Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 460.090
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios
Baldurion kaže...

Hmm, sad bi se trebao vidjeti battle id 

Edit: jedino šta mi je malo blesavo je to što se u istom timu može igrati sa dva ista heroja. Nadam se da će to maknuti(ili će to biti samo na normal modovima, a u competitive/ranked modu se neće moći birati dva ista heroja pretpostavljam). To mi je jedini minus dosad što sam primjetio, sve ostalo čita petica 

Za sve one koji žele vidjeti ping i fps: shift+ctrl+r shortcut ili imate pod options "display performance stats"

Meni ping 24-35ms i 65-80 fps na epic graphics quality + high texture quality! Vrh! 

https://us.battle.net/support/en/article/performing-a-traceroute

Evo ovdje guide imate da vam preko cmd-a baš točno izračuna ms.

Btw., server za Eu im je u Francuskoj prema ip-u koji treba upisati za traceroute

Zasto? To je zapravo jako dobro. U competitive-u i u normalu to ce biti dozvoljeno. U custom games-ima mozes namjestiti razno razne stvari kao sto su bananje heroja i stavljanje limita na heroje, to mozda neki turniri naprave ali mislim da nije dobro stavljati takve stvari.

Ako se ekipi igra sa 6 D.Va-e neka igraju, lako cemo counterat :D 

16 godina
dj_renny kaže...

Gibraltar i ona egipatska mapa nebalansirana. Winstonu i onom usranom robotu što se u turret/tenk pretvara treba malo nerf. Neka to poprave i kupujem igru.

Meni se samo taj turret(Bastion) čini prejak za sad. Svaku, ali svaku rundu koju sam igrao je imao play of the game jer nas pokosio sve. Treba mu povećati spread na toj mašinki, tako da ne može skidati kao sniper na daljinu. Dok mu je onaj mali tenk koji dobije isto tako prebrz i uvijek uspije po 4-5 ubiti. Probao sam ga i sam i stvarno je jako lako za igrati tu klasu.

Ovo ostalo se ne slažem za mape. 

A najbolji do sad mi je onaj robot sa štitom i čekićem. A najdraže mi je baš toga Bastiona ili DiVu naći i onda ih zabiti u zid.

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Meni se samo taj turret(Bastion) čini prejak za sad. Svaku, ali svaku rundu koju sam igrao je imao play of the game jer nas pokosio sve. Treba mu povećati spread na toj mašinki, tako da ne može skidati kao sniper na daljinu. Dok mu je onaj mali tenk koji dobije isto tako prebrz i uvijek uspije po 4-5 ubiti. Probao sam ga i sam i stvarno je jako lako za igrati tu klasu.

Da.. totalno je brutalan. Sjednem se na payload i ako imam tanka ispred sa shieldom, pometemo pola mape..

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
17 godina
Overwatch (Blizzard studios

Fuck me...

ova igra mi se svida jucer odigrao nekih desetak partija..

najviše me se dojmio link s minama koji kao ultimate koristi kotac :)

fora mi je kad skacem s njim zna prdnut :) hihih

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 10:01 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

odigrao par partija - problem je sto u igri nema nikakav server browser nego samo match making? ili mi se cini? 

inace igra je zabavna, samo me smeta sto kad umres moras trcati od svoje baze natrag do borbe, sto zna potrajati

btw igra mi ne pada ispod 110FPSa na ultra postavkama @1080p

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fanu kaže...

odigrao par partija - problem je sto u igri nema nikakav server browser nego samo match making? ili mi se cini? 

inace igra je zabavna, samo me smeta sto kad umres moras trcati od svoje baze natrag do borbe, sto zna potrajati

imas ultra i imas epic postavke koje su jace od ultra.

ja igram na laptopu na epic postavkama koji ima gsync na 75hz pa igram na 75 fpsa i uzivam :)

13 godina

Potpisujem ovo za turreta, ne bi mu škodio nerf. Plus kaj Kukiju krade play of the game, nedopustivo.

Mei mi se čini zabavna jednom kad se sastavim s njenim Shiftom :) I onaj butcher-pudge like heroj iako bih mu možda mrvicu povećala CD na heal.

I Zenyatta je neki kul lik.

Sve u svemu, Blizz je ovo odlično odradio, zabavno je, opušteno, partije nisu duge i ekipa igra objective.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja sam jučer isprobao igru i do ponoć se zaigrao.

igra izgleda predivno sa tom nacrtanom grafikom, radi kao podmazana i jako mi je zabavna.

kupujem je danas/sutra.

gg blizzard.

i točno to šta ukulele kaže gore , igram igru opušteno ,a to nisam jako dugo doživio u nekom MP fps.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 11:26 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
toxic kaže...

Fuck me...

Gdje je sad onaj PRN8 lik, evo mu preporuka za heroja (i igru)

12 godina
toxic kaže...
Fanu kaže...

imas ultra i imas epic postavke koje su jace od ultra.

ja igram na laptopu na epic postavkama koji ima gsync na 75hz pa igram na 75 fpsa i uzivam :)

zbog memory restrictiona ne da mi da povecam detalje na epic..

pretpostavljam zato sto 970 ima 4(3.5)gb vrama

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 11:35 (Fanu).
14 godina

Meni radi na Epic savrseno, unatoc GTX 970 sa "3.5 gb"

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Također i meni na EPIC radi savršeno - 90 lowest fps. Blizzard zna optimizirat igru što je je. 

9 godina
neaktivan
toxic kaže...

Fuck me...

Tip je pre lud, igram danas mod di trebamo cap 2 puta, capamo prvi point i ovi sa 3 tenka stoje na drugom 30ak sec do kraja. Zakolutam kotacic prema njima, DA VIDIS KOJA PANIKA hahahah, ali nisu uspjeli pobjeci, 4 killa, play of the game i win. Igra je L U D I L O!!!

12 godina
HAL kaže...
njuskac kaže...

Igrao sat vremena i ne da mi se više ,nis posebno, jedna od 123438721387 pucačina, ne vidim ni jedan razlog da platim to 250kn.

A od igre koja i je zamišljena i reklamirana kao team FPS si očekivao neku dobru simulaciju vožnje ili?

Nisi shvatio moj post... no nebitno.

12 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Potpisujem ovo za turreta, ne bi mu škodio nerf. Plus kaj Kukiju krade play of the game, nedopustivo.

Mei mi se čini zabavna jednom kad se sastavim s njenim Shiftom :) I onaj butcher-pudge like heroj iako bih mu možda mrvicu povećala CD na heal.

I Zenyatta je neki kul lik.

Sve u svemu, Blizz je ovo odlično odradio, zabavno je, opušteno, partije nisu duge i ekipa igra objective.

Jel to samo znaci da je GOTY Tetkice ;) 

Btw ocemo veceras koju !??

11 godina
njuskac kaže...
HAL kaže...
njuskac kaže...

Igrao sat vremena i ne da mi se više ,nis posebno, jedna od 123438721387 pucačina, ne vidim ni jedan razlog da platim to 250kn.

A od igre koja i je zamišljena i reklamirana kao team FPS si očekivao neku dobru simulaciju vožnje ili?

Shvatio sam ga ja i objasnio ti zasto nisi u pravu ni 1%.
Ali ako imas jos koji "argument" izvoli.

15 godina
neaktivan

Nas 3-4 sinoc opet udaralo do 4 ujutro, zarazno je skroz 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796

0 0 hvala 0
13 godina
NoniCRO kaže...

Jel to samo znaci da je GOTY Tetkice ;) 

Btw ocemo veceras koju !??

Kaj smo rekli za fenbojizam jučer? :P

Večeras d&d-am, sutra rokamo.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
12 godina
Wack kaže...
njuskac kaže...
HAL kaže...
njuskac kaže...

Nisi shvatio moj post i ne da mi se ništa objašnjavat.

9 godina
neaktivan
startao sa par likova, kill death 1/17 ili 3/24, probao sve i svašta,cilo jutro,frustriran,vec ispalio na zivce
e onda je doša JUNKRAT, teška artiljerija izhebem sve oko sebe kill/death 19/4 23/1 čak i objectivs ide dobro.
tim nikakav defeat defeat defeat, ali zato pri kraju svakog metcha vrti se moj replay
ovo je zakon, barem sa junkratom, sa nikim drugim i neznam igrat
ko hoce team play mozemo baciti, fali mi horvatinštine

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Jeli se moze namjestit da uvijek igram s istim charom? Svaki put kad umrem promjeni mi chara.

17 godina
Kresimir4 kaže...

Jeli se moze namjestit da uvijek igram s istim charom? Svaki put kad umrem promjeni mi chara.

Krivi mod igraš 

Ti si odabrao zadnji desno, trebaš prvi lijevo odabrati (ako se dobro sjećam, ne znam napamet imena)

11 godina
njuskac kaže...
Wack kaže...
njuskac kaže...
HAL kaže...
njuskac kaže...

Nema se sta shvatiti jer nisi nista pametno ni korisni napisao ni u jednome od postova.
Nisi duboki intelektualac kojiega ne mogu drugi oko njega da shvate,sta ima tocno shvatiti u "Igrao sat vremena i ne da mi se više ,nis posebno, jedna od 123438721387 pucačina"
Wooow kakvi samo argumenti i cinjenice tastatura mi je umrla.

14 godina
neaktivan

ja sam isprobao igrat sa skoro svakim herojem, nadam se da ću danas baš sve isprobati

još mi najbolje ide sa onom ženskom kaj ima rocket launcher i jetpack i kauboj mi je špica, ma ima ih fakat hrpetina i pre predobro mi se čini igra u globalu, baš sam guštao.

danas radim preorder to je definitivno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Btw., server za Eu im je u Francuskoj prema ip-u koji treba upisati za traceroute

Francuska optika 

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
12 godina
Wack kaže...
njuskac kaže...
Wack kaže...
njuskac kaže...
HAL kaže...
njuskac kaže...

Nema se sta shvatiti jer nisi nista pametno ni korisni napisao ni u jednome od postova.
Nisi duboki intelektualac kojiega ne mogu drugi oko njega da shvate,sta ima tocno shvatiti u "Igrao sat vremena i ne da mi se više ,nis posebno, jedna od 123438721387 pucačina"
Wooow kakvi samo argumenti i cinjenice tastatura mi je umrla.

Nisi skužio.Ne da mi se pisat i spamaš temu bez veze.

15 godina

Ako imate problema sa Bastionom, netko u timu neka samo uzme Genjia i gotov problem. Sa onim potezom gdje odbija metke riješi Bastiona doslovno za sekundu.

Nemogu vjerovat koliko je igra dobro optimizirana, na mojoj 6 godina staroj pili ide u 1080p @60 na medium postavkama 

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Bastiona solidno rijesi Snajper,ona Rocket chick,Tracer ako ulty ima spreman,Genji moze ako je bastion navian i ne prestane pucati kad reflecta.
Ako vam tenkovi prave problem Mcree to rijesi,desni klik flashbank pa roll prema njemu jer to automatski i pistolj reloada i jos jedan desni klik i tenk pada.
Ne smatram da je itko OP u ovome vremena sto sam igrao,ali mrzim igrati protiv Tjobjorna i njegovih turreta.

0 0 hvala 0
17 godina

Igrao sam neku mapu, gdje je samo jedan ulaz, čak se nije moglo ni u zrak skočiti pa baciti rakete ili slično, range za TP je bio predalek.

Protivnik je u tri kuta postavio Bastione, tako da pokrivaju jedan drugog, mijenjao sam heroje i sve, ali nisam mogao doći blizu ni jednim putem. Ostatak mojeg tima se samo gurao na vrata i ginuo non-stop...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)

Nerazumijem kako tu igra dođe 80kn http://megastore.hr/proizvod/pc-overwatch-pre-order/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice