Da ste proizvođač igara, kakvu igru bi napravili?

poruka: 280
|
čitano: 54.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Da ste proizvođač igara???

Dok god ne bude neki domaci studio toga uhvatio nista necemo vidjeti na tematiku naseg rata.

Cinjenica je da ima daleko veci broj ratova koji su globalnoj populaciji zanimljiviji i vise znaju o njima.

Ipak tu je zaljevski rat,prvi i drugi svjetski,vjetnamski... Samo ti ratovi su vjecna inspiracija,da ne spominjem dalje niz.

I tu je problem susjedskih odnosa. Zamislite kakva bi bila reakcija da naprimjer Cro Team napravi igru di vi kao hrvat ubijate srbe.

To bi ipak bilo dosta osjetljivo posto od ovoga rata nije proslo 30 ili 50 godina.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Da ste proizvođač igara???
Pa Danny, ni u BC2 SP ne igraš na drugoj strani, igraš na strani 'napadnutih', amerikanaca, pa ni u toj 'našoj' igri nije potrebno stavljat misiju 'Destroy Vukovar and Dubrovnik', nego samo 'Defend Vu. and Du.'
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Nalazim se na: m.bug.hr /// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
15 godina
neaktivan

a dobra je igrica za domovinski rat ali treba sve u detalje,,,znaci svaku brigadu napraviti,ti mozes birati u kojoj brigadi,Oruzija kao u domovinskom ratu,tenkovi,avioni,minobacači,topovi i sve ostalo........To bi bila dobra igrica...Ali treba biti grafika bolja od batllefield bad company 2

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
@freak,
Pa u novom CODu i BCu rusi napadaju amerikance, pa ih to isto puno ne 'dira'...
Ne bi trebalo biti to 'osjetljivo', jer nadam se da su se srbi promijenili, da smo zakopali ratnu sjekiru....
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Nalazim se na: m.bug.hr /// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

a dobra je igrica za domovinski rat ali treba sve u detalje,,,znaci svaku brigadu napraviti,ti mozes birati u kojoj brigadi,Oruzija kao u domovinskom ratu,tenkovi,avioni,minobacači,topovi i sve ostalo........To bi bila dobra igrica...Ali treba biti grafika bolja od batllefield bad company 2

Da, slažem se!

15 godina
neaktivan

Samo da dodam..treba i bosance dodati u igru..misija defended srebrnica (defended sre)

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
@freak,
Ne bi trebalo biti to 'osjetljivo', jer nadam se da su se srbi promijenili, da smo zakopali ratnu sjekiru....

Nismo,LOL!

The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Šef kaže...
@freak,

Nismo,LOL!

Hehehehe 

harry
15 godina
protjeran
Tema je jos dosta friska,a mozda i nije.tesko da ce se igra te tematike ubrzo dogodit jer su tu dobro susjedski odnosi,nasa sugava politika i nedostatak novca(kupovali bi je samo hrvati,jedino kad bi bila fantasticna onda bi mogla i dalje).
Zasto se teme o thompsonu brise a teme tipa "pc-mac" ne?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Šef kaže...
@freak,

Ma generalno je sjekira mozda zakopana,ali ipak bi bilo dosta osjetljivo za veci dio populacije.

Ali kladim se da dosta njih ima koji nisuIzlanuo se

15 godina
neaktivan

A treba dodati Ono Brkate srbe,,,centike,,,,i defended srebrnica.......defended vukovar..... itd

harry
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

I takodje treba dodati,Karadjica,mladica i milosevica,,arkana i sve ratne zlocince...I treba biti veoma tuzno...Nesto kao Ono i am alive svaku minutu moras odigrat i gdje god stanes odatle i nastavis

harry
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
@freak,

A zašto onda ne napraviti Domovinski rat sa Srpske strane?

To ne valja jelda? Nije zanimljivo?

Novi COD je imaginaran i nije rađen po nekoj šabloni kao ni BF.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
protjeran
Ono zadnji nivo je "oluja", ti ulazis u knin. Adrenalin

sve vojne operacije,nasi ljudi,generali,i tuđman ljubi hrvatsku zastavu.
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
protjeran

2 puta sam sanjao(ali ne zaredom) da sam napravio igru koja je bila jako popularna.Mozda to nesto znaci.

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Srbi domovinski rat ne zovu tako nego gradanski rat.neka rade.neka pokazu kolko su ljudi poubijali i sta su napravili.

Ima i dobrih srba.nemojte me krivo svatit
Zasto se teme o thompsonu brise a teme tipa "pc-mac" ne?
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

SAmo vi mastajte...a sa bosanske strane..otisla u zaborav..........................Neodlučan

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Handball 2010!! ili ti ga Rukomet 2010 Hrvatska bi bila najjaca momcad u igri! a na karabaticem bi napravio gomilu bug-ova hehe

Domovinski rat nezainteresiranost! mal narod, istog jezika, iste religije amerikac bi se piato koji je ovo k... domovinski rat je bio za nas zapamcen ali za druge samo još jedan rat na balkanu

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ajde dosta o ratu sad.

@ Sk8... Već godinama si želim neku dobru igru rukometa. Nikako da izađe nešto slično. Ono malo šta ima tolko je loše da je to strašno.

Definitivno rukomet.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Šef kaže...
@freak,

Neka naprave... Ali oni su nas napali, ne mi njih... Mi smo se branili

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ajde dosta o ratu sad.

@ Sk8... Već godinama si želim neku dobru igru rukometa. Nikako da izađe nešto slično. Ono malo šta ima tolko je loše da je to strašno.

Definitivno rukomet.

da ima par flash igrica koje su katastrofa...nebi bilo loše da se croteam-ovci pozabave time.

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina

Ja bi napravio star wars racer 2 ili neku utrku slicnu toj igri tako da nakon ne znam ni ja nakon koliko godina mogu odigrati neku utrku, a da nije need for speed ili da mi trebaju volani i ne znam ni ja sto da igrao neku utrku.

I obavezno RPG na temu divljeg zapada sa borbom na poteze, tako nesto ja mislim nikad nije napravljeno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Šef kaže...
@freak,

Nismo,LOL!

A što čekate?Osmijeh

16 godina
neaktivan

Ne pitaj mene. Sta ja znam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...
Šef kaže...
@freak,

Valja. Slazem se. Ali htio sam reci nije isto radit rat amerikanci protiv rusa posto je to je vec sablon za igre.

Ovo je ipak osjetljivije bez obzira bio ti na strani srba ili hrvata. Mislim da bi jos gore bilo da se napravi igra di se medusobno ubijamo sa slovencimaSmijeh

Kod nas je jedna prepreka mentalitet odnosno moralna smo zemlja ( katolicka) necu ulazit u rasprave o tome posto sam ateist.

Ali cinjenica je da su Marilyn Mansona svim silama htjeli zabranit da dode u drzavu,da je don kacunko izjavio da je metallica sotona itd...

Ne bih se cudio da lady gagu zabrane. A ne jos otvoreno pozivanje na zabavu u obliku medusobnog ubijanja srba-hrvata.

Sigurno ste culi za onu novu pucacinu gdje se radnja trebala odvijati u iraqi i imalo je neke poveznice sa mucenjem itd... I odmah su usljedile zabrane.

Ne mogu se sjetit imena,ali Amerikanci kao totalno slobodan narod su ga zabranili. A u biti je taj prozivod cista fikcija i zabava.

Kod nas je godinama trebalo da glumci pocnu psovat u filmovimaSmijeh

15 godina
odjavljen

Ja bi proizveo igru u kojoj je glavni zadatak biti moderator na (Bug) forumu i borba protiv nemilosrdnih korisnika i njihovih jadnih i nevažnih problema :-)

Nemam 14 godina
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Ja bi proizveo igru u kojoj je glavni zadatak biti moderator na (Bug) forumu i borba protiv nemilosrdnih korisnika i njihovih jadnih i nevažnih problema :-)

haha i intro u igru bi bio ko u cobra 11...trolovi, spameri, geekovi i noobovi neprekidan zadatak za moderatore Bug.hr naši kartoni njihov su posao!!

15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Pa zato je i potrebna takva simulacija, da se ljudi educiraju....

Naravno, jer naš domovinski rat je na razini svjetskih i potrebno je svakoga educirati zar ne, možda i palesticni i izraelci i tam iz afrike da narapve igru po temama rata da bi se ti educirao? A da uzmeš knjige i čitaš tone materijala na netu ako ti je cilj edukacija o ratovima, puuuhlease ono e stfu.

15 godina
protjeran
Da ste proizvođač igara, kakvu igru bi napravili?
Pa bas bi bila baza igra o domovinskom ratu.

Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice