Red Orchestra umire?

poruka: 3
|
čitano: 791
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Red Orchestra umire?

Što mislite da će se događati u budućnosti o ovim izvrsnim fps-om?

Meni se čini da nije sjajna,npr. dok pišem ima 20-ak servera ispod 100 pinga i tim da su popunjeni oko 30%.Doduše postoji nekoliko servera koji su puni.

Estimacije developera za peak hour su oko 800 igrača?

Zašto tako malo?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Red Orchestra umire?

Prvo pozdrav registrirao sam se na forumu jer sam pročitao tvoj post a pošto sam veliki ljubitelj ove igre odlučio sam da ti odgovorim.

Mislim da igra neće tako brzo umrijeti jer osim njene standalone verzije imaš i tri modifikacije (Darkesthour((Normandija)),Mare Nostrum((Afrički teatar a u budućnosti se planira i obradjivanje iskrcavanja na Apenine)) i Carphatian Crosses((sukob Rumunja i Rusa na istočnom frontu)).Prve dvije modifikacije su vrlo žive i svako toliko izbacuju novi sadržaj dok za modifikaciju CC se nebi moglo reći, ona je naime već duže vrijeme mrtva, iako za razliku od prve dvije nije bila potpuna modifikacija nego neka polumodifikacija; nije imala svoj exe file tj mogao si igrati na nekom serveru mapu iz red orchestre i onda bi se samo bezbolno prebacio na mapu CC.Kod DH i MN nije takav slučaj jer nisu kompatibilne sa Red Orchestrom one imaju svoj zasebni exe file i svoje servere(ali Red orchestra je neophodna za njihovo igranje).Ovo najvjerojatnije znaš, ali napisao sam to više radi nekog tko nije upoznat sa ovom igrom.Ja sam stariji "gamer", tj imam puno radnog staža(seže još od dana c64) i rijetko me koja igra onako ostavi bez teksta, ali sa ovom je bio taj slučaj.Nevjerojatna realnost koju nisam osjetio još od Operation Flashpoint. Malo je sporija pa se ljubitelji COD neće naći u njoj ali svi ljubitelji timskog rada i realnosti će doći na svoje. Da li znaš za neke hrvatske servere koji nude ovu igru, mogu i bosanski i srpski.Nisam za neke klanove jer mi je to preozbiljno!Pozdrav iz Pule

17 godina
neaktivan
RE: Red Orchestra umire?

Slažem se s tobom.Igra je odlična.Zapravo po meni najbolji online fps.Ali broj igrača je dosta malen,a tako i servera sa prihvatljivim pingom.Nisam naišao na nijedan "domaći" server.Najbliži je mađarski i talijanski.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice