Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 460.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios
The_K kaže...

Igra ima loših heroja, primjer je winston, meni je njegova puška preslaba a i nikoga ne vidim da igra s njime

Na nekim mapama(neznam imena mapa) gdje mozes bacati ljude u provaliju ubjedljivo najjaci heroj, ultas i sam dobijes partiju, plus range herojima skaces na glavu i nemogu ti nista close combat.

15 godina
neaktivan
Overwatch (Blizzard studios

dajte ljudi pa tek je beta pobogu. Naravno da ljudi solojau i prave se retardirani kad igra nije ni izasla kako spada. Kada ce izaci i kada cijena bude kako spada ocekujte normalne igrace a ne gameove pune idiota. Samo lagano :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

preordero lol

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja bum uzeo ako mi uzme par frendova s kojima igram već cca 10 godina, jer solo igranje mi nije baš špica u ovakvom tipu igre.

Inače sam jako zadovoljan igrom, već se dugo nisam ovak zabavio.

0 0 hvala 0
11 godina

Beta je produzena za 1 dan,znaci do 10 se mozemo pew pew,pa onda odmor do 24 i official release.

0 0 hvala 0
16 godina

Gdje ste uzeli igru ?

EDIT:

Top 5 Plays

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2016 12:04 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
AmonZero kaže...

Gdje ste uzeli igru ?

najjeftinije sam nasao na cdkeys.com

9 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Gdje ste uzeli igru ?

EDIT:

Top 5 Plays

Ovaj Lucio play je strava.

9 godina
neaktivan
blizzard ne izdaje svaki dan igre ali zato kad radi posao odradi ga posteno,
ova igra pljuva na wannabe shootere koji se furaju na devesete a i onda su patili zbog nedostatka dobre hardwerske moci,
i uz to postavlja novi standard koji je u skladu sa 2016 ne jbnem 96'.
To je to, drugi se mogu pokrit ušima u učit

5 0 hvala 0
16 godina
Fanu kaže...
AmonZero kaže...

Gdje ste uzeli igru ?

najjeftinije sam nasao na cdkeys.com

Kolko vidim tamo za cijenu 40 eura (za koju Blizz prodaje osnovnu ediciju) dobiješ onu Origins ediciju sa par skinova i neke đinđe u drugim igrama.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina
AmonZero kaže...

Gdje ste uzeli igru ?

EDIT:

Top 5 Plays

Na kinguinu za 34 eura, origins edition. Ali key cu dobiti tek na dan kada igra izadje.

Ali sada je 40, preko g2play http://www.kinguin.net/category/19181/overwatch-pre-order-battle-net-cd-key/

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2016 15:07 (AFARON).
16 godina

Jel ko uzimo preko G2A OW ?

Vidim da je tamo 41$ Origins edicija

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ja mislim na G2Play uzeti, ako bum uzimao - 41 Euro i uvijek sve ok od tamo je bilo.
14 godina

Jebeš g2a.

Ja preporučam (osobno sam kupovao na ovim stranicama) ove dvije stranice, najbolje su i najjeftiniji su ključevi garantiram (cd keys je uvijek top 1 najjeftiniji za skoro svaku igru, a instant gaming je pri vrhu najjeftinijih, ali njihov servis je najbolji daleko te dobijete key instantno kako i glasi sam naziv stranice).

Cdkeys.com overwatch origins edition 36.79€

Instant Gaming overwatch origins edition 36.99€

Btw, evo link koji potvrđuje da će se svaki napredak u igri koji ste do sada ostvarili u igri resetirati pred izlazak igre 24.05.

Battlenet ID: Mogy#2560
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2016 19:41 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo isprobao sam igru i stvarno je zabavna i čak sam bio jako blizu da ju preorderam, na svu sreću nisam. Dogurao sam do levela 20 i moram reći da mi se iza 12. levela razina zabave jako smanjila dok se razina živciranja povećala desetorostruko. Em svi igraju samo offense, nema da se uzme tank ili support tako da sam ja većinom morao da uzimam te klase. Često sam naletao na nebalansirane timove, po levelima, što ok ne nosi nekakve posebne bonuse no osjeti se razlika u kvaliteti igrača. Evo moj zadni match je bio ja 20/11/7/15/25/19 protiv 32/47/25/22/29/20 (za njih pretpostavljam da su bili premade). Ne moram ni da govorim da su nas masakrirali da sam otišao iz igre nakon kakve 3-4 minute jer sam se toliko naživcirao.  

Uglavnom da skratim, igra je zabavna, štoviše ultra zabavna na početku, no kako se napreduje sve se više osjeti to da nije igra za solo igranje jer zahtjeva dosta dobru timsku suranju. Tako da sam odustao od kupnje kako nemam društva s kojim bih igrao a da igram i da se živciram igra je preskupa za to. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 2:16 (Rhox).

0 0 hvala 0
14 godina
Rhox kaže...

Em svi igraju samo offense, nema da se uzme tank ili support tako da sam ja većinom morao da uzimam te klase. 

Da, ovo i meni smeta, npr treba stajati pored payloada da bi se on pokrenuo ili biti na točci A da bi je uzeli, ja moram pisati u jebeni chat ili preko voice chata da bi netko došao stati samnom(jer koliko ja znam ako više ljudi stoji pored payloada ili na točci A onda će se brže kretati payload i brže puniti točka). Svi igraju samo za killove, nitko ne jebe objektive u igri (što je i najbitnije od svega kako bi se dobio game nakraju). Ja sam igru već odavno preorderao i nije mi žao :) Samo treba ekipu skupiti (makar da se nas 3-4 skupi, bolje i to nego 5 randoma). 

Battlenet ID: Mogy#2560
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 3:28 (Baldurion).
10 godina

Ja sam imo sreće pa smo jučer igrali par sati nas 6 premade i svi se znamo preko 10 godina. Uživancija. Igra postane još 30 puta zabavnija. 

17 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Evo isprobao sam igru i stvarno je zabavna i čak sam bio jako blizu da ju preorderam, na svu sreću nisam. Dogurao sam do levela 20 i moram reći da mi se iza 12. levela razina zabave jako smanjila dok se razina živciranja povećala desetorostruko. Em svi igraju samo offense, nema da se uzme tank ili support tako da sam ja većinom morao da uzimam te klase. Često sam naletao na nebalansirane timove, po levelima, što ok ne nosi nekakve posebne bonuse no osjeti se razlika u kvaliteti igrača. Evo moj zadni match je bio ja 20/11/7/15/25/19 protiv 32/47/25/22/29/20 (za njih pretpostavljam da su bili premade). Ne moram ni da govorim da su nas masakrirali da sam otišao iz igre nakon kakve 3-4 minute jer sam se toliko naživcirao.  

Uglavnom da skratim, igra je zabavna, štoviše ultra zabavna na početku, no kako se napreduje sve se više osjeti to da nije igra za solo igranje jer zahtjeva dosta dobru timsku suranju. Tako da sam odustao od kupnje kako nemam društva s kojim bih igrao a da igram i da se živciram igra je preskupa za to. 

To je ono što sam ja rekao odmah, bez frendova igra je za*urac. Rjetko kad se potrefi da ima komunikacije i da random tim odabere što treba, mozda je to tako i jer ljudi još ne znaju cake ali dojam i "fun" je totalno drugaciji igram li sa timom ili s randomima. Jucer smo nas 6 igrali par sati i bilo je predobro. Dok sam jedini ja imao betu bilo mi je ubitačno dosadno jednostavno solo q meh.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 8:27 (mislav_01).
14 godina
neaktivan

do kada danas traje beta?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 9:12 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

do kada danas traje beta?

Ako se ne varam produžena je i za sutra.

Ja sam nakon jučerašnjeg igranja sa ekipom kupio igru, tj. nas par je uzelo. Igra je najbolji fun koji sam doživio u zadnjih par godina.

P.S. Nerf Roadhog

13 godina

Kažu na ign - "Blizzard Entertainment is extending its Overwatch open beta period until May 10 at 10am PT."

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
10 godina

Super ako su produžili betu, još danas se roka onda poslje posla. Daj mi recite jel ko provjerio u hangar18 šta je sa onih 80kn? Ne dobivam nikakav mail od njih osim onog automatskog što sam dobio čim sam naručio. Ako ne prolazi da to odma otkažem pa uzmem na Instant Gaming Origins edition.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Daj mi recite jel ko provjerio u hangar18 šta je sa onih 80kn? Ne dobivam nikakav mail od njih osim onog automatskog što sam dobio čim sam naručio. Ako ne prolazi da to odma otkažem pa uzmem na Instant Gaming Origins edition.

Ja sam 100% siguran da je tako kao što je netko već napisao - ovih 80 kn je samo lova koju daš za rezervaciju i onda nadoplatiš igru do ukupne cijene kada izađe.

Možda sam ja u krivu, ali jedna stvar je tu jako bitna - I ovi iz hangara su "usrali motku" i to iz nekoliko razloga:

1. Gotovo da nema šanse da Overwatch ( i to Origins Edition) košta 80 kn (cca 10,5 Eura), kada igra na najjeftinijim online servisima košta u prosjeku 300 kn (40 Eur)

2 . Nigdje nema pune cijene igre, ukoliko je ovih 80 kn stvarno samo cifra za predbilježbu

3. Nigdje nije točno opisan proizvod, tj. da li je samo predbilježba ili cijela igra

4. Cijela priča smrdi na lažno oglašavanje, jer nisu naveli nikakve specifikacije proizvoda, tj. nemaju nikakvu osnovu nadoplatiti ikome išta na ovih 80 kn, jer nema dovoljno informacija na stranici koja im služi kao medij putem kojeg obavljaju djelatnost

Ne želim dramiti, ali me baš čisto zanima kak bu ovo prošlo, jer sam ziher da je dosta ljudi naručilo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 9:50 (HAL).
10 godina

Hehe, sve si super reko i slažem se sa svime isto sam i ja pomislio, gdje im je pamet. Ali samo nek se jave pa da ja otkažem to, stavio sam pouzećem tako da nisam nikakve pare dao još. Uzmem fino za 37€ i super.

10 godina

Provjerio sam i od hangara dobio sljedeći mail:

"Poštovani,

Nije cijena cijele igre. To je samo pre-order cijena za koju se umanjuje cijena kada stigne igra."

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 10:23 (mrxzg).
10 godina

E super, hvala na informaciji. Ništa idem im okačit mail da otkazujem.

17 godina
neaktivan
mrxzg kaže...

"Poštovani,

Nije cijena cijele igre. To je samo pre-order cijena za koju se umanjuje cijena kada stigne igra."

Majstori su stvarno, a cijena cijele/konačne igre je bog zna koja.

17 godina
protjeran
mrxzg kaže...

"Poštovani,

A šta će mi onda poslat dostavom, list s kuponom? Hladno ću odbiti preuzeti dostavu. Drugi put neka pravilno opišu artikl na webu.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
16 godina

Treba ih na sud radi lažne reklame i tražiti punu igru po toj cijeni. Nigdje nije navedeno da je preorder, nije navedeno da se plaća dodatno, itd. Mi kad imamo na webshopu nešto po krivoj cijeni, jebaj ga, naša greška i moramo prodati po tome kako je bilo naznačeno - na vlastiti trošak.

Par mjeseci unatrag je Amazon imao kiks da je proizvode od 100 dolara igrom slučaja postavio na 1 dolar... prodalo se na tisuće komada. Bili su u ogromnom gubitku ali to je tako - greške se plaćaju.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
mrsmith kaže...

Treba ih na sud radi lažne reklame i tražiti punu igru po toj cijeni. Nigdje nije navedeno da je preorder, nije navedeno da se plaća dodatno, itd. Mi kad imamo na webshopu nešto po krivoj cijeni, jebaj ga, naša greška i moramo prodati po tome kako je bilo naznačeno - na vlastiti trošak.

Par mjeseci unatrag je Amazon imao kiks da je proizvode od 100 dolara igrom slučaja postavio na 1 dolar... prodalo se na tisuće komada. Bili su u ogromnom gubitku ali to je tako - greške se plaćaju.

Potpuno si u pravu, međutim nemam živaca se zajebavati sa tim. Neću preuzeti i gotovo.

Da živimo negdje drugdje a ne u HR, možda bi se isplatilo trošiti vrijeme na to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 11:04 (mrxzg).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice