South Park The Stick of Truth

poruka: 126
|
čitano: 19.600
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
South Park The Stick of Thruth

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prošao. 15 sati igre mi je trebalo.

Igrao sam na PC-u ali sa gamepadom pa nisam imao problema sa kontrolama iako mi se čini da je kombinacija tipkovnica + miš teža za igranje.

Na primjer kad treba brzo stiskati gumbe (za obavit nuždu, kad Jimmy pjeva ili kad Kenny zove glodavce) puno mi je lakše bilo sa gamepadom.

Skupio sam 27 od 30 Chinpokomona. Nažalost propustio sam jednog u svemirskom brodu pa se nemogu vratiti po njega.

Imam 89 prijatelja. Koliko sam čitao moguće ih je skupiti 120 odnosno 121 sa Clydeom.

Riješio sam sve sidequestove osim "Big Huntin' with Jimbo" (Kanada) i fali mi još jedan klinac u "Hide 'n' Seek".

No to mogu i sada nakon prođene igre.

Prokleti Al Gore. Prvi put me ubio pa sam odlučio pričekati da budem veći level, a do tad me majstor spamao sa svojm statusima.

Kad mi je dosadilo spamanje onda sam ga s guštom odlučio ubiti, a kad se prerušio u ManBearPiga i kad sam ga pobjedio još sam ga vani na mapi mlatio minutu iz osvete. {#}

Svemirski brod sa analnom sondom mi je bio odličan dio igre.

Kad se moraju stiskati tipke pa odjedom ih treba stisnuti brdo u pravilnom redosljedu
što naravno nisam uspio (tako je napravljeno), a Randy u agoniji se moli da uspijem dok ga sonda "analizira".

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 4:57 (Alkaline).
Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Odlična igra, igram već 4 dana po par sati dnevno i ne mogu se zasitit, fantastična igrica

0 0 hvala 0
17 godina
Re: South Park The Stick of Thruth

Je li tko prešao igru više puta i skupio medalje? (koji imaju original)

Na Steamu sam samo pola medalja sakupio a ovo je već drugi put da igram. 

Prije sam bio thief a sada sam Jew da nađem Isusa takav i skupim medalju. Iako mi je pomalo i dosadno igrati drugi put.

Nadam se da će mi sada poći za rukom naći sve chinpokomone.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
11 godina
neaktivan

ne zaboravi jednog pokomona i hoboa u ufo-u, mene su shebali kad sam igrao prvi put.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: South Park The Stick of Thruth
Ag008 kaže...

Je li tko prešao igru više puta i skupio medalje? (koji imaju original)

Na Steamu sam samo pola medalja sakupio a ovo je već drugi put da igram. 

Prije sam bio thief a sada sam Jew da nađem Isusa takav i skupim medalju. Iako mi je pomalo i dosadno igrati drugi put.

Nadam se da će mi sada poći za rukom naći sve chinpokomone.

Ja jesam, i to sa trećim prolazom. Morao sam ići treći put jer nakon drugog prolaza su mi ostala 2 achivementa koja više nisam mogao uhvatiti jer sam fulao neke iteme tokom priče.

Inače, prije 2 dana je objavljeno da rade nastavak ove sjajne igre :) #hype

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice