Problem sa COD4 Hitno!!!

poruka: 6
|
čitano: 1.399
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa COD4 Hitno!!!

Imam problem sa cod4 multiplayer. Kad idem igrat preko interneta u bilo koji server da uđem crahsa mi se cod4 i piše mi ono windows is checking for a solution to problem. Inače igram samo promod204 servere. Već sam jednom reinstalirao igru i opet mi se crasha. Imam org. cd key. Pls pomagajte. Prije toga sam jednu godinu cod4 igrao i normalno mi je bilo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 16:19 (gamer1911).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa COD4 Hitno!!!

Itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa COD4 Hitno!!!

probaj stavit najnovije drivere

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa COD4 Hitno!!!

Probat ću ali dosad sam sa istim driverima normalno igrao i danas počelo pisat ono iw3mp.exe stoped working.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa COD4 Hitno!!!

poslje novih drivera, probaj obrisat sve modove koje imas u folderu cod-a 4 i skinut promod ponovo (kad se connectas na server), moguce da je u tome problem.

meni su se znali pojaviti ponekad problemi kad bi imao vise razlicitih promod verzija..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa COD4 Hitno!!!

Ljudi,molim vas oprostite,baš sam skroz nov i imam velik problem sa cod4,skinuo sam ga s interneta i dobio sam jedan neraspakiran fajl od 2.621.116kb,jednu READ ME datoteku i još malu datoteku sa nazivom torrent bla bla bla.......i ima 1 kb.

Što reći.....napravilo mi se od ovog najvećeg fajla ikona:slika RARA na papiru.....i nikako nemogu ništa instalirati....(imam laptop HP

ProBook 4515s)

Punooooooo vam hvala unaprijed.........

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice