Registracije

poruka: 6
|
čitano: 862
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Registracije

evo ljudi ovo bi bila tema za one koji u raznim temama cmizder "regajte se preko men da dobijem ovo li ono" itd.

evo erepublik link

evo khan wars link  a isto tako bih molio one kojima se da da redovito stiscu ovaj link za khan wars cak se ni nemoraju regati samo nek otvore stranu jer ja dobim resse za to hvala

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 10 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Registracije

evo teme s istom svrhom, iako je slabo posjećena...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan
Registracije

ekipa pa zasto sam dobio thumb down-ove???

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Registracije

Zato što si opet regu stavio preko svog linka, što znači da su ti motivi isti ko i njima.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Zato što si opet regu stavio preko svog linka, što znači da su ti motivi isti ko i njima.

pa naravno da su mi isti motivi. nisam ja za bezvaeze otvorio temu.

16 godina
Matatata krele od zanata kaže...
thuglife kaže...

pa naravno da su mi isti motivi. nisam ja za bezvaeze otvorio temu.

Nit sam ja zabezveze dao Thumb Down :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice