http://www.dafont.com/forum/attach/orig/6/2/62490.png
ovdje sam samo logo odrezo i poveco ga ....
a zamjenio sam sa one 3 crte kj trebas osvojit sticker kj bjezis murji....
nisqam mogo nac sliku pa evo ove kj je najslicnija .....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neide i bog... nit ja imam takvu sliku nit bilo kakvu a da ima dimenzije 2048x2048 il slicno :S
edit: zasto ja ne vidim ni jedan klub na mapi nit mogu uci u bilo koji? kad dođem pred klub nema onog da stisnem enter da uđem! neko zna zasto?
scooby stavi mene kao sedmog člana...ja ću stavit neke naljepnice umjesto gumballa
1.DJscOOby ~ Spyker C8 Spyder/Range Rover
2.Badvixen ~ Audi R8 Spyder/Mercedes Benz ML 63 AMG
3.Stanac ~ Mercedes Benz SLS (?)
4.eX1t ~ Ford Mustang GT (?)
5.Nosonja ~ Ford GT
6.Pokerboy ~ Ferrari F430 Scuderia
7.gefufna~Ferrari California
onda osmog člana iako ja nigdje ne vidim da si ti sedmi, ali ajde dobro
http://www.dafont.com/forum/attach/orig/6/2/62490.png
ovdje sam samo logo odrezo i poveco ga ....
a zamjenio sam sa one 3 crte kj trebas osvojit sticker kj bjezis murji....
nisqam mogo nac sliku pa evo ove kj je najslicnija .....
Auu al meni islim nece odgovarati cim si izrezao sa paintom ?
Jer ako izrezem sa paintom pored ovih sara ce biti bijelo i onda ce ispasti ko kocka na autu i u njoj sare.
Ali ti si uzeo crno auto i obojio bijelu ? :D u crno hehe
onda osmog člana iako ja nigdje ne vidim da si ti sedmi, ali ajde dobro
sta ne vidis da sam sedmi, ne kuzim??? ja sam jos na prosloj strani napiso da cu vozit! :)
ma ne imas skyp ili tak nes da ti objasnim ....
skines si gimp 2 (mali programcic za fotosipiranje) :)
e u tom programcicu ga napravis ko pravi sticker bez onih bjelih rubova
meni je mio cijeli naslov pa ga pobriso i ostavio sam logo i poveco gogo tak da mi je ispo kak mi je ispo ;)
scooby stavi mene kao sedmog člana...ja ću stavit neke naljepnice umjesto gumballa
nemreš, stavi one koje sam stavil 3-4 stranice unatrag...to j e jedini uvjet za gumball i moslim da nje problem...ako ja sve mogu izorganizirati onda mislim da ne tražim puno...a i opče nije teško. A kaj se tiče 7. mjesta Gefufna mi se javil več prije tak da ide on na 7. a ti možeš na 8.
velim da su mi Stanac i eX1t upitni moraju mi potvrditi da budu vozili...
kaj se tiče bočne naljepnice Puma Stripe, možete umjesto nje staviti veliki GUM BALL 3000 logo onaj kaj ide napred na haubu...tak kkak je na slikama ispod (tak su imali prije 2-3 godine na gumball-u)...
Nemate pojma koliko mi je žao kaj neću moći voziti s vama
Uživajte!
Sry nisam dolazio bas na forum... Mozete na mene racunat za gumbal. (Stanac)
Al nisam uspio jos nac vremena za ubacit naljepnice one. Jel to i dalje obavezno?
Edit: Nisam uspio nac u prethodnim postovima, jel imamo konkretan datum kad ce bit gumball?
I bez brige potrudit cu se naljepnice slozit :)
Auto je spreman za Gumball, scooby :)
Samo reci kada i gdje počinje...
E da, auto je Audi TT RS
de pohvalite se malo slikicama, da vidimo sta se radi!
ja sam spreman :D ... javite kad ce bit eX1t
ovako oču prvo vidjet svaki auto...ljudi malo nas je sad puno...ako bude 14 zainteresiranih, onda budemo ga vozili u dvije grupe...i mislim da bi bilo fer da se bude aktivan a ne da dojdete online dan prije gumbala i onda posle da vas opet nema...znači radi se o ozbiljnim vozačima...netrebaju mi oni kojima je fora zaletavati se, jer takve istoga trenutka briše sa popisa frendova...srry ali ja sa 24god. bi se ipak normalno vozil...a ne da se svakih 5 metara neko meni u dupe nabada...polovica vas ne vozi na manualu jer čujem da se mu auto dere prek 4-5k okretaja...da ste na manualu bi se vozili ispod 3k okretaja i nebi bilo naglog ubrzavanje...o da i poradite na držanju razmaka...to je svima problem...vozimo se u koloni, znači nema potrebe tiskati se k meni ili napred....svi budemo došli na cilj...ovo kaj sam napisal je jako važno, i ne samo u gumballu nego i opčenito...
Pokažite se u cruisevima i gumballu pa budem razmislil ko može u klub a ko ne...uglavnom ide čiščenje kluba od neaktivnih članova i ostajemo samo ja vix i jozo, mada i on mi je klimav makar je co presidente, jer ga nisam več videl ojojoj...
samo da znate... ;) :*
Kak uopće dobiti sliku iz igre?
Kak uopće dobiti sliku iz igre?
FRAPS???
btw aj ljudi dođite u igru da ne budem sam... gefufna sam, dodajte me :)
ja sam zainteresiran, trenutno sam lvl 8 ili 9...pomalo se dizem...
ako nas bbude 14 - super ...ocemo se vidjeti svi istovremeno ili?
i da, ja vozim OBAVEZNO manualno, saltam nisko i OBOZAVAM se voziti na 3000okr kad prede motor...
tako da scooby ne brini se za mene i moju voznju, brinem se jedino kako dobiti neki dobar auto i srediti nalje
Petak navece uletim u igricu niko zivvv u igri ccccc
nismo no liferi ;)
nismo no liferi ;)
No lifer ako udjes sat - dva petkom u igru ? E BAS SI PAMETAN ! Nema sta !
petak navecer neces sigurno se natjeravati sa ljudima u igrama, nego ces biti vani ili barem nesto pametnije raditi, gledati tv, kino, kafe ili slicno...
Znači ako netko odluči vikendom ostati kod kuće a ne ići van on je no lifer?
srry ali ja sam cijeli tjedan u birtiji i dosta mi je opijanja i kurveraja, za vikend oču doma bit , jer znam da u ponedjeljak opet sve to ispočetka ide...
hehe scooby cjeli tjedan lumpuje onda vikendom odmor, mi skolarci moramo vikendom van jbg... ja neidem vanka sad jer sam u gipsu cijeli :D
zato bi mogli, mi no liferi veceras malo u obilazak otoka? ja moram pronac wreckove na havajima i otkrit ceste jos, a neda mi se sam :)
http://www.filefactory.com/file/c4a8203/n/gumball.tpf
evo vam link od slika znaci ovaj file iz linka otvorite prek tex moda u package startu i runajte igru
tu imate sve img - e za gomball auto
Igram na 1400*1050 4xAA i sve Very High osim Filteringa na High, sa 40 fpsa na OC sa 775/1000 na 875/1130.
I sad ja spojim komp na TV 1920*1080 i stavim sve na Very High i 8xAA, sa OC na 1000/1150 imam 45 fpsa?!
se konacno zna tocan datum gumballa? niko nista ne pise...
trebao je bit ovaj vikend, ali mi uletio neki rođendan u subotu poslepodne i neče me bit doma, a nedjelju slijedi poso + triježnjenje.
E sad, jedino ako očete u petak navečer onda možemo.Vi recite pa se dogovorimo.Možemo ga i preseliti na drugi vikend.Nikud nam se ne žuri, a i Ruske može još malo podignuti Lvl. ;-)