South Park The Stick of Truth

poruka: 126
|
čitano: 19.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: South Park The Stick of Thruth
Rhodin kaže...

Prodavanje junka je najdebilnija stvar u igri. Ima cak i "sell stack" , ali moras kliknut prvo na item koji zelis prodat i onda kliknut na sell stack. Da barem sa W S mozes birat item, sa TAb ili bilo cim drugim pa da mis ne mora ic lijevo desno... Nakraju sve ispod 3 sam kliko item po item.

Igra je odlicna, onako samo usput receno!

Double klick mišem i prodaš {#} 

17 godina
South Park The Stick of Thruth

Jel može pomoć...

Kad gađam pikado strelicom ili loptom protivnika. Piše mi kad bljesne bijelo da kliknem lijevom tipkom miša, a ak bljesne zeleno onda neki fart sa W bi trebao bit.

Problem je što kliknem to W a ne desi se ništa i propadne mi napad... ne kužim što radim krivo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@acca pa o tome i jest rijec, da kad imas 200 itema u inventoryu svaki moras double click... ne kuzim od kud si sad ti ispao... Velim ak ih je preko 3 u stacku da sam eventualno iso misen na "sell stack" opciju. Prvenstveno je tu rijec o "junk" itemima

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 19:38 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

OK, sad više ne kužim ništa... Borim se protiv Jimmya i kad pjeva trebam brzo klikati W da ne zaspem, a ne dešava se ništa. Kao da mi W tipka ne radi, a radi savršeno kad hodam... Nije mi jasno...

Evo sad sam valjda uspio W stiskati da mi ostane budan. Al još mi nije jasno zašto mi ne ispaljuje strelicu kad gađam a isto piše da mogu W stisnut. Jel može tko malo pojasnit to?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 21:49 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lllnuclearlll kaže...

OK, sad više ne kužim ništa... Borim se protiv Jimmya i kad pjeva trebam brzo klikati W da ne zaspem, a ne dešava se ništa. Kao da mi W tipka ne radi, a radi savršeno kad hodam... Nije mi jasno...

Evo sad sam valjda uspio W stiskati da mi ostane budan. Al još mi nije jasno zašto mi ne ispaljuje strelicu kad gađam a isto piše da mogu W stisnut. Jel može tko malo pojasnit to?

kad koristis ranged weapon nema nigdje W tipke.

imaju samo 3 opcije: left click za normalni napad (ili vise puta left click ako nema heavy napad), right click za heavy napad i F za fart napad. i to je sve.

sto se tice stiskanja tih tipki to trebas stiskat kao ludak. to sam vidio kad sa kenny-jem radim ona rat wave napad. jedna ruka za A, druga ruka za D i stiskam abnormalnom brzinom.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...
lllnuclearlll kaže...

kad koristis ranged weapon nema nigdje W tipke.

imaju samo 3 opcije: left click za normalni napad (ili vise puta left click ako nema heavy napad), right click za heavy napad i F za fart napad. i to je sve.

sto se tice stiskanja tih tipki to trebas stiskat kao ludak. to sam vidio kad sa kenny-jem radim ona rat wave napad. jedna ruka za A, druga ruka za D i stiskam abnormalnom brzinom.

OK. Hvala... Ovo za stiskanje sam skužio da moram ko manijak i uspije mi nekad...

Ne znam zašto mi onda piše da mogu koristiti W na ranged weapons, nije mi najjasnije... Probao sam napravit print screen ali ne mogu, samo crni ekran mi isprinta...
left, right i F imam kad koristim melee napad (mač/štap itd, onda mi F ponudi i to radi bez problema), a kad koristim ranged isto piše da mogu koristiti W za fart, ali ne radi...

Evo uslikao fotićem... Odabrana je pikado strelica kao oružje:

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 23:52 (lllnuclearlll).
17 godina

Čini mi se da se netko shebao dok je radio igru. Na F je fart na ranged weapons, ne znam zašto onda piše da je na W... Na F radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lllnuclearlll kaže...

Čini mi se da se netko shebao dok je radio igru. Na F je fart na ranged weapons, ne znam zašto onda piše da je na W... Na F radi...

ma to je nekakav glitch, nista strasno. mislim da se i meni to dogodilo samo sto sam ja automatizmom uvijek stiskao F

13 godina

ima oruzje gdje uopce nema left click. ima samo right click,a i ja sam imao oruzje gdje je W.

ali nemozes napravit W (magic attack) ako nemas mane.

propadne ti napad.

17 godina

Ne mogu se pokenjat.. Sa gamepadom dođem do pola, udarajući po tipkovnici tik do kraja... {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Ne mogu se pokenjat.. Sa gamepadom dođem do pola, udarajući po tipkovnici tik do kraja... {#}

i find your lack of poo disturbing...

16 godina

Iskreno zasro sam svaki WC na koji sam naiso. Nije problem na tastaturi. Ali zestoki je to button meshing

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

morao sam macro za to sranje napraviti.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Iskreno zasro sam svaki WC na koji sam naiso. Nije problem na tastaturi. Ali zestoki je to button meshing

problem je na laptopu, skoro sam ostao bez S {#}

17 godina

u drugom playthrough-u sam naletio na ozbiljniji tehnicki problem. nakon druge borbe u skoli (znaci poslije zadnjeg duela, ovisno koga izaberete) odlazite u clyde-ovu kucu. taman kad ce likovi otvoriti vanjska vrata od kuce kad ih clyde-ov otac pusti unutra igra crash-a. pokusao sam dosta stvari ali jedini nacin je da se cutscene skip-a.

15 godina

završio igru,kraj je odličan.baš u South Park wtf stilu.

92 prijatelja na kraju skupio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da li ja ne znam prdnuti kako treba ili je neki bug no kako da prdnem u školi da ovo odleti u zrak.

Desni klik očito nije.

http://steamcommunity.com/id/ag008/screenshots/?appid=213670

Banggood kuponi za -10$ na PP
11 godina
neaktivan

mislim da je dragonborn ili onaj kojeg usmjeris, g tipka

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen

zapeo isto na tom djelu,tu odma pokraj stoje zapaljene cigarete al neznam kako da ih upotrijebim na vatrometu koji je odmah tu pokraj,pokusajem sa g i dragonshoutom u svim smjerovima al ne funkcionira

0 4 hvala 0
14 godina
odjavljen
Nitro233 kaže...

zapeo isto na tom djelu,tu odma pokraj stoje zapaljene cigarete al neznam kako da ih upotrijebim na vatrometu koji je odmah tu pokraj,pokusajem sa g i dragonshoutom u svim smjerovima al ne funkcionira

prošao,

11 godina

{#}Preso sve questove.Zanima me jel se ikako mogu ponovit neki questi jer nisam pokupio chinpokomon na alien brodu, a zelim 100% prec.

17 godina
The_K kaže...

{#}Preso sve questove.Zanima me jel se ikako mogu ponovit neki questi jer nisam pokupio chinpokomon na alien brodu, a zelim 100% prec.

nekoliko tih chinpokomon-a mozes jedino pokupit dok radis taj quest. tako dakle, ako si porpustio pokupiti tog jednog tijekom misije na alien shipu ne mozes se vratit nazad

imas na internetu listu chinpokomon-a koje moras pokupiti tijekom price inace kasnije neces moci.

15 godina

Nemogu vam opisati koliko mi se igra sviđa. Na svakom koraku je neka referenca iz serije. Stvarno svaka čast developerima te Mattu Stoneu i Tray Parkeru! Nisu se zafrkavali kad su rekli da dosta sudjeluju u razvitku igre.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da, igra je super. Ja sam na svemirskom brodu pokupio chimpokomona. Čak sam i svemirce u brobi prije rušenja uz pola sata uspio pobijediti.

Sada sam već 20min zapeo na prdenju s Randijem jer nikako ne mogu pogoditi frekvenciju A i D 

Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
Ag008 kaže...

Da, igra je super. Ja sam na svemirskom brodu pokupio chimpokomona. Čak sam i svemirce u brobi prije rušenja uz pola sata uspio pobijediti.

Sada sam već 20min zapeo na prdenju s Randijem jer nikako ne mogu pogoditi frekvenciju A i D 

ne treba koristit obe tipke

drzi samo jednu dok se valovi ne ''namreskaju'', odnosno dok ne dodes do najvece frekvencije.

16 godina

Ja sam se maltretirao sa time dok nisam skuzio da je to pljuga:

oko onog elipsoida u kojem se nalazi indikator frekvencije koju trazis ima jedna sitna mala strelica (sa vanjske strane) - pokusajte ju pronac, obicno je na pocetku prema gore. Zatim drzite A ili D dok ne dodje na stranu (ja obicno sa A dovedem lijevo) na rub elipse, tako da bude "na crti" od indikatora frekvencije sa vanjske strane - to ce biti frekvencija koju trazite i lupite desni mis.

Ja sam se mucio dok sam skuzio da postoji ta mala strelice, ali nakon toga je lako.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen

Mislim stvarno, ako se mučite s prdenjem onda ovo nije igra za vas. Igra je napravljena za djecu i jednostavna do bola. Ne znam kako to možete fulati. Još ti sve piše, čak je nacrtano i još imate problema {#}.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 9:33 (formula1live).

1 7 hvala 0
13 godina
formula1live kaže...

Mislim stvarno, ako se mučite s prdenjem onda ovo nije igra za vas. Igra je napravljena za djecu i jednostavna do bola. Ne znam kako to možete fulati. Još ti sve piše, čak je nacrtano i još imate problema {#}.

istina.

strelica se nemre fulat ,doslovce je ko na radiju,trazis frekvu. tak svejedno os vrtit u lijevo il u desno,jos ti na grafu pokaze sinusoidu kad si našo...

15 godina

fora je da kad nađete frekvenciju pustite sekundu i onda right click.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nije stvar u tome nego nisam odma skuzio strelicu... a nisam jedini, pun je web objasnjenja sto i kako, vecina ljudi pise o "randomu" i "ne znam kako sam uspio, ali jesam" - ja se dam kladit da barem 10 ljudi ovdje nije vidlo strelicu, pa sam se nadao da ce nekom pomoc. Sinusoida se lako nadje... problem je ko ne vidi strelicu jer izgleda ko da se naizmjence treba stiskat A i D - sto sam i ja isprva mislio, a to cesto dovede, ako se radi u dovoljno kratkim razmacima, da se NIKAD ne pogodi frekvencija koja treba.

Nije nuklearna fizika, slazem se, ali ko ne skuzi odma moze mu potencijalno uzimat hrpu vremena... Ima ljudi koji su pisali po raznom forumima i reditu da su po 20ak minuta gubili na tome.

Takodjer kod plesa sa goth klincima ne koristite WASD tipke vec strelice na tastaturi.

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice