Problem kod pokretanja igre

poruka: 17
|
čitano: 2.970
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Instalirao sam Turok igru ali kod pokretanja iste čujem samo zvuk a na ekranu mi piše "video mode not supported".Bezuspješno sam pokušavao naću riješenje na forumima.Ako netko zna kako riješiti ovo zahvaljujem unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina

Vjerojatno ti je grafika preslaba, napisi sta imas i pogledaj sta igra zahtijeva kao minimum, pogledaj ako imas instaliran direct x 9.0c

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2008 2:11 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Koja je graficka u pitanju? Al prije toga probaj stavit nove drivere za graficku, ili ako si ih vec instalirao onda se vrati na stare. Nebi bilo ni lose da probaš forsirati da ti se igra upali u , recimo, 1024x768 rezoluciji. Čisti da eliminiramo takve probleme. Sretno.

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem kod pokretanja igre
autorov komentar

Konfiguracija je INTEL PENTIUM 4 3.0 MHZ,ATI RADEON HD 3850 256MB,2 GB RAM.Direct x instaliran,drivere sam probao sve i omega i atijeve, rezolucije sam isprobao sve od 800 x 600 do 1280x1024.Što se tiče zahtijevnosti igre tu moja konf.prolazi bez beda čak i preporučeno al jednostavno neće prikazati sliku.Čitao sam komentare od ljudi koji su isprobali igru i niko nema problema sa njom.

18 godina
neaktivan

Probaj podesit DX postavke: Start --> Run --> dxdiag

I probaj intalirat najnovije drivere za tvoju grafičku.

Kako da ne - How yes no
17 godina
neaktivan
autorov komentar

I to napravih al banana.Anyone HELP PLEASEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!

17 godina

Koji Turok? 1, 2, 3.....

I u opcijama pri odabiru graficke odaberi svoju graficku a ako je nema na listi, tada moras oznaciti "Unlisted".

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2008 8:50 (croart).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

http://www.turok.eu.com/uk/home.html Ja bih rado odabrao svoju grafičku samo kad bih znao gdje se odabire jer nigdje ne vidim to.

18 godina
neaktivan

jesi probao na nekom drugom kompu istu igru ??

E4600@3300MHz,8600GTS,2GB DDR2@825MHz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Nisam isprobo na drugom kompu skinuo ju u subotu na jedvite jade jer ima malih 15 giga i jedva čeko da ju isprobam al ono nula bodova.

Al  ogo  bi  frendu  dat  pa  nek  on  vidi  jel  može  igrat.

Do  tada  ak  neko  ima  neko  riješenje  za  moj  problem  slobodno  nek  se  javi  otvoren  sam  za  sve  solucije

18 godina
neaktivan

Kupi si orginal,pa onda govori o problemima.Ko zna kaj si ti skinul sa piratskih servera.

Dok imaš orginal onda moreš dati igru na reklamaciju,a ovak ga jebi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj ići u safe-mode... I onda pokrenut, ak nejde, oprosti se od igrice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
toma kaže...

Kupi si orginal,pa onda govori o problemima.Ko zna kaj si ti skinul sa piratskih servera.

Dok imaš orginal onda moreš dati igru na reklamaciju,a ovak ga jebi

Šanse da je kriva piratska verzija su minimalne. Probaj staviti nove drivere za zvučnu (heh kao da vec cujem par likova na forumu kako se podsmjehuju--al iskustvo me naucilo da nekada i banalne sitnice mogu zagorcati zivot). Ako nista ne upali preostaje ti jedino univerzalno rješenje za sve probleme, veličanstveni -----format C:   :-)

jesi skinuo AGEIA drivers? bez tog ti nece raditi (pretpostavljam da postoji sansa da si to zaboravio). evo link    http://www.ageia.com/drivers/drivers.html

2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2008 0:52 (scorpion667).
17 godina
neaktivan

1. Reloaded nije uspeo otstraniti zastitu (SecuROM) , Ali ViTALiTY je , pa probaj nivni "CracK"..

2. Originale nemaju NIKAKVIH problema. Osmijeh(Ako neces da igras FPS`a na konzoluNamigiva i ako ti se svidja , kupi original).

Mislim da se treba staviti "lock" na svaki post sto je u vrsku sa piraterija i nejzinu javnu podrsku.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =  = =

Ok , CracK=NOCD za da ne ogrebes CD.

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
18 godina
neaktivan

Gemisht aj ti instaliraj AGEIA DRIVERS pa javi jeli upalilo.

2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Ageia driveri su instalirani.Bili su u paketu zajedno s igrom.Probao sam i novi crack od vitallitya al ništa.Nemrem vjerovat da niko nema problema s tom igrom osim mene sve mi se čini da ću lagano morat odustat od nje.

15 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu... Može pomoć?

Imam problem s pokretanjem Top Spin 2... javlja mi ovu poruku : Windows virtual memory must be enabled to play this game.

Please look up "Virtual memory" in Windows Help & Support for instructions on how to change this system setting.

Ne razumim kako se ovo radi?!? :S

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 15:48 (Markedani).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice