PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 825.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: PES 2012

skinuo sam danas fifu 12demo i mogu reci da mi je bolja nego pes12 demo.........fifa je opet napravila bolji posao

16 godina
jim007 kaže...

skinuo sam danas fifu 12demo i mogu reci da mi je bolja nego pes12 demo.........fifa je opet napravila bolji posao

Falio si temu. Ubuduće pripazi!

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
PES 2012

zanimljivo,a u temi FIFA 12 je napisao da je skinuo FIFA 12 demo i da mu se ne sviđa,da je bolji PES.Svašta...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 19:55 (antimadridista).
Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

zanimljivo,a u temi FIFA 12 je napisao da je skinuo FIFA 12 demo i da mu se ne sviđa,da je bolji PES.Svašta...

mučki provokator, što drugo reći ...

16 godina

Za arhivu :)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
protjeran

to sam ipak ja :)

kako god da bilo,pes je najbolji...........fifa nikad nije bolja,niti će biti

15 godina
jim007 kaže...

to sam ipak ja :)

kako god da bilo,pes je najbolji...........fifa nikad nije bolja,niti će biti

neznaš ti ništa o ovim igrama,da FIFA nikad nije bolja.PES je rulao u verzijama od PES-a 2 do PES-a 6,od tada pa nadalje vlada FIFA,htjeli to neki priznati ili ne.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

Here we go again..

17 godina
PES 2012

Rivalstvo se nastavlja u svakom obliku.{#}

PES vs FIFA PES vs FIFA
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 20:13 (Daka).

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
PES 2012

dali se zna vrijeme kada izlazi demo 2...

0 0 hvala 0
17 godina
deluxe kaže...

dali se zna vrijeme kada izlazi demo 2...

Trebao bi sutra.  Nešto se pričalo da neće izaći za pc već samo za ps3 i xbox?  Danas opet čujem da će se ipak pojaviti i za pc?  Tko zna?  Za ps3 će biti negdje poslije 18h kada se postavljaju novi sadržaji za ostalo tijekom dana...

14 godina
neaktivan
Daka kaže...

Rivalstvo se nastavlja u svakom obliku.{#}

.. ti koji se svadaju da je pes/fifa bolja su mala djeca koja se skrivaju iza "opakih" nickova

14 godina
neaktivan
CROBOY kaže...
.. ti koji se svadaju da je pes/fifa bolja su mala djeca koja se skrivaju iza "opakih" nickova

Pa igre su prvobitno i pravljene za djecu, neka djece, nek se prepiru kad nemaju pametnijeg posla. To sto je tehnologija dostigla ogroman napredak pa su danasnje igre za sve osim za djecu, to je druga prica. Nek igra ko sta voli, ja cu igrati i PES i FIFU, naravno obje verzije za dž. Ono sto na kraju se pokaze kao bolji proizvod, nabavlja se oriđiđi za PS3. Drugacije se ne moze.. {#}

14 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...
CROBOY kaže...

Pa igre su prvobitno i pravljene za djecu, neka djece, nek se prepiru kad nemaju pametnijeg posla. To sto je tehnologija dostigla ogroman napredak pa su danasnje igre za sve osim za djecu, to je druga prica. Nek igra ko sta voli, ja cu igrati i PES i FIFU, naravno obje verzije za dž. Ono sto na kraju se pokaze kao bolji proizvod, nabavlja se oriđiđi za PS3. Drugacije se ne moze.. {#}

pa to je istina da su igre radene za djecu ali npr call of duty nije ili tako neka pucacina

14 godina
neaktivan
CROBOY kaže...
anabolicaa kaže...
CROBOY kaže...

pa to je istina da su igre radene za djecu ali npr call of duty nije ili tako neka pucacina

nije radena za djecu 

ps zaboravio zavrsit recenicu :D

16 godina
PES 2012

joj sad me ova tekma nabrijala.Jedva cekam da bacim master ligu,joj,kako cu gustat

0 0 hvala 0
15 godina

Postoji gumb "Uredi" i bas kontra, CoD najvise i i graju djeca, dok "tako neke pucacine"(BF, MoH...) igra "ozbiljnija" ekipa...

Nego on topic, posto nisam skino prvi demo jel se jos uvijek nemre pretrcat obrambeni neovisno o brzini igraca?

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
Don Strongtoni kaže...

Postoji gumb "Uredi" i bas kontra, CoD najvise i i graju djeca, dok "tako neke pucacine"(BF, MoH...) igra "ozbiljnija" ekipa...

Nego on topic, posto nisam skino prvi demo jel se jos uvijek nemre pretrcat obrambeni neovisno o brzini igraca?

moze i ne moze,zavisi o situaciji,odnosno,kompjuter moju obranu prode ko da je nema,dok kad ja igram moram se namucit

15 godina
PES 2012

baš me zanima kakav će biti drugi demo,čitao sam da je dosta bolji od prvog,ali bogami će mi morati biti dosta bolji da ga zaigram,jer ovo što je FIFA danas predstavila je fenomenalno.Nadam se da će PES biti na sličnoj razini tako da imamo dvije odlične nogometne simulacije ove godine.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 22:55 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

sad sam pročitao da je izašao drugi demo na Xbox-u.Dajte netko tko ima Xbox neka vidi jel iistina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
16 godina
PES 2012

0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
cale kaže...

Je, ovo je drugi demo za PC, skida se.

F.C LIVERPOOL
16 godina
PES 2012

Meni se skidalo nekih 20 minuta i onda mi je brzina pala na samo 25kb/s, pisalo je da mi treba još 7 sati da se skine pa sam prekinuo.{#} Pričekat ću neki drugi link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2012

2nd Demo PES 2012

The following teams will be available to play:

Tottenham Hotspur, Bayern Munich, Inter Milan, Rangers, Club America, Internacional

Please experiment with Pass Support and other settings in Personal Data to tailor the game to your style of play. Also, please note that you will be able to skip the Demo Intro after it has been played once. Furthermore, we also have improvement elements on the gameplay. According to your feedback on the first demo, we have worked on the following:

Improved Goal Keepers
According to your feedback on the first Demo, we improved the Goal Keepers

Improved Defensive AI
Defensive AI has been tweaked to work more efficiently on the field

Improved difficulty to score a goal
You definitely have to build up, plan and organize your attack well in order to score in this demo

We are really excited to share this 2nd Demo with you, and appreciate your feedback in the below comments!

PES-Fans, we know you eagerly awaited it, and now is the chance to get the brandnew 2nd PES 2012 Demo for your console or PC!

Thanks to your great fan feedback, we have tweaked parts of the game that you wanted improvement from the 1st Demo, which takes effect in the new 2nd Demo. Please see all details on contents and improvements of the Demo.

http://dl.pes2012demo.konamionline.com/pes2012demo/0ef4aea8d4307880c970204c28d7af48/PES2012DEMO2.zip

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 11:23 (NoOne1).

0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Meni se skidalo nekih 20 minuta i onda mi je brzina pala na samo 25kb/s, pisalo je da mi treba još 7 sati da se skine pa sam prekinuo.{#} Pričekat ću neki drugi link.

katastrofa i meni je isto palo,ovak ga necu nikad skinut

16 godina
PES 2012

i na drugom linku mi je brzina nakon nekog vremena pala na 20{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

i na drugom linku mi je brzina nakon nekog vremena pala na 20{#}

zato kaj s istog izvora se skida

16 godina
neaktivan
PES 2012

Probajte neke od ovih mirrora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PES 2012

link1

Link2

Otvorite linkove u CHROMU da vam ponudi prijevod sa kineskog na HR da lakše skužite kako skinuti...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 13:31 (amater_2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice