Pozdrav kolege,
ajde pomagajte. Kakav je danas ludi internet i svemoguć čovjek bi pomislio da će na njemu lako doći do ove informacije, ali nije baš tako. Eto, znam da vi gameri i geekovi rasturate sve preko T3 interneta XD hahah
, dobro, nešto sporijeg, ali svejedno ja želim da mi kažete sve igraonice (ne dječje, več računalne) u Zagrebu. Ja sam iz Svete Nedelje i pošto imam slabašnoga laptopića
, nemogu nešto posebno derat na njemu. Imam jako puno slobodnog vremena, hvala Kristu ne učim, ne radim, ne studiram
, ali skupljam lovu za neki bolji komp na kojem bi mogao rasturati Elite ;) i BF3. No svejedno, poseban je gušt ići u LAN igraonice i družiti se i zajebavati sa društvom. Negdje sam vidjeo da je pisalo lista svih igraonica u Zg-u, ali to je bilo prije dosta vremena i vjerovatno ih je dosta pokrepalo. Znam za jednu u maksimirskoj, blizu ekonomskog, ali ta je šit. Barem kada sam ja bio tamo. Bila je genijalna u Samoboru (Slavoluk), ali ta je nažalost isto riknula. Ahhhh good ol' days...
Call Of Duty, Battlefield: Vietnam, Red Alert 2. Eto, samo mi vi recite ako postoji ikoja i recite sve koje znate. Ja ću fino pronjuškati po njima i vidjeti našto to liči. Hvala puno, LP.