Resident evil 5

poruka: 411
|
čitano: 107.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
16 godina
RE: Resident evil 5
Jack Sparrow kaže...

Meni na mojoj konfi na benchmarku ide na rezi 1920x1080, dx10, sve high, osim aa i verical sync,te dere na 40fps. Zato mislim da su malo preuveličali zahtjeve!

@figo nebuš dobio žuti ako te luckyluke ili neko drugi ne prijave, ili ako baš ne vidi moderator

i meni je taj podatak o x4 procesoru cudan.odvrtio sam bench i ide mi average 38 fpsa i stvarno neznam otkud su izmislili taj x4 proc.nadamo se da ce sve ispasti kako treba

Batman je zakon!
17 godina
Resident evil 5

Mogao bih probat igru, s obzirom da volim klat zombije, al nevolim igrat u africi podsjeća me na loši farcry 2 i vrućinu.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Mogao bih probat igru, s obzirom da volim klat zombije, al nevolim igrat u africi podsjeća me na loši farcry 2 i vrućinu.

eh kume da si odigrao Resident Evil 4 sad bi sline curio sve do dana kad igra izlazi a ne takve besmislice govorio.. Resident Evil 5 bit će pravo remek dijelo.. uostalom proslavio se na konzolama a na PC - u kažu da će imati još dodatnog materijala za igranje i uživanje.. ne može promašiti.. a i neznam kako bogu neznaš da se Resident Evil već nakon 3 dijela oprostio sa zombijima.. nema ih više.. ne pratiš baš Resident Evil serijal zar ne?  Iznenađen

17 godina
Resident evil 5

Što bi ja volio kad bi Capcom napravio remake 1 i 2 - eh ta nenadjebiva atmosfera kad ti iskoči Licker ili ona žabetina....

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Figo kaže...
Hyperion kaže...

eh kume da si odigrao Resident Evil 4 sad bi sline curio sve do dana kad igra izlazi a ne takve besmislice govorio.. Resident Evil 5 bit će pravo remek dijelo.. uostalom proslavio se na konzolama a na PC - u kažu da će imati još dodatnog materijala za igranje i uživanje.. ne može promašiti.. a i neznam kako bogu neznaš da se Resident Evil već nakon 3 dijela oprostio sa zombijima.. nema ih više.. ne pratiš baš Resident Evil serijal zar ne?  Iznenađen

Čuo sam od frendova iz razreda da je jedinica čudna nemičeš se iz jedne prostorije ili tako nešto, samo kolješ zombije. 3. dio je s nemesisom, ali nesjećam se šta su rekli u vezi drugog dijela. U 4. dijelu se igra s nekim likom i koljemo lude rednecke. U petici su opet zombiji šta ti glumiš???

Pratim filmove resident evil sa milom jovovich zvana čvarak sise, i čujem da će 4. dio počet snimat uskoro tj. Resident Evil : Afterlife. Ni onaj crtić Degeneration nije loš.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 21:10 (Hyperion).
16 godina
boxer kaže...

Što bi ja volio kad bi Capcom napravio remake 1 i 2 - eh ta nenadjebiva atmosfera kad ti iskoči Licker ili ona žabetina....

Ne remake 1i 2, več i 3. Meni su osobno bolji prijašnji djelovi od 4. Jer tamo su pravi zombiji i jednostavno je igra bila nekako zarazna nisi je mogo prestati igrati, 3dio sam prošo 4 put, 1 je onaj u kući, ne? Taj u kući nisam mogao proći jer sam se zaglavio i nisam više zano što napraviti.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
17 godina
neaktivan
Resident evil 5

Evo moj rez: 1280 x 1024

Overall quality:HIGH

Vsync :on

Motion Blur:on

AA: 8x

DX:10

50,9 FPS-a

To je,kao što vidite sa svime uključenim na najjače,a evo rez. sa isključenim Motion blurom i vsync(sve ostalo isto kao gore):

52,3 FPS-a.

Ono što me iznenadilo je to da je fps bio isti na ovom drugom testu kao i na testu bez motion blura,vsynca i sa AA:0 x.Znači AA se nimalo nije odrazio na performanse pa čak i sa 8x.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 21:49 (iwan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iwan kaže...

50,9 FPS-a

To je,kao što vidite sa svime uključenim na najjače,a evo rez. sa isključenim Motion blurom i vsync(sve ostalo isto kao gore):

52,3 FPS-a.

Ono što me iznenadilo je to da je fps bio isti na ovom drugom testu kao i na testu bez motion blura,vsynca i sa AA:0 x.Znači AA se nimalo nije odrazio na performanse pa čak i sa 8x.

Meni jest, smanjio mi je fps!

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
iwan kaže...

50,9 FPS-a

52,3 FPS-a.

Meni jest, smanjio mi je fps!

Evo,ponovno sam testirao 8x i 0x.Sa 8x mi je 52,7 fps,a sa 0x je 52,9 fps što je smiješno mala razlika.Koliko je kod tebe bilo smanjenje otprilike?

16 godina

Isto tu negdje za 5-7fps-a

17 godina
Jack Sparrow kaže...
boxer kaže...

Ne remake 1i 2, več i 3. Meni su osobno bolji prijašnji djelovi od 4. Jer tamo su pravi zombiji i jednostavno je igra bila nekako zarazna nisi je mogo prestati igrati, 3dio sam prošo 4 put, 1 je onaj u kući, ne? Taj u kući nisam mogao proći jer sam se zaglavio i nisam više zano što napraviti.

Da, u Mansionu je. Oveća vila sa svom silom soba, podruma, tajnih prolaza i raznih drugih podzemnih prostorija i prolaza.

Davno je to bilo...

