Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 159.038
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Rust- MMO
Roko567 kaže...
Friday kaže...

Ja uopce ne znam u cemu je fora naginjati tome da ne mozes u komadu ostati ziv duze od par minuta? Ja sam ispocetka htio razbiti i tipkovnicu i mis koliko je bilo frustrirajuce. Nakon 4 sata igre vrhunac mi je bila kamena sjekirica. I to pricamo o serveru na kojem je popunjenost bila ispod 50%. Prosjek trajanja zivota je bio 2-3 minute. Zar je to nesto cemu se trebam veseliti kad sjednem navecer igrati. Bulsit...

Otisli smo na taj server sa 20-ak ljudi i poceli. U par sati igranja imali smo nekoliko vecih okrsaja, cak su nam i dio kuce uspjeli unistiti. Napetost koja te opali u glavu kad vidis nekoga da hoda je suluda. Da, mapa je ogromna i nas nema puno ali skroz se nekakvi konflikti dogadjaju. Mislim da je igra ipak tako zamisljena, a ne kao zombie apokalipsa gdje u krugu 200 metara 10 ljudi trci sa kamenom odmah nakon spawna da bi ubilo prvoga do sebe. Na tom serveru gdje sam bio ispocetka igrao je bilo par skupina udruzenih igraca koji su kontrolirali sve. Imali su strava opremu i nitko drugi nije nista mogao. Zabavno u 3 materine...

To je zato što si početnik, kasnije ćeš i ti htjeti igrati na serverima di ima više ljudi i akcije. Al onda opet, ovisi sve kakav tip igre voliš. Ja recimo igram na 100-150 ljudi za normalnu igru, a ako se osjećam baš avanturistički idem na 200. Neki vole igrat na Rustopiji gdje je 300 ljudi, svi dobro igraju i ima puno velikih organiziranih klanova. To je ko hardcore mode igre.
Kad vam dosadi umirat jer ne možete nikog ubit odite na neki dm server i vježbajte bow. Nekih 5 sati igranja na takvom serveru i vidjet ćete rezultate odma

Sve stima i stoji, ali da bi dobio bow, moras imati lvl5 cini mi se po novim xp sustavu. XP se dize udaranjem u kamen i drvo, sto stvara buku. Sta mislis koliki ti je life expectancy kada udaras kamenom (koji ti je btw jedino oruzje) na serveru sa 150 ljudi :). Solo igra na takvim serverima je jako tesko izvediva. Ali kad se skupi 3-4 osobe koje igraju zajedno ... vec izgleda bolje ... 

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
neaktivan
Rust- MMO

Level 7 za bow nazalost, a usao sam 5 dana nakon wipea tako da se roka s kalašom oko mene.

Bastardo kaže...

Lost island, strani. Milina.

Nije baš toliko miran hahaha

Na serveru 12 igraca, ocito sam se spawnao na krivom mjestu pa me vec netko gadao sniperom, ja sam uspio pobjec al jedan drugi lik kasnije nije, i nakon sta je ubio tog lika jos je i solirao helic. A ja sam na lvl4 :p

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Level 7 za bow nazalost, a usao sam 5 dana nakon wipea tako da se roka s kalašom oko mene.

Bastardo kaže...

Lost island, strani. Milina.

Nije baš toliko miran hahaha

Na serveru 12 igraca, ocito sam se spawnao na krivom mjestu pa me vec netko gadao sniperom, ja sam uspio pobjec al jedan drugi lik kasnije nije, i nakon sta je ubio tog lika jos je i solirao helic. A ja sam na lvl4 :p

Ahahahahaha, to su ti nasi susjedi ... bolje ih zaobici u sirokom luku :)

dodju kod nas pa kempaju pred vratima i iza kamena. Podrucje gdje je nasa hizica je puno medvjeda, ono popnes se na krov, vodjet ces bar 3 medvjeda u okolini, vukovi i ostale zivotinje. E sad, ako frajer kempa oko kuce, uzmes samostrijel, nanisanis u najblizeg medvjeda i opalis. Medvjed, vidno raspiz*jen dotrci do kuce i napadne sve zivo! Odslusas vapaje i vristanje i odes pokupiti loot :)

Milina!

13 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Ahahahahaha, to su ti nasi susjedi ... bolje ih zaobici u sirokom luku :)

dodju kod nas pa kempaju pred vratima i iza kamena. Podrucje gdje je nasa hizica je puno medvjeda, ono popnes se na krov, vodjet ces bar 3 medvjeda u okolini, vukovi i ostale zivotinje. E sad, ako frajer kempa oko kuce, uzmes samostrijel, nanisanis u najblizeg medvjeda i opalis. Medvjed, vidno raspiz*jen dotrci do kuce i napadne sve zivo! Odslusas vapaje i vristanje i odes pokupiti loot :)

Milina!

Znaci i vi ste negdje oko satelita? Ovaj me gađao iz neke promatracnice pored satelita, vidio sam da dosta ljudi gradi tamo

14 godina
neaktivan
Sredit cu ja tog susjeda. Trebam samo kramp i xbow :P
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
I Kico btw..tesko ce ti proc ovo s nickovima za rust da se ekipa skupi. Iz razloga tog kaj je rust tesko igrat s drugim ljudima zato kaj igra ne oprasta i onda kad netko zajebe nastane svada. Dok frenda mos sterat u pm s drugima je to drugacije.

Mislim, daleko od toga da nemres nac nekog s kim bi igrao..samo puno teze neg neku drugu igru :P.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
I Kico btw..tesko ce ti proc ovo s nickovima za rust da se ekipa skupi. Iz razloga tog kaj je rust tesko igrat s drugim ljudima zato kaj igra ne oprasta i onda kad netko zajebe nastane svada. Dok frenda mos sterat u pm s drugima je to drugacije.

Mislim, daleko od toga da nemres nac nekog s kim bi igrao..samo puno teze neg neku drugu igru :P.

Nisam ja otvorio temu, samo sam stavio nick tamo haha

Ne znam, ja kad sam igrao s drugima nije bilo svađa :P Al dobro ipak su to bili Bosanci(šta je je, humora kolko oces :P)  i odrasli ljudi koji vec rade, a ne klinci.

Krenuo sam solo na HCL serveru, napravio sam skrivenu bazu u nekoj špilji i odjednom blizu moje nikla ogromna baza. Nisu me ni skuzili u pocetku al kasnije jesu i onda je krenuo fight hahah

Cak sam uspio neke od njih roknut par puta al jbg njih je 5, a ja sam 1. Drugi dan uđem u igru, razvaljena dvoja vanjska vrata ali treca na dnu spilje nisu ocekivali i nisu imali dovoljno C4 pa su mi stvari ostale na broju haha 

Onda sam skuzio da ovo nema smisla jer ih je 5 i napravili smo primirje i zajedno rokali druge. To je vec bilo bolje jer sam ja imao blueprinte koji su njima trebali, oni bi dali meni neke i tako. Njih 4 iz BiH i jos jedan lik iz HR, zajebancija na teamspeaku za nevjerovat, igrali smo do wipea i nakon wipea smo krenuli zajedno, ogradili maltane cijeli jedan otok i bili najjaci i onda je poceo faks i zavrsio rust :'(

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 15:49 (KiCo77).
17 godina
odjavljen
KiCo77 kaže...
 onda je poceo faks i zavrsio rust :'(

Rust nikada ne zavrsava...

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Cisto da se razumijemo, nemam nikakvih problema bilo koga sterati u PM :)

Nego ... ja polako skupljam drva i kamenje :)

11 godina
Rust- MMO

Nisam ni ja bas skuzio sta si htio reci sa time. Kada god bi se skupila ekipa do sad nije bilo nikakvih problema.

Al i dalje, to ti nije bas neki razlog zasto ne probat. Ako mislis da ce nas netko pobiti dok smo offline i uzet 

bazu za sebe (sto me nebi ni cudilo, ipak je to rust), onda stvarno imas losa iskustva sa ljudima.

Cim smo skupa na ts-u/skypu stvara se nekakva "veza" i tesko da ce doci do toga. 

U slucaju da netko stvara probleme, kako je to kolega lijepo srocio "nemam nikakvih problema bilo koga sterati u PM"

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rust- MMO

Hazienda del Bastardo & Friday :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
I ja moram sa boltom i thompsonom spavat u 1x2 ccc, sramota :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bastardo kaže...

Troje ljudi vam se može boostat u bazu... Prvi boosta dvojicu na prvi kat a drugi boosta trećeg kroz otvoren prozor

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
12 godina
UOG-Atlas kaže...

Nisam ni ja bas skuzio sta si htio reci sa time. Kada god bi se skupila ekipa do sad nije bilo nikakvih problema.

Al i dalje, to ti nije bas neki razlog zasto ne probat. Ako mislis da ce nas netko pobiti dok smo offline i uzet 

bazu za sebe (sto me nebi ni cudilo, ipak je to rust), onda stvarno imas losa iskustva sa ljudima.

