PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 6.963
|
čitano: 1.402.429
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
16 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds

Stjepko priznaj da ne znaš i idemo dalje 

11 godina
Boris grozni kaže...
Nebu niš napravio kad je close combat u pubg tesko sranje i frustracija, u codu i svim ostalim igrama ako sam iznenadio protivnika da sam prvi poceo pucati po njemu taj umire u 99,9% slucajeva, ovdje je totalno obrnuto tako da to bas ne funkcionira, odmicanje pušaka je s razlogom ako si prenisko normalno da ce ti maknuti pušku nebuš pucao prek glave a da ti je pogled normalan to nema veze s vezom, pubg ima odredeni leveling gdje kad se približiš zidu da on malo korigira položaj i view puske kao u stvarnosti mozda ne radi savrseno no tak je kak je.

Pa to ti se desava jer imas 60/75hz monitor, dok ti njega "iznenadis", on vec roka po tebi sam ti je monitor spor i nemre to pojest..

14 godina
Boris grozni kaže...
Wiz3m4n kaže...

Tražiti opravdanje u nečemu drugom a ne priznati da si loš je dio i igre 

Reket je kriv, sudac, tome smo skloni jbga, ja u takvoj situaciji priznam da sam loš, da ima boljih i ide druga partija 

Ne trazima ja nikakvo opravdanje, vec ti pišeš bedastoce. Igram kompetetiv igre cijeli zivot igra je skrsena i frustrirajuca u tom djelu jer ne radi kak spada neznam koji dio nisi shvatio? Igram je uredno skoro svaki dan od early acessa imam 1600 sati U niti jednoj drugoj igri me netko nemoze ubiti ako ako sam ja prvi poceo pucati ovdje se to uredno dešava, tak da je ovdje samo tvoje znanje i shvacanje o lose tehnicki izvedenoj igri i nista drugo.eod

Probaj igrati competitive na 8k možda se ne bude događalo.

Origin/Steam/YouTube : Dom1natoRRR CoD2/PUBG
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice