The Cursed Crusade

poruka: 17
|
čitano: 3.453
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
The Cursed Crusade

Official site: http://www.thecursedcrusade.com/

Trailer: 

Igra je "vani" i mislim da zasluzuje zaseban thread. Nema previse informacija, uglavnom, akcioni RPG koji nas stavlja u ulogu templara otprilike oko 1200. godine na Europsko tlo. Igra je zamisljena sa full co - op podrskom iz naravno third persona uz mnostvo comboa i ludjackih killova. Izdavac je Atlus USA. 

Danas cu je zaigrati pa ocekujte moj feedback. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 14:15 (anabolicaa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Cursed Crusade

Da igra je odlicna po onome sto sam vidio na youtubeu ali igra jos nije vani izasla sluzbeno,izasla je na torrente.

Najvise mi se sviđa to što se radnja odvija u ZADRU i cini mi se bolje od Witchera

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: The Cursed Crusade

Igru sam upalio 20ak minuta tako da ne mogu jos pricati o nekom dojmu ali smijesno je uopste porediti Witcher i ovakav naslov.

14 godina
neaktivan
The Cursed Crusade

zna li netko kako na početku kaba bježiš od smrti - death koristiti one znakove da uđeš u crkvu... upirem strelice na tipkovnici ali svaki put me ubije...

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Kad ti pomični krug dođe u posivljeni dio, onda stisni gumb za kretanje, a ne strelice. Znači strelica za lijevo, ti je kretenje u lijevo{#}

Je i kad ti nije na ekranu taj krug onda bježi prema crkvi

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 15:10 (formula1live).
14 godina
neaktivan
The Cursed Crusade

probao sam 10 puta i meće... gledam na youtube za xbox im prikazuje da pritiskaju x y itd....

ako si mislio da pritisnem u trenutku pojavljivanja npr strelice prema dolje ¨S¨ neće da prihvaća ništa

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 19:41 (aajduke36).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Cursed Crusade

ima li itko sličan problem sa ovim na samom početku?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
aajduke36 kaže...

probao sam 10 puta i meće... gledam na youtube za xbox im prikazuje da pritiskaju x y itd....

ako si mislio da pritisnem u trenutku pojavljivanja npr strelice prema dolje ¨S¨ neće da prihvaća ništa

Ne pritisnuti u trenutku pojavljivanja nego kad ti krug dođe u posivljeni dio. I između tih krugova dok bježiš prema crkvi, pazi da slučajno ne držiš tipku kad ti se pojavi krug jer ti odma prihvati tu tipku. I tipku možeš stisnuti samo jednom, jer kad jednom fulaš više ne reagira. Nemam više instalirnu igru da ti pokažem, ali valjda ima na youtubu pc gameplay.

15 godina
neaktivan
The Cursed Crusade

Trebali ste mu reći da treba hodati do crkve, a ne stajati i čekati one krugove i to je to (naravno kad se pojavi krug kliknuti određenu tipku). Mislim da je 90% ljudi tu imalo problem.

Ja sam došao u Zadar sada, treba se ušuljati u dvorac. btw. igra je ok, ali samo to. xD

Ja bi joj dao najviše 6/10, preporučio bi je svima da probaju, odigraju, ali ne očekujte ništa posebno. Tko se lako naživcira s kontrolama i tko voli dobre cutscene bolje nemoj ni pokušavati igru.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Cursed Crusade

Pa rekel sam mu da između krugova trći prema crkvi, ali kak je rekel neće

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Cursed Crusade

Hehe radnja se odvija u Zadru od neznam 5og pa do 16og chaptera!

Ajd neka 20km od mene.

Ugodno me iznenadilo kad sam vidija!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Cursed Crusade

Lijepo to izgleda, šteta što je očito da je samo jedan u nizu generičkih nazovi RPGova i što će biti brzo zaboravljen.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Cursed Crusade

Pozdrav svima gledao sam igricu na youtubu i cini mi se odlicnom odma sam je skinuo i instal....eh kad hocu da igram igricu udem ja slikom u nju ono ekran mi po crni i i nista cujem neki zvuk kao zvuk erora al mi ne izbaci nikakav eror jel neko imao ovakav problem???molim vas pomozite jer mi se stvarno igra ova igrica unaprijed HVALAAAAA.......{#}

Tarkis...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Cursed Crusade

može li mi itko na e-mail aajduke36@net.hr   poslati save game nakon samog početke tj nakon ulaska ispred crkve.... nemogu proć ono nikakao... nije samo kod mene slučaj, dosta ljudi se žali da mu jednostavno neće da prihvati tipke za smjer kretanja.

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Cursed Crusade

Treba stisnuti smjer kretanja dakle W,A,S,D i u isto vrijeme tipku SPACE  tj. block kad krug dode u bijelo polje.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Cursed Crusade

skinio sam The Cursed Crusade i kaže mi da nemogu pokrenitigru jer nemam PhsyX Driver ,sli tsj je driver  za nVidiu a ja imam Amd radeon HD 7750 ...probao sam ga instalirati ,taj Phsyx ,.a li ništa...jel ima itko kakvo rješenje

Stipan Batinic
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Cursed Crusade

dali neko zna kako da pustim igricu,ali da igraju dva igraca,na jednom kompjuteru.hvala unapred

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice