Preporuka horor igre

poruka: 81
|
čitano: 34.623
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Preporuka horor igre

vec sam prešao avp 2

16 godina
torrent da ali nemogu naci stranicu gde skidam besplatno samo sam našao stranicu gdje skidam filmove besplatno
17 godina
protjeran
Preporuka horor igre

Call of Cthulhu

The Suffering

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...I'm not your friend, buddy! I'm not your buddy, guy! He's not your guy, friend! I'm not your friend, buddy! We're not your buddies guy
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 14:47 (the_tux).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

Torrent ti je najbolji prijatelj. hihihiCool

brhgzugfewu kaže...

pa upises fear 2 na *** i naci ce ti igru

poticanje na piratstvo u bilo kojem obliku na ovom forumu je zabranjeno.

Izvadak iz Pravila Foruma:

"Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma."

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
17 godina
puma1400 kaže...

poticanje na piratstvo u bilo kojem obliku na ovom forumu je zabranjeno.

Izvadak iz Pravila Foruma:

"Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma."

Bjež'te ljudi, stigla je milicija! :D :D

BTW ima Pumek pravo... ;D

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 19:33 (Luka).
16 godina
neaktivan
Preporuka horor igre

Silent hill je odlična igra,to ti je moja preporuka!Ima 6 nastavaka(nisam 100% siguran) pa ćeš se naigratiSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Preporuka horor igre

Mislim ako toliko volis horror igre onda ti preporucujem SH3,zato sto se neke stvari otkriju iz prvog dijela.

Mislim ako nisi u prilici odigrati i prvi dio 3 -ica je najbolji izbor radi price.

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

Mislim ako toliko volis horror igre onda ti preporucujem SH3,zato sto se neke stvari otkriju iz prvog dijela.

Mislim ako nisi u prilici odigrati i prvi dio 3 -ica je najbolji izbor radi price.

ako ima flat,torrent je majka...onda moze imati sve nastavke... Cool...

I Dont need to Get a life...I am a Gamer I have lots of lives...
16 godina
protjeran
Preporuka horor igre

nemoj da mora opet milicija da intervenise!!!Cool

born to be gamer
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka horor igre

JEDNOSTAVNO MORAS odigrai Fatal Frame, Fatal Frame 2, Fatal Frame 3 i Fatal Frame 4. Ako te to ne uplasi onda nista nece, vjeruj mi, na meni je ovo djelovalo psihicko.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Living.Dead kaže...

JEDNOSTAVNO MORAS odigrai Fatal Frame, Fatal Frame 2, Fatal Frame 3 i Fatal Frame 4. Ako te to ne uplasi onda nista nece, vjeruj mi, na meni je ovo djelovalo psihicko.

Da ali to ima samo za PS2 i WII ja mislim nisam tocno siguran.Ali igra je jako strasna.

born to be gamer
16 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...
Living.Dead kaže...

Da ali to ima samo za PS2 i WII ja mislim nisam tocno siguran.Ali igra je jako strasna.

Aha, nisam znao da trazi pc igru.

16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Fatal Frame 4 je izašao samo u japanu i ne planira se da izađe u Americi ili Europi.

16 godina
neaktivan
Preporuka horor igre

Ok sorry zbog ove dvije pogreske, ja sam samo znao da je igra uber strasna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 21:28 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Preporuka horor igre

Mada se nebi slozio s fear 2 i the suffering meni nisu strasne mada fear dosadi nakon nekog vremena a suffering preporucujem ali nije strasna mozes se puno zabavit i ima na bugovom DVD-u besplatno.....

Za volanom guja a u krevetu oluja!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CAPETAN PRICE kaže...

Mada se nebi slozio s fear 2 i the suffering meni nisu strasne mada fear dosadi nakon nekog vremena a suffering preporucujem ali nije strasna mozes se puno zabavit i ima na bugovom DVD-u besplatno.....

Tu se moram sloziti, fear 2 uopce nema strasnog segmenta u sebi. Pola stvari se propusti jer se ne drzi pogled na mjestu stasne scene. Zna se dogoditi da se klinka ili neki strasni dio dogodi kod ormara desno, a ja buljim lijevo i gledam jel ima neprijatelja ili nesto slicno.

Volio bi kada bi bilo vise igra kao Dead Space :P

Recimo Bioshock ima tu neku freaky atmosferu i zna biti scary u nekim scenama. Svakako preporuka i wear headphones ;D Doom 3 je isto jedna koju mogu preporuciti, ali siguran sam da ju je netko gore naveo.

Penumbra, velika preporuka sto se scary atmosfere tice. Ne dajte da vas zavara cinjenica koliko malo prostora zuzima, igra je genijalna i definitivno se isplati nabaviti sva tri djela.

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
16 godina
neaktivan
Sylar kaže...

Penumbra, velika preporuka sto se scary atmosfere tice. Ne dajte da vas zavara cinjenica koliko malo prostora zuzima, igra je genijalna i definitivno se isplati nabaviti sva tri djela.

Majko mila, kako sam mogao zaboraviti na Penumbra serijal. Nedavno je bio na steamu za pisljivih 7 eura prvi i drugi dio. Pre-bolesne igre, prebolesne, atmosfera klaustrofobije i samoce je tako odlicno napravljena da me bas stisnulo lijepo.

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
17 godina
neaktivan

Vampire - The Masquerade: Bloodlines

Ta igra te ne prepada, nego te natjera da osjetiš strah.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 0:14 (paintb0x).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Horror igra
Armor kaže...
oo7 kaže...

trebam jednu najluđu horror igru

Evo, točan odgovor već ti je dal Gman, najorginalnija( najluđa, najkvalitetnija) horor igra svakako je Silent Hill, ne samo orginal, već cijeli serijal.

No tebi treba jedna jedina, jedinica, nakon kaj isprobaš ili budeš odma odustal ili ti bude serijal postal najbolji.

Druge igre nisu dostojne usporedbe, jer slična igra ne postoji!

Armor kaže...
fabijan654321 kaže...

Pobogu, zasto se svi boje tako te igre??

Ja sam je presao, igrao sam po noci i po danu, sa sluskama, jest da je strasna, al tolko strasna da ti neda spavat definitivno ne.

Nakon 20% igre, shvatis igru i uvijek znas kada cete demon "zaskočiti". 

Imaš sreće jer si zdrav, za sad (to ne treba niš značiti, a i može).

Kad te počnu hvatati napadaji panike, depresije ili pak bijesa, onda ti bude problem odigrati i jedan Prince of Persia (primjer)...

Inače, Doom 3 je vrlo strašna ali i predvidljiva igra s previše akcije da bi ušla u podsvijest i mijenjala vam osjećaje, način razmišljanja, izazvala frustracije, kao što to radi Silent Hill...

"Bolesna" radnja popraćena vrhunskom glazbenom podlogom, efekt nepredvidljivosti, osjećaj usamljenosti, izgubljenosti, te poneka kratkotrajna nada, koja je mnogo puta iluzija izazvana psihičkim stanjem, u mjestu obavijenom maglom i crnim sjećanjima - Silent Hill

:2

Veoma dobar opis igre.

Inače to mi je druga horor igra koju sam igrao. Prvi je naravno bio RE2.

Silent Hill je igra koja ima potencijala da stvori kratkotrajne traume izazvane strahom, pa čak i fobije, ako se radi o mlađim igračima. Sjećam se kad sam je prvi put igrao (jedinicu), tamo 99' godine i da me je obuzimala tjeskoba kad započne famozna sirena i kada grad promijeni inače svoj bolesni izgled obavijen maglom u još strašniji i bolesniji gdje je sve "žičano".

Kad počne svirena svirat počinju pi-zdarije u igri, obavijen mrakom sa slabašnom baterijom koja ima "radar" koji pišti na blizinu neprijatelja. Ufffff...

Kad se sjetim samo djela u školi gdje je nešto lupalo u ormariću.. Otvoriš ormarić, nema ništa. Ponovno se vratiš u sobu i lupa ormarić, misliš da opet nema ništa kad ono krvava mačka izleti. Joystick ispadne iz ruku, a srce prebaci u petu brzinu.....

Ma legenda....

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
neaktivan
Preporuka horor igre

Metro 2033 - par puta sam se  u*rao od straha

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka horor igre
Ja ti preporučam Penumbra 1 i 2. Tj. Penumbra Overture i Penumbra Black Plague. 
Postoji i treći dio, ali nema nikakvog horrora u njemu, samo su zagonetke...
Odmah ću ti reći da nemaš puno čudovišta,zombija i drugih strašnih bića. Ali atmosfera je toliko strašna i tiha da svakog trena očekuješ strahotu. Meni je bilo dovoljno vidjeti ovog lika iza leđa da me oblije strah, hehe.....i što je najjače u igri ti nema svrhe ubijati, jer ćeš biti vjerojatno ti koji će biti ubijen. Cilj je samo RUUUUN.
Evo i par slikica
Odvikao se DotA-e, napokon!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Horror igra

e brate probaj igrat PENUMBRU OVERTURE (1),PENUMBRA BLACK PLAGUE (2),PENUMBRA (3) I AMNESIA THE DARK DESCENT

14 godina
neaktivan

ja sam presao sve dijelove penumbre a izasla je nova igra slicna kao penumbra samo se zove AMNESIA THE DARK DESCENT

15 godina
neaktivan
uff, japanci rade najbolesnije horore, ak oces horror atmosferu, penumbra, ako se oces cimati na svakom koraku, F.E.A.R. 2, a ako oces imati nocne more kao nikad u zivotu, nađi neki niskobudžetni japanski horor, BOLESNO :D
50Niggas
15 godina
Preporuka horor igre

F.E.A.R Combat

..

Ili stari ali dobri Doom III

ili

Residant Evil

“Don't do drugs, don't have unprotected sex, don't be violent... leave that to me”
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Preporuka horor igre

Evo opet mi se poćelo malo horor igra igrat sve sam preš Resident Evil

avp1,2 uglavnom sve sam te igre prešo ima ih još ali mi se nada pisat ako bi mi mogli reć koje su sad najbolje igre za igrat

jer ne pratim baš te igre može malo priedloga{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Preporuka horor igre

zaigraj ti dead space 1 i 2 oko ponoci sa slusama na usima ;)) neces se razocarat

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Preporuka horor igre
zoharbizo kaže...

zaigraj ti dead space 1 i 2 oko ponoci sa slusama na usima ;)) neces se razocarat

Ma Dead Space nije uopče strašan, ja sam ga igro naveče sam, zvučnici na 70% (roditelji na putu), i nisam se ni jedno trznuo..

Zeppe :D
14 godina
Zeppe kaže...
zoharbizo kaže...

Ma Dead Space nije uopče strašan, ja sam ga igro naveče sam, zvučnici na 70% (roditelji na putu), i nisam se ni jedno trznuo..

pusti zvucnike,,ko je zvucnike spominja :D slusalice na usi 100% jacina i peglaj,,pa ces vidit kad ti ona gabavi ruzni pederi iskoce xD morat ces trznit

16 godina
neaktivan
Zeppe kaže...
zoharbizo kaže...

Igra sama po sebi baš i nije, pokušava te dohvatiti na one scene kad nešto izleti pred tebe, potpuno "neočekivano", doduše, na takve se scene navikneš nakon prvih 20 minuta igre.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice