I meni se pojavio taj error, al bilo je dovoljno izbrisati jedan file iz direktorija i download se nastavi ;)
Evo ti link: http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=63344
Da, tokeni se kupe na atarijeovj stranici.
I meni se pojavio taj error, al bilo je dovoljno izbrisati jedan file iz direktorija i download se nastavi ;)
Evo ti link: http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=63344
Da, tokeni se kupe na atarijeovj stranici.
Meni javilo neki error 05 i piše mi da ponovo skinem igru...lol...sad ponovo skidati 14gb.
O kakvim tokenima pričate? Jesu to oni što ih moraš kupiti za 1000 komada za 10$ na atari stranici ili sam ja nešto krivo shvatio?
Ako je tako znači DLC ipak nije besplatan ili postoji neki način da se normalno kupe ta vozila za ingame lovu?
Kad ti se to pojaviii taj eerror:We've had this pop up while in the UpLauncher and the Dev Team is working to address it. In the mean time, if you get this error please do the following.
1. Go to the game directory.
2. Delete the file name "UpLauncher.localdb" (not the same as "UpLauncher.exe")
3. Run TestDrive2.exe and click "OK" when the error comes up.
4. Now run UpLauncher.exe.
This will download or repair the files and run under the currently installed patch version. Unless you have this latest patch version installed, online mode will not be possible.
For Steam Users:
5. You may get the Error 5 again. Simply try relaunching the game through Steam and it should work
Uglavnom sam zadovoljan, pogotovo mi se dopada Harley i promjena rasporeda auta u garaži :)
A opet s druge strane ne možeš dobiti nešto a da nešto ne zeznu:
Koliko sam zasad vidio izgubio sam 3 ili 4 grupe stickera u sticker shopu...
Uglavnom sam zadovoljan, pogotovo mi se dopada Harley i promjena rasporeda auta u garaži :)
A opet s druge strane ne možeš dobiti nešto a da nešto ne zeznu:
Koliko sam zasad vidio izgubio sam 3 ili 4 grupe stickera u sticker shopu...
To mi se najvise svidja, iskoristio sam da sve garaze sredim odmah po markama i klasama.
Moja crvena garza ! :D
Dečki, imam nešto što bi Vas moglo interesirati:
Kako kupiti dlc sadržaj (automobile) bez Atari tokena.
-------------------------------------------------------------------------------------
Hello all,
Just a huge advice and big money saver.. Don't waste real money on tokens for DLC2 cars and newest cars to showrooms.
You are able to buy all cars ingame and unlocked without any tokens. This does exclude motorbikes though.
---------------------
Remember to backup your newest EXE! somewhere so you can put it back when you're done.
**Ingame cash you do need**
1. Grab a old .exe of TDU2 << I won't supply one!
2. Put it into your TDU2 file and replace the new one
3. Go ingame and go to showrooms that contain the new cars (Avoid Motorbike's! This will crash the game)
4. Once you own what you want, save and exit the game
5. Put back the latest .exe and enjoy not spending money for crap.
-------------------------------------------------------------------------------------
Mislim da će Atari to brzo prokužiti pa zato uživajte :)
Usput, bilo bi lijepo ako netko ima da nekamo upload-a stari TDU2.exe (DLC1) i podijeli ga sa onima koji nemaju :)
hmm... momci jel postoji nacin da nekako uzmem tokene? ja ne mogu nikako uplatit njima tamo... a treba mi samo 80 tokena za Demosedici RR
ajd u igru svi idemo masovni cruise
moze ti bilo tko uzeti tokene, ali ja sam nazalost blizu limita na kartici pa nemogu trenutno...
ajde ak ima neka dobra dusa da mi kupi te tokene... stvarno bi bio zahvalan...
ajd konacno da sam i ja nesto pokupio free pa makar i one glupe aute :)
Dečki, imam nešto što bi Vas moglo interesirati:
Kako kupiti dlc sadržaj (automobile) bez Atari tokena.
Hello all,
Just a huge advice and big money saver.. Don't waste real money on tokens for DLC2 cars and newest cars to showrooms.
You are able to buy all cars ingame and unlocked without any tokens. This does exclude motorbikes though.
---------------------
Remember to backup your newest EXE! somewhere so you can put it back when you're done.
**Ingame cash you do need**
1. Grab a old .exe of TDU2 << I won't supply one!
2. Put it into your TDU2 file and replace the new one
3. Go ingame and go to showrooms that contain the new cars (Avoid Motorbike's! This will crash the game)
4. Once you own what you want, save and exit the game
5. Put back the latest .exe and enjoy not spending money for crap.
Mislim da će Atari to brzo prokužiti pa zato uživajte :)
Usput, bilo bi lijepo ako netko ima da nekamo upload-a stari TDU2.exe (DLC1) i podijeli ga sa onima koji nemaju :)
Vidi vidi pa ovo funkcionira, samo nažalost kaj izbacuje kad hoćeš ući u bike shop, i nemogu naći F599XX. Kaj je najbolje mogu se kupiti neki auti koji se jedino mogu kupiti na DLC Storeu (Nissan 370Z Optional Parts, Camaro Synergy, Shelby GT500...), vidite na slici
Samo nađite na netu 0.97 exe verziju i pokupujte sve što možete.
Normalno da funkcionira :)
Inače, piše ti da ne ulaziš u bike shop.
Prijašnje verzije igre nisu imale i nisu bile predviđene za motore zato ta stvar ne funkcionira.
aj ovak... ko mi uzme tokene, ja mu dam original igricu neku ak se uspijemo dogovorit!
da,ovaaaj.. ja se zovem stiflercupavi u tdu" pa me dodajte tko hoce ... :)))
evo koda sam imo predosječaj...samo tjedan dana bili opet aktivni dok je došo novi DLC i sad opet nikoga...ajmo više odvoziti taj Gumball...a i ne radi se samo o tom gumballu, dajte se malo više aktivirajte...očemo neki cruise nabaciti danas?????
tamo oko 19h ja bi volio malo se prođirati po Ibizi onak sunce piči, krov dole u nekom Cabriu i peglaona??
aj ko je za nek napiše ovdje da znam računati na vas ili nebude nikoga... :S
Meni se pokvario pasword pokusao ga resetovati kaze netacan akaunt name. Bojim se da mi nisu hakovali imam 400 tokena ..
Javio sam se na suport.
http://img338.imageshack.us/img338/1406/46869448.png
ja isto to morao ,resetirao ga, i sad bez problema šljaka dalje...
Ja sam za cruise vcrs! Stanac
danas netko za voznju ovo ono :D
može kad??
oko 19-20h...???
napišite pa se vidimo tranu...
pas mater, kak ja uvjek propustim te poruke kad se dogovarate... mjesec dana pregledavam forum 3 puta dnevno i niko nista da napise, jedan dan propustim i odma prdac... :/
ajmo veceras trke??? ja jucer slucajno otisao u pag :D a iz pozege sam :D
ajmo veceras trke??? ja jucer slucajno otisao u pag :D a iz pozege sam :D
slučajno hahahahah to je poznato vamo kod nas, ja sam vidovci XD hahahahah
ma imam tdu2 al branim sam seb da ga instaliram jer se moze dest onda da puknem godinu kad krenem igrat hahahahha ceka se ljeto za takve uzivancije hhh
ma kanite se skole... izgubite 18 godina zivota uzalud... bolje da pijete, pusite, drogirate se i budete nistarije u zivotu :D sala naravno ;) ja gotov sa skolom od proslog tjedna, jos samo matura i opet sam aktivan ;) moze sutra cruise neki il nesta... tj.danas :)
ee ja sad nazalost ne mogu do nedjelje :D idem svirat u brod ova 3 dana ..pa jbg-a ..aj se javim kad se vratim ;)