Survarium

poruka: 94
|
čitano: 24.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Survarium

Kada ti je smece nemoj se niti muciti...

12 godina
Survarium

Sorry sto vrijedjam TVOJU igru...Samo mi je cudno da nakon 2 godine neznaju napraviti niti dodavanje ljudi na friend listu.A sve zive mogucnosti sam isprobao koje se na svetom STEAMu KAO odgovor nalaze a niti jedna ne sljaka.Neznam zasto nemogu prijatelja naci na friend listi kada ga idem traziti da ga dodam.Igru ima skinutu sa STEAM.a isto kao i ja.I bilo bi ljepo da devovi pocnu odgovarati na neka kljucna pitanja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 2:06 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Survarium
Endymon kaže...

Sorry sto vrijedjam TVOJU igru...Samo mi je cudno da nakon 2 godine neznaju napraviti niti dodavanje ljudi na friend listu.A sve zive mogucnosti sam isprobao koje se na svetom STEAMu KAO odgovor nalaze a niti jedna ne sljaka.Neznam zasto nemogu prijatelja naci na friend listi kada ga idem traziti da ga dodam.Igru ima skinutu sa STEAM.a isto kao i ja.I bilo bi ljepo da devovi pocnu odgovarati na neka kljucna pitanja.

Ma iskreno sumnjam da će ova igra ikada biti dovršena kako valja. Šteta, imala je potencijala, i trebala je postati Stalker online, a ispala je samo jedna u nizu bezveznih napucavanja, bez smisla do besvijesti. Šteta.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
12 godina
Survarium

Ima li koga živoga da igra Survarium? Dosta se toga promijenilo,nažalost još nije postala puna igra ali svakim updejtom nešto se promjeni na bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice