ja samo cekam placu da mi sjedne pa da odma uzmem :D
hype is real!
ja samo cekam placu da mi sjedne pa da odma uzmem :D
hype is real!
Ne znam što sam stavio ovo u temu koju pratim... Još ćete me nahajpat pa ću kupiti igru... Da bar nije tako dobro radila u beti na mom slabom laptopu... :/
Ne znam što sam stavio ovo u temu koju pratim... Još ćete me nahajpat pa ću kupiti igru... Da bar nije tako dobro radila u beti na mom slabom laptopu... :/
Nećeš pogriješiti sigurno Igra je vrh meni osobno. Ne sjećam se kad sam bio ovako najhajpan na neku igru
Ma.. Bolje ne, sad će ispiti, moram dovršiti diplomski.. Možda tamo u 9.-10. mjesecu. :)
U utorak idem na odmor od 5 dana i još je žena najavila da će ići na more s klincima. Sve toliko dobro zvuči da me strah!
Predobro zvuči. Po Murphijevom zakonu, očekuj slijedeći scenarij: Prva 2 dana ce biti tolikih problema sa serverima da ce ih ugasiti na 3 dana dok to ne riješe.
Prethodna iskustva s Warcraftom sugeriraju da bi moglo biti tako. Doduše, open beta je radila super. Možda HEP bude radio remont trafostanice ili najezda dabrova koja se hrani optičkim kablovima.
Bit će 5 godina.
Teorije o novom liku kazu da bi mogao biti support sniper, omg mljac.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1221385
Oce bit kakva akcija za igru il bar neki pad cijene poslije izlaska? Skakljivo mi je dat 40 ojra za igru trenutno.
Procitah na redditu,da se svaki hero pool popuni da bi imao jednak broj nedostaju 2 supporta i 1 tenk,teorija (ne moja ali ima smisla)
Imaju 3 ona dogadjanja za OW launch 3 heroja nedostaju trebali bi biti Doomfist,Athena i Sombra.
Ali to su cisto price nista provjereno i dokazano.
Isto kad se IGN video o OWu gleda na dev monitoru se vidi Somba na hero pick screenu.
Oce bit kakva akcija za igru il bar neki pad cijene poslije izlaska? Skakljivo mi je dat 40 ojra za igru trenutno.
Jedino sto trebas i svi ostali koje se misle da rascistite sa sobom je jel vam se igra svidja,40 eura u danasnje doba je sala platiti za igru koja ce sve buduce mape i heroje updejtati besplatno,samo DLC za 4-6 takvih mapa u vecini FPS igara kosta 40 "ojra".
Razumijem ne pada novac sa neba nikome,ali ako mozes potrositi 40 eura na igru bez odricanja nekih potrebnijih stvari u zivotu a znas da ti se svidja igra ovo je igra koju lako mozes godinama igrati na kraju ni jedna blizzova igra ne zivi ispod minimalno 5 godina prije nego player base nestane.
Popusta na blizz igre bude ali ne toliko cesto nacekat ces se poprilicno ja mislim.
Jedino sto trebas i svi ostali koje se misle da rascistite sa sobom je jel vam se igra svidja,40 eura u danasnje doba je sala platiti za igru koja ce sve buduce mape i heroje updejtati besplatno,samo DLC za 4-6 takvih mapa u vecini FPS igara kosta 40 "ojra".
Razumijem ne pada novac sa neba nikome,ali ako mozes potrositi 40 eura na igru bez odricanja nekih potrebnijih stvari u zivotu a znas da ti se svidja igra ovo je igra koju lako mozes godinama igrati na kraju ni jedna blizzova igra ne zivi ispod minimalno 5 godina prije nego player base nestane.
Popusta na blizz igre bude ali ne toliko cesto nacekat ces se poprilicno ja mislim.
A zašto bi dali 40 EURA kad možete dati 40 DOLARA? (putem službene stranice! Igra je odmah aktivna na računu i možete je preuzeti!)
Objasnio sam na prethodnoj stranici tj. ne samo objasnio nego sam tad i kupio i postavio slike...
Istina, funkcionira uredno. I ja sam kupio tako - 260 kn umjesto 300. Isplativije svakako nego Origins edition koji je sad 45 eur cak i na g2play i slicno, a bonus su samo nepotrebne gluposti (cak i meni koji igram *sve* ostale Blizz igre)
Istina, funkcionira uredno. I ja sam kupio tako - 260 kn umjesto 300. Isplativije svakako nego Origins edition koji je sad 45 eur cak i na g2play i slicno, a bonus su samo nepotrebne gluposti (cak i meni koji igram *sve* ostale Blizz igre)
Ali moja Witch Doctorica u bijelom Zuni setu sa Mercy krilima izgleda tako lijepo!!!!! Bolje paše kad se iskombinira na Crusa ili Monkicu, doduše.
tko je napravio preorder preko battleneta može je instalirati.
meni je instalacija teška 6.50gb.
Neki nisu pobrisali pa im je već instalirana.
Neki nisu pobrisali pa im je već instalirana.
nekužim, pa beta mi je bila 11 i nešto gb ,a cijela igra 6.50gb?
inače igra kreće 23.05. u 4:00pm PDT
Malo super zanimljivih info grafova:
Da, puna igra je 10.5gb tu negdje :)
Edit: hmm, ovo mi je instalirana igra za overwatch open betu (nisam brisao) i pokazuje 5.95gb u program filesima. Nemam pojma kako Siguran sam da je veličina neraspakirane igre bila 6.5gb kada sam je skinuo jer sam slikao da pokažem frendu pa se sjećam.
Q. What's the approximate download size of the Open Beta client? (na službenoj stranici)
A. For PC, the approximate download size is 6.5GB. For PlayStation 4 and Xbox One, the approximate download size is 11GB.
Jo pas mater Blizzardu, ubit ću se od nestrpljenja, di je više j
i utorak (ponedjeljak ili kad već izlazi).
Za one koji nisu veidjeli - Overwatch Central - imaju hero guideove, raspravljaju o igri itd.
Khm khm....jel treba nekome gold u WoW-u? :P :P :P
sad tek vidim da sam trebo uzet preorder na g2a kad je bio 26$. Kakve su šanse da cijena padne nakon relesea?
sad tek vidim da sam trebo uzet preorder na g2a kad je bio 26$. Kakve su šanse da cijena padne nakon relesea?
nikakve, tek za cca mjesec do dva. posto im je igra hit i prodaja ce biti hebena, ne vjerujem da će blizz staviti popust.
oni su stavili popust od 25% na LoTV ( starcraft 2 ) tek pola godine kasnije i to samo zato sto niko ne igra igru
Jutros upalim bnet app i primjetim da OW ima ponovno PLAY prozor. Ponadao sam se kao dijete...
Znači, Genji
Ja još nisam našao boljeg Overwatch igrača od ovog (bivši competitive TF2 player):
Ocu preorderat na official siteu i baca mi ovo
500: Internal Server Error
Whoops! Something went wrong. Please try again later.
Toliko ljudi kupuje da se stranica srusila ? :P
Vjerovatno je netko prije spomenuo ali nisam vidio,nisam znao da je OW najigranija beta ikad,ocekivao sam da ce je dosta ljudi igrati ali da ce biti najigranija beta ikada to je poprilicno impresivno.