PES 2009 (pc)

poruka: 413
|
čitano: 112.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
PES 2009 (pc)

SOS is the BOSS! Cool

Jao taj je čovjek zbilja zapeo komentiranje svih koji god tu pišu!

PES ovo, Fifa ono pa PES ono, a Fifa ovo....i tak u beskraj!

Kaj nisi dosadan već sam sebi?

Evo igram ja Champions Leauge s MAN UTD i na rubu sam ispadanja u prvoj fazi!

Imam 7 bodova prije zadnje tekme, a igram protiv 2., Steaue koja ima 10- i kaj bi ja sad, govoril da PES zato ne valja, baš suprotno-valja ali je težak na Top Player!

Ja nemam onih navika da ak izgubim, ne sejvam, kak mi ide, ide!

Istina, jedno u čemu se slažem s tobom SOS je da sam i ja dobil gol kad su mi napucali golmana, od njega se lopta odbila u stativu i od nje u glupog braniča (znam mu i ime ali da se ne uvrijedi-lol), a od njega u gol!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Bok ljudi imam sljedeci problem, instalira sam novi pes ali on mi kaze da imam samo 64 mb kraticu iako imam 512 i ne da mi podigniti niti rezoluciju niti detalje

inace se radi o mobility radeonu x1300 i laptopu compay nc6400

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PES 2009 (pc)

jedina primjedba na pes je mozda, malo prestrog sudac...svako malo zuti ili crveni....(naravno ne smeta kad dosudi protivniku xD)

sve ostalo...cista 9.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Pobrisao sam gluposti. Idući post koji se ne tiče PES-a ili nije usporedba PES-a i FIFA-e i to logična i smislena usporedba, a ne spam u stilu SOS-a, neće biti samo obrisan. Hvala na razumijevanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
robson kaže...

jedina primjedba na pes je mozda, malo prestrog sudac...svako malo zuti ili crveni....(naravno ne smeta kad dosudi protivniku xD)

sve ostalo...cista 9.

Meni se događa da sudac uopće ne reagira, iako igrač leži na tlu i grčevito stišće nogu, i to često!
Ozbiljno...
16 godina
PES 2009 (pc)

Kako podići loptu?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
crystal6 kaže...

Kako podići loptu?

Nogom valjda...
Imaš treninge pa se sve da naučiti!
Nije baš to efektivni potez, bolje uči driblinge, oni ti budu katkad zaslužili crveni protivniku!
Igraj "Side Attack" i vidjet ćeš puno atraktivnosti, ja sam zabil golčinu s Rooney-em, kad to uspijem smanjiti, ubacim na youtube pa postam tu!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
Armor kaže...
crystal6 kaže...

Kako podići loptu?

Nogom valjda...
Imaš treninge pa se sve da naučiti!
Nije baš to efektivni potez, bolje uči driblinge, oni ti budu katkad zaslužili crveni protivniku!
Igraj "Side Attack" i vidjet ćeš puno atraktivnosti, ja sam zabil golčinu s Rooney-em, kad to uspijem smanjiti, ubacim na youtube pa postam tu!

Hehe, pa znam da treba nogomCool
Nego u treningu (tj. command list) kaže blind side->direction of movement.
Ne znam kako bih si to preveo (slijepa strana->smjer kretanja?!?!?)
Inače učim i driblanje te igram side attack.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
PES 2009 (pc)

Izvukel sam se iz skupineCool

Kaj je napeta ta liga prvaka...

No sljedeći protivnik mi nekak ne paše:

tablica lol tablica lol
a ne a ne
:( :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Naravno da ti neće pasat Barcelona... Bit će teško.

Vidio sam da nemaš licencirane engleske klubove, pa ti preporučujem ovaj patch. Ali pazi, umjesto nizozemske lige dobivaš njemačku (u beta verziji).
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Odigrao par sati...mogu reči da mi se dopada...engine je ostao isti...valjda su ga malo usavršili...ima nekih novih finti...to je u biti to...sve ostalo je u biti isto kao i u prošlogodišnjoj verziji...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

Odigrao par sati...mogu reči da mi se dopada...engine je ostao isti...valjda su ga malo usavršili...ima nekih novih finti...to je u biti to...sve ostalo je u biti isto kao i u prošlogodišnjoj verziji...

Drugačiji su i izbornici.SmijehCoolBelji se
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
Jerkenovski kaže...

Drugačiji su i izbornici.SmijehCoolBelji se
 Ma bravo sine...kak mi je to promaklo...
16 godina
protjeran
Armor kaže...

Jedino mi ne pase sto moj inace najdrazi klub Arsenal zove North London, te zbog ovog grba kluba.... no, to su sitnice, igra je fenomenalna!
People that think they know it all annoy those of us that do!
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

evo link za option file s licencama

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32331

nisam isprobao option file,ako ne radi mogu vam poslati svoj option file s imenima klubova i pravilnim grbovima na mail

Pes je najbolja simulacija nogometa.zna konami šta radi(za razliku Ea-a).nije u PES-u trava betonCool

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram Radeon x1650 Pro *** don't mess with the best - or die like the rest ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
braneCRO kaže...

Bok ljudi imam sljedeci problem, instalira sam novi pes ali on mi kaze da imam samo 64 mb kraticu iako imam 512 i ne da mi podigniti niti rezoluciju niti detalje

sto stvarno niko nemoze pomoc oko ovog?
16 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

Svatko tko tvrdi da se nije skoro nista promijenilo ili je totalni PES n00b, ili nije igro devetku, jer se PES potpuno promijenilo.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Ige kaže...
... jer se PES potpuno promijenilo...
 Malo logičnije razmisli. Što je doista novo u PES-u 09? Samo su "nova" poboljšanja.
16 godina
protjeran
Randomly Logical kaže...
Ige kaže...
... jer se PES potpuno promijenilo...
 Malo logičnije razmisli. Što je doista novo u PES-u 09? Samo su "nova" poboljšanja.
 Jel neko rekao nešto o novostima?! Promjena ne mora značiti nešto novo!
16 godina
neaktivan
Shady kaže...
 Malo pažljivije pročitaj moj post. Ne želim se prepirati i ignorirati ću te ako ćeš mi postavljati nerazumna pitanja.
16 godina
protjeran
Randomly Logical kaže...
Shady kaže...
 Malo pažljivije pročitaj moj post. Ne želim se prepirati i ignorirati ću te ako ćeš mi postavljati nerazumna pitanja.
Ti si "novi" na forumu, pa me boli briga sta ces pisat, ako ces pisat kao i SOS, o FIFA-i, neces ti ignorirati mene, već drugi tebe...
Nabavio sam PES i fantastičan je, igram u Ligi Prvaka s Arsenalom i u četvrtfinalu sam i igram sa Man. Utd.... lose mi se pise
16 godina
braneCRO kaže...
braneCRO kaže...

Probaj update drivera iako nisam siguran da će to pomoći. A može biti da ti kartica ima DJELJENU memoriju DO 512 mb ali je stavljeno trenutno na 64.
16 godina
neaktivan

driveri nisu pomogli, jel mogu kako prominiti tu djeljene memoriju, radi se o laptopu hp compay nc6400

16 godina
neaktivan
braneCRO kaže...
braneCRO kaže...

PES 2009 ima grešku, mislim da nitko ne može narihtati rezoluciju na više od 1024x768. Zato trebaš skinuti official patch u kojem se da narihtati na višu rezoluciju.
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
16 godina
PES 2009 (pc)

Evo i linka za patch, jer ne želim vam probleme u traženju po netuCool

Skinite patch 1.1 TU

Patch 1.2 skinite TU

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
i_rambo_plache kaže...
braneCRO kaže...
braneCRO kaže...

PES 2009 ima grešku, mislim da nitko ne može narihtati rezoluciju na više od 1024x768. Zato trebaš skinuti official patch u kojem se da narihtati na višu rezoluciju.
 Not true, ja igram na full detalje 1280x1024.
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Evo i linka za patch, jer ne želim vam probleme u traženju po netuCool

Skinite patch 1.1 TU

Patch 1.2 skinite TU

Samo da znate, 1.2 nije službeni patch.
You only got one finger left And its pointing at the door
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

ocel bit launcera za hamaci? da ne vadim kesu ako ne treba...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Nema nikog tko igra online?Evi ja jucer oko 11 zbriso stari acc(100 tekmi) i krenuo sa novim...

Ovako stvari stoje zasad Cool

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2008 20:58 (Ige).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Igra ko Become a legend?Ja sam evo ušao u 4. sezonu.Prvo asm igrao za Atletic Bilbao,pa dvije sezone u Atletico Madridu i evo sada 3. sezonu završio sa Valenciom(osvojio primeru i kup).Ima ko da se uspio prodati u ove top klubove i nakon koliko sezona?

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice