorn)

17)Orzorn made this observation... "you can clearly see, in the bottom right corner just above the stamina bar, "62 Iron Arrows", which drops to "61 Iron Arrows" when he fires the arrow"

18)Sneak attacks with Bow have a 2x damage. (ty Orzorn) (might be perks to bring that up though)

19)Dragons have the ability to dodge/evade attacks while flying. (ty sherby10)

20)Near the beginning of the demo there is a fox chasing a rabbit into the bushes. (ty Orzorn)

21)Aradal made this observation in another thread... Look at the part where he casts the Restoration spells in the beginning. Notice how some of them have different durations? And if you notice the Mana bar doesn't get drained immediately, it gets drained little by little. (ty for letting me use it buddy)

22)Orzorn made this observation... UI: The bars are symmetrical in how they lower. The Magicka bar, being on the left, lowers from the right to the left. The health bar, being in the middle, lowers on BOTH SIDES towards the CENTER of the bar. The Stamina bar, being on the right, lowers from the left to the right.

23)Negeator made this observation... "I noticed that the character seems to hold their breath (if you listen VERY carefully in the demo, you'll hear the sound) when zooming in with the bow."

24)When Dragons crash on earth the mar the ground (ty Johnn123) (i assume that the ground will restore itself when you leave the area and return later)

25)Dragon Shouts can affect (some)non animate objects. (ty eelwrolyat) (in the demo the force push dragon shout knocks some books in a shelf down)

26)Reticle stays VISIBLE in third person. (ty Millardkillmoore)

27)CleverWolf made this observation... "When the PC has the dragon targeted and the distance between the dragon and PC is small: the compass at the top of the screen places a red circle to indicate the direction of the dragon."

28)CleverWolf made this observation... "the PC used the stave to send a ball of light that lit up the cave"

29)vessels made this observation... "When he's in the sneak mode with the bows on in first person view, it appears that the reticle doubles as your indicator of how hidden you are (it changes its shape into something that recalls a very narrow eye slit after the first arrow hit one of the bandit, and alerting the other one)."

30)charon711 made this observation... "at around 2:30 he bashes the Draugr in the face with his fist/pommel when it gets inside of the blade effective range."

17 godina
neaktivan

Ne sviđa mi se kompas onaj nasred ekrana.

A ako je nekom slaba grafika nek si kupi monitor za 5 tisuća  kuna i grafičku 4 tisuće i buš videl grafiku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tunder kaže...

Ne sviđa mi se kompas onaj nasred ekrana.

...

Ni meni. Ja ću si naljepiti komad papira na ekran da to ne vidim. xD

17 godina
neaktivan

Možda nova pozicija kompasa i nije tak loša,(niš strašno),

biti će valjda u opcijama za ugasit ga ili promjenit a bit će i modova to nije problem promjenit.

I kad se s nekim boriš energija mu nije iznad glave kao u oblivionu, nego odmah ispod kompasa na vrhu ekrana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crna strela zbog majmuna ka ti igre su manje igrive a vise prepune graf gluposti. Aj kompenziraj necim drugim a ne grafikom u igrama. Mediokritet prokleti. Ti znas sta je igra...
DUMP Udruga mladih programera
17 godina
neaktivan

Evo malo bolja HD verzija zadnjeg gameplaya

ovdje - http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-elder-scrolls/714852?type=flv

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
CrNa StreLa kaže...

LMFAO

Decko na kakvim si ti drogama gledao ili si zaboravio na nos nataknut galonke pa ti ovo izgleda bolje ovo:

od ovog : xD

Uostalom kad netko napise glupost da je vaznija grafika od odlicne price (pogotovo u RPG-u) nema se vise sta raspravljat s njim. . . {#}

evo kad si vec pokazao modanog obliviona pogledaj ovo i reci da ne izgleda bolje od skyrima,ali budi iskren...

INSOMNIJA!
15 godina
neaktivan

Taj video iz Skyrim-a je igran na xboxu360, kvaliteta videa je blago receno losa... ali vidi se da igra ima puno vise detalja od obliviona i da je jednostavno ljepsa/ugodnija oku (texture nisu tako grube)...

Sta tebi tu nije jasno?
Uostalom, kako ti moze biti grafika bitnija od igrivosti ? 

Meni je bitno da su oni popravili combat, kretanje, ponasanje lika... da prica bude zanimljiva (dugacka)... i to je to...

Uglavnom ne kupujem dok ne isprobam ^^

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 16:28 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina

Ova igra ima potencijala da bude epic, ali sigurno se ne slazem sa izjavama da je ovo GOTY.

Je li tko ovdje igrao novog Witchera?

Odlican RPG, ugodno sam iznenaden!

S druge strane, Oblivion je imao jos veci hype nego li Skyrim, pa je ispao dosta lose.

Ne vjerujem nicemu dok ne probam igrati.

Ali ovako iz videa, izgleda super! Popravili su dosta stvari iz Obliviona.

Jedva cekam da probam, da vidim kakva je igra.

Drzim fige, da me obuzme kao sto me je Morrowind nekoc obuzeo.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E to je jedna igra koju nikako da skužim. Obično volim takve igre ali Witchera nikako ne mogu igrati. Meni osobno je mehanika borbe u Witcheru toliko loša da unatoč svemu ostalom jednostavno ne mogu to igrati.

Tako da je za sad meni Portal 2 jedina igra koja ove godine može biti bolja od Syrima. Al naravno treba prvo vidjeti i zaigrati Skyrim. :)

I kolko vidim u na IGNu bi u četvrtak ujutro u 02:00h po našem vremenu trebalo biti nešto vezano uz Skyrim. Pa tko hoće vidjeti LIVE nek čeka.

17 godina
ZC_Someone kaže...

E to je jedna igra koju nikako da skužim. Obično volim takve igre ali Witchera nikako ne mogu igrati. Meni osobno je mehanika borbe u Witcheru toliko loša da unatoč svemu ostalom jednostavno ne mogu to igrati.

Tako da je za sad meni Portal 2 jedina igra koja ove godine može biti bolja od Syrima. Al naravno treba prvo vidjeti i zaigrati Skyrim. :)

Navodno Skyrim unaprijeduje sustav borbe iz Obliviona, sto je dobro.

Ako je vjerovati devovima ne rijec. Ako ne, borba iz Obliviona je po meni bila cisti broken shit i to u kombinaciji sa retardiranim AI-om je davalo uzasne rezultate.

Ali iz videa mi se cini da ce borba biti bolja i to dosta.

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
ZC_Someone kaže...

Navodno Skyrim unaprijeduje sustav borbe iz Obliviona, sto je dobro.

Ako je vjerovati devovima ne rijec. Ako ne, borba iz Obliviona je po meni bila cisti broken shit i to u kombinaciji sa retardiranim AI-om je davalo uzasne rezultate.

Ali iz videa mi se cini da ce borba biti bolja i to dosta.

Uff, moram se sloziti s ovim. Hvala bogu danas su izasli modovi koji popravljaju to. Ali stvar koja je meni najvise dizala zivce u Oblivionu je level scailing. Ako ga ne maknu u Skyrimu izgubit cu naglo zelju za tom igrom.

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis
16 godina
neaktivan

Stvarno zanimljiv članak o zamjevima, njihovoj taktici napadanja, planovima uzvraćanja i obranje, prizivanju i slično.

Link

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

nema na čemu

Moj PC  
0 0 hvala 9
17 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...

nema na čemu

GOTY nema tu rasprave.

Edit:

Sad samo treba vidjeti klip od 20-30 min. u četvrtak i to je to.

Rats in a Cream Sauce, Rat Flambe, Rat Necrom with Bonemeal Gravy, Deep-Fried Rat, Lemon Rat and Wild Rice, Rat Ragu with Powdered Deer Penis
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 11:55 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...

nema na čemu

Hahaha, nema oklopa na konju. Kako mu je ljepo voditelj spustio xD

17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
trackmanijak kaže...

nema na čemu

Hahaha, nema oklopa na konju. Kako mu je ljepo voditelj spustio xD

Psst, da im slučajno ne padne na pamet da naprave dlc.

17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Psst, da im slučajno ne padne na pamet da naprave dlc.

Pa rekao mu je Howard odmah poslje toga da samo nek zajeba** kolko hoće, prodat će oni nama oklop poslje. To su se sprdali na onaj prvi DLC za Oblivion.

Ali ne bi me čudilo da opet bude DLC s oklopom za konje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 13:06 (ZC_Someone).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice