Sve "žive" igraonice (LAN) u Zg-u?

poruka: 4
|
čitano: 3.935
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav kolege,

ajde pomagajte. Kakav je danas ludi internet i svemoguć čovjek bi pomislio da će na njemu lako doći do ove informacije, ali nije baš tako. Eto, znam da vi gameri i geekovi rasturate sve preko T3 interneta XD hahah{#}, dobro, nešto sporijeg, ali svejedno ja želim da mi kažete sve igraonice (ne dječje, več računalne) u Zagrebu. Ja sam iz Svete Nedelje i pošto imam slabašnoga laptopića{#}, nemogu nešto posebno derat na njemu. Imam jako puno slobodnog vremena, hvala Kristu ne učim, ne radim, ne studiram{#}, ali skupljam lovu za neki bolji komp na kojem bi mogao rasturati Elite ;) i BF3. No svejedno, poseban je gušt ići u LAN igraonice i družiti se i zajebavati sa društvom. Negdje sam vidjeo da je pisalo lista svih igraonica u Zg-u, ali to je bilo prije dosta vremena i vjerovatno ih je dosta pokrepalo. Znam za jednu u maksimirskoj, blizu ekonomskog, ali ta je šit. Barem kada sam ja bio tamo. Bila je genijalna u Samoboru (Slavoluk), ali ta je nažalost isto riknula. Ahhhh good ol' days... {#}Call Of Duty, Battlefield: Vietnam, Red Alert 2. Eto, samo mi vi recite ako postoji ikoja i recite sve koje znate. Ja ću fino pronjuškati po njima i vidjeti našto to liči. Hvala puno, LP.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sve "žive" igraonice (LAN) u Zg-u?

Ajde ljudi nemojte da spammam! Pa kako?!?!? Tražim po internetu... NEMA NI I od igraone! Onda jednostavno zabijte nož u leđa i recite: LAN centers are DEAD! Pa kako, znao sam za vas freakove koji ste "visili" po tim lokacijama. Jel bar znate ko bi mogo znat?

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

jest kod vas skupo igrati van kuce, ja u BL za 10KN mogu odigrati dva i po sata...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice