Ajoj, šta je sad to "registry"? Prestrašno, čini mi se da što mi više pomažete to je meni sve gore
A da, skužila sam odmah čim sam pitala. Al nemam više simse da bi ih označila kad sam ih već removala...Hm.
A da, skužila sam odmah čim sam pitala. Al nemam više simse da bi ih označila kad sam ih već removala...Hm.
Pa uredu, ali jeste počistili Registry sada? Slično kao Cleaner, samo treba pronađi suvišno i kada pronađe treba ukloniti suvišno, i ne, ne trebate kopiju registra
EDIT: Jura, zašto? Pa ako su ostali neki "leftoveri" zašto to ne počistiti?
Jel to ovaj registry koji se nalazi unutar Ccleaner-a ili?To ima Scan for issues? Jel to?
Joj koja je ovo zabava
Jel to ovaj registry koji se nalazi unutar Ccleaner-a ili?To ima Scan for issues? Jel to?
Joj koja je ovo zabava
To, jest. Nakon toga mislim da možete instalirati igru.
Ja sam stisnula Scan for issues, i sad mi stoji hrpa nekih Unused file extension, nekakvih instalera,Uninstalera, Missing MUI reference, obsolete software key i nemam pojma čega sve još nema, ali dal da ja sad samo kliknem na fix selected issues ili?
Kad budem instalirala, kako da odaberem da mi ne skida EADM? Čini mi se kao da je automatizmom bio instaliran?
EDIT: Jura, zašto? Pa ako su ostali neki "leftoveri" zašto to ne počistiti?
...ma u redu je, napisao sam to tek toliko da ne kompliciramo jer smo dobili ovu pohvalu...
Ajoj, šta je sad to "registry"? Prestrašno, čini mi se da što mi više pomažete to je meni sve gore
Hahahaha, vi ste super, al ja sam malo "kameno doba"...
Kad budem instalirala, kako da odaberem da mi ne skida EADM? Čini mi se kao da je automatizmom bio instaliran?
...nije, pri kraju instalacije piše da li instalirati EA d.m. potrebno je samo odabrati...
Ja sam stisnula Scan for issues, i sad mi stoji hrpa nekih Unused file extension, nekakvih instalera,Uninstalera, Missing MUI reference, obsolete software key i nemam pojma čega sve još nema, ali dal da ja sad samo kliknem na fix selected issues ili?
Sorry, čekam još samo ovo. Nisam sigurna pa eto čekam. Nakon Scan for issues on je izbacio hrpu toga nečega i sve to je označeno zelenim kvačicama i da li da sad samo pritisnem Fix selecter issues?
Sorry, čekam još samo ovo. Nisam sigurna pa eto čekam. Nakon Scan for issues on je izbacio hrpu toga nečega i sve to je označeno zelenim kvačicama i da li da sad samo pritisnem Fix selecter issues?
Da, Fix treba stisnuti. I ne, ne trebate backup registra.
Konačno, nakon 6 dana stigoh na net pa da se zahvalim na pomoći ...Uspjela sam sve. Na kraju sam skužila da nisam dobro crackirala, ali mi je u tome pomogao frend.
Već nekoliko dana kod nas doma se gradi, uređuje....
Pozdrav!
molim pomoc! oko igrice sims3,stvari stoje ovako kad se instalira sve radi uredno,medutim kad udem u opciju kupovina kuce,
pa onda kupovina namjestaja. i recimo sad kad kupim namjestaj,i privucem ga tamo gdje ga hocu postavi,i kad s ljevim klikom kliknem
da postavim namjestaj, izbaci me iz igre zasto se to dogaca,hitno odgovor molim
molim pomoc! oko igrice sims3,stvari stoje ovako kad se instalira sve radi uredno,medutim kad udem u opciju kupovina kuce,
pa onda kupovina namjestaja. i recimo sad kad kupim namjestaj,i privucem ga tamo gdje ga hocu postavi,i kad s ljevim klikom kliknem
da postavim namjestaj, izbaci me iz igre zasto se to dogaca,hitno odgovor molim
a covjece, jesi uopce prcitao moj PP???
Instaliram The Sims 3 i ocu instalirati ekspanzije poput:Pets,World Adventures,Abitious,Late Night i kad ocu uci u igru pise mi
(We are unable to verify that your disc is a valid copy of the sims 3 late night.Please contact customer service.) moze pomoc??
Instaliram The Sims 3 i ocu instalirati ekspanzije poput:Pets,World Adventures,Abitious,Late Night i kad ocu uci u igru pise mi
(We are unable to verify that your disc is a valid copy of the sims 3 late night.Please contact customer service.) moze pomoc??
Malo logičkog korištenja mozga? Igra nije originalna!
Jel ima neki nacin da rade nastavci bez orginala The Sims 3 ? neki dodatak,update ili nes ???
a jbg. neznam ja nesto engleski jezik

OVAKO -IMAM OGROMAN PROBLEM!
Prijateljica mi je prije dva mjeseca posudila THE SIMS 3 SHOWTIME kojeg sam ja instalirao i igrao . no međutim morao sam joj vratiti cd jer ona nije mogla igrati. Moja igrica nije htjela raditi bez cd-a stoga sam ju deinstaliro.
Jučer mi je poštom stigao isti taj nastavak (showtime) i ne mogu ga instalirati . Na m jestu gdje su programi za deinstalaciju mi je ostao nastavak ,ali njega u računalu nema !!!!!!!!!!!! SLIKE
POMOĆĆĆ
Pozdrav!
Također imam problem u vezi simsa 3. Nakon instalacije ambitionsa ne žele se pokrenuti. Launcher se upali,ali kad klinkem play,ništa.Probala sam i s ultimate fix-om, ali i dalje ništa. A prije toga mi se, također nakon instalacije ambitionsa(morala sam uninstalirati sve i ponovo instalirati jer mi je sve zablokiralo), uđe mi u igru,učitava,ali kad dođe do onog dijela di moraš loadat svoju igru,pojavi se poruka disk authorization failure,pa u slučaju ako mi se to opet pojavi ako netko ima i za to rješenje?
Unaprijed zahvaljujem :)
ima jos vise nastavaka ima i generations i kattypety sweet stuf .. al ovo da svi idu u jednuu igru. onaj nastavak koji zadnji instalirate po njemu vam se otvaraju simsi na koju god ikonu od simsa stiskali ;)
ja sebi trenutno skidam Generations,Town Life sutff, Master Suite stuff,Showtime,Diesel Stuff,Super naturale .. nastavaka imade dossta meni su najdrazi generations(u njemu ti se radi najvise znsi nes kao o djeci i tako msm i dobijes i kolica za bebe*O*) i late night(u njemo zivit mozes u nekom neboderu il u kuci mozes bit vlasnik kluba i tak ;))
Pozdrav!
Pa da pocnem.. Imala sam problema sa ventilatorom koji je nazalost crkao. Pa sam odnela i zamenili su.. A temperatura je bila 95c dok je vent.bio pokvaren. Sada je 50-53 najvise.
Imam Sims 3 Origin. Instalirala sam dakle, sve u redu, pocela da igram (posle par dana kad sam popravila ventilator, a dok je bio pokvaren nije bilo moguce da se igra sims) meni se slika zamaglila, i igrica se ugasila, ne i kompjuter.
Probam jos par puta, mozda nece sad da se gasi?
Nista, ugasi se opet, i opet, i opet..
Da isto kazem da mi je trazilo nesto da updatujem patch i to sam resila (mislila sam da ce mi to mozda resiti problem) ?
I ja sad ne znam sta da uradim?
Ne mogu sims 3 da igram, nece bez cd-a, a takodje i bez neta.
Prosli Sims 3 koji sam imala nije bilo potrebe da updatujem patch, ili da mi je potreban net, ili pak cd.
A ovaj sims 3 Origin od kad sam kupila, cupam kosu
Ja imam 2.71 GHz. 2.00 GB Ram. I mislim da je to sasvim dovoljno da mogu igrati sims 3.
A dok sam igrala sims 2 nije mi se gasio komp, ili zamaglila slika. A sa ovim problemi.
Ne znam da l' bi mi resilo problem ako bih kupila recimo neko kuciste od 4-8gb?
Ipak igram zahtevne igrice.
Svaki savet je dobro dosao!
Pozdrav!
Pa da pocnem.. Imala sam problema sa ventilatorom koji je nazalost crkao. Pa sam odnela i zamenili su.. A temperatura je bila 95c dok je vent.bio pokvaren. Sada je 50-53 najvise.
Imam Sims 3 Origin. Instalirala sam dakle, sve u redu, pocela da igram (posle par dana kad sam popravila ventilator, a dok je bio pokvaren nije bilo moguce da se igra sims) meni se slika zamaglila, i igrica se ugasila, ne i kompjuter.
Probam jos par puta, mozda nece sad da se gasi?
Nista, ugasi se opet, i opet, i opet..
Da isto kazem da mi je trazilo nesto da updatujem patch i to sam resila (mislila sam da ce mi to mozda resiti problem) ?
I ja sad ne znam sta da uradim?
Ne mogu sims 3 da igram, nece bez cd-a, a takodje i bez neta.
Prosli Sims 3 koji sam imala nije bilo potrebe da updatujem patch, ili da mi je potreban net, ili pak cd.
A ovaj sims 3 Origin od kad sam kupila, cupam kosu
Ja imam 2.71 GHz. 2.00 GB Ram. I mislim da je to sasvim dovoljno da mogu igrati sims 3.
A dok sam igrala sims 2 nije mi se gasio komp, ili zamaglila slika. A sa ovim problemi.
Ne znam da l' bi mi resilo problem ako bih kupila recimo neko kuciste od 4-8gb?
Ipak igram zahtevne igrice.
Svaki savet je dobro dosao!
Sa ovim prvim boldanim si nam sve rekla!
A sa ovim drugim
Dobro neznamo svi sve, ali opet.
Što se tiče igre iskreno ja te nisam ništa skužio.