Cim smo skupa na ts-u/skypu stvara se nekakva "veza" i tesko da ce doci do toga. 

U slucaju da netko stvara probleme, kako je to kolega lijepo srocio "nemam nikakvih problema bilo koga sterati u PM"

Urban igra od legacyja još, nekih soma sati, pa bi se vjerovatno živcirao igrati sa početnicima jer je Rust poprilično competitive igra. Kad prvi fajt izgubiš jer se netko ne zna kretat ili ti bazu raidaju jer netko ne zna srušit most (khm urban khm nogy) onda počnu upiranja prstom

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
17 godina
Igra netko ovu igru, neka ekipa koja je spremna prihvatit nuba i objasnit neke osnove?
Pitam jer mi je dosadno i trazim neku razbibrigu pa razmisljam o kupnji igre.
15 godina
neaktivan
Rust- MMO

Polako igra pokazuje kronican nedostatak sadrzaja. Snajpamo jedni druge iz baze s tornjeva. C4 valjda jos uvijek ima na kapaljku pa ni ne vidim nekih pokusaja raidova. Ekipe od 5+ ljudi su napravili brutalno velike baze... mislim WTF

Sinoc smo kum i ja napravili zamku i popalili sve zivo ne bi li netko dosao. Cak smo i po danu glumatali da bjezimo i ne zatvaramo vrata za sobom. Jedan je upao u zamku i jedan odustao. Jednostavno svi čame u bazama ili izlaze kada ih im 5+

Inace solo bauljati samo cekam da me netko skine s tornja... Ne znam ali imam osjecaj da sam ispucao gotovo sve sto igra ima za ponuditi.

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Smirgl, treba bit kreativan. Promijeni susjedstvo, napravi trap base, otvori shop..

I btw vecina baza se moze rejdat bez c4. Kao npr ova od fridaya i njegovog kumica :P
14 godina
neaktivan
Roko ne zivcira mene igrat s pocetnicima, zivcira me kad ne slusaju :P

Al ono je bilo epic...gol sam gledao kako nas rejdaju i brijem da si mi ti bacao puske iz baze da ih probam pobit. Al nije bilo spasa xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Bastardo kaže...

Troje ljudi vam se može boostat u bazu... Prvi boosta dvojicu na prvi kat a drugi boosta trećeg kroz otvoren prozor

Nema krova na vanjskom zidu, samo je zid oko kuce ... Upravo iz tog razloga. Malo mi sad zao sto imam prozore ali jbg ... prva baza u rustu ...dosta kao odskocna daska za nesto dalje ...

12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Roko ne zivcira mene igrat s pocetnicima, zivcira me kad ne slusaju :P

Al ono je bilo epic...gol sam gledao kako nas rejdaju i brijem da si mi ti bacao puske iz baze da ih probam pobit. Al nije bilo spasa xD

Tvoj sam request kasno skontao, napravim ti veceras vrecu pa naidji ...

14 godina
neaktivan
Ma nije greda, sync i ja smo se naoruzali i poceli gradit relativno blizu satelita. Valjda nam nitko nije odnio tommya i boltaru prek noci :D
12 godina
neaktivan
Rust- MMO

Jebote!

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Ma nije greda, sync i ja smo se naoruzali i poceli gradit relativno blizu satelita. Valjda nam nitko nije odnio tommya i boltaru prek noci :D

Sta sad, ne igramo zajedno? Mi smo relativno, RELATIVNO bizu satelita

14 godina
neaktivan
Ma igramo. Ak me nebus ignorirao ko jucer lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Idem kupim igru i stavim da se skida prije nego dojdem s posla.
Javim se poslije podne.
17 godina
odjavljen
Sale_ds kaže...
Ma igramo. Ak me nebus ignorirao ko jucer lol

Posalji mu neku opscenu sliku pa da vidis kako dobijes paznju...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Ne znam dal bi to pomoglo s obzirom kolko je star xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sale_ds kaže...
Ne znam dal bi to pomoglo s obzirom kolko je star xD

Sto stariji ovan to tvrdji rog!

Freak Show Inc.
17 godina
Kupljeno i instalirano.
Dajte pliz javite Steam ID da vas dodam i zagnjavim poslije posla.
12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Kupljeno i instalirano.
Dajte pliz javite Steam ID da vas dodam i zagnjavim poslije posla.

Poslah ti PP

E sada ... posto je glupo igrati bez razgovora, moramo smisliti nacin komunikacije. Friday i ja koristimo skype conf call ... tako da pripremite skajpove!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice