Star Wars: Battlefront

poruka: 933
|
čitano: 141.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Star Wars: Battlefront
Sale_ds kaže...
Da da...kao, gle kak je lijepo. Njima u glavi je vazno samo da je lijepo. Jebes gameplay, jebes p2w, jebes kockanje. Bitno da gra zgleda jebeno.

Vise, bolje i kvalitetnije sam se naigrao na masu drugih igri koje nisu lijepe, al je zato ono najbitnije na mjestu, a to je gameplay ..

Pa ako je ljudima zabavno tko ste vi da im sudite? Ne mora svaka igra biti kurčenje ESL pro spika, neke igre su napravljene da se zabaviš i opustiš. Možda nekoga ne jebe p2w, kartice i kako ga je netko ubio ili kolki ima kd, nego jednostavno da uživa i zabavlja se u igri.

Upravo tom opisu i odgovara ova igra. Prvi dio je bio čista igra za zabavu, tako i ova.

Mislim meni se osobno igra ne sviđa, kao ni prvi dio, da je free 2 play nebi igrao. Al ono tko voli nek izvoli, svako ima svoj ukus i zabavu. 

12 godina
Jack Sparrow kaže...
Sale_ds kaže...
Da da...kao, gle kak je lijepo. Njima u glavi je vazno samo da je lijepo. Jebes gameplay, jebes p2w, jebes kockanje. Bitno da gra zgleda jebeno.

Vise, bolje i kvalitetnije sam se naigrao na masu drugih igri koje nisu lijepe, al je zato ono najbitnije na mjestu, a to je gameplay ..

Pa ako je ljudima zabavno tko ste vi da im sudite? Ne mora svaka igra biti kurčenje ESL pro spika, neke igre su napravljene da se zabaviš i opustiš. Možda nekoga ne jebe p2w, kartice i kako ga je netko ubio ili kolki ima kd, nego jednostavno da uživa i zabavlja se u igri.

Upravo tom opisu i odgovara ova igra. Prvi dio je bio čista igra za zabavu, tako i ova.

Mislim meni se osobno igra ne sviđa, kao ni prvi dio, da je free 2 play nebi igrao. Al ono tko voli nek izvoli, svako ima svoj ukus i zabavu. 

Eto, ljudima zabavno, ne smijemo suditi.  A kad sutra svaki AAA izdavač počne uvoditi ovakav način mikrotransakcija, zato jer nitko se ne buni, ono lijepo izgleda, sto onda?

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 12:55 (Et_Tu_Brute?).
14 godina

Ne sudim ja nikome ništa nek se djeca igraju, ali nek prestanu okolo braniti igru i govoriti da su svi u krivu, a 90% gaming zajednice je osudilo igru, a da ne pričam i obični narod koji čita vijesti.

Igraj ti brate, uživaj, ali nemoj nikog silovat i nastojat branit ''svoju'' igru da ti ne bude žao datog novca.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Upravo tako. Nije poanta jel igra lijepa, zabavna, ma da je najbolja ikada.. Napisao sam već, ponavljam, stvar je principa. EA treba bojkotirati zbog poslovne politike i za dobrobit svi gamera. Nitko neće umrijeti ako ne kupi battlefront ali ćemo svi zajedno pokazati šta mislimo o p2w i loot boxevima ako preskočimo ovu igru. Sva sreća pa je steam sale, ima igara na popustu koliko hoćete. Podržite indie developere. 

15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Eto, ljudima zabavno, ne smijemo suditi.  A kad sutra svaki AAA izdavač počne uvoditi ovakav način mikrotransakcija, zato jer nitko se ne buni, ono lijepo izgleda, sto onda?

To isto kao i pitanje DLCa. Igra ima microtransakcije ali ima skoro svak igra na tržišu zadnjih 3-4 godine, čak i singleplayer igre. Problem je jedino način na koji su to izveli, a ne same microtransakcije. One su tu jer je Premium/season Pass besplatan za sve, kao što i rainbow six ima microtransakcije, a besplatni DLC paketi. Zapravo su ljudi to htjeli nakon BF1. Samo napominjem, ovdje su jedino to krivo implemenirali. Microtransakcije su za sad ukinuli kako bi iz redizajnirali. Pogurali su limit i probali da vide dali će upaliti, sva sreća odbilo im se u glavu.

A onda opet nekima jednostavno to ne smeta i ne jebe ih tko ima kakvu karticu, žele se zabaviti i opustiti. Takve jednostavno ne brine,a niti će trošiti pare na kod microtransakcija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 13:15 (Jack Sparrow).
12 godina
Jack Sparrow kaže...

A onda opet nekima jednostavno to ne smeta i ne jebe ih tko ima kakvu karticu, žele se zabaviti i opustiti. Takve jednostavno ne brine,a niti će trošiti pare na kod microtransakcija.

Definitivno me ne smeta... stvarno imam bitnijih stvari u životu, ali da podržavam "pobunu" communityja, podržavam. Doduše nikad mi nije palo na pamet platiti unutar igre neki crate, ili lootbox ili ... nemam pojma... 

Ovo je igra bez neke dubine u kompetitivnosti i bukvalno za mozak na pašu i uživati u super implementiranom SW svijetu, ali način na koji je EA htio namaknuti lovu za ukidanje premiuma je kriminalan, to bez daljnjeg....

Trenutno, kako su ukinuli te mikrotransakcije, igra nije p2w i uživancija je igrati. Njihovo razmišljanje je sada ovakvo: "OK, ukinuti ćemo sada p2 mikrotranskacije, da ovi koji igraju sve otključaju, pa ćemo uključiti ono što smo mislili na početku da ovi koji tek počinju nam mogu dati makar malo extra love da namaknemo minus ispoaniran od kravataša, i onda se nadamo da se neće niko ljutiti."

Nego pojavila se peticija za ukidanje licence na SW EA-u pa potpišite.

https://www.change.org/p/lucasfilm-revoke-ea-s-star-wars-license

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
12 godina
quickr kaže...

Upravo tako. Nije poanta jel igra lijepa, zabavna, ma da je najbolja ikada.. Napisao sam već, ponavljam, stvar je principa. EA treba bojkotirati zbog poslovne politike i za dobrobit svi gamera. Nitko neće umrijeti ako ne kupi battlefront ali ćemo svi zajedno pokazati šta mislimo o p2w i loot boxevima ako preskočimo ovu igru. Sva sreća pa je steam sale, ima igara na popustu koliko hoćete. Podržite indie developere. 

Koliko si do sada kupio igara od indie developera?

13 godina
Soldier977 kaže...
quickr kaže...

Koliko si do sada kupio igara od indie developera?

Krenuo sam pisati jedno desetak, onda mi vrag nije dao mira pa sam išao brojati  Točno 16 igara od 43 u steam libraryu. I još jedno desetak na GoGu ako se ne varam.

Plus kaj kupujem kozmetičke iteme (iako nemoram) u igrama koje su mi dobre i tako supportam developere. Konkretno na elite dangerous sam, uz base game + DLC, potrošio još jedno 50€ na kozmetiku kao support. 

"Piratizirao" igru nisam već jedno zadnjih 10 godina sigurno.... Ok, možda jesam ali ako je bila dobra, kupio sam ju. U biti jesam, alien isolation sam prešao piratski i onda sam ga kupio na steamu. Eno stoji tamo, 0 sati odigrano, ali nije mi žao što sam ih podržao. 

Ako želim neku igru, pročitam review-e i onda je kupim ako mi se svidi to kaj sam pročitao. Preorder u životu nisam napravio. Ako sam bio nahypan na neku igru a pobrala je loše reviews onda čekam steam sale. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 14:48 (quickr).
12 godina
quickr kaže...
 U biti jesam, alien isolation sam prešao piratski ... 

Lopove jedan... sram te i stid bilo!

13 godina
Hmh.. zaboli me za dlc, lootboxove, p2w...

Kakva je igra za casual napucavanje? Igrao sam jedinicu, mozda nekih 50-60 sati, za mene good value for money (kupio na popustu nekom).

U biti, igrao bi i vise, ali serveri su postali prazni, uvijek ista ekipa na dve mape, i uvijek je bio jedan il dva sa hackom, pa je postalo besmisleno igrat.

0 1 hvala 0
12 godina
mcf kaže...

Kakva je igra za casual napucavanje? Igrao sam jedinicu, mozda nekih 50-60 sati, za mene good value for money (kupio na popustu nekom).

U biti, igrao bi i vise, ali serveri su postali prazni, uvijek ista ekipa na dve mape, i uvijek je bio jedan il dva sa hackom, pa je postalo besmisleno igrat.

Igra je fatastična za to što tražiš. Cjelokupni problem oko igre je političke prirode (opravdano). 

8 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
mcf kaže...

Igra je fatastična za to što tražiš. Cjelokupni problem oko igre je političke prirode (opravdano). 

Koliko sati igranja treba da otključaš sve heroje?

12 godina

Nemam pojma. Nemam baš puno sati igranja ali sam kupio Darth Vadera I još par njih. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Prvih par sati nije problem, dobijaš brdo kredita od achievementa i svaki level dobiješ 1000. E sada hoćeš ih potrošiti na heroje ili na crateove, ali svakako ćeš uskoro u jednom početi zaostajati. No oko 10-tog levela brzina napredovanja se već krene dobrano usporavati, a i achievementi počnu presušivati i onda ti ostaje samo zarada iz igre, što je negdje oko 300 po jednom. U početku ti se to čini super, ma nema problema za otključati stvari, no kasnije skužiš da su fino smislili da uspore napredovanje da ili ćeš grindati ili bi otvorio novčanik da ubrzaš to malo.

Ja sam probao na onom EA trialu koji ti da 10h, i nakon 4-5h odigranih sati evo igru nisam upalio ima par dana. A ti crateovi su teško sranje. 90% karata koje dobiješ tamo su commoni, i najbolje mi je bilo kada sam već u trećem crateu počeo dobijati duplikate. Super osjećaj kada spizdiš 4200 kredita i dobiješ 2 glupe poze, 2 karte od kojih je jedna duplikat pa dobiješ nazad 200 kredita i malo crafting matsa. Igra je ciljano bila smišljena na tome da se zarađuje na prodaji crateova za prave pare. 

I iskreno, jedino što sam nakon par odigranih Galactic Assaultova igrao je Starfigther Assault koji mi je bio jedini zanimljiv mod. Ovaj GA mi je teška arkada, ili upadneš u tim kojega gaze ili koji gazi, i brdo matcheva mi je bilo tako. A što je najbolje, zbog toga matchevi brzo završe pa dobiješ i manje credita zbog toga.  

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

1 0 hvala 0
14 godina

Shema je to kako uspore napredovanje pa da zaviriš u novčanik da ostaneš kompetitivan. Kakav je to mindfuck, i ljudi nažalost o puše a klinci peglaju roditeljske kartice. 

tone loke objasnio, veliki gospodin što se tiče reviewa i komentara.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.11.2017 1:15 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
fila2208 kaže...

Shema je to kako uspore napredovanje pa da zaviriš u novčanik da ostaneš kompetitivan. Kakav je to mindfuck, i ljudi nažalost o puše a klinci peglaju roditeljske kartice. 

tone loke objasnio, veliki gospodin što se tiče reviewa i komentara.

Čovjek je sve dobro rekao, ali sam razlog je zašto je ovo sve ovako i napravljeno je taj što "klinci" peglaju kartice nevezano za pixele u video igrama. Izdavači su sada samo malo jače zagrabili u to more bespotrebno potrošene love kako bi se dodatno oparili, ali je jedina greška EA bila što su taj način zarade love vezali uz progresiju igre. Da su ostali na "nebitni stvarima kozmetičke prirode" niko to ne bi ni primijetio, ali su računali na psihologiju kockarske ovisnosti i da će im to donijeti veću lovu nego prodavati premium (season pass) odvojeno. Nema džabe ni u stare babe se potrvrdilo opet i na ovom primjeru. 

Mislim da su se dobro opekli sada i da je sljedeći korak poskupljenje igara u startu, kako bi anulirali "gubitak" planiranog prihoda kapitala na "legalan" način.

12 godina

Pogledajte top stories na Google pretragu za Battlefront 2:

Rolling stone, The Guardian, Forbes...? Definitivno poslije ovog više neće biti isto.

edit (državni tužitelj Hawaii-a):

"

...He also addressed the reasoning behind going after this particular game now, when many games before Battlefront 2 have uses similar systems.

“This is the straw that broke the camel’s back,” he says. “EA and Disney are two of the largest companies not just in America, but the world and Star Wars is such a beloved property. That it is being used for evil is especially upsetting.”

...

“For this particular game, I think EA is between a rock and a hard place, but we as consumers have a short memory,” he says. “I’m sure they will try something like this very soon. As someone who has watched EA develop over the years and consume some of my favorite studios and destroy so many franchises, I don’t think this is going away. And I’m definitely going to stick to this. It’s an important issue for me.”

"

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.11.2017 9:00 (Soldier977).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Pogledajte top stories na Google pretragu za Battlefront 2:

Rolling stone, The Guardian, Forbes...? Definitivno poslije ovog više neće biti isto.

edit (državni tužitelj Hawaii-a):

"

...He also addressed the reasoning behind going after this particular game now, when many games before Battlefront 2 have uses similar systems.

“This is the straw that broke the camel’s back,” he says. “EA and Disney are two of the largest companies not just in America, but the world and Star Wars is such a beloved property. That it is being used for evil is especially upsetting.”

...

“For this particular game, I think EA is between a rock and a hard place, but we as consumers have a short memory,” he says. “I’m sure they will try something like this very soon. As someone who has watched EA develop over the years and consume some of my favorite studios and destroy so many franchises, I don’t think this is going away. And I’m definitely going to stick to this. It’s an important issue for me.”

"

Negdje sam pročitao da su prodali 60% manje primjeraka nego bf2015. Internet ih je satrao! Ali... Moramo još čekat da vidimo kako će se ovo razrješit.

steam: skank666 origin:IhrvojeI
14 godina

Ne bih se čudio da bf  novi bude 70-80 dolara, čisto jer će mikrotransakcije bit kozemtičke, pa odmah da pokriju troškove kako kaže soldier.

Otišlo je to sve u kurac, a mi gledamo i pomalo i odobravamo, jer šutnja je isto što i odobravanje. Tako da potpisati te peticije možda se nešto i promijeni. Pa jebmu i gameri su potrošači i imaju prava, a vidjelo se da kaddiognu glas da  se i najevći tresu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
fila2208 kaže...

Ne bih se čudio da bf  novi bude 70-80 dolara, čisto jer će mikrotransakcije bit kozemtičke, pa odmah da pokriju troškove kako kaže soldier.

Otišlo je to sve u kurac, a mi gledamo i pomalo i odobravamo, jer šutnja je isto što i odobravanje. Tako da potpisati te peticije možda se nešto i promijeni. Pa jebmu i gameri su potrošači i imaju prava, a vidjelo se da kaddiognu glas da  se i najevći tresu.

Neće se to tako lako promijeniti, kad bi pokusao pogoditi, koliko bi rekao da mikrotransakcije donose love?

Vise bi se isplatilo da daju igru free i zadrže mikrotransakcije.

Microtransactions will generate $22bn of revenue in 2017, compared to $8bn from full game purchases.

A pod tih 8bn spadaju i konzole i pc. http://www.pcgamer.com/revenue-from-pc-free-to-play-microtransactions-has-doubled-since-2012/

Sumnjam da peticije mogu pomoc, mozda da se desi krah industrije kao 80-ih pa da se stvari resetiraju. Samo tada se industrija srusila zboga greeda izdavaca, a kupci nisu bas imali rezencije i interneta da nadu dobre igre medu masom smeca, pa su jednostavno prestali kupovat igre i konzole.

Danas je em greed izdavača em vecinu igraca boli kurac, glavno da lijepo izgleda i da je IGN stavio 10/10 -very refreshing and breathtaking design, buy new cod/bf/destiny/fifa/etc!. Pa ono, in indie we trust, jebo AAA, nisam kupio AAA igru ima 3 godine. A niti ću kako se nastavlja.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.11.2017 12:14 (Et_Tu_Brute?).
15 godina

Ima i indie igri koje nikad ne izađu ili su smeće.

Da nisu pohlepni, ali samo zato jer da jesu nitko im nebi kupovao igra pa moraju izigravati dobrice, a i ne troše tolko pošto očito imanju manje ljudi timu.

Payday samo pogledaj, sa malih u velike pohlepne developere, gdje DLC paketi koštaju 180€ i plus još igra ima loot boxeve. A sam Valve kojeg svi tolko vole je prvi počeo sa lootboxevima u TF2 i CSGO. Ravio itd itd.

Nije sve med i mlijeko pa da igra besplatna ili košta 10€.

Jebi ga ovo biznis, ljudi imaju firmu koju žele pogurati naprijed i napraviti nešto od toga. Imaju zaposlenike koje treba platiti, a opet svaki vjerovatno želi veća primanja. Jer ono ne napravi se igra sama.  

Da može se blatiti velike za pohlepu, ali jebi ga velika firma više i troši. Recimo samo na Fifi novoj je radilo 250 ljudi na neki način. Development, marketing i sl. Onda još platiš servere, nekoliko ljudi koji moraju supportati igru nakon izglaska itd itd.

Tako da ne volim ovu neku kao propagandu i generaliziranje . Indie only, ili ovaj developer ili onaj. Pa kupiš igru/proizvod koji ti se sviđa,a ne zato jer ju netko koga obožavaš napravio. Pa neću jesti drek samo zato jer mi ga servirala Jenifer Aniston.

EDIT: ono što može biti dobro i što kod nekih jeste dobro, da microtransakcije ubrizgavaju mjesečnu zaradu nekim developerima, pa mogu određene igra imati njihovu podršku i do 5 godina nakon izlaska. Takozvane game as service modeli igri. Iako su F2P igre slično radi World of tank, war thunder, te od onih drugih CSGO, Rainbow Six itd.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.11.2017 17:03 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ma nek se ide na te mikrotransakcije ali kozmetičke a ne pay to win modele i to u naslovima koji koštaju 60€ - to je problem a ne mikrotranskacije same po sebi... A vid`te ovo https://i.redd.it/lpoasfagwm001.jpg

steam: skank666 origin:IhrvojeI
6 godina
neaktivan

Zdravo.

Ja i par ljudi igramo igricu na PCu. Pa ako neko zna josh koga da igra neka mi posalje origin ID, ili istome proslijedi moj (bpurgari). Da nas se skupi sto vise.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evo ljudi trče kako bi se pridružili ovom trainwrecku. :)

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
HAL kaže...
Evo ljudi trče kako bi se pridružili ovom trainwrecku. :)

nebitno, ako se covjeku svida igra igrat ce je bez obzira na ono sto se trenutno desava ipak je u pitanju sw svijet koji je prikazan na pc kao nikad dosada, ja sam igrao jedinicu no premalo sadrzaja me nije previse drzalo, vise sam radio ss i buljio u grafiku dok su me punili "zrakama"lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
neaktivan

Popust na Origin-u 30% do 14.12. Vrijedi i za Battlefront 2 pa eto 

Acco - Specializing in online warfare since 1942 - Legija Nastranaca

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
a1c2o3 kaže...

Update: Spustili cijenu na 40€ plus 30% na kod "FILLYOURSTOCKING" (jos danas vrijedi kod)

28€ 

Acco - Specializing in online warfare since 1942 - Legija Nastranaca
16 godina
neaktivan

Pitam se što bi Dragi Galiću da više od 10 godina nakon njegovog izlaska, u zadnjem broju Buga popljuje Battlefield 2? Da nije malo pobrkao lonćiće?

0 0 hvala 0
14 godina
a1c2o3 kaže...
a1c2o3 kaže...

Update: Spustili cijenu na 40€ plus 30% na kod "FILLYOURSTOCKING" (jos danas vrijedi kod)

28€ 

20 e previše 

9 godina
neaktivan

Jel samo meni šteka Battlefront 2? horror je u cutscenama u singleplayeru, a pomalo šteka i tokom igranja na medium. Imam FX 8320, GTX 970, 8 GB rama

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice