Rainbow Six Siege

poruka: 1.657
|
čitano: 299.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
15 godina
Re: Rainbow Six Siege
Jack Sparrow kaže...
Skilledžija kaže...

Mira je kurac od ovce... mislim na ono jebeno staklo što stavlja.

Dakle, lik sa Ashom odvali raketu u staklo i ne razbije ga, a ja iza dobijem 50 damage.

Onda dođe drugi lik i sa meleom razbije staklo.

Fak det šit.

Dok to ne srede, ta stakla ne treba ni postavljati, samo smetaju i predstavljaju opasnost.

Istinu zboriš.

Mira na papiru izgleda odlično ali radi buga gdje se može nožem otvoriti staklo ili čak ubiti lika preko stakla kvari njezin učinak. Često se desi da taj prozor radi više štete nego li koristi. Jednom kad poprave taj glitch bit će bolje.

Ljepote moje, ako vam enemy dođe do stakla i knifeom otvori staklo onda imate ovu opciju- prvo alt+f4, Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features- nađi rainbow six siege i uninstall.

Kao Mira ti si vladar svojih mirrora i stavljaš i kontroliraš oba. Ne stavljaš prerano i čuvaš se twitcha. Ostavljaš li lufta za kroz zid pucat, ili otvaraš samo ti, ili teammate uz naglasak da otvara mirror.

Probao večeras par partija, izuzev jedne di se nismo shvatili pa mi kolega leđa otvorio, mogu reći preugodno iznenađen koliko je svježine donijela u igru i odmah mi postala jako draga.

ontopic:

kojeg operatora mainate, ja igram što treba, ali vidim da radi toga ispaštam. Ekipa si uzme odmah carrye i solere, ja tačera ili probijača pa pušim rac. Sad gledam šta da počnem mainat njih par i samo njih igrat.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
8 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
Penairo00 kaže...
...bla,bla...

Prste triba tebi polomit,nista vise...jednom citer,uvijek citer...mores se pravdat koliko oces.

ma cekaj jesi ti Hrca? hahah kolko se sjecam jako dugo smo igrali skupa i bili smo poprilicno ok, sve znas stari samo je tesko priznat da je neko bolji od tebe... Slobodno se mozemo nac da mi prste potrgas ako hoces, ja sam u zagrebu, tresnjevka tocnije :))

Pena00
11 godina
Penairo00 kaže...
    ......

Ajde balonja dosta te...vidis da te niko ne jeb...1%.Ne trebas forsirat glupe sale i fore. I nisam taj sto mislis.

Upali tetris,ako moze bez cita i zabavljaj se,ovde neces pronaci nikog za igru,mozda jos kakvog balonju kao sto si i sam.

bf4: [G] hrka11
13 godina
fila2208 kaže...

Ljepote moje, ako vam enemy dođe do stakla i knifeom otvori staklo onda imate ovu opciju- prvo alt+f4, Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features- nađi rainbow six siege i uninstall.

Hvala pametnjakoviću.

Imaš li još koji dobar savjet za podijeliti s nama?

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Hvala pametnjakoviću.

Ne znam šta ti je fila kriv. Hajde reci nešto hrki ako smiješ

13 godina
MRSKI kaže...

Fila i ja smo stari frendovi i njemu mogu reći svašta, kao i on meni.

Hrku ne poznajem pa nemam muda.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
MRSKI kaže...

Fila i ja smo stari frendovi i njemu mogu reći svašta, kao i on meni.

Hrku ne poznajem pa nemam muda.

Hrka ti je jedan od onih internet ratnika. Ja ga poznajem osobno i manji je od makovog zrna....

13 godina
MRSKI kaže...

Hrka ti je jedan od onih internet ratnika. Ja ga poznajem osobno i manji je od makovog zrna....

Što ti mene huškaš na čovjeka?!

[19xx] 4ntraks
11 godina
MRSKI kaže...

Pazi se.Znam di zivis.

bf4: [G] hrka11
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 10:25 (hrka11).
16 godina
fila2208 kaže...

Kao Mira ti si vladar svojih mirrora i stavljaš i kontroliraš oba. Ne stavljaš prerano i čuvaš se twitcha. Ostavljaš li lufta za kroz zid pucat, ili otvaraš samo ti, ili teammate uz naglasak da otvara mirror.

Probao večeras par partija, izuzev jedne di se nismo shvatili pa mi kolega leđa otvorio, mogu reći preugodno iznenađen koliko je svježine donijela u igru i odmah mi postala jako draga.

ontopic:

kojeg operatora mainate, ja igram što treba, ali vidim da radi toga ispaštam. Ekipa si uzme odmah carrye i solere, ja tačera ili probijača pa pušim rac. Sad gledam šta da počnem mainat njih par i samo njih igrat.

Eh, a što kad ti dođe neki shield operator?

Dosta puta je došao montagne i sa jednim šusom otvorio prozor, a iza njega napeto stoje dva operatora i gledaju. Što da stvar bude gora ako stojiš pre blizu prozora kad on pokušava onda te može knifati preko prozora. 

Uopče twitch nije problem. Recimo često se desi 1v1 ili takva situacija pa lik izglitcha prozor od mire i rokne ovoga nutra jer to lik nije očekivao.

Main su mi Thermite, Thatcher i u obrani Rook. Sad malo više igram Hibanu radi prozora od Mire. Kad nitko nikad ne želi uzeti thermitea ili thatchera, a i kad netko uzme jednog nema onoga koji bi uzeo drugoga, pa onda uvijek čekam do kraja da uzmem.

13 godina
Jack Sparrow kaže...
a i kad netko uzme jednog nema onoga koji bi uzeo drugoga, pa onda uvijek čekam do kraja da uzmem.

Ko je jamio jamio.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
8 godina
neaktivan
med1cz kaže...

Pozdrav svima,

napravio sam ovdje account kako bih malo privukao domacu R6S ekipu na jedno mjesto. Nas par ljudi koji igramo Overwatch smo odlucili napraviti Discord server za domaću ekipu koja igra Rainbow Six siege.

Ideja je da kad nas se skupi malo veća brojka da počnemo neke inhouse gameove igrat i slozit ekipe pa se prijavljivat na nesto tipa ESL Go4R6S ili samo nać ljude za neki zajednicki game.

Permalink Discorda: https://discord.gg/MkE9X3J

Evo ja bumpam discord opet :D. Neki dan smo igrali malo inhouse custom game, bilo nas je par online u tom trenutku. Ovak je to izgledalo https://www.twitch.tv/videos/121899923

16 godina
Soldier977 kaže...
Jack Sparrow kaže...
a i kad netko uzme jednog nema onoga koji bi uzeo drugoga, pa onda uvijek čekam do kraja da uzmem.

Ko je jamio jamio.

Ah kad sam se par puta opekao kad nismo imali thermitea/hibanu i thatchera. Iako se može bez njih ali olakšavaju posao za attackere.

Ovak stvari stoje.

8 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
Penairo00 kaže...
    ......

Ajde balonja dosta te...vidis da te niko ne jeb...1%.Ne trebas forsirat glupe sale i fore. I nisam taj sto mislis.

Upali tetris,ako moze bez cita i zabavljaj se,ovde neces pronaci nikog za igru,mozda jos kakvog balonju kao sto si i sam.

Prije svega idemo malo respekta bih te zamolio da pokazes ja tebe nijednom recenicom nisam uvrijedio... Rekao sam ti slobodno dodji potrgaj mi prste ( nisam to shvatio kao prijetnju). Nitko ne forsira nikakve sale, a jos manje su mi i fore glupe... Ovime kaj govoris da sam balonja najvise govoris o sebi kakav jesi. I da to si ti haha igrali smo jako puno puta i sve znas stari moj, tesko se pomiri. Ne trazim ja nikog za igru, ni vas oprost samo da se razumijemo po 100ti put. Mi u CROG-u igramo i dalje skupa i to je ona ista stara ekipa kao sa pocetka bf3. 

Uzivaj!

Pena00
15 godina
Skilledžija kaže..

Hvala pametnjakoviću.

Juče u igru ušao, već mu se ne smije ništa reći, stručnjak. 

Jack Sparrow kaže...

Dosta puta je došao montagne i sa jednim šusom otvorio prozor, a iza njega napeto stoje dva operatora i gledaju. Što da stvar bude gora ako stojiš pre blizu prozora kad on pokušava onda te može knifati preko prozora. 

Uopče twitch nije problem. Recimo često se desi 1v1 ili takva situacija pa lik izglitcha prozor od mire i rokne ovoga nutra jer to lik nije očekivao.

Main su mi Thermite, Thatcher i u obrani Rook. Sad malo više igram Hibanu radi prozora od Mire. Kad nitko nikad ne želi uzeti thermitea ili thatchera, a i kad netko uzme jednog nema onoga koji bi uzeo drugoga, pa onda uvijek čekam do kraja da uzmem.

Kao prvo on mora skinut štit, kao drugo nije lako pogoditi to da otvoriš. Gledao sam neke kako pokušavaju trebalo im je. Uosltaom ako ti se štit tako šeta onda ne znam što da ti kažem. Di ti je roamer koji treba doći iza leđa? Di je c4? komunikacija?

Pričamo o nekim situacijama s terena koje su moguće jasno, ali isto tako moraš znati nositi se s njom. Nije lako, montagne je jači no ikad, ali svejedno, iznenadi ga, otvori, čučni tutni c4 van , javi da je prozor pao itd...karikram, ali može se, nije smak svijeta.

Slažem se da e glič banana, ali nije game breaker.
1v1 i ne koristiš prozore? Nezz o čem pričamo. Ja pričam o iskuniem igraču koji zna za glič i zna da ga ne smije dopustit.

Thermite tačer, vau dođi nam na ts, jer kod mene samo solo carry, a ja moram supporta igrat, pa bi mi dobro došao netko tko će igrat konkretnog operatera 

evo i mojih brojki, tačer se visoko popeo, s time da mainam sad sldge i twitch dosta.
def rook jasno, s time da će mira ić gore a od bandita sam odsutao, ne mogu smirit njegov mp7 nikako

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 13:56 (fila2208).
16 godina
fila2208 kaže...
Skilledžija kaže..

Hvala pametnjakoviću.

Jack Sparrow kaže...

Kao prvo on mora skinut štit, kao drugo nije lako pogoditi to da otvoriš. Gledao sam neke kako pokušavaju trebalo im je. Uosltaom ako ti se štit tako šeta onda ne znam što da ti kažem. Di ti je roamer koji treba doći iza leđa? Di je c4? komunikacija?

Pričamo o nekim situacijama s terena koje su moguće jasno, ali isto tako moraš znati nositi se s njom. Nije lako, montagne je jači no ikad, ali svejedno, iznenadi ga, otvori, čučni tutni c4 van , javi da je prozor pao itd...karikram, ali može se, nije smak svijeta.

Slažem se da e glič banana, ali nije game breaker.
1v1 i ne koristiš prozore? Nezz o čem pričamo. Ja pričam o iskuniem igraču koji zna za glič i zna da ga ne smije dopustit.

Thermite tačer, vau dođi nam na ts, jer kod mene samo solo carry, a ja moram supporta igrat, pa bi mi dobro došao netko tko će igrat konkretnog operatera 

Pa kako da dođe lik iza leđa na house mapi u garaži? Ili na svim mapama koje imaju vanjski zid koji se može razbiti, a da ne možeš flenkati bez da budeš spotan. Nije uopće problem kad je nutra, nego kad mira postavi svoj prozor na vanjski zid pa te prcaju.

Nitko nije niti rekao da je game breaking, samo da je Mira radi toga malo oslabljena jer neki iskorištavaju taj glitch. I nisam rekao za sebe, nego neki dan mojeg random lika tako pokosio protivnik, lik se otvorio prozor i izrokao našega u kutu. Kad je ovaj skužio što se dešava, jer očito nije znao za glitch, već je bio mrtav. :)

Pirat ima season pass i postavljao nam te prozore, i rasturao ih on, a i mi drugi preko tih prozora. Velim samo što taj glitch par puta pokvario dojam jer sam se prvi put začudio kako je strgao iz prvog šusa i skoro me ubio. Prvo mislio twitch je to otvorio, ali kasnije shvatio da je glitch. No, ali može se to ispriječiti tako da ne postavljaš prozor na vanjske zidove, do kad ne poprave :)

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa kako da dođe lik iza leđa na house mapi u garaži? Ili na svim mapama koje imaju vanjski zid koji se može razbiti, a da ne možeš flenkati bez da budeš spotan. Nije uopće problem kad je nutra, nego kad mira postavi svoj prozor na vanjski zid pa te prcaju.

Nitko nije niti rekao da je game breaking, samo da je Mira radi toga malo oslabljena jer neki iskorištavaju taj glitch. I nisam rekao za sebe, nego neki dan mojeg random lika tako pokosio protivnik, lik se otvorio prozor i izrokao našega u kutu. Kad je ovaj skužio što se dešava, jer očito nije znao za glitch, već je bio mrtav. :)

Pirat ima season pass i postavljao nam te prozore, i rasturao ih on, a i mi drugi preko tih prozora. Velim samo što taj glitch par puta pokvario dojam jer sam se prvi put začudio kako je strgao iz prvog šusa i skoro me ubio. Prvo mislio twitch je to otvorio, ali kasnije shvatio da je glitch. No, ali može se to ispriječiti tako da ne postavljaš prozor na vanjske zidove, do kad ne poprave :)

Moj kukibald, pa nisi nikad otvorio prozor na kičenu i pao iza garaže i flankao ih s ove planete. Da, spotan si ubrzo, ali možeš ih pošteno samljeti. Daj razmišljaj van gabarita :)

Jebga, kriv je team koji ne komunciira. Ja izružim svakog na voip dok mi ne odg, onda mu kažem, use voip, jer ne mogu izdržati da ti ne odg na voip, pa vidim da ga imaju i mogu koristiti pa se ohrabre.

Žalosno je što već tjedan dana bez hotfixa to stoji ali dobro.

13 godina
fila2208 kaže...

S obzirom da je Mira tek od prošlog tjedna u funkciji onda smo po tom pitanju isti level :P

Ma imao sam dvaput situaciju s tim jebenim staklom i sad čim vidim da ga netko stavi, ja bježim od toga k'o ovca od noža.

1. situacija - stanem fino na prozor i gledam kako likovi ulaze u zgradu i svojima govorim gdje je tko i što se događa.

Nemam namjeru otvarati prozor, nego ga koristim za nadgledanje.

Odjednom doleti projektil od Ash i ne razbije staklo, ali meni napravi 51 damage WTF?!?!??!

Malo se odmaknem jer pretpostavljam da će ovaj ponovo rokat, a na staklo dolazi Blackbeard, mazne po staklu i razbije ga i rokne me k'o budalicu.

2. situacija - ostanem 1 na 1 s likom i ja sam zbuksan kod objectivea.

Imam stakla na dva zida i gledam ga iznutra i čekam što će napraviti.

Ne žuri mi se nigdje, njemu je ostalo 20-tak sekundi i uopće nemam namjeru razbijati staklo i otkrivati poziciju.

Lik dođe, odvali po staklu, razbije ga i ubije me k'o zeca.

Tada još nisam znao za glič - prvi put sam to doživio i lik me uhvatio totalno nespremnog.

U prvoj situaciji sam bio svjestan gliča, ali me sjebo ovaj s Ash pa mi je poremetio koncentraciju i učinio me nervoznim :)

BTW

Ja nemam Miru, a prvo ću kupiti Šakala pa se nadam da će dok ne skupim pare za Miru riješiti taj glič.

[19xx] 4ntraks
16 godina
fila2208 kaže...

Moj kukibald, pa nisi nikad otvorio prozor na kičenu i pao iza garaže i flankao ih s ove planete. Da, spotan si ubrzo, ali možeš ih pošteno samljeti. Daj razmišljaj van gabarita :)

Jebga, kriv je team koji ne komunciira. Ja izružim svakog na voip dok mi ne odg, onda mu kažem, use voip, jer ne mogu izdržati da ti ne odg na voip, pa vidim da ga imaju i mogu koristiti pa se ohrabre.

Pa jesam, ali to mogu napraviti noobekim koji su level 20. Ali kad igraš ranked sa gold pa čak i silver ekipom uvijek jedan čeka baš na taj prozor. Mislim pa nisu ljudi budale, i sam gledam taj prozor jer je to već stari trik za ubijanje :)

13 godina
Rainbow Six Siege

A evo moje....

Totalno mi je svejedno s kojim operaterom ću igrati, ali mi je Ash najdraži radi brzine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

U prvoj situaciji sam bio svjestan gliča, ali me sjebo ovaj s Ash pa mi je poremetio koncentraciju i učinio me nervoznim :)

Stari se jebi ga 

15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Pa jesam, ali to mogu napraviti noobekim koji su level 20. Ali kad igraš ranked sa gold pa čak i silver ekipom uvijek jedan čeka baš na taj prozor. Mislim pa nisu ljudi budale, i sam gledam taj prozor jer je to već stari trik za ubijanje :)

Izenandio bi se koliko taj stari trik upali jer ljudi misle ono pa nije nitko lud...pa to svi znaju...:)
zato kad si attacker onda claymore na vrata justin case :)

11 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Bila je jedno vrijeme na Steamu neka 'orkljaštena' verzija igre za malo para. Ne mogu sad to naći pa me zanima je li to bilo samo privremeno ili još uvijek postoji?

Kao, dobio si samo par operatera a ostalo si morao grindat ili tako nešto. 

0 0 hvala 0
16 godina
blowfish_cro kaže...

Bila je jedno vrijeme na Steamu neka 'orkljaštena' verzija igre za malo para. Ne mogu sad to naći pa me zanima je li to bilo samo privremeno ili još uvijek postoji?

Ne isplati se, previse grindanja, a normalni game je za 50 kn kod rusa(nije region locked,ali je na ruskom uz minimalnu promjenu file-ova bude na engleskom)

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 15:29 (dado16).
11 godina
neaktivan
dado16 kaže...
blowfish_cro kaže...

Ne isplati se, previse grindanja, a normalni game je za 50 kn kod rusa

Ja bi na Steamu 

Ali našao sam gift na g2a za 20€ pa ću to uzet. 

16 godina
dado16 kaže...
blowfish_cro kaže...

Ne isplati se, previse grindanja, a normalni game je za 50 kn kod rusa(nije region locked,ali je na ruskom uz minimalnu promjenu file-ova bude na engleskom)

Bolje ne radiiti ovo. Vidiš da su ljude počeli banirati jer su mjenjali file-ove u igri. Istina da je 50kn malo, ali opet da ih ne baci u vjetar. Imaš igru po 20-25 eura.

A ona verzija za 15 eura je bila dostupna samo kao neka promotivna akcija i to je trajalo 2 tjedna. Zvalo se nešto kao starter pack. I u glavnom se svodilo na to da doviješ 8 operatora besplatno, a ostale je teži grind.

12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
dado16 kaže...
blowfish_cro kaže...

Bolje ne radiiti ovo. Vidiš da su ljude počeli banirati jer su mjenjali file-ove u igri. Istina da je 50kn malo, ali opet da ih ne baci u vjetar. Imaš igru po 20-25 eura.

A ona verzija za 15 eura je bila dostupna samo kao neka promotivna akcija i to je trajalo 2 tjedna. Zvalo se nešto kao starter pack. I u glavnom se svodilo na to da doviješ 8 operatora besplatno, a ostale je teži grind.

vratili su to natrag, cijena je 14.99e

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
16 godina
Jack Sparrow kaže...
dado16 kaže...
blowfish_cro kaže...

Neznam, moj frend vec dosta dugo igra sa tim ruskim i nikakvih banova nema...legit je

battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
Jel se nekom desilo da mu pelete od Hibane "pojedu" prozor ili vrata? Znači običan drveni prozor...bez ojačanja od Castlea. Probao onako detonirati bezveze i ništa. Mislim da je u istoj rundi bila rasprava jer je jedan teammate vidio djelomično razbijen a drugi full razbijen prozor.

Igra definitivno ima svoj život 😊
You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zero2 kaže...
Jel se nekom desilo da mu pelete od Hibane "pojedu" prozor ili vrata? Znači običan drveni prozor...bez ojačanja od Castlea. Probao onako detonirati bezveze i ništa. Mislim da je u istoj rundi bila rasprava jer je jedan teammate vidio djelomično razbijen a drugi full razbijen prozor.

Igra definitivno ima svoj život 😊

Još samo reci da igraš na konzoli i ima totalno da se razočaram u tebe 

To za Hibanu ja nemam pojma.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice