Da ste proizvođač igara, kakvu igru bi napravili?

poruka: 280
|
čitano: 54.869
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Da ste proizvođač igara???
Danny_HR kaže...
Šef kaže...
@freak,
Pa u novom CODu i BCu rusi napadaju amerikance, pa ih to isto puno ne 'dira'...
Ne bi trebalo biti to 'osjetljivo', jer nadam se da su se srbi promijenili, da smo zakopali ratnu sjekiru....

A zašto onda ne napraviti Domovinski rat sa Srpske strane?

To ne valja jelda? Nije zanimljivo?

Novi COD je imaginaran i nije rađen po nekoj šabloni kao ni BF.

Pa neka naprave srpsku misiju. Srbi na kraju ulaze u Zagreb, Hrvati potpisuju sporazum o prepuštanju teritorija istočno od granice VT-KA-Karlobag, a ostatak Hrvatske (koja se vidi s Katedrale) postaje Reliquie reliquiarum i to je to! U misiji s Hrvatima će se igra držati povijesnog slijeda, a sa srbima će biti imaginaran.

Pa snimljen je i film na temu "Što bi bilo da je Hitler dobio WW2"

EDIT: U ovom slučaju "Hitler" je Milošević

I tried being reasonable, I didn't like it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 12:45 (Moonwalker82).
15 godina
neaktivan

onda nek naprave kako UNPROFOR-ci dolaze ovdje i gotovo, pa onda nisi ni Hrvat ni srbin.

SVI NA EREPUBLIK --- pokažimo tko smo mi Hrvati cijelome eSvijetu! Ako hoćeš pomoći eHrvatskoj javi mi na pm, ima nas dosta s foruma!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
ja bih napravio fps u kojem ste vi njemački vojnik, i njemačka u drugom svjetskom ratu osvoji cijeli svijet
Dajem demonoid pozivnicu na pm
15 godina
protjeran

Ako ima tko zainteresirn neka se javi na PM  za izradu igre (imamo cijeeeli tim ali od viška neboli glava) Belji se. Ja kada radim igru prvo što treba imati na pameti je orginalnost i inovativnost Namigiva

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Da ste proizvođač igara, kakvu igru bi napravi

Napravio bi igru da si ti covjek koji je u gradu od gta 4 ili nesto bolje, i onda recimo dođeš na stadion s tim likom i onda se pokrene PES10 ili odeš u šumu pa se tamo igra battle field i sl. ako me kuzite XD To bi bila igra =D

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
17 godina
Danny_HR kaže...

To ko da mi naprave igru o ratu između južne i sjeverne koreje. Koga briga.

Što nije StarCraft igra o ratu Sjeverne i Južne Koreje?

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 18:41 (wyks).
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

GTA Hrvatska! Ali ne neki mod kao u SA nego bas gdje bi bila 3 grada: Zagreb, Split i ne znam mozda Zadar, Dubrovnik, Pula, Rijeka...

Who gives a shit about us....?

Ko bi to igrao...

15 godina
neaktivan

A šta ako bi mogli praviti o I. svjetskom ratu ? Cool Call of Duty: The Forgotten War ili taki neki naslov jer ljudi danas ne spominju prvi svjetksi rat baš previše XD. I domovinski rat nije loša ideja, barem bi englezi i ameri shvatili kroz kakva sranj* smo mi prolazili.Smijeh

JA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trebalo bi i napravit i igru temeljenu na NLB Ligi u košarci, s obzirom da je vrlo popularna!

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivo000 kaže...

Trebalo bi i napravit i igru temeljenu na NLB Ligi u košarci, s obzirom da je vrlo popularna!

Po čemu je to popularna?
Što je onda Španjolska liga?

15 godina
neaktivan

Doom 4 i Quake 5 sa CryEngine 2 XDDDDD

JA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

najbolje je napravit COD 7 War In Yugoslavija.Tako bi cijeli svijet igrao nas domovinski rat.Belji se

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fico_1504 kaže...

najbolje je napravit COD 7 War In Yugoslavija.Tako bi cijeli svijet igrao nas domovinski rat.Belji se

to su  Srbi željeli prikazati da se u Jugoslaviji vodio domovinski rat,pa vidiš šta im se desiOsmijeh

Acta,non verba.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 18:58 (ignislympha).
17 godina
neaktivan

Pa povijest pišu ( igre rade ) pobijednici Cool iako mislim da je tema još presvježa, Hrvatska nema dovoljno novaca za tako nešto i igra bi morala biti stvarno odlična da bi zanimala nekog iz Engleske npr.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Star Wars The Ultimate Dark Power - šta bi bilo da je vader svrgnuo cara i zdero luke-a i rebele...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Mislim da je daleko veći, tzv. ''zaboravljeni rat'' kako vi kažete, onaj na ovim prostorima, ali 1941. - 1945. Daleko više vojske i čak 5 različitih strana, omg. E to bi bilo odlično, malo rokat one bahate partizane i četnike...

Si vis pacem, para bellum.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Star Wars The Ultimate Dark Power - šta bi bilo da je vader svrgnuo cara i zdero luke-a i rebele...

Star Trek Voyager,u stilu da kapetanica janeway bude ko lara croft.

Acta,non verba.
15 godina
neaktivan

GTA Knock Down the all World.....Igerica bi se radila o otome da citav svjet propada...ljudi za komadic hljeba bi ubili sve...Napravio bi i djecu i zivotinje...Rat,Nesto kao smak svjeta ali bi ljujdi sami unistavali zemlju...Tak nesto kao sve propada i na kraju ti Spasis citav svjet (LoL) .Eh vako sada vi trebate napisati kako bi se zvao lik..kao u GTA 4 Niko belic ovdje vi izaberite kako ce se zvat,koja religija,koliko godina,crnac ili bjelac,i tako...Samo  ono kada pocnes New Game ono uvodni video...Rat izmedju Amerike,japana,iraka i rusije....Sve propada,,Nema vise nafte,pitke vode,hljeba,hrane,itd Znaci ti prezivljavas u paklu.

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

GTA Knock Down the all World.....Igerica bi se radila o otome da citav svjet propada...ljudi za komadic hljeba bi ubili sve...Napravio bi i djecu i zivotinje...Rat,Nesto kao smak svjeta ali bi ljujdi sami unistavali zemlju...Tak nesto kao sve propada i na kraju ti Spasis citav svjet (LoL) .Eh vako sada vi trebate napisati kako bi se zvao lik..kao u GTA 4 Niko belic ovdje vi izaberite kako ce se zvat,koja religija,koliko godina,crnac ili bjelac,i tako...Samo  ono kada pocnes New Game ono uvodni video...Rat izmedju Amerike,japana,iraka i rusije....Sve propada,,Nema vise nafte,pitke vode,hljeba,hrane,itd Znaci ti prezivljavas u paklu.

LOL, dakle prema tebi postoje samo 2 rase ljudi i prema tebi je Irak velika svjetska sila. ROFL

PSN: filip99
17 godina

Neku arkadnu auto "simulaciju" sa autima za one ljude prosječnog buđeta u hrv.

Dakle ne aute skuplje od 20k€ ali s puuuno tuninga

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je** ga..Ja sam to smislio u 10 sekundi i napisao ...kako cu sad ja razmisljat...Ako ima da se sta popravi nek se popravi...(a sad vidim i ja da sam pogrjeso ROFL  Nevinašce

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Neku arkadnu auto "simulaciju" sa autima za one ljude prosječnog buđeta u hrv.

Dakle ne aute skuplje od 20k€ ali s puuuno tuninga

Peglaš po Golfu II Smijeh

PSN: filip99
16 godina
neaktivan
ivo000 kaže...

Da ste proizvođač igara, kakvu biste igru proizveli?

novo izdanje Vigilante 8

15 godina
neaktivan
Ja bi igru da je cilj postat masivni troll na forumu i da svedes broj korisnika na forumu na nulu svojim zestokim trollovima.
But that's just me ;)
Nemam lijep rukopis .
16 godina
neaktivan

bila bi zanimljiva neka realnija igrica u kojoj bi se radilo o Smaku svijeta, krađama, ubojstvima i sličnome..

Ili neka igrica gdje se treba izvrsit atentat na vladu ili nesto slicno..

Apple iPhone 3GS 16GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Netko je spomenuo Cod7 Yugoslavia

Pa cim bi bio dio CoD fransize, vjerojatno bi postigao odredenu slavu.

Ja mislim da je to nevjerojatno dobra ideja. Svi vi to gledate iz perspektive "Ah, Hrvatska mala zemlja, bolji k...c svijet za nase probleme).."

NE! Upravo nesto novo, neki novy story bi postigao vecu stopu zainteresiranosti kod gamera. Upravo te maste svima fali. Ako se sjecate, prije je bilo toliko tema neobradenih, da su svaki dan izlazile nove igre. Ljudi su imali inspiraciju, a niko nije je*o grafiku 2 posto. A dns, niko ne je*e gamera 2 posto, vec oce napumpat grafiku, a kad napumpas grafiku, onda svi ti koji proizvode graficke,procesore i cili taj hardware zarade. U tome se sve i vrti - lova-lova i lova...

A obit ce im se o glavu svima to uskoro, jer ako ne zadovolje gamera.. gube slavu i novac..

E pa ja sam otisa previse u siroko, ugl moj "point" je da treba malo uvuc maste u game story neke igre. Ja mislim da bi Amere (Cak Europljane, jer mi se cini da oni vise kupuju za PC, u americi je konzola popularnija), vise zainteresirala neka nova igra , s novom podlogom. Meni nista ne fali grafici iz Call Of Duty Modern Warfare 2.

Mada sam ja jos glupi teenager, mada ce ovaj post bit zapamcen tek sto ce zauzet koji bajt u arhivi Bugovog foruma, ja sam zadovoljan sto sam bar s vama podijelio ovo misljenje.

P.S.

Jos nesto, udjite u bilo koji YouTube video koji ima veze sa Hrvatskom ili Srbijom, vidit cete ljude kako se svadaju o '91 ili cak '41-'45.. Ma ja sam poslusam ovo:

Spirit...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Igra bi bila FPS.Napravio bi ovo(evo pocetak):Igra pocinje u srednjem vijeku mrak je  i pada jaka kisa,najednom ugledate maleni bar krenete prema njemu,kada uhvatite kvaku najednom jako zagrmi.

Uđete u bar i u nemu bude puno ljudi,nakon sto zalupite vraima svi se okrenu prema vama i pocnu mucati,krenete prema komunu da se ugrijete a ljudi vam se sklanjaju s puta,sjednete pokraj kamina i sad je animacija skidate mokru maicu sa sebe i ispod maice velika posjekotina maca na prsima,ljudi se zbog nekog nepoznatog razloga uplase i nekoliko njih otiđe.

Sad opet Gameplay.Nakon sto ste se ugrijali krenete otici,ali tocno kad stanete pred vrata da izađete ispred vas uđu 4 garda koja vas vrate nazad unutra,jedan vas gard napadne(i sad bi tu bio ka neki trening),izvadi mac a vi se izmaknete macu i uhvatite garda za ruku i oduzmete mu mac i probodete ga,ljudi u baru pocnu bjezati a ostala 3 garda vas napadnu zajedno 2 vas uhvate za ruke i drze a drugi uzima nož sa stola i probode vas.

Vi padnete na pod i lezite gardovi mislu da ste mrtvi i bace vas vani na jaku kisu i otiđu.

Sutra ujutro budite se na istoj toj ulici vidite ljudima noge kako prolaze,i najednom dolazi svecenik koji vam pomaze,zamota vam ranu i smjesti vas u neku crkvicu i pita da mu prepricate sto se dogodilo...I tako bi igra zapocinjala da je radim

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 13:09 (SUPER :)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bi napravio igru tipa Mass effect 2 ali u Diablo svijetu.

Grafika, dijalozi i squad kao mass effect. A od diabla muziku, sitem nekoliko gradova, pricu i ugodaj, sistem inventorija, iteme, raznolikost neprijatelja i random prostore.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bih napravio simulator seksa. Nešto kao Starcraft II bi se prodavao, jedno izdanje za svaku vrstu. The Game:Anal edition, The Game:Oral edition, i The Game:Standard edition. Kada biste skupili sva tri dijela, otključao bi se poseban mod u igri u kojem možete imati više partnera istovremeno. Belji se

Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
RazerDinoMan kaže...

Ja bih napravio simulator seksa. Nešto kao Starcraft II bi se prodavao, jedno izdanje za svaku vrstu. The Game:Anal edition, The Game:Oral edition, i The Game:Standard edition. Kada biste skupili sva tri dijela, otključao bi se poseban mod u igri u kojem možete imati više partnera istovremeno. Belji se

Pervert....

Pinky je zakon... I ♥ π
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice