Sleeping Dogs

poruka: 449
|
čitano: 106.050
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sleeping Dogs

o cem vi pricate, ja sam to iz prve na tipkovnici preso, nisam primjetio nikakve bugove u igri. najvecu muku mi je zadavo lock pick.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Meni najveće muke zadaje probijanje šifra. Muke i muke. Pogotovo akd ima mvrijeme. Đizs. Igra je odlična, ima puno više stvari za radit nego u GTAIV. Priča također. Sve mi se sviđa pa čak i soundtrack. Bravo SquarEnix. Nadam se da će se još proslavit s Hitmanom- Svake pohlave za optimizaciju jel stvarno su odlično odradili posao. Nema pada fpsa ispod 35. I to na hd rezi i visokim detaljima. :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Sleeping Dogs
mar123 kaže...

o cem vi pricate, ja sam to iz prve na tipkovnici preso, nisam primjetio nikakve bugove u igri. najvecu muku mi je zadavo lock pick.

Jesi li ti igrao GTA SA i GTA IV? izgleda da nisi pa ne znas za taj bug..... GTA IV i zadnja misija ako imas previse FPS-a i GTA SA i problem s plivanjem ako imas previse FPS-a.

Cini mi se da bi mu to mogao biti problem.... nisi primjetio bugove? sto je sa zapinjanje kroz teksture? sto je kada ti kola ambulante nestanu pred ocima? sto je sa bugovima s kamerom (mis) i save-anjem? da... bas ih nema.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 1:04 (lovac82).
16 godina
Sleeping Dogs

preso gta iv par puta kao i san andreas, nisam imao bugove s visokim fpsom, neznam sto se događa, u cem je problem s visokim fpsom?

sve ovo sto si nabrojao se kod mene nije nijednom dogodilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

preso gta iv par puta kao i san andreas, nisam imao bugove s visokim fpsom, neznam sto se događa, u cem je problem s visokim fpsom?

sve ovo sto si nabrojao se kod mene nije nijednom dogodilo.

1. Igraj onu zadnju misiju na GTA IV kada trebas uci u helic s Jacobom, ono kada trebas brzo pritiskati tipku "SPACE" (default tipka kod mene za skakanje-ulazenje u helic), nez koliko imas u toj sceni FPS-a ali ako imas daleko vise od 30 (konzole) onda ces imati problema

Vidi ovo:

I pogledaj komentare drugih ljudi i "show more" info od autora uploadanog videa i protictaj sto je napisao, samo mozes koristiti Bandicam jer je bolje zato sto ne moras snimati, mozes limitirati maximalni FPS na koliko hoces i testirati

2. U GTA SA kada imas puno FPS-a pritisci sto brze mozes tipku "SHIFT" za plivanje (kod mene je to shift trcanje i plivanje u GTA SA), prvo sa npr 90 FPS, probaj sa 60 FPS i probaj sa 20-30 FPS (ili manje naravno).... sa 30 FPS i manje ces plivati brze.

3. Sto se tice Sleeping Dogsa, ne mogu ti sada pokazati te bugove jer sam si sje** igru sa zadnjim patchem (1.5 i glupi budha.dll) tako da moram ponovno skinuti :S

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 1:23 (lovac82).
16 godina
Sleeping Dogs

to za helic u cetvorki se sjecam da je bilo zahebano ali sam uspio prec bez smanjivanja fpsa iz treceg ili cetvrtog pokusaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

to za helic u cetvorki se sjecam da je bilo zahebano ali sam uspio prec bez smanjivanja fpsa iz treceg ili cetvrtog pokusaja.

Ja sam presao iz prve sa x1950 Pro (ta scena nije zahtjevna i imao sam sigurno negdje oko 30 FPS-a ako se dobro sjecam i sve je bilo ionako na low, 90% toga), ali sa GTX 460 sam pokusavao jedno desetak puta i nisam uspio (brat isto), doslovno sam po**zdio.... ovaj lik na YU me spasio, skinuo lijepo Bandicam, lockak max FPS-e dok nisam usao u helic i iskljucio FPS limit poslije toga...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 1:29 (lovac82).
16 godina
Sleeping Dogs

pa jesu li oni to ispravili u nekom od patcheva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sleeping Dogs

Ne, to je bilo sa 1.0.7.0 patchem :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Nakon nekoliko dana provedenih uz Mafiu 2, stavio i ja update 1.5, preko Steama, i to je to, kamera je baš kakva treba bit. Odlično.

Prilikom šaketanja, kamera je također popravljena i sad se može puno više rotirat i promatrat sa više kutova. Prilikom vožnje, također odlična kamera.

Ako nekog zanima, save game se nije obrisao nakon stavljanja v1.5 i normalno se nastavlja.

EDIT: i još nešto, kamera se više ne trese pri većim brzinama. Sve što promjene sa update-om v1.5 opisuju, tako je i napravljeno. Svaka im čast, s tim da se to trebalo odmah u početku ispraviti i ne izbaciti igru van, ali eto, marketing, rokovi itd su dali svoje.

MiR
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 9:29 (Omerta23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sleeping Dogs

Bolje im je u svakom slucaju tako izdati 7 patcheva nego da su se ugledali u R*-ov primjer {#}

Tako da im ne zamjeram previse... a igra ce se vjerojatno kupiti kada nesto padne cijena na Steamu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

na 90% igre,oduševljen sam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Prešao glavnu priču i očekujem nastavak. Već dugo nisam igrao ovakvu igru nakon GTAIV. Otvoren svijet, toliko mašte, toliko stvari za istražit i radit da je to čudo. Trenutno obavljam sporedne misije i utrke i predobro je. Nemam rijeći :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Ockey, ajmo po valjda već 4. ili 5. puta u ovoj temi...

Jel netko zna, zašto se ovo događa???

I kako to ispraviti

Igra radi normalno, imam patch 1.5, al me ovo i više nego živcira (vidi sliku)

MSI Z77A-G43, i5 3570K, XFX ProSeries 750W , Corsair H70 + 2XScythe Ultra Kaze, Corsair 16GB Vengance, OCZ Vertex 4 120GB, Gigabyte GTX660 OC, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Logitech G9x

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Yes... I can see why.

Stvarno se doima kao ogroman problem, čudi me što je igra uopće igriva.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dainese46 kaže...

Ockey, ajmo po valjda već 4. ili 5. puta u ovoj temi...

Jel netko zna, zašto se ovo događa???

I kako to ispraviti

Igra radi normalno, imam patch 1.5, al me ovo i više nego živcira (vidi sliku)

Evo da sam sebi odgovorim, i nadam se pomognem još drugima s ovim problemom...

Mislim nisam našao rješenje, al išao sam na Square Enixov forum i malo čitao tamo o problemu...

Najviše se javlja problem ako neko pokušava pokrenut igru, a nema minimalno potreban hardver za pokretanje igre...

Što je u mojem slučaju bilo, jer sam pokušavo na jednom drugom kompu pokrenut igru koja ima ATI 3650 (s njom i ima najviše ovakvih problema), al to nije jedina grafička s kojom ima problema jer i puno jače imaju problem, al običnu su tu ATI/AMD kartice (kaj je malo i smješno jer igre bas periferira ATI/AMD kartice :) )

Evo ja još nisam isprabao na svojem kompu koji je i više nego sposoban za pokretanje igre, pa ćemo vidjet...

Uglavnom, Square Enix je obećao da će taj bug u sljedećem 1.6 Patchu tu grešku ispravit, a kada će patch doć, to se ne zna

MSI Z77A-G43, i5 3570K, XFX ProSeries 750W , Corsair H70 + 2XScythe Ultra Kaze, Corsair 16GB Vengance, OCZ Vertex 4 120GB, Gigabyte GTX660Ti OC, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Logitech G9x
17 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Evo, ako bude neko imao još problema kao ja...

Imam original igru (sa Steama) ,al naravno ne mogu ju pokrenut...

Moje rješenje je bilo sljedeće :

Skinu ovu verziju igre : http://kat.ph/sleeping-dogs-limited-edition-dlc-repack-vansik-t6591238.html

Skinut najnovije drivere za graficku

Ući u nVidia Control Panel > Manage 3D Settings > Program Settings > Odabrati Sleeping Dogs > Threaded Optimization > ON

Meni je to rješilo sve probleme...

Jest da je igra samo 1.3 verzija, al meni igra radi normalno, sa odličnom grafikom....

Eto, na žalost ja sam uspio rješit svoj problem samo na ovaj način :(

Ako će netko još ima problema, neka proba ovakav postupak

MSI Z77A-G43, i5 3570K, XFX ProSeries 750W , Corsair H70 + 2XScythe Ultra Kaze, Corsair 16GB Vengance, OCZ Vertex 4 120GB, Gigabyte GTX660Ti OC, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Logitech G9x

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Sleeping Dogs

Hehe koliko puta sam se  sjebo i krenuo desnom stranom cester, znate što je onda uslijedilo :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

I mene to zeza, stalno idem desnom stranom{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...

Hehe koliko puta sam se  sjebo i krenuo desnom stranom cester, znate što je onda uslijedilo :)

Također xD

Tolko dobrih auta probam ne shebat i onda odem desnom stranom i potpuno ga uništim haha :D

ELS BLAUGRANES <3
12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
Kralj Situacije kaže...

Također xD

Tolko dobrih auta probam ne shebat i onda odem desnom stranom i potpuno ga uništim haha :D

Ma okej je igra, ali nije ni do koljena GTA 4 i Niki Beliću, kad Niko derne suprotnom stranom kolnika i zabije se frontalno u  ferrari i odleti do naplatnih kućica koje se  nevide ni  u teksturama hahaha

Btw došlo mi da malo rokam pištoljčićima, ali nisam još naletio ni na jedan a već duže vrijeme rokačim, jel ima ovdje uopće ikakvih bum-bum štapića?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 2:09 (Kralj Situacije).
16 godina
Tommy_123 kaže...
Kralj Situacije kaže...

Također xD

ja sam naviko pa sad u gta vozim krivom stranom.

13 godina
neaktivan

Ma i ja sam više poludio od te vožnje...igram sleeping dogs, pa nakon njega GTA4 pa sve vozim krivom stranom u GTA4...kad se vratim na staro sa voznjom u GTA4 onda se vratim na sleeping dogs...naravno tamo opet naopacke vozim i bude kaos:) i tako u krug xd..

16 godina
Sleeping Dogs

Sta vas toliko brine voznja? kod mene je jednostavno, koju god sandbox TPS igru igrao.... moj moto: "uvijek vozi ludo i idi gdje ima rulje xD", namjerno "last second" skretanje, zabijanje itd {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

meni se posebno sviđa to što kad pucate pištoljem u free roamu ako je policajac blizu može vas čut i tad potjera 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
intel97 kaže...

meni se posebno sviđa to što kad pucate pištoljem u free roamu ako je policajac blizu može vas čut i tad potjera 

Tako je u svakom sandboxu čini mi se, već dugo vremena.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Obavljam poslove za Tran-a, pa sam sakupio nešto love i počastio se sa novom jurilicom, EXECUTIVE, auto bolesno ide, treba se sad priviknut na tu brzinu :D

Neznam ako ste obavljali poslove za ljude koji se nalaze u kontaktima u mobitelu, tipa ovaj Tran i krađa auta - dobro plaća ;), Amanda, onda ona techoo geek :D, sa svakom tom curom nešto se novo otvori. Na mini mapi budu prikazani oni molitvenici ili što su već, kamere koje se mogu hakirat i slično..

odlična igra za sad. sve što više otkrivam to mi je bolja, za sad se najviše motam i obanvljam misije u onom prvog gradu North Point, tu i tamo odem u ostale djelove ali samo ako treba maznut koji auto i tako to..

EDIT: Smeta ti jedino što 24h traju jako kratko (vjerojatno 24 minute), točnije, dan jako kratko traje, toliko kratko da se full vidi kako sjena dolazi u odnosu na "brzi" zalazak Sunca.. Postoji li kakav mod za to, da se malo dan produži? :)

MiR
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 21:14 (Omerta23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Sleeping Dogs

Kod pucanja je kamera zasrana totalno, zapravo kod normalnog hodanja, zna samo zastati, jel zna netko da li postoji rješenje za to?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Presao sam igru cijelu i nisam imao bas nikakvih problema sa kamerom,jedini bug koji sam imao je da nisam mogao promjeniti graficke opcije sto sam kasnije rjesio prepravljanjem fajlova  van igre.

Stvarno odlicna igra barem po meni najvece iznenadjenje ove godine,steta samo evo igrao sam 14sati i presao sam sve glavne misije i policijske i jos dosta ostalih pa nemam sta puno radit,ali uglavnom igra koju cu definitivno morati ponovno odigrati kasnije.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Ja već igram 12h i na 33,33% sam ;)

Obavljam dosta side misija, pronalazim sve one stvari (kutije, molitvenike, i sl), kradem aute, polako laganini, uživancija. Daleko je GTA IV od ovoga..

MiR
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice