Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 777.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo ovako:

Uskoro idem na turnir PES2013, pa bih vas zamolio za par informacija..

Inače igram PES12 i na njega sam se ako se to moze rec navikao, a ovaj turnir se igra na 13, tako da ako mi mozete rec ima li velikih razlika i na sta bi trebao pripaziti ako ista uopce postoji, igrao sam i pes 13 al samo demo,  hvala na pomoci:)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
bbbruno kaže...

Evo ovako:

Uskoro idem na turnir PES2013, pa bih vas zamolio za par informacija..

Inače igram PES12 i na njega sam se ako se to moze rec navikao, a ovaj turnir se igra na 13, tako da ako mi mozete rec ima li velikih razlika i na sta bi trebao pripaziti ako ista uopce postoji, igrao sam i pes 13 al samo demo,  hvala na pomoci:)

A gdje je taj turnir?

12 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

oce tko prijateljsku

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel iko za prijateljsku 2vs2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

2x2 apsolutna dominacija. Spremni az turnir :)

Još par dana priprema i juriš :P

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 20:40 (Tommy_123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Jel se moze negdje kupiti key preko neta, dakle bez DVD-a da ispadne jeftinije?

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ima KEY 4 GAME na facebooku 185 kn.

15 godina
Edge kaže...

Ja ti ga prodam za 150 

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
12 godina
neaktivan

igras parove u subotu?

12 godina
neaktivan

jel mi moze netko rec jel pes demo 2013 i original istoga jednak?     

i dal se meni samo cini il je pes13 dosta sporiji od 12ice?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
merio kaže...
Edge kaže...

Ja ti ga prodam za 150 

Kupio sam novi za 150 prek http://www.buy-play.com/.

14 godina

Jel ima gdje PesEdit-ov patch 3.1 all-in-one?Hvala

Edit:našao

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 20:09 (Ćoby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Kaj nitko ne igra online? :D

Svi presli na FIFU. :P

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jel ima mozda HNL mod? Ako ima molim link na PP. Hvala
12 godina
neaktivan

pozdrav,

imam problem u s vezi lijeve tipke u igrici..na settingsima mi je namjesteno da je za lijevo strelica lijevo na tipkovnici ali u igrici mi ne radi lijevo..tipkovnica je ispravna 100% jer izvan igrice tipka lijevo radi..prvi put sam rijesio taj problem tako sto sam reinstaliro igricu,ali nakon sto sam odigrao jednu utakmicu opet je pocelo zezati..i lijeva tipka jednostavno ne radi..dali postoji ikakav drugi nacin jer ne zelim reinstalirati igricu nakon svake utakmice..ako netko moze pomoci ili ima slican problem ili rijesenje..bio bih zahvalan..

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Kak je ekipa iz KONAMIA-a glupa ko ku*ac.

Meni pocnu srat zato jer je neki kreten izaso iz igre jer je gubio 7:1.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

3 mjesto na VFA turniru(PES2013) danas u Zagrebu 2v2 s frendom. S jednim porazom i to na penale smo izbačeni i dobili tekmu za 3 mjesto. Idemo i u Varaždin :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

svaka cast

ajd da se dogovorimo za tekmu 2 na 2

15 godina
neaktivan
Drky1991 kaže...

svaka cast

ajd da se dogovorimo za tekmu 2 na 2

Nećemo danas igrat više sigurno, tamo smo od 11 do 7 navećer. 

ELS BLAUGRANES <3
12 godina
neaktivan

Pozz igram na ps2 sve moguce PES-ove od 2005-2012 a sad sam presao na pc pa me zanima da li se moze igrat online bez org-a?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Patronx8 kaže...

Pozz igram na ps2 sve moguce PES-ove od 2005-2012 a sad sam presao na pc pa me zanima da li se moze igrat online bez org-a?

Nažalost,ne.

12 godina
neaktivan

A cuo sam da se moze preko Hamachia al neam pojma kako...?

14 godina

Tek nedavno sam krenuo igrat 2013,i moram reći da sam i više nego razočaran.Još imaju stare boljke,ne sude penale koje protivnički golman napravi,kretnje igrača su nekad retardirane,puno puta mi auto prebacuje igrača kad ne bi trebao,through ball je prejadna(stisnem full a on prebaci loptu 2m),braniči mi uopće ne skaču na loptu,protivnički kepeci odnose sve zračne duele,svi protivnici igraju ko messi(danas me crouch izvozao ko budalu i zabio škarice)...sve je to vs com,vjerojatno je bolje igrati vs friend ili online ali nemam org a ni vremena za haklove s prijateljima tako da se moram živcirati

Nikad nisam mislio da ću ovo reći,ali mogao bih probati fifu.pes definitivno ne radi ništa novo,pjesme su gore nego ikad,ml menu je njesra i mogao bih i dalje nabrajati stvari koje mi se ne sviđaju.

toliko za sad,vidim da mu je dosta opala popularnost jer je nekad ovdje bilo gro rasprava i usera,sad sve manje.šteta

Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ćoby kaže...

Tek nedavno sam krenuo igrat 2013,i moram reći da sam i više nego razočaran.Još imaju stare boljke,ne sude penale koje protivnički golman napravi,kretnje igrača su nekad retardirane,puno puta mi auto prebacuje igrača kad ne bi trebao,through ball je prejadna(stisnem full a on prebaci loptu 2m),braniči mi uopće ne skaču na loptu,protivnički kepeci odnose sve zračne duele,svi protivnici igraju ko messi(danas me crouch izvozao ko budalu i zabio škarice)...sve je to vs com,vjerojatno je bolje igrati vs friend ili online ali nemam org a ni vremena za haklove s prijateljima tako da se moram živcirati

Nikad nisam mislio da ću ovo reći,ali mogao bih probati fifu.pes definitivno ne radi ništa novo,pjesme su gore nego ikad,ml menu je njesra i mogao bih i dalje nabrajati stvari koje mi se ne sviđaju.

toliko za sad,vidim da mu je dosta opala popularnost jer je nekad ovdje bilo gro rasprava i usera,sad sve manje.šteta

Znate šta mene živcira ZALEĐA?Meni ih sude a nisam u zaleđu,a protivnicima ne sude i to se vidi na snimci ada zabiju gol da su 2-3m dalje od mog zadnjeg igrača,IMA JAKO PUNO DETALJA KOJE ME ŽIVCIRAJU.

14 godina
Znalac111 kaže...
Ćoby kaže...

Znate šta mene živcira ZALEĐA?Meni ih sude a nisam u zaleđu,a protivnicima ne sude i to se vidi na snimci ada zabiju gol da su 2-3m dalje od mog zadnjeg igrača,IMA JAKO PUNO DETALJA KOJE ME ŽIVCIRAJU.

To nisam skužio jer ni ne gledam protivničke ofsajd situacije jer se naživciram pa samo stišćem start.Iako sam primjetio da je ponovljena snimka ofsajda preloša jer je kut loš a i ne obuhvaća cijeli teren nego samo detalj,tako da onda ni ne mogu skužiti gdje je bio protivnički def ili back na suprotnoj strani.

Također mi ide na živce to što protivnici gotovo pa ne rade faulove,što je skrot suprotno od realnosti.Kao što sam već spomenuo,faulovi golmana(njihovog) se ne broje dok meni redovito svira ukoliko se dogodi.Iako sam prebacio na manual,com mi zna automatski prebacit igrača i onda se sve poremeti i na kraju protivnički igrač dođe do lopte.Ima još stvari ali definitvno mogu reći da Konami ne radi ništa novo,čini mi se da samo malo urede prijašnju verziju i to je to.

Da žele,mogli bi postati No.1 nogometna simulacija kao što su i bili prije nekog vremena ali izgleda da im to nije u planu.

17 godina
odjavljen

Od kad sam poceo igrat PES 2013 online skuzio sam da je smece.

Igraci doslovno postanu retardirani kad zabite gol, a drugi pritisce nakon tog gola. Namjerno dodaju krivo, stisnem krug da izbim u pm, on doda igracu pol metra od njega.

Ima jos toga za nabrajat al mi se neda.

Uglavnom smece jadno.

1 0 hvala 0
14 godina

dali bi se mogao igrati na forcebook FL90 laptopu??pa prebaciti vga kabelom na lcd??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marxone kaže...

dali bi se mogao igrati na forcebook FL90 laptopu??pa prebaciti vga kabelom na lcd??

Može se, al moraš smanjit rezu i detalje.

ELS BLAUGRANES <3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice