Kako su mi dosadili auti u San Andreasu, odlučio sam posjetiti internet stranice namijenjene razmjeni GTA dadoteka na kojima se, međuostalima, nalazi i mogućnost da se bez problema skinu novi automobili, motori, kamioni koje su pojedinci izmodelirali. Dadoteke je vrlo jednostavno skinuti, ali do problema dolazi u slijedećem koraku. U dadoteci se nalaze i 'upustva' kako ubaciti određeni auto u igru. Ni to nije problem. Problem koji se pojavljuje kod mene je taj da kad se napravim kako treba, pokrenem igru, dođem do glavnog menija, igra se jednostavno sruši. I onda one gluposti send, don't send error report i slična sranj.... Tako sam pokušao s desecima automobila, i svaki put se sruši. Ali, jednom sam bez problema uspio. Zna li tko možda kraj mojem problemu??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kraj tvojem problemu je san andreas mod installer.Kad ga instaliras i otvoris,izaberes "install mod".Nakon toga odaberes auto(mod) na svom racunalu i izaberes koji ce auto taj novi zamijeniti,pričekaš sekundu-dvje, i gotovo!
Stvarno?? Idem probati odmah
Probao i radi kao ludo. Puno hvala na pomoći!
Moj frend ima patch (GTA Srbija) za San Andreas - ne vjerujem mu, kaže da vozi Yugo i na radiju sluša četničke pjesme!
Moj frend ima patch (GTA Srbija) za San Andreas - ne vjerujem mu, kaže da vozi Yugo i na radiju sluša četničke pjesme!
e a kad smo vec kod gta, kad izlazi cetvorka za komp? bilo je nekaj kao da 23.10. ali su to odgodili nekaj. na jednoj strani sam nasel za nekih 20 dana. je to fakat onda tak?
e a kad smo vec kod gta, kad izlazi cetvorka za komp? bilo je nekaj kao da 23.10. ali su to odgodili nekaj. na jednoj strani sam nasel za nekih 20 dana. je to fakat onda tak?
Prije nego što sam izbrisao igru stavio sam si Porsche Carreru GT i vozilo kao zapravo!
Ja san San Andreas igrao i multiplayer it davno, MTA i SAMP, a nedavno sam ubacio da covjek more letit, i brzo trcat, i da ima neke moci, ugavnom je odlicno, a auta san stavlja davno, ali nisan moga igrat MP, i stavio san bio grad od Vice City-a u San Andreas!
jeli netko može naći kompjuter do 3000 kn ali da na njemu mogu igrat gta san andreas
Ja sam pokusao skuniti mogo modova za gta san andreas, ali samo mi je jednom uspijelo. Skinuo sam Gta San Andreas Jaws! Moze li mi netko pomoci jer ja udjem u neku stranicu, pritisnem dowload(neki mod), pojavi mi se run i to. Uprem run, sve se savrseno downloada, ali mi se onda opet pojavi run i kad uprem to nece... Nestane pa se opet pojavi. Pooomoooc!!!