Pozdrav svim oldtimerima!

poruka: 7
|
čitano: 1.378
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Htjedoh Vas sve pozdravit ispred HR-Lan udruge ljubitelja PC gejmanja iz Velike gorice . Pod onim "oldtimeri" ne mislim ništa loše ,dapače većina je mojih prijatelja gejmera iznad 30+ a neki od nas i iznad 40 :) .

Još se uvijek rado sjetim natjeravanja po dm17  (popularna skakaonica ) na Butcherovom Q3 demo severu  , ili napucavanja po wake islandu sa bastom i Butcherom (btw Basta josh uvijek imam one screenshotove koje si mi mailo ;).

Drago mi je da ste odlučili otvoriti ovaj forum (mada udruga Hr-Lan ima svoj već duže vremena) i nadam se da će zaživjeti.

Pozdrav

P.S.

Za sve ljubitelje FPS-a toplo bi preporučio Day of Defeat : Source , košta 10 dolara na Steamu i jako je dinamična i zabavna sa hrpom servera , gl & hf :) 

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die.
Nexus6 from Blade Runner

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pozdrav svim oldtimerima!
Nexus66 kaže...

Htjedoh Vas sve pozdravit ispred HR-Lan udruge ljubitelja PC gejmanja iz Velike gorice . Pod onim "oldtimeri" ne mislim ništa loše ,dapače većina je mojih prijatelja gejmera iznad 30+ a neki od nas i iznad 40 :) .

Još se uvijek rado sjetim natjeravanja po dm17  (popularna skakaonica ) na Butcherovom Q3 demo severu  , ili napucavanja po wake islandu sa bastom i Butcherom (btw Basta josh uvijek imam one screenshotove koje si mi mailo ;).

Drago mi je da ste odlučili otvoriti ovaj forum (mada udruga Hr-Lan ima svoj već duže vremena) i nadam se da će zaživjeti.

Pozdrav

P.S.

Za sve ljubitelje FPS-a toplo bi preporučio Day of Defeat : Source , košta 10 dolara na Steamu i jako je dinamična i zabavna sa hrpom servera , gl & hf :) 

ccc, nex, sram te bilo, koja bezočna reklama.. Cool
17 godina
neaktivan

Ma shoole prijatelju nije to nikakva reklama , samo bih htio da što više naših ljudi zaigra DoD:Source jer igra daje jako puno za gotovo ništa para :)

Daj već jednom i ti probaj nešto drugo , već pereš po tom Cs -u 10 godina :)

Nexus6 from Blade Runner
17 godina
neaktivan
Nexus66 kaže...

Ma shoole prijatelju nije to nikakva reklama , samo bih htio da što više naših ljudi zaigra DoD:Source jer igra daje jako puno za gotovo ništa para :)

Daj već jednom i ti probaj nešto drugo , već pereš po tom Cs -u 10 godina :)

Je, ovo sada liči na malo privatiziranje medija, ali kad me tako lijepo nagovaraš..

Daklem, DoD sam igrao kada još nije bilo Source enginea (nego se vrtilo na starom HL engineu) i to od neke rane bete. Jako zabavna igra. Isto tako igrao sam i FireArms (slično kao i DoD samo moderna oružja).

U zadnje vrijeme (kada sam se malo ohladio od CSa), igrao sam Guild Warse, a onda je opet stara ljubav prevagnula..
17 godina
neaktivan

Znam svi smo mi igrali original DoD , ali DoD:Source je miljama ispred što po grafici , fizici te samom gameplayu te naglasku na teamplay :)   , dobar MG -jaš i sniper  uigrani čuda rade . Da ti ja nebi pričo bajke odi na steam i kupi igru (nećeš propast za 50 kuna ) , pa dodji na neki server na kojem mi igramo :) , obećavamo da te nećemo jako natući :))))

Nexus6 from Blade Runner
17 godina
neaktivan

pozdrav ekipa

nazalost i ja spadam u "oldtimer" (32)

samo da se javim ako je Ćos ovdje negdje vidim da spominjete Bastu :)

valda se sjecate jednog SLAVONCA (suludog brođanina) :)

VG forever :)

17 godina
neaktivan

Ne znam dal i ja spadam pod 'oldtimer' kategoriju sa 29,9 godina, ali pozdrav ekipi koja game-a već preko 2,5 desetljeća!

Puno piksela je poumiralo pred našim očima i puno virtualnih protivnika i likova se izredalo u kasne noćne sate, no još uvijek se nedamo i idemo dalje u nove (virtualne) bitke i svjetove Cool

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice