Igra je postala super.
Jest da su misije sve tipa kolji i uništi ali ej to zabavno.
Nisu mogli staviti crysis grafiku jer ovdje je toliko veliki grad toliko ljudi i eksplozija,vozila,krvi...
Igra je postala super.
Nisu mogli staviti crysis grafiku jer ovdje je toliko veliki grad toliko ljudi i eksplozija,vozila,krvi...
Igra je postala super.
Ja sam skinio prototype, ali jos samo moram saznati kako cu instalirato s daemon tools.
Ja sam skinio prototype, ali jos samo moram saznati kako cu instalirato s daemon tools.
Zna li tko jel bi mi radilo na laptopu?
Core Duo T2050 1.6GHz, 2GB DDR2, mobility x1600 256mb
A na kompu?
igra me jakooooo podsjeca na assasins creed iako je puno igrivija...meni radi na max, 4x aa bez trzanja...
igra me jakooooo podsjeca na assasins creed iako je puno igrivija...meni radi na max, 4x aa bez trzanja...
Svaki čovjek ima drukčiji problem .
Eto ja nemam nikakvi problem.
Zvuk normalno radi.
AAAAAAAAAAAA što se tiće dosade pa baš i nema jer svaki put si dodam neki novu moć pa je siprobavam na nevinim civilima :).
I dobro mi je kaj moraš puno tipki koristiti.
Ja imam error, znam da vi koji ste skinili igru skinili ste od razora 1911, i ja sam i sad kad crackam niti mi uđe pise mi onaj send i dont send error. Jeli iko zna??!!
Prešo igru i nije loša isplati se igrat
I ja sam iz prve mislio da mi zvuk ne radi ali treba dosta jako pojačat pa se čuje
JA imam igru isto od razora 1911 i nema nikakih problema.
igricu upravo skidam i jedva cekam da je uvatim playati ,izgleda mi jako zabavna hehe
Prešo igru i nije loša isplati se igrat
I ja sam iz prve mislio da mi zvuk ne radi ali treba dosta jako pojačat pa se čuje
Kaže minimum system requirments
Intel e7400/ azhlon x2 3800+
loool
e7400 je 3x jači od x2 3800+
upravo skidam igru na 64%mi je pa cemo vidjet kaj ce iz toga izac
Grafika je solidna ima lijepih efekata i dosta krvi :D
idem polako sa prelazenjem nevolim kad prodjem igru nabrzaka a neznam tko je tko.
Skinuo sam danas igru i igrao 2-3 sata i igra je super... Moram igrati na medioum i grafika je solidna. Došao sam do 4 misije ali sam dosta free roamo i išao po bazama u ubijao vojnike i obicne civile(free roam je jako zabavan). Ovo je jedna od boljih igara i mislim da nece otici u zaborav bar ne kod mene. Zvuk mi normalno radi. I jedna od boljih stvari mi je ono letenje po zraku, isto tako mi je dobro kada odeš do vojnika i shapeshiftaš se u njega(tipka f+tipka e) i onda hodaš po vojnoj bazi neopaženo.
Igra mi izgleda obecavajuce, ne kao igra o kojoj cu razmisljati sljedece 2 godine trazeci metaforicke poveznice s stvarnim svijetom ( :D ), vec kao "neobavezna zabava"(lol), koljacina bez previse smisla. Upravo je "nabavljam", te me zanima je li sp3 (kod xp-a) zaista potreban, ili igra radi i s sp-om 2?
ja igram igru i ok mi je... ono čisto da se izludujem poslije cod4... XD al jedino nikako da skužim kako da mi zvuk proradi... nemam pojma šta da radim.. naravno verzija 1911--XD ako možete pomoć slobodno me pm
Zna li netko kako napraviti devastator attack? (imam critical mass)
Hmmm...evo baš dolazim s isprobavanja igre....
Moj dojam?
Ništa posebno. Zabavno na trenutke, puno moći i tih svarčica, kul je ići okolo po zgradama i skakati, ali to je to.....
Od priče ništa....svaka misija; pobij ove, ubi ove, uništi ovo, čak je jednom bilo i pobjegni :O
Igra je dobra za špilat kad se nema što raditi, ali ništa više......
Inače sve radi bez problema na max postavkama...
Zna li netko kako napraviti devastator attack? (imam critical mass)
Ja imam problem, znam da je mnogo vas skinilo od razora i instaliralo preko daemon tools, i ja sam. I meni poslije trazi crack no to nije bitno jer to znam. Odmah mi se poslije onda pojavi onaj send i dont send error. Stavit cu Screenshot, ali ne znam hoce li iz prve. Isti problem imam i za overlord, potpuno isti i od razora je.
Igra ja loša. Čisti port sa konzola i to uništava gaming po ko zna koji put (sjetite se novog GTA). Loša priča, grafika i smo jurcaš okolo ko debil i sakatiš sve pred sobom. U New Yorku naravno. A možda je problem što sam neki dan završio Mass Effect pa su mi mjerila drastično skočila....
Igra ja loša. Čisti port sa konzola i to uništava gaming po ko zna koji put (sjetite se novog GTA). Loša priča, grafika i smo jurcaš okolo ko debil i sakatiš sve pred sobom. U New Yorku naravno. A možda je problem što sam neki dan završio Mass Effect pa su mi mjerila drastično skočila....