Rage (PC, X360, PS3, Mac) zaključana tema

poruka: 308
|
čitano: 49.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Rage (PC, X360, PS3, Mac)
Horned Reaer kaže...
skullscar kaže...
Horned Reaer kaže...

evo igrao sam je 5 minuta...od grafike se može samo rezolucija i AA mjenjati i to je to...čak ne mogu ni V Sync uključiti jer me ovo prelamanje slike živcira.

Zvuk u igri ne valja krči , a grafika je sjedi i plači, teksture su mutne, igra izgleda užasno!

naravno kad imaš radeonke, da si na geforce -nešto- igra bi radila donekle ok

ma nije imam 580gtx promjenio sam radeonke

haha {#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
16 godina
Rage (PC, X360, PS3, Mac)

PALIT GTX 460, nikakvih problema... 285.38 BETA driveri, 60 FPS-a

Teksture ne kasne, 1920x1080, 2xAA (grafička je sa 768 RAM-a) i nema onako ispranih tekstura što smo vidjeli...

Uskoro dojmovi...

VIDEO:

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 23:21 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Imam istu karticu samo s 1gb i nikakvih problema. ^^

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

uf ja nevidjeh nvidije jos od 2006 kad sam imao 7600 gt karticu,alaj ce biti sad problema na ovoj 4870X2 {#}

0 0 hvala 0
13 godina

Naravno da nema problema s Nvidia karticama, problem je kod ADM-ovih, al su to popravili s novim driverima, bio je problem u prošlim koji su bili namjenjeni BF3-u i onda je došlo do raspada tekstura u Rage-u, več možete skinut za 5000serije i 6000.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
XVII Mini kaže...

Naravno da nema problema s Nvidia karticama, problem je kod ADM-ovih, al su to popravili s novim driverima, bio je problem u prošlim koji su bili namjenjeni BF3-u i onda je došlo do raspada tekstura u Rage-u, več možete skinut za 5000serije i 6000.

a sto je sa onima 4000 serije?moze link od tih drivera

16 godina

Dakle, prvi dojmovi....

Kupujem igru! Do sada viđeno me je oduševilo, atmosfera, igrivost, fantastiči pokreti kao i animacije NPC-ovaca! Sa grafičke strane igra izgleda fenomenalno! Pogotovo u pokretu, a šta ćete drugo biti u FPS žanru nego u konstantnom muvingu. Mnogo sitnih detalja u svijetu oko vas da je to odlično! Naravno da ima onih zamuljanih tekstura, ali zar ću ja u Rage-u blejat u telefon koji ne služi ama baš ničemu ili neki aparat u kojem se nalaze čokoladice! Sve to u pokretu stvarno izgleda fantastično!!

Ako izađe HD tex pack dobro, ako ne opet dobro! Dobar posa Đžoni...... Bio sam skeptičan čitajući komentare i gledajući sve te grafičke "gličeve", ali ipak smo dobili najbolji FPS ove godine.

Btw, ove slike su užasno loše kvalitete jer su teksture u samoj igri mnogo oštrije i detaljnije!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 23:44 (doktor1).
Moj PC  
5 0 hvala 4
16 godina
protjeran

Ma znao sam da će ID to dobro odradit, sad sam nestrpljiv jer moram čekat da mi dođe igra iz UK.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hvala gospodinu Crmaku na odlicno optimiziranoj igri za ATI kartice. Zelim mu da se popikne na kontroler svog Xfakin boxa i razbije barem 2 sjekutica. I ako jos jednom vidim nakon uvodne animacije "Press enter", radim harakiri... J....e ih usrane konzole!

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sova kaže...

Hvala gospodinu Crmaku na odlicno optimiziranoj igri za ATI kartice. Zelim mu da se popikne na kontroler svog Xfakin boxa i razbije barem 2 sjekutica. I ako jos jednom vidim nakon uvodne animacije "Press enter", radim harakiri... J....e ih usrane konzole!

Zahvali se ATI-evoj "odličnoj" podršci za Open GL. Čak ni neke starije igre ne rade zbog roga. (American McGee's Alice npr.)

(ne kažem da iD ne snosi baš nikakvu krivnju)

13 godina
neaktivan
Sova kaže...

Meni igra radi odlično kad sam stavio rage preformance driver, nikada ne pada ispod 60fps-a i texture vise ne iskaću. Sa driverima od battlefielda 3 jedva je radilo na 20fps-a.

16 godina
neaktivan
Segata kaže...
Sova kaže...

Meni igra radi odlično kad sam stavio rage preformance driver, nikada ne pada ispod 60fps-a i texture vise ne iskaću. Sa driverima od battlefielda 3 jedva je radilo na 20fps-a.

Ali ti driveri ne rade apsolutno ništa na 4xxx seriji Radeonki. Štoviše, čak mi smanje FPS. Moram čekati finalnu verziju. >.>

14 godina
protjeran
Sova kaže...

Ti se trebaš liječiti u nekoj ustanovi.................od RAGE-a

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 4:06 (Kora).
15 godina
odjavljen

J*bate... DL speed-17kb/s  UP speed-25kb/s    preuzeto 330mb,   poslano 750mb     {#} a dobar tracker (IPT)..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kule_zg kaže...
Zvekan kaže...

Meni radi sasvim ugodno radi na mojoj konfi, na 1920x1080, 2xAA....jedino teksture povremeno kasne ali stvarno par milisekundi, ako se ne koncentrira na to, uopće ne zapaziš!

To je valjda stvarno samo sa Radeonkama veći problem....

Ok, a kak si zvuk sredio?

Kaj ne valja sa zvukom????? Meni sve najnormalnije radi!

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
16 godina
Kora kaže...
Sova kaže...

Ti se trebaš liječiti u nekoj ustanovi.................od RAGE-a

Vec se ljecim, bez brige...  Nego bas me zanima kako bi bilo da kupis auto u salonu i nece ti skretati u desno, pa se ti zalis, a oni u salonu ti vele da je to privremeno, da podrska za skretanje u desno stize kroz koji tjedan... Kupujemo usrane poluproizvode koji su optimizirani za jos usranije konzole i to u meni izaziva RAGE.

16 godina
neaktivan

Skidao 18gb, otpakiravao pola sata, instalirao par minuta, uživio se kao malo dijete vidjevši filmić kad ono -20 fps-a. Instalirao sve najnajnovije drivere koje je ATI izbacio, ali ništa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Do Božića, kad je namjeravam kupiti, sve će ovo biti ispeglano. Tako da - BMK! {#}

Znaći ovaj Božić će biti ispunjen post-apokaliptičnim duhom :)))))

2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

prestao sam skidati upravo zbog toga sto jos nema pravih drivera za seriju 4000 radeon kartica,pa sto i za njih nisu ibacili fix!Šta ja sad moram radi njih kupovat novu karticu ma evo im na ovo{#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

prestao sam skidati upravo zbog toga sto jos nema pravih drivera za seriju 4000 radeon kartica,pa sto i za njih nisu ibacili fix!Šta ja sad moram radi njih kupovat novu karticu ma evo im na ovo{#}

pa trazi novac nazad ;-)

13 godina
neaktivan
zoran010 kaže...
Sova kaže...

Zahvali se ATI-evoj "odličnoj" podršci za Open GL. Čak ni neke starije igre ne rade zbog roga. (American McGee's Alice npr.)

(ne kažem da iD ne snosi baš nikakvu krivnju)

1. Ovo je zapravo dobar potez Carmacka jer će sada natjerati AMD da počne koristiti open GL, tako ce indie developerima olakšat posao i bla bla...

2. Ono što mene muči je to da sad moram čekati na poštene drivere od amd, pa tek onda {#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
16 godina
protjeran
Mr.greenx kaže...
zoran010 kaže...

1. Ovo je zapravo dobar potez Carmacka jer će sada natjerati AMD da počne koristiti open GL,

Loš potez, jer zanemaruju 40% PC tržišta.

13 godina
neaktivan
memulica kaže...
Mr.greenx kaže...
zoran010 kaže...

1. Ovo je zapravo dobar potez Carmacka jer će sada natjerati AMD da počne koristiti open GL,

Loš potez, jer zanemaruju 40% PC tržišta.

Mislim da na duže staze nije (ovako kratkoročno je, tj. trenutno sada kod ove igre jest) ali ajde mi reci koliko puta do sada su radeonke imale problema a da ovi s nvdijama nisu i svaki puta bismo mi čekali nekakve zakrpe ili ti ga "hot fix"-eve!

Sada bi se trebale dogoditi 2 stvari ili da studiji počnu pretežno razvijati(optimizirati svoje igre za amd) a to se neće dogoditi, ili da amd popusti((no to se isto tako neće dogoditi, nego će raditi nekakve hot fixeve i poludrivere) jer mora se znati da se sve vrti oko para)

14 godina
protjeran

dal je igrao ko kakva je igra?

o ćemu se radi:)

neda mi se na you tube{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Pa prema tome kak se igra ponaša, ja mislim da će biti potrebno puno više nego optimizirani driveri.

Igra prekasno učitava teksture i zato dolazi do pada performansi i trzanja

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...
M_dipl. kaže...

Do Božića, kad je namjeravam kupiti, sve će ovo biti ispeglano. Tako da - BMK! {#}

Znaći ovaj Božić će biti ispunjen post-apokaliptičnim duhom :)))))

Svim na zemlji mir veselje (i pokoji malo veći asteroid :)))

Dinamo živi vječno
13 godina
neaktivan

E ekipa jel bi mi itko mogao stavit neki dobar link za download igre jer sam pokusavao na tpb-u i mnogim drugim stranicama,a tamo sve spori downloadi koje se nikako ne isplati cekati....pa ako neko zna neku dobru stranicu il nes nek stavi link bio bi mu jako zahvalan jer igra mi se strasno svida i ubio bi se da je propustim tj. ne isprobam.

1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

E ekipa jel bi mi itko mogao stavit neki dobar link za download igre jer sam pokusavao na tpb-u i mnogim drugim stranicama,a tamo sve spori downloadi koje se nikako ne isplati cekati....pa ako neko zna neku dobru stranicu il nes nek stavi link bio bi mu jako zahvalan jer igra mi se strasno svida i ubio bi se da je propustim tj. ne isprobam.

Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.

I only buy Intel sry AMD fanboys.
16 godina

Vidi se da si pročito pravila na ovom forumu...

A to što ne radi na AMD karticama..... a jbga {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

okkk sorry...novi sam na forumu...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: