ako itko zna neku foru za bolje pucanje, driblinge ili sl. neka tu napise
ja sam prije sat vremena instaliro igru i super je puno bolja od fife barem meni
ako itko zna neku foru za bolje pucanje, driblinge ili sl. neka tu napise
ja sam prije sat vremena instaliro igru i super je puno bolja od fife barem meni
a igrate sa džoistikom ili tipkovnicom?
a igrate sa džoistikom ili tipkovnicom?
ja igram s tipkovnicom zasad
ja igram s tipkovnicom zasad
ja igram sa Gamepadom. puno je lakse.
ak hocete znam kak se simulira- kad imate loptu stisnite= R1+R2+L1+R2= u isto vrijeme
nemojte to puno koristit jer se u vecini puta dobije zuti karton
e znam da nije u sklopu teme, ali jel se moze u "become legend" trenirat svoj igrac. ne misim onak da su svi na treningu nego onak ko u pes8 kad napravis svoj tim pa stisnes trening i stisne kaj ce ko poboljsavat, jer ima tog u pes9
Kako možeš igrati PES sa tipkovnicom? Pa to nema smisla? Ja sam kupio gamepad novi ta 40 kn i skroz je OK.
meni takodes bolje od fife. sad sam igro fifu i izgubio sam s milanom od arsenala 5:0 !!! dok u PES-u dobivam po 3-4:0 na top player...jedini trik koji koristim u PES je onaj za Q...znaci onaj najobicniji :D.
evo...nabavio i ja gamepad i zasad nemam nijednu izgubljenu na top player
meni takodes bolje od fife. sad sam igro fifu i izgubio sam s milanom od arsenala 5:0 !!! dok u PES-u dobivam po 3-4:0 na top player...jedini trik koji koristim u PES je onaj za Q...znaci onaj najobicniji :D.
evo...nabavio i ja gamepad i zasad nemam nijednu izgubljenu na top player
Kak?
Nakon igranja pesa 2009 ostao sam ono sokiran to je tako dobro, sami gameplay je nevjerojatan toliko dobar .Kad je utakmica pa ona dodavanja ,nabacivanje sa drugog kraja na drugi pa slobodnjaci ,pa korneri ,penali itd itd itd stvarno za mene 10/10 .E sad nije tu tema za fifu pa necu previse filozofirati ali mislim da je pes daleko bolji od fife na pc-u ,za konzole nemogu reci nista jer nisam imao prilike odigrati ali toplo se nadam da cu imati sanse .
jel se moze i kako u become a legend, nekim gumbom "reci" treneru da te vadi van