Prešao sam sve dijelove RE, a Nemesisa sam prešao na japanskom, a kasnije sam nabavio i englesku verziju. Izlanuo se

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." Muhammad Ali
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Evo ja sam uspio proći mercenaris na Resident evil 5 otključao sam sve karaktere i uspio dobiti A I S rankove.

Bogami je bilo teško al kad otključaš Weskera nijeSmijeh.

Aldex

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Ja si nisam skinuo Benchmark a niti neču kad već imam igru,ali samo da pitam s koji oružjem počnete u bencmarkuNeodlučan?

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 11:14 (Aldex).

0 0 hvala 0
16 godina
Aldex kaže...

Ja si nisam skinuo Benchmark a niti neču kad već imam igru,ali samo da pitam s koji oružjem počnete u bencmarkuNeodlučan?

Mislim da je ak-47, a baba ima neku sačmaricu.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Aldex kaže...

Mislim da je ak-47, a baba ima neku sačmaricu.

Hvala.Mislim da Sheva ima M3 ili jail breakerNeodlučan.

Aldex
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
boxer kaže...

Proso sam sve osim 1 djela (vjerojatno isto stao negdje gdje i Sparrow :))) Moram i ja priznat da mi je Nemesis najvise svidio od svih RE serijala,pogotovo zbog odlicne atmosfere.Prije kojih mj. dana sam ga opet proso na emulatoru i bez obzira na grafiku i dan danas igra je fantastična.Žalosno je što rijetko koja igra ima to nešto,više se osvrču tko če imat bolji engine ili se ljudi nadaju dali če biti optimizirana,kolko će fps-a vrtiti na high i svi oni silni benchmarkovi...I sam sam žrtva takvih gluposti(važno mi je da da igra ide glatko,što veća reza i detalji...).

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Resident evil 5 benchmark

ja sam dowlodowao sa interneta resident evil 5 bencmark i instalirao sam ga i sve sto treba a onda sam krenuo da udem u igricu i pojavi se error dont send zasto??'

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Resident evil 5 benchmark
fareee kaže...

ja sam dowlodowao sa interneta resident evil 5 bencmark i instalirao sam ga i sve sto treba a onda sam krenuo da udem u igricu i pojavi se error dont send zasto??'

Možda imaš pre slabi komp, napiši kaj imaš u kompu, koje komponente.

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Figo kaže...
Hyperion kaže...

Čuo sam od frendova iz razreda da je jedinica čudna nemičeš se iz jedne prostorije ili tako nešto, samo kolješ zombije. 3. dio je s nemesisom, ali nesjećam se šta su rekli u vezi drugog dijela. U 4. dijelu se igra s nekim likom i koljemo lude rednecke. U petici su opet zombiji šta ti glumiš???

Pratim filmove resident evil sa milom jovovich zvana čvarak sise, i čujem da će 4. dio počet snimat uskoro tj. Resident Evil : Afterlife. Ni onaj crtić Degeneration nije loš.

uh slabo si ti informiran.. odigraj barem jedan dio(preporučam 4 - ti) i znat ćeš kakav je to svijet Resident Evila.. filmska verzija igre je naprosto jadna..jedino prvi dio ima dobre elemente horora a ostali su čisti šhit.. neznam kako možeš biti toliko neuk što se tiče zombija - 5 -ti dio Resident Evila nema ZOMBIJE.. googlaj malo i vidjet ćeš..uostalom odigrao sam 5 dio na konzoli pa ti mogu reći da nema niti jednog zombija u RE 5.. ponovo su ludi seljaci koji se otruju vojnim virusom i koji nevjerojatnim trkom i brzinom navaljuju na tebe i žele te odriješiti života.. dakle nema naših dobrih starih sporih zombija.. dođi k sebi..Belji se

16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Baš tako, dosta su brži i agilniji od normalnih zombija ( iako resi serijal sve više psotaje akcija a sve manje horror =( )

Četvorku sam odigrao i svidjela mi se, nadam se da ću i peticu zaigrati, igra je izvrsno napravljena, i atmosfera i sve.

Stvarno dobre igre, samo da ne izgube sve elemente horora.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer.
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Resident evil 5 benchmark

Ja sam skinuo sa Interneta Resident Evil 5 benchmark instalirao ali kada ulazim u igru izbaci mi error don't send.Zna li neko zasto?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Ja se nadam da u 6-ici neće biti neprijatelja sa motornom pilom stvarno me nerviraViče.Tko ga od vas voli a tko mrziNeodlučan?

Aldex

0 0 hvala 0
16 godina
Resident evil 5

Neodlučanboga pitaj kad ce sestica izaci Smijeh

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Resident evil 5

ma sta je izasao RE5 za PC???

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Resident evil 5

ma kakvi izaci ce u 9.mjesecu

Batman je zakon!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Neodlučanboga pitaj kad ce sestica izaci Smijeh

Poglec ovo LINK

This is usually the part where people start screaming
16 godina
protjeran
Resident evil 5

jel taj banckmark demo ili sta??

0 0 hvala 0
16 godina
intel freak kaže...

Nije demo nego test da vidis dal ti steka i kolko ti ide fps-a.

15 godina
protjeran
Resident evil 5

joj, svatko tko kaže da je četvorka sranje taj nema pojma šta  je to resident evil, perica PC izlazi 18.9.2009., ja sam probao benchmark i prosjek mi je negdje oko 20 fps, ali morao sam smanjiti malo rezoluciju, jer čini se da moja nVidia 8500 nemože podnijet takvo nešto, mislim može, ali  kreću se likovi sporije, ali inače fenomenalna igra, jedva čekam 18.9.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
intel freak kaže...

Nije demo nego test da vidis dal ti steka i kolko ti ide fps-a.

ajde neki lin di ima to za skinuti da i ja vidim kako moja masina barata s time

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice