vec sam prešao avp 2
Call of Cthulhu
The Suffering
Torrent ti je najbolji prijatelj. hihihi
pa upises fear 2 na *** i naci ce ti igru
poticanje na piratstvo u bilo kojem obliku na ovom forumu je zabranjeno.
Izvadak iz Pravila Foruma:
"Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma."
poticanje na piratstvo u bilo kojem obliku na ovom forumu je zabranjeno.
Izvadak iz Pravila Foruma:
"Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma."
Bjež'te ljudi, stigla je milicija! :D :D
BTW ima Pumek pravo... ;D
Silent hill je odlična igra,to ti je moja preporuka!Ima 6 nastavaka(nisam 100% siguran) pa ćeš se naigrati
Mislim ako toliko volis horror igre onda ti preporucujem SH3,zato sto se neke stvari otkriju iz prvog dijela.
Mislim ako nisi u prilici odigrati i prvi dio 3 -ica je najbolji izbor radi price.
Mislim ako toliko volis horror igre onda ti preporucujem SH3,zato sto se neke stvari otkriju iz prvog dijela.
Mislim ako nisi u prilici odigrati i prvi dio 3 -ica je najbolji izbor radi price.
ako ima flat,torrent je majka...onda moze imati sve nastavke... ...
nemoj da mora opet milicija da intervenise!!!
JEDNOSTAVNO MORAS odigrai Fatal Frame, Fatal Frame 2, Fatal Frame 3 i Fatal Frame 4. Ako te to ne uplasi onda nista nece, vjeruj mi, na meni je ovo djelovalo psihicko.
JEDNOSTAVNO MORAS odigrai Fatal Frame, Fatal Frame 2, Fatal Frame 3 i Fatal Frame 4. Ako te to ne uplasi onda nista nece, vjeruj mi, na meni je ovo djelovalo psihicko.
Da ali to ima samo za PS2 i WII ja mislim nisam tocno siguran.Ali igra je jako strasna.
Da ali to ima samo za PS2 i WII ja mislim nisam tocno siguran.Ali igra je jako strasna.
Aha, nisam znao da trazi pc igru.
Fatal Frame 4 je izašao samo u japanu i ne planira se da izađe u Americi ili Europi.
Ok sorry zbog ove dvije pogreske, ja sam samo znao da je igra uber strasna.
Mada se nebi slozio s fear 2 i the suffering meni nisu strasne mada fear dosadi nakon nekog vremena a suffering preporucujem ali nije strasna mozes se puno zabavit i ima na bugovom DVD-u besplatno.....
Mada se nebi slozio s fear 2 i the suffering meni nisu strasne mada fear dosadi nakon nekog vremena a suffering preporucujem ali nije strasna mozes se puno zabavit i ima na bugovom DVD-u besplatno.....
Tu se moram sloziti, fear 2 uopce nema strasnog segmenta u sebi. Pola stvari se propusti jer se ne drzi pogled na mjestu stasne scene. Zna se dogoditi da se klinka ili neki strasni dio dogodi kod ormara desno, a ja buljim lijevo i gledam jel ima neprijatelja ili nesto slicno.
Volio bi kada bi bilo vise igra kao Dead Space :P
Recimo Bioshock ima tu neku freaky atmosferu i zna biti scary u nekim scenama. Svakako preporuka i wear headphones ;D Doom 3 je isto jedna koju mogu preporuciti, ali siguran sam da ju je netko gore naveo.
Penumbra, velika preporuka sto se scary atmosfere tice. Ne dajte da vas zavara cinjenica koliko malo prostora zuzima, igra je genijalna i definitivno se isplati nabaviti sva tri djela.
Penumbra, velika preporuka sto se scary atmosfere tice. Ne dajte da vas zavara cinjenica koliko malo prostora zuzima, igra je genijalna i definitivno se isplati nabaviti sva tri djela.
Majko mila, kako sam mogao zaboraviti na Penumbra serijal. Nedavno je bio na steamu za pisljivih 7 eura prvi i drugi dio. Pre-bolesne igre, prebolesne, atmosfera klaustrofobije i samoce je tako odlicno napravljena da me bas stisnulo lijepo.
Vampire - The Masquerade: Bloodlines
Ta igra te ne prepada, nego te natjera da osjetiš strah.
trebam jednu najluđu horror igru
Evo, točan odgovor već ti je dal Gman, najorginalnija( najluđa, najkvalitetnija) horor igra svakako je Silent Hill, ne samo orginal, već cijeli serijal.
No tebi treba jedna jedina, jedinica, nakon kaj isprobaš ili budeš odma odustal ili ti bude serijal postal najbolji.
Druge igre nisu dostojne usporedbe, jer slična igra ne postoji!
Pobogu, zasto se svi boje tako te igre??
Ja sam je presao, igrao sam po noci i po danu, sa sluskama, jest da je strasna, al tolko strasna da ti neda spavat definitivno ne.
Nakon 20% igre, shvatis igru i uvijek znas kada cete demon "zaskočiti".
Imaš sreće jer si zdrav, za sad (to ne treba niš značiti, a i može).
Kad te počnu hvatati napadaji panike, depresije ili pak bijesa, onda ti bude problem odigrati i jedan Prince of Persia (primjer)...
Inače, Doom 3 je vrlo strašna ali i predvidljiva igra s previše akcije da bi ušla u podsvijest i mijenjala vam osjećaje, način razmišljanja, izazvala frustracije, kao što to radi Silent Hill...
"Bolesna" radnja popraćena vrhunskom glazbenom podlogom, efekt nepredvidljivosti, osjećaj usamljenosti, izgubljenosti, te poneka kratkotrajna nada, koja je mnogo puta iluzija izazvana psihičkim stanjem, u mjestu obavijenom maglom i crnim sjećanjima - Silent Hill
:2
Veoma dobar opis igre.
Inače to mi je druga horor igra koju sam igrao. Prvi je naravno bio RE2.
Silent Hill je igra koja ima potencijala da stvori kratkotrajne traume izazvane strahom, pa čak i fobije, ako se radi o mlađim igračima. Sjećam se kad sam je prvi put igrao (jedinicu), tamo 99' godine i da me je obuzimala tjeskoba kad započne famozna sirena i kada grad promijeni inače svoj bolesni izgled obavijen maglom u još strašniji i bolesniji gdje je sve "žičano".
Kad počne svirena svirat počinju pi-zdarije u igri, obavijen mrakom sa slabašnom baterijom koja ima "radar" koji pišti na blizinu neprijatelja. Ufffff...
Kad se sjetim samo djela u školi gdje je nešto lupalo u ormariću.. Otvoriš ormarić, nema ništa. Ponovno se vratiš u sobu i lupa ormarić, misliš da opet nema ništa kad ono krvava mačka izleti. Joystick ispadne iz ruku, a srce prebaci u petu brzinu.....
Ma legenda....
Metro 2033 - par puta sam se u*rao od straha
e brate probaj igrat PENUMBRU OVERTURE (1),PENUMBRA BLACK PLAGUE (2),PENUMBRA (3) I AMNESIA THE DARK DESCENT
ja sam presao sve dijelove penumbre a izasla je nova igra slicna kao penumbra samo se zove AMNESIA THE DARK DESCENT
F.E.A.R Combat
..
Ili stari ali dobri Doom III
ili
Residant Evil
Evo opet mi se poćelo malo horor igra igrat sve sam preš Resident Evil
avp1,2 uglavnom sve sam te igre prešo ima ih još ali mi se nada pisat ako bi mi mogli reć koje su sad najbolje igre za igrat
jer ne pratim baš te igre može malo priedloga
zaigraj ti dead space 1 i 2 oko ponoci sa slusama na usima ;)) neces se razocarat
zaigraj ti dead space 1 i 2 oko ponoci sa slusama na usima ;)) neces se razocarat
Ma Dead Space nije uopče strašan, ja sam ga igro naveče sam, zvučnici na 70% (roditelji na putu), i nisam se ni jedno trznuo..
Ma Dead Space nije uopče strašan, ja sam ga igro naveče sam, zvučnici na 70% (roditelji na putu), i nisam se ni jedno trznuo..
pusti zvucnike,,ko je zvucnike spominja :D slusalice na usi 100% jacina i peglaj,,pa ces vidit kad ti ona gabavi ruzni pederi iskoce xD morat ces trznit
Igra sama po sebi baš i nije, pokušava te dohvatiti na one scene kad nešto izleti pred tebe, potpuno "neočekivano", doduše, na takve se scene navikneš nakon prvih 20 minuta igre.