odlične slikice... jedeva čekam igricu...
ovaj nisam pratil uopče njihov sajt... jel zna netko otprilike koja če konfa biti potrebna za igru?
odlične slikice... jedeva čekam igricu...
ovaj nisam pratil uopče njihov sajt... jel zna netko otprilike koja če konfa biti potrebna za igru?
Slični zahtjevi ko za NTW.
Imate na jubitou videose nekog njemačkog časpoisa. Sve je super ali je mapa turbo mala :(
A ima 60-ak regija, to je kao i NTW, možda mrvicu više.
Imate na jubitou videose nekog njemačkog časpoisa. Sve je super ali je mapa turbo mala :(
Ma je mala ali je krcata regijama, čak više od Napoleona ima.
Ali svejedno ne veslim se bash igri.
Ma je mala ali je krcata regijama, čak više od Napoleona ima.
Ali svejedno ne veslim se bash igri.
Nemoj tako. Kad sam prvi put odigrao Shoguna tamo 1999. godine, to je bio šok. Poslije je još napravljen i Warlord dodatak, zamišljeno iskrcavanje mongola u Japan. Igra je bila famozna, potpuno drugačija od svega što se tada igralo, pogodak u sridu. Poslije sam odigrao sve igre iz serijala, sve su mi bile odlične, osim prvog Medievala koji je izašao nakon Shoguna, malo me je razočarao. Ali još od tog prvog Medievala sanjarim da će ponovno izdati Shoguna na nekom novom enginu da i grafika zablista, ne samo fantastični gameplay. Napokon je i do toga došča, hvala Segi.
Dečki, nemojte kvocati oko toga što se igra događa u Japanu. Ne znam koliko poznajete povijest Japana, njegove borbe klanova, samurajski kodeks, nevjerojatnu fanatičnost i hrabrost japanskih ratnika, vizualni kolorit njihovih oklopa i postrojbi itd. Probajte malo proučiti te stvari na netu i nadam se da će i vas uvući u cijelu priču kao što je to razdoblje Japanske povijesti mene uvuklo. U svakom slučaju imam osjećaj da će Shogun 2 nadmašiti sve prethodnike iz serijala i uz BF3 biti moj apsolutni favorit za slijedeću godinu.
evo izašli su sistemski zahtjevi za igru,a datum izlaska je 15.03.2011,jedva čekam
http://www.crovortex.com/novosti/clanak-5082-Total_War_Shogun_2.html
cek cek . 15.03.2011? sad za mjesec i pol? u to cisto nekako sumnjam...
mislim ja bi :D ali mislim da nema sanse...
Je, točno je, dolazi sredinom trećeg mjeseca, 100%. To je već davno najavljen datum i izlazi tada, neće biti odgoda.
Vidim isti engine ko iz Napoleona. To je dobro.
Nadograđen je. Grafika će biti još ljepša i podržavat će dx11.
Je, točno je, dolazi sredinom trećeg mjeseca, 100%. To je već davno najavljen datum i izlazi tada, neće biti odgoda.
jaooo pa nitko sretniji od mene!!! :)
ja sam bio duboko uvjeren kako je najava u biti dolsa tek prije par mjeseci da cu cekati barem 2 godine :)
Ovdje smo malo aktivniji o Shogunu 2 TW, pa nam se pridružite ako hoćete!
heh... kako počinje kao i več jedan-dva trailer prije sam mislil skom odmah na početku da smo to več svi vidli...
al vidim da je odličan... jedva čekam igru da izađe....
Prva recenzija u PC Gameru - 92% i Editor's Choice.
''Why did it get that score and the Editor’s Choice award? Try improved AI that attacks from the sea and uses terrain to its advantage, an online clan system with excellent matchmaking that encourages teamworks between allies, and the artful realisation of the Sengoku period. We say that “Shogun 2 is the Total War series back on form,” and that it “boasts the most outrageous hats in martial history.''
cant wait
Igra je dobra samo skupa,250kn .
Igra je dobra samo skupa,250kn .
kolko ja znam predbilježba na steamu je 50€... a to je malo više od 250kn... a ako bude igra po 250kn to je super... jer za takvu igru uopče nije puno dat 250kn...
empire sam platio 300,napoleona 250.sve box izdanja i to kod nas.Onda mi nije bilo skupo sada je :D
g2play i game.co.uk ti je 250
empire sam platio 300,napoleona 250.sve box izdanja i to kod nas.Onda mi nije bilo skupo sada je :D
g2play i game.co.uk ti je 250
hehe... ja nisam kupoval napoleona... ne sviđa mi se taj dio povjesti, a i emp mi je bio glup... pa ga prodajem zajedno sa steam acc-om, al nikako ne uspijevam :D
heh... ja znam da idem 2.4. po shoguna kad plača sjedne jer sad sva lova koju zaradim ide za parcijalu :D :D :D :D :D :D :D :D :D
btw... hvala za ove sajtove jer nisam tamo gledal cijenu... ;)
Evo danas izlazi demo, pa da vidimo
kad če taj demo... uopče ga nemogu nač na steamu... :S
SKIDAM I KREČEM SPROBAVAT...
ko šiša umeni na faxu sutra... total war je važniji :D :D :D