Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 459.833
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

ak se ne varam moj je zenge#2710 pa me dodaj

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)

Najvise igram Soldiera 76 i jucer na 10. levelu otvorim onaj njegov Cyborg skin, prejebeno 😂

EDIT: sad dobio i Night Ops 76, kaj se skinovi dobivaju po tome koliko se puno heroj igra?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 16:43 (bullyq14).

1 0 hvala 0
11 godina

Random su npr ja sam x4 ova nova mei skina dobio vec i psovao ko kocijas jer ne igram Mei :(

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Sve popravljaju u igri osim matchmakinga, pa vec i ptice na grani vide i znaju da solo u rankedu je uvijek 50-50. Jednu pobijediš, drugi izgubiš pa opet u krug.

I onda eventualno dobiješ 2-3 za redom jer iz protivničkog tima nekog dc-a ili slično.

Dizat se solo na ow-u je jednako samoubojstvu. I kad tarda pitam zašto picka mccraea kad ima 1 f ucking kill u 10 minuta, veli jer mu je fun. :D

Jebo me pas ja bi to sve banao. Neznam jel postoji igra u kojoj više gubim živce. Evo predzanju partiju igram dps-a imam f ucking 50% killova od cijelog tima i na kraju mi lik veli da su izgubili radi mene :D

Upravo ovo

Jučer sam postavio novi osobni rekord 2820, danas pao na oko 2680 - katastrofa.

Još nebi ništa rekao da igram DPS-a pa da nemogu nikoga ubit pa zbog toga izgubiti, ali igram Mercy što znači da doslovno ovisim o tipu igrača kakve dobijem jer sam nemogu ništa napraviti. I tako ja dođem do rekorda sa Mercy i već mislio još par dana i pred vratima sam Diamonda, a kad ono hladan tuš. Partija za partijom - Sombra + Hanzo, Rhein + Orisa protiv dva i winstona, Tracer koja igra kao da je soldier, Junk protiv Phare, attack Torbjorni i Symmetre, tim koji se  niti jednom nije okupio, tim gdje sam samo ja na VC-u itd. itd. Mislim da sam danas oborio rekord u reportanju jebenih trollova i throwera.

Ali pazi čovjek bi još rekao to je već skoro high platinum, pa tu nebi trebalo biti igrača koji neznaju igrati iili trollaju, ali prevario sam se žestoko, užas.

Nemam ništa protiv igranja određenog heroja, naprotiv, dobar Hanzo i widow rješavaju sve lijevo i desno, Torbjorn može dominirati, Symmetrin TP je ponekad najbolji ulti u igri, Sombra može služiti kao drugi healer itd., ali kad vidim da lik picka Hanza ili Tracer sa 30 % winratea i ne želi switchati, a što tu možeš napraviti.

A rijetko kada naiđeš na pozitivne primjere, kao ja jučer. Krenemo mi igrati sa Hanzom i Genjiem, meni već mrak na oči, pišem neće to biti dobro, ali ajde možemo probati. Izgubimo prvu rundu, ja govorim dobro sad ste se dovoljno zajebavali, mjenjajte ili je gotovo. Lik odgovara "wtf I bought for 60 € game I can play wateve I want" i nakon svađanja konačno likovi promjene na soldiera i Pharu i dobijemo ez 3:1.

Još bolja situacija, biranje heroja, ja Mercy, 1 tenk i 4 DPS-a. Ja popizdio, govorim Genjiu mjenjaj ili throvam odmah, mrzim Genjia, ne želim ga u svom timu. On odgovara "he doesnt have to play him, why does he care what I play" hahahaha. Opet nakon prepirke konačno dođemo na normalnu kompoziciju i rasturimo protivnika ko zvečku.

Jednostavno, OW je igra gdje kompozicija momčadi i odabir heroja pobjeđuju. I ako se na tom dijelu pogriješi teško je to nadoknaditi. Naravno 1 u 50 partija se dogodi da jedan igrač sa jednim herojom izdominira makar je cijela tvoja momčad na papiru njegov counter, ali to je zanemariva statistika.

Partija za pamćenje je bila kada sam igrao Reapera na Iliosu i operirao oko hackiranog healthpacka naše Sombre, toliko dobra strategija da smo pobijedili 3:0:

Kakva je situacija u diamondu? Jel ima gluposti ili se normalno igra?

11 godina

Isti k kao i u platini sve puno trollova,boostanih ljudi i smurfova

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

moze mi netko reci sto je ono na kraj partije kao mogu dati 1 point nekom od igraca,ukljucujuci i sebi?Nikako skontat...

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
11 godina
WukongFtw kaže...

moze mi netko reci sto je ono na kraj partije kao mogu dati 1 point nekom od igraca,ukljucujuci i sebi?Nikako skontat...

To je glasanje kao za najboljeg igraca i ako sakupis 5 glasova dobit ces vise xp

9 godina
neaktivan

Dajte mi recite, ja sam sad oko 2750 sr, isplati li mi se duo q sa igračima od oko 2300 sr? Danas sam odigrao nekoliko takvih partija koje sam sve pobjedio jer u goldu nitko ne mari ni za kompoziciju ni za išta drugo pa sam ja u duoq sa jednim ozbiljnijim goldašem u povećoj prednosti u takvim partijama. Sada nisam baš gledao koliko sam sr-a po partiji dobivao, ali moje pitanje glasi: Da li je duoq sa slabije rangiranim igračima, kako bi se dobili slabije rangirani protivnici (avg sr momčadi oko 2400), isplativ po dobitku/gubitku sr-a?

0 0 hvala 0
11 godina
D-wook kaže...

Dajte mi recite, ja sam sad oko 2750 sr, isplati li mi se duo q sa igračima od oko 2300 sr? Danas sam odigrao nekoliko takvih partija koje sam sve pobjedio jer u goldu nitko ne mari ni za kompoziciju ni za išta drugo pa sam ja u duoq sa jednim ozbiljnijim goldašem u povećoj prednosti u takvim partijama. Sada nisam baš gledao koliko sam sr-a po partiji dobivao, ali moje pitanje glasi: Da li je duoq sa slabije rangiranim igračima, kako bi se dobili slabije rangirani protivnici (avg sr momčadi oko 2400), isplativ po dobitku/gubitku sr-a?

Ako imas jednak omjer pobjeda i poraza ne isplati se ako imas vecinom pobjede samo deri dok ne pocnes gubit

15 godina

Pa kakve su ove kutije? dobio sam 3 duplikat legendary skinova za pharah u jednom danu.. pa ovo je za popizdit.. 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

What to Expect from Overwatch Summer Games 2017 - New Skins, Lucio Ball
Returns, Possible Dates

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Daj objasnite mi na onom champu D.Va jel moram drzat desni klik da blokiram projektile il samo jednom stisnut?I drugo pitanje dali se skinovi iz loot boxova dobijaju kronoloski?

0 1 hvala 0
16 godina
WukongFtw kaže...

Daj objasnite mi na onom champu D.Va jel moram drzat desni klik da blokiram projektile il samo jednom stisnut?I drugo pitanje dali se skinovi iz loot boxova dobijaju kronoloski?

A da jednostavno isprobaš ? 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
13 godina
neaktivan
WukongFtw kaže...

Moraš držat.

Ne razumijem drugo pitanje. Kad završi event možeš dobit samo "normalne" skinova, a ove koji su od eventa više ne možeš. ako je to to.

9 godina
neaktivan
Možda je mislio na popis skinova pa da se prema njemu oključavaju?

Ali kako god, sve je random tako da...
12 godina
neaktivan

da mislio sam na popis skinova,jbte dobio sam 10 komada ali na svakom champu one najeftinije i prve...ako me razumijete. D.Va mi je prezanimljiva al kao da nema dmga ili samo imam takav osjecaj

0 0 hvala 0
17 godina
WukongFtw kaže...

da mislio sam na popis skinova,jbte dobio sam 10 komada ali na svakom champu one najeftinije i prve...ako me razumijete. D.Va mi je prezanimljiva al kao da nema dmga ili samo imam takav osjecaj

Pa primarno je tank a ne dps, pa ne može imat neznam kakav dmg. Mada mozes ubit bilo koga, ako te to tjesi :D

17 godina
WukongFtw kaže...

D.Va mi je prezanimljiva al kao da nema dmga ili samo imam takav osjecaj

D.Va više onako rasipa te metke kad je gužva, pa oni sipaju po svima. Mali damage, ali u kombinaciji s drugim herojima dosta dobar. AKo vidiš da je netko pri kraju zdravlja, izguraš ga s onim letom u neki kutak i dokrajčiš ga nasamo.

ALi da, D.va nije neki heroj za 1vs1 borbe.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
9 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
WukongFtw kaže...

D.Va mi je prezanimljiva al kao da nema dmga ili samo imam takav osjecaj

D.Va više onako rasipa te metke kad je gužva, pa oni sipaju po svima. Mali damage, ali u kombinaciji s drugim herojima dosta dobar. AKo vidiš da je netko pri kraju zdravlja, izguraš ga s onim letom u neki kutak i dokrajčiš ga nasamo.

ALi da, D.va nije neki heroj za 1vs1 borbe.

Ma DVa je u ovoj današnjoj meti, uz Winstona, najbolji tenk. Isključivo zbog defense matrice, a na blizu kada svi peleti pogađaju radi veliki damage. Kako god, ako imaš dobrog DPS-a u svojem timu, primarno soldiera, te 4 sekunde koliko matrica može progutati sve što prema njoj ide su mu dovoljne da preokrene borbu u svoju korist. A na taj zaključak su došli i ovdje

9 godina
neaktivan

Znači kada se Volskaya 2nd point brani u sastavu Rhein, Bastion, Mercy, Symmetra, Soldier i Road (može i DVA ili Orisa, Winston ne) gotovo ga je nemoću osvojiti. VIše puta sam branio taj point na 6 minuta i s normalnim igračima na voicu nikad ga nisam izgubio.

A strategija nemože jednostavnija biti. Rhein i drugi tenk drže liniju na prvoj crti pointa, skrivaju se ulijevo ili udesno (mercy može do desnog zaklona liječiti), soldier je na high groundu u sredini, a sa lijeve strane je Bastion na high groundu. Symmetra je roamer i postavlja shield generator. Najvažnija karika je Mercy koja je u zaklonu sa lijeve strane, ispred Bastiona. A trik je u tome da je ona u POTPUNOSTI zaštićena na toj poziciji, a istovremeno MOŽE bez da se pomakne s mjesta liječiti tenkove, Bastiona i sa malom relokacijom čak i Soldiera.

Što se u toj situaciji događa:

1. Tim je dovoljno dislociran da ih se nemože svih wipeati sa jednim ultimateom ili kombinacijom ultijeva, pogotovo sa Zaryom. Ono što su protivnici uspjevali jest najviše ubiti dva tenka koja se drže zajedno, ali onda Mercy uskače sa reviveom.

2. Što se tiče flankinga i njihovih ultijeva. Flankeri mogu flankirati sa desne strane na soldiera ili sa lijeve strane (pharah) na Bastiona, no stvar je da i Bastion i Soldier imaju jedan drugoga u potpunosti u svom view rangeu i dosta su blizu tako da se mogu efektivno bez povelikih potekoća obraniti. Ako dođe do krize lako se spuštaju u point u kut iza svojih tenkova.

3. Tenkovi mogu veoma dugo držati liniju prije nego što se moraju skloniti zato što ih Mercy može neometano liječiti.

4. Protivnički tim nemože fokusirati Bastiona prije niti na samom početku teamfighta jer kad uđu u njegov view range to znači da su već prešli prvu liniju, tenkovi se mlataraju i teamfight je u punoj snazi.

5. Soldier na središnjem high groundu može raditi najbolje ono što i radi, a uz dobar zaklon i selfhealing koji posjeduje teško ga je dovoljno brzo eliminirati.

No ovo funkcinira samo ako su svi na voice chatu jer im tada možeš govoriti kako da se pozicioniraju da ih Mercy može iz zaklona liječiti i Bastion braniti. Ako nisu na voicu događa se to da čak i ako se odabere ovakva kompozicija, tenkovi počinju borbu sa neprijateljem na poziciji sa koje ih bez relokacije (izlaska iz zaklona) Bastion nemože braniti,  predaleko su za Soldierov range i što je najgore Mercy mora izlaziti iz zaklona na čistinu kako bi ih liječila. Znači raspad sustava.

0 0 hvala 0
17 godina

New Map Preview: Horizon Lunar Colony | Overwatch

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Cudno da nema ni najave jos novoga heroja a Jeff je rekao da ce ovaj cak izaci ranije a so far ni ne znamo ni tko je kamo li da ce izaci.

0 0 hvala 0
14 godina

Tako je završio i ovaj event, ako se to uopće može nazvati event, nije se dodalo niš gameplay-u već samo kozmetika. Igrao sam dosta kroz event loveći loot boxeve, i mogu reći da sam ih dosta pootvarao (+ tome plus kaj smo imali XP boost), ali dosta sam razočaran, u ne znam koliko otvorenih kutija samo 2 legendary skina i to oba za heroje koje ne igram baš (Genji i Symmetra). Mislio sam si, "kupil budem si na kraju ono kaj hoću ako ne dobijem to", na kraju sam zaboravil i event završio, a i mora se reći da je 3000 bodova pljačka za jedan skin (ja sam imao 4xxx bodova), a ako se dobije duplić, bodovi koje vam vrate za duplić su smiješni. Također glupo mi je da se u standardnim loot boxevima ne može dobiti skin koji je dio nekog eventa, mislim ajde neka se za ove nove evente ne može dobiti, ali pa zašto nakon nekog vremena ne uključe te skinove u standardan loot box, npr. za ove starije eventove tipa "Summer Games" i "Halloween Terror", prošlo je već puno vremena mislim da bi skinove iz tih eventova mogli uključiti u standardne loot boxeve.

Znam da je to samo kozmetika i jako je nebitno, ali kad već postoji mislim da se može na tome poraditi. Čak su i rekli da će u obične boxeve dodati stvari, ali mislim da je to što su dodali mizerno. Također svaki skin koji izbace je obavezno legendary, bezveze...ne dolaze rare ili epic, samo legendary.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ono kad dobiješ tri legendary skina zarye....sve dupliće 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Izbrisao igru. Previse debila u ovoj igri ima. Neda mi se gubit zivce :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Baldurion kaže...

Tvoj izbor i pravo,ali daj mi samo reci gdje je ta magicna zemlja MP igara gdje su svi fini i igraju timski rado bi i ja to da poigram ? :)

14 godina
Wack kaže...

Tvoj izbor i pravo,ali daj mi samo reci gdje je ta magicna zemlja MP igara gdje su svi fini i igraju timski rado bi i ja to da poigram ? :)

Jedina MP igra di bas nikad nisam izgubio zivce je WoW (makar u mojem slucaju) :D

17 godina
neaktivan
Baldurion kaže...
Wack kaže...

Jedina MP igra di bas nikad nisam izgubio zivce je WoW (makar u mojem slucaju) :D

Da, al kaj se to ne igra s AFK skriptama :P :D

9 godina
neaktivan
Promster kaže...

Tako je završio i ovaj event, ako se to uopće može nazvati event, nije se dodalo niš gameplay-u već samo kozmetika. Igrao sam dosta kroz event loveći loot boxeve, i mogu reći da sam ih dosta pootvarao (+ tome plus kaj smo imali XP boost), ali dosta sam razočaran, u ne znam koliko otvorenih kutija samo 2 legendary skina i to oba za heroje koje ne igram baš (Genji i Symmetra). Mislio sam si, "kupil budem si na kraju ono kaj hoću ako ne dobijem to", na kraju sam zaboravil i event završio, a i mora se reći da je 3000 bodova pljačka za jedan skin (ja sam imao 4xxx bodova), a ako se dobije duplić, bodovi koje vam vrate za duplić su smiješni. Također glupo mi je da se u standardnim loot boxevima ne može dobiti skin koji je dio nekog eventa, mislim ajde neka se za ove nove evente ne može dobiti, ali pa zašto nakon nekog vremena ne uključe te skinove u standardan loot box, npr. za ove starije eventove tipa "Summer Games" i "Halloween Terror", prošlo je već puno vremena mislim da bi skinove iz tih eventova mogli uključiti u standardne loot boxeve.

Znam da je to samo kozmetika i jako je nebitno, ali kad već postoji mislim da se može na tome poraditi. Čak su i rekli da će u obične boxeve dodati stvari, ali mislim da je to što su dodali mizerno. Također svaki skin koji izbace je obavezno legendary, bezveze...ne dolaze rare ili epic, samo legendary.

Koliko čitam po OW forumu ljudi i jesu pomalo razočarani ovim eventom, a pogotovo ovime što si ti naveo. Meni osobno, ništa od toga ne smeta, jedino što mislim da bi dance emoti morali biti dio standardnih loot boxova.

Što se event skinova tiče, najavili su ih ponavaljati iz godine u godinu tako da mogu ostati pod ključem event lootboxeva, a skinove poput oni genji i dva officer koji nisu imali veze s ow su lijepo prebacili u standarnu igru što je za pohvaliti.

17 godina
Wack kaže...
Baldurion kaže...

Pametno.

Doprem do 2400 ratinga, stignem do 2450 i onda pocinje spajanje diamonda i silvera zajedno.

Naravno da sam izgubio 3-4 za redom :D

I pazi koji je to nivo igrača, kada im je baš svejedno dal imamo uopce jednog tenka ili healera :D

Jer oni igraju dps-a i oni se zabavljaju :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.6.2017 1:55 (amd freak).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice