Rage (PC, X360, PS3, Mac) zaključana tema

poruka: 308
|
čitano: 49.132
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Rage (PC, X360, PS3, Mac)

Stvarno ste borning već. Stvarno neznam šta moderatori tu rade, U f1 2011 temi tri stranice tlačenja oko SAFET CARTA, ovdje već tri stranice bezveznog prepiranja. Užas....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

skinia san driver za ati ka optimizacija ragea ali opet mi ucitava teksture i ka da mi je na low stavljeno neznam di na hight stavit inace imam ati 5700

0 0 hvala 0
15 godina

Moderatori valjda igraju BF3 betu {#}

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Rage (PC, X360, PS3, Mac)
Commandos88 kaže...

skinia san driver za ati ka optimizacija ragea ali opet mi ucitava teksture i ka da mi je na low stavljeno neznam di na hight stavit inace imam ati 5700

meni ovi driver radi savrseno http://downloads.guru3d.com/AMD-Catalyst-11.9-[RAGE-Driver]-(8.892.3-October-3)-download-2800.html

samo sto mi se lomi malo slika kad okrecem a mislim da je to do vertical synca.To cu pokusati rijesiti sa ovim config fileom sta je skullstar postao.

14 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...
Commandos88 kaže...

meni ovi driver radi savrseno http://downloads.guru3d.com/AMD-Catalyst-11.9-[RAGE-Driver]-(8.892.3-October-3)-download-2800.html

samo sto mi se lomi malo slika kad okrecem a mislim da je to do vertical synca.To cu pokusati rijesiti sa ovim config fileom sta je skullstar postao.

link ti neradi ja san skinia ovo : http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU121AMDCatRagePerfDriver.aspx

neznam kako grafiku na hight stavit :(

15 godina

Evo ja kažem da ove slike sve govore o kvaliteti jedne igre koja je izašla koncem 2011 godine a FAR CRY 1 je imao bolju grafiku i teksture..Doom je bolje izgledao.. Kud ovo vodi ja nemam riječi! Igru neću ni igrati više jer mi ni zvuk ne radi sve krči. Nebo i oblaci se uopče ne miču več su jedna obična jpg slika.

I Ovo je potpisao ID software cccc? ..razočaranje teško. Ne teško nego toliko u toj mjeri da mi nije jasno što se toliko brukaju

PS: Kako je moguće da na gamespot i ign govore kako je ovo najbolja grafika do sada? Tu se netko gadno posvađao sa mozgom

ja sam mislio da se netko šali... ja sam mislio da se netko šali...
ova cijev je fascinantna ova cijev je fascinantna
a tek ovi kablovi na zidu kako su cool a tek ovi kablovi na zidu kako su cool
Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Horned Reaer kaže...

Evo ja kažem da ove slike sve govore o kvaliteti jedne igre koja je izašla koncem 2011 godine a FAR CRY 1 je imao bolju grafiku i teksture..Doom je bolje izgledao.. Kud ovo vodi ja nemam riječi! Igru neću ni igrati više jer mi ni zvuk ne radi sve krči. Nebo i oblaci se uopče ne miču več su jedna obična jpg slika.

I Ovo je potpisao ID software cccc? ..razočaranje teško. Ne teško nego toliko u toj mjeri da mi nije jasno što se toliko brukaju

PS: Kako je moguće da na gamespot i ign govore kako je ovo najbolja grafika do sada? Tu se netko gadno posvađao sa mozgom

ma varas se grafika je stvarno top ali tebi je i sto na low namsiteno meni smeta sto se sad moram jebat s razinim glupostima da stavim na  max grafiku umisto da su to rijesili jednostavnije u igri ka sto bi bilo normalno da biras sam koju os neznam cemu ovo sve ???

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice