Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 462.936
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Kresimir4 kaže...

Zar to nije američka verzija tj za američke servere?

Blizzard igre kupljene u EU/US rade na obje strane (bar je tako za Diablo).

Ja sam bio probao kupiti Diablo tako, ali čak i prolaženjem kroz Proxy nisam uspio (čim sam išao na check-out prebacili su na EUR, jer mi je account registriran na EU). Ne kažem da nije moguće nekako natjerati servere da "platiš" u US$ ako si iz naših krajeva.

Apropo američki/EU serveri, Diablo npr. možeš igrati sa američkim i EU accountom, sa samo jednom kupljenom verzijom. Kod Diabla se ti serveri zasebno tretiraju, kako će biti u Overwatch-u to još ne znam, ali mi se čini da bi mogli biti "globalniji" serveri.

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

čekaj danas kreće preload ?

Kakav preload tebi :P čim si igrao betu imaš igru skinutu. Eventualno će kakav patch doći još na releaseu.

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
14 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

čekaj danas kreće preload ?

Kakav preload tebi :P čim si igrao betu imaš igru skinutu. Eventualno će kakav patch doći još na releaseu.

a ko za k sam je jučer maknuo sa kompa 

10 godina
Teknokyo kaže...

...

Razlika između 3rd party resellera i službene stranice je ta, što 3rd party reselleri šalju ključeve tek na datum izlaska igre ili kasnije (znači 24.05.2016), a preko službene stranice (blizzarda), igru je moguće preuzeti već danas!

Serveri se otvaraju 24.05.2016 u 01:00 CEST

Kinguin support kaže najkasnije na datum releasea dolazi ključ. Tak da nadam se da je tako jer sam uzeo od njih,neda mi se čekat ni sekunde nakon official launcha. 

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Kresimir4 kaže...

Zar to nije američka verzija tj za američke servere?

Blizzard igre kupljene u EU/US rade na obje strane (bar je tako za Diablo).

Ja sam bio probao kupiti Diablo tako, ali čak i prolaženjem kroz Proxy nisam uspio (čim sam išao na check-out prebacili su na EUR, jer mi je account registriran na EU). Ne kažem da nije moguće nekako natjerati servere da "platiš" u US$ ako si iz naših krajeva.

S obzirom da su me "prisilno" poslali na godišnji (teško mi palo ^^), odlučio sam kupiti overwatch standard edition sa službene stranice za 40$ =265kn

Nisam koristio nikakav VPN ni proxy već sam samo u browser address bar (dok sam bio logiran na svojem EU account-u) promijenio https://eu.battle.net/shop/en  u -- https://us.battle.net/shop/en

Potvrda na battle.net-u

Potvrda na paypalu:

Igra dodana na game account:

Kada kliknem na overwatch pod game account piše GLOBAL

Open beta client već imam tako da očekujem neki mali update na release-u, ali to je inače to. Spreman za bitku! :)

17 godina

A dobro ako su sada olakšali kupovanje u US.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Magibagi kaže...
Teknokyo kaže...

Kinguin support kaže najkasnije na datum releasea dolazi ključ. Tak da nadam se da je tako jer sam uzeo od njih,neda mi se čekat ni sekunde nakon official launcha. 

G2A isto.

"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
10 godina

Vidit ćemo oće ispoštovat sve da nebi morali čekat još, ovo čekanje već ubija. 

14 godina

OHO!  Igra izlazi 23.05 u 01h - prijelaz sa pon na utorak  (gmt +2 za našu trenutnu vremensku zonu) - znači dan ranije od predviđenog  

Evo i link koji to potvrđuje!

Našao sam odličan trlocrt sa lokacijama health packova i ostalim informacijama za 4 mape (vjerujem da će lik napraviti tlocrte za sve mape)  

Izvor: Link

Link sa boljom rezolucijom slika od ovih na forumu.

Gibraltar Gibraltar
Hanamura Hanamura
Route+66 Route+66
Temple+of+Anubis Temple+of+Anubis
Battlenet ID: Mogy#2560
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 6:27 (Baldurion).
Moj PC  
4 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

OHO!  Igra izlazi 23.05 u 01h - prijelaz sa pon na utorak  (gmt +2 za našu trenutnu vremensku zonu) - znači dan ranije od predviđenog  

Ehm, tvoj link potvrđuje da igra kod nas izlazi 24.05.2016 u 01:00 CEST.

17 godina
neaktivan

Još. Pet. Dana. Time. Go. Faster!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Teknokyo kaže...
Baldurion kaže...

kolko je to sati kod nas?

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Teknokyo kaže...
Baldurion kaže...

Pa 1 ujutro. Nisam napisao 13:00, ni am/pm :P

10 godina

CEST ti je naše vrijeme. Dakle igra izlazi s ponedjeljka na utorak u 1:00 ujutro.  Znači u ponedjeljak ostaneš budan do 1 i igraj. I dalje je to 24.5. al eto čim počne dan. 

17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Teknokyo kaže...
Baldurion kaže...

Ovo je Centar European Summer Time iliti GMT, a mi smo GMT +1, dakle 02:00 kod nas.

I think

EDIT: Bio sam u krivu, mi smo CEST.

http://www.timeandzone.com/zone/CEST-Central%20European%20Summer%20Time/

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 8:40 (HAL).
14 godina

Lik umjesto da se zahvali na informaciji on me ide ispravljati radi 2h prelaska iz 23.04 u 24.04 po našem vremenu.... Ti si čovječe moj dno dna od čovjeka. 

16 godina

Ja ne razumijem o čemu se vi raspravljate trenutno. Nama se nije apsolutno ništa promijenilo. Release je trebao biti 24.05.2016. u 01:00 CET od samoga početka (tako je pisalo) - a iz toga je logično da će US dobiti igru "kao dan prije" 23.05.2016. u 04:00 PDT prema vremenskoj razlici.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Lik umjesto da se zahvali na informaciji on me ide ispravljati radi 2h prelaska iz 23.04 u 24.04 po našem vremenu.... Ti si čovječe moj dno dna od čovjeka. 

Hvala ti na informaciji koju sam ja stavio na kraj prošle stranice..... Hvala! I dalje je to 24.05.2016 u 1 ujutro, a ne čitavih 24 sata prije kao što si ti napisao!

14 godina
neaktivan

kako su svi nabrijani  ,uglavno neću igrati u dva ujutro tak da mi je svejedno , čekam utorak kad se vratim s posla, jedino šta mogu je preko teamviewera stavit da mi se skida da budem spreman čim dođem 

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina

Stvarno je bezvezna rasprava oko vremena, ja inače kad vidim neko vrijeme za koje nisam siguran jel naše samo guglam npr. CEST TIME i izbaci ti koliko je sati po tom vremenu i odma imaš raznorazne kalkulatore za nas. Nemojte se svađat, vidim da su svi na rubu živaca jer se čeka igra nestrpljivo, ko gladni psi. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Dizem se u 4:45 tak da mi ne pada na pamet igrat u 2:00 u jutro.
Zato budem u utorak vec u 15:45 online peglal ko veliki. Ako budem imal kakve viska prekovremene sate onda je lako moguce da i ranije budem online.
16 godina
NEW_MAN kaže...
Dizem se u 4:45 tak da mi ne pada na pamet igrat u 2:00 u jutro.
Zato budem u utorak vec u 15:45 online peglal ko veliki. Ako budem imal kakve viska prekovremene sate onda je lako moguce da i ranije budem online.

Tako ću i ja nekako.

9 godina
neaktivan

Dugo vremena nije neka igra digla ovoliko prasine pred izlazak i nije ovako iscekivana od igraca, ili ti ga pod americki "hype train". 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U utorak idem na odmor od 5 dana i još je žena najavila da će ići na more s klincima. Sve toliko dobro zvuči da me strah!

I'm very large!

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

auuu kako si si dobro isplanirao, slično kao i ja  od utorka do ponedjeljka free as a bird 

naime, cura mi je kupila igru i rekla je jučer da joj se čini da će proklinjati tu igru nakon tjedan dana  

uglavnom hype hype hype i bye bye life na tjedan dana i cura i sve teram na stranu dok se ne izguštam 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Ja sam te sreće da mi je i žena nahajpana na Overwatch možda i više nego ja

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina

Možda je već bilo, ali zbog hype-a ćete mi valjda oprostiti.

Blizzard Overwatch short animated series.

Recall:

Alive:

Dragons:

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Nos kaže...

U utorak idem na odmor od 5 dana i još je žena najavila da će ići na more s klincima. Sve toliko dobro zvuči da me strah!

Predobro zvuči. Po Murphijevom zakonu, očekuj slijedeći scenarij: Prva 2 dana ce biti tolikih problema sa serverima da ce ih ugasiti na 3 dana dok to ne riješe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 13:03 (AFARON).
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Dizem se u 4:45 

Moje saućešće

14 godina
mrsmith kaže...

Ja sam te sreće da mi je i žena nahajpana na Overwatch možda i više nego ja

Znači... umro sam od smijeha!  Onima koji su igrali makar malo hearthstone će biti još smješnije.

༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽ EVERYON E,GET IN HERE ༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º ༽ºل͜º ༽   

